Βιβλίο Ευχών για Γάμο

Καλησπέρα σε όλη την τέλεια παρέα αυτής της απέραντης γειτονιάς!!! Δεύτερη εβδομάδα του Αυγούστου και ειλικρινά δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή να στενοχωρηθώ!!! Από τη μια πλησιάζουν οι μέρες των κανονικών διακοπών μου αλλά από την άλλη περνάει και το λατρευτό καλοκαιράκι... Δεν είναι άδικο? Μήπως να ψηφίζαμε να κρατήσει λίγο ακόμα... Χα χα χα!!!!  Λοιπόν  αυτό το Σαββατοκύριακο η αποστολή μου ήταν να φτιάξω ένα ευχολόγιο για το γάμο της Σοφίας και του Κώστα (Να ζήσετε παιδιά). Τα χρώματα του γάμου ήταν το λευκό με πετρόλ λεπτομέρειες και για θέμα είχαν τον ηλιόσπορο! Λίγο ιδιαίτεροι οι συνδυασμοί ωστόσο όμως έδωσαν ένα πολύ αρμονικό αποτέλεσμα!!! Φυσικά για να φτιάξω το ευχολόγιο κινήθηκα στο ίδιο μοτίβο για το εξώφυλλο ενώ στις εσωτερικές σελίδες επέλεξα να βάλω ανάγλυφα σε λευκό χρώμα για να μην γίνει πολύ φορτωμένο το βιβλίο. Με περηφάνια έχω να σας πω, πως το ευχολόγιο άρεσε πολύ και τώρα έχω να φτιάξω άλλα δύο για Σεπτέμβρη...
Περιμένω με ανυπομονησία τα πολύτιμα σχόλια σας !!!!










 Καλή εβδομάδα και καλό απόγευμα σε όλους!!! 

Φιλιά Πολλά!!!

CONVERSATION

25 Σχολια:

  1. Πράγματι πρωτότυπος συνδυασμός βγήκε όμως καταπληκτικό!! Μπράβο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντυπωσιακό το αποτέλεσμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφο Κική μου το ευχολόγιο! Μ' αρέσει πολύ το σχήμα που έδωσες στο πετρόλ ύφασμα και πώς το έπιασες με τον ηλίανθο. Μπράβο σου γιατί ήταν δύσκολος χρωματικός συνδυασμός. Να ζήσουν τα παιδιά σαν τα ψηλά βουνά και γειά στα χρυσά σου τα χεράκια. Καλό βραδάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΚΙΚΙΤΣΑ!!!!!!!!!!!
    ΤΟ ΗΛΙΟΤΡΟΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΛΟΥΛΟΥΔΙ!!!!!!!!
    ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημέρα Κική μου και καλή εβδομάδα!!!!!Το εξώφυλλο εντυπωσιακό και όμορφο!!!!στο εσωτερικό καλά έκανες και δεν το φωρτωσες!!μπράβο σου!!!!φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ όμορφο μπράβο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νοικοκυρά και ανυφαντού που χεις τις χάρες όλες... Μπράβο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ.ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΣΕΝΑ!!!!!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ !!!!!!!ΣΕ ΦΙΛΩ ΠΟΛΥ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δύσκολος ο συνδυασμός αλλά τα κατάφερες περίφημα! Να ζήσουν τα παιδιά!!!

    Υ.Γ. check your mail.. φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ενυπωσιακό το βιβλίο ευχών!!Ο ήλιος με το μπλε έδεσαν υπέροχα!!!Μπράβο πανέμορφο το αποτέλεσμα ζουζούνι!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κική μου με ανυπομονησία περίμενα την επόμενη ανάρτησή σου! Μας κατέπληξες και πάλι! Πολύ καλά έκανες και δεν έβαλες κάτι παραπάνω στο εσωτερικό του! Το εξώφυλλο είναι υπέροχο! Σε φιλώ Κικίτσα μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ξέχασα να σε ρωτήσω, πώς πήγε το πείραμα με το κέικ; Σου πέτυχε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολύ όμορφο και χίλια μπράβο σου!!Να ζήσουν τα παιδιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είναι πραγματικά πολύ όμορφο! Θα περιμένω με αγωνία να δω και τα ευχολόγια του Σεπτεμβρίου! Να ζήσουν! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Kiki this is stunning a beautiful colour combination and just so fresh and bright i absolutely adore it. You should enter it into the stampsmith challenge who have the theme teal and yellow it fits perfectly http://thestampsmithchallenge.blogspot.com/ hope you don't mind me saying.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Thank you for sharing your beautiful work with us at The Stampsmith Challenge! You have done a great job using teal and yellow! I love it!!
    Val :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πανέμορφο είναι Κική μου! Ιδιαίτεροι συνδυασμοί και πολύ όμορφο αποτέλεσμα! Για ψήφισμα παράτασης καλοκαιριού που μπορώ να ψηφίσω παρακαλώ; Περιμένουμε να δούμε και τα άλλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλημέρα σε όλες σας κορίτσια μου, χαίρομαι που σας άρεσε το βιβλίο!!! Ήταν πράγματι ένας δύσκολος συνδυασμός και η επιτυχία ήταν απροσδόκητη! Τελικά απ' ότι φαίνεται τα κατάφερα... και για να σας πω την αλήθεια με τα σχόλια σας το αγάπησα περισσότερο!!! Σας φιλώ όλες μια μια ξεχωριστά! Marie μου σ'ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία, το βιβλίο συμμετέχει ήδη στην προκληση!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Και που ξερεις ότι ειμαι γλυκούλα ?????
    Λοιπόν, σου λέω ότι είμαι ...ΠΟΛΥ γλυκούλα!!! Και για να πω δυο ...γλυκές κουβέντες (για να εχεις και αποδείξεις) , το blog σου ειναι από τα πιο φίνα που εχω δεί !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος10/8/11

    Thank You for sharing your card with us at The Stampsmith Challenge Teal & Yellow challenge.
    Good Luck with the Prize Draw
    Wishes
    Lynne

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Beautiful! Thank you for joining us at the Stampsmith Challenge.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μια χαρά τα κατάφερες...Είναι άψογο το αποτέλεσμα...Καλή συνέχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Congrats! Wow!! These colours look so beautiful together :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Wow! This is so nice! Love the color combo...looks great!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υour comments make me happy!!