Καλό μήνα!!!!

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλες σας!!!! Καλή  σχολική  χρονιά και καλή δύναμη σε όλες τις συναδέλφισσές μου και ο Θεός να βάλει το χεράκι του για τη φετινή πολύ πολύ πολύ δύσκολη χρονιά που μας περιμένει... και για όσες είστε μανούλες να ξέρετε ότι θα χρειαστούμε την υποστήριξη και την συμπαράσταση σας γιατί από πουθενά αλλού δεν βλέπω φως...  Τα δικά μου τα νέα λίγο πολύ τα ξέρετε! Δυστυχώς  δεν κατάφερα να πάρω απόσπαση και το άσχημο είναι ότι στην ίδια μοίρα βρίσκονται χιλιάδες συνάδελφοι μου που και αυτοί όπως και εγώ έφαγαν τα νησιά και τις ξενιτιές με το κουτάλι!!!! Αν δεν αλλάξει κάτι λοιπόν μέσα στην εβδομάδα θα μαζέψω τα μπογαλάκια μου και άντε ξανά πίσω στα γνώριμα μέρη της κατά τα άλλα όμορφης Κέρκυρας!!! όπου φυσικά είστε όλες καλεσμένες!!! 

Για να μην ξεχνάμε και τα δικά μας, θέλω να σας δείξω ένα σετάκι που είχα φτιάξει για το γραφείο της Θείας Ιωάννας! Φυσικά πριν φύγω πρέπει να φτιάξω άλλα δύο για τ' αδερφάκια μου!!! Με ολόκληρο το σετ θα πάρω μέρος στην πρόκληση του Scrap for help 
και αυτό γιατί όλα είναι φτιαγμένα από ανακυκλωμένα αντικείμενα!!! Για παράδειγμα το κουτάκι  περιείχε μέσα καφέ, το Shopping list  έχει βάσει μια ετικέτα από κάποιο ρούχο και το σημειωματάριο φτιάχτηκε από παλιούς φακέλους που ήταν για πέταμα!!! Και να το σετάκι!!!!








Ελπίζω να αρέσουν και σε σας!!!
Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τα όμορφα σχόλια που αφήνετε κάθε φορά!!! 
Καλό Σαββατοκύριακο
Φιλιά Πολλά!!!

CONVERSATION

42 Σχολια:

  1. oh this is a great bureau set ! Awesome project my dear !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ όμορφα όλα αυτά που έφτιαξες!!!! Ωραίοι συνδιασμοί χρωμάτων!!!!
    Καλό Σ/Κ!!! Καλά να περνας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πανέμορφα Κική μου, υπέροχα χρώματα! Καλή δύναμη και μη στεναχωριέσαι θα μας έχεις παρεούλα όλο το χειμώνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Mα τι όμορφα πράγματα που φτιάχνεις Κική μου..μπράβο και αν και δεν καταλαβαίνω τι είναι αυτοι οι διαγωνισμοί που παίρνεις μέρος,καλη καλή επιτυχία.
    Καλή σχολική χρονιά και καλή υπομονή γλυκιά μου! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΛΥΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ,ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ Η ΜΙΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ.ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΜΑΓΕΥΕΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΙΑ.ΣΕ ΦΙΛΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα Κικίτσα! Καλή σχολική χρονιά να έχεις με πολλή δύναμη και υπομονή! Η Κέρκυρα είναι πανέμορφη, αλλά όταν σε "παίρνει" μακριά απ' το σπίτι σου την βλέπεις με άλλα μάτια! Είχα πάει πέρυσι το καλοκαίρι και μαγεύτηκα!
    Όσο για το σετάκι τα λόγια είναι περιττά! Άψογο, χρηστικό, οικολογικό και "φρέσκο" καθόλα του! Καλή επιτυχία στην πρόκληση!
    Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κοριτσάρες μου όμορφες!!! Πως να μην ανέβει η ψυχολογία με τόση συμπαράσταση? Το ξέρω ότι θα έχουμε τέλεια παρέα το Χειμώνα και θα τον ξεπεράσουμε γρήγορα!!! Ε!! τώρα αν γκρινιάζω και καμιά φορά δεν χάθηκε και ο κόσμος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλό Μήνα Κική! Αν δεν γκρινιάζεις σε μας που θα γκρινιάζεις;;;; Υπομονή και ο χειμώνας θα περάσει γρήγορα με το να δημιουργείς πανέμορφα πραγματάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος3/9/11

    καλο μηνα και απο μας!!!!Θα περασουμε ενα υπεροχο και φθινοπωρο εδω στην μπλογκογειτονιαα!!!Να σαι καλα και να συνεχιζεις να φτιαχνεις ομορφες κατασκευες οπως της σημερινη σου αναρτησεις!
    φιλια πολλα Χ2

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλό μήνα γλυκιά μου Κικίτσα! Με τίποτα δεν μπορούσα να φανταστώ πως με τα συγκεκριμένα υλικά θα έφτιαχνες αυτά τα αριστουργήματα!
    Σου εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη και φώτιση να έχεις και μην στενοχωριέσαι! Όλα καλά θα πάνε γιατί απλά είσαι ένας γλυκύτατος άνθρωπος, με υπομονή και γεμάτη καλοσύνη! Τι άλλο να θελήσει κανείς; Πολλά πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλησπέρα Κική μου και καλό μήνα! Το σετάκι είναι αψεγάδιαστο!!! Είμαι σίγουρη ότι η θεια σου θα καταχάρηκε! Μπράβο σου!!! Σου εύχομαι καλή σχολική χρονιά και μακάρι να καταφέρεις να πάρεις την απόσπαση και να είσαι στο σπίτι σου! Βλέποντας τις δημιουργίες σου, καταλαβαίνω ότι είσαι άνθρωπος με υπομονή, γεμάτη ενέργεια και φαντασία κι έτσι είμαι σίγουρη ότι θα καταφέρεις να ξεπεράσεις τα όποια προβλήματα και να κάνεις την κάθε σου μέρα πιο ενδιαφέρουσα και χαρούμενη! Καλή δύναμη κι εμείς θα σου κάνουμε από δω παρεούλα : )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλό μήνα και από μένα! Σίγουρα προβλέπετε ένας δύσκολος χειμώνας και χρειαζόμαστε πολύ ενέργεια και θετική σκέψη! Οι δημιουργίες υπέροχες! Τέλειο δωράκι μπράβο σου! Φαίνεται πολύ η αγάπη σου σε ότι και να κάνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. το σετ για το γραφείο είναι απλά τέλειο!φοβερά χρώματα και διακοσμητικές λεπτομέρειες!φαντάζομαι πόσο θα το χαρεί η Θεία Ιωάννα!
    σου εύχομαι και εγώ να σου πάνε όλα καλά και φέτος το χειμώνα και ας είναι αυτός ο τελευταίος μακριά απο το σπίτι σου...η δουλειά που κάνεις είναι όμως μοναδική και σας θαυμάζω όλες για αυτό που προσφέρετε!
    καλό σκ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. beautiful made and a lovely idea.
    byebye,Lean

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Kική μου καλησπέρα!!!το σετάκι φοβερό!!!τρελάθηκα με το σημειωματάριο!!!καταπληκτικό!!!!μπράβο!!!καλή σχολική χρονιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πανέμορφα,έβαλες όλη σου την τέχνη!
    Αυτό το shopping list πολύ μου άρεσε και μάλλον θα φτιάξω ένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΙΚΗ ΜΟΥ , ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΘΗΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΑΜΑ ΠΙΑΣΩ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΘΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΤΣΕΠΟΥΛΑ ΝΑ ΣΕ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ.
    ΤΟ ΣΕΤ ΣΑΝ ΧΡΩΜΑ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΩΜΑ ΦΩΤΕΙΝΟ ! ΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΟ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΕΣΥ!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΧΑΜΟΓΕΛΑ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πανέμορφο το σετάκι σου! Μου άρεσαν πολύ τα χρώματα όπως και τα μηνύματα βεβαια!
    Κουράγιο για τη δουλειά. Σκέψου πόσοι θα παρακαλούσαν για μια θέση κι ας ήταν και σε ξερονήσι και παρηγορήσου ... εκεί φτασαμε, να είμαστε ευγνωμονες για τα αυτονόητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΙΚΙΤΣΑ!!!!!!!
    ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ!
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!
    ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ!!!!!!!!!!!!!!
    ΜΠΡΑΒΟ !!!!!!!!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Kalo mina kai se sena, Kiki!!!!!!
    Beautiful creations!!! Bravo!!!!!!
    Polla filakia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. What a perfect set & I particularly love the box!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καληνύχτα και καλό ξημέρωμα σε όλες σας!!! Είστε φοβερές όλες κι εγώ έτσι ευσυγκίνητη που είμαι... Και πράγματι φτάσαμε στο σημείο να τους λέμε ευχαριστώ για τα αυτονόητα!!! Σας φιλώ όλες γλυκά γλυκά γλυκά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Hola amiga!!! Te ha quedado precioso, he mirado el blog de scrap for help, muy bonito, pero no pude hacerme seguidora. Pruebo de nuevo, un beso

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Great use of old items, love the tin best of all, take care, Doreen, x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. wow fabulous work KIKI !!! love the colours you chose and a great tutorial .... very very wonderful .. love it .. hugz x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Wow! Awesome creations! Just beautiful! You are so talented!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. I love this! I think this has to be my favorite creation of yours, probably because I'm always making lists and writing things down. I have notebooks all over the place full of info! :)

    You are so talented, my friend.

    Hugs xxxxx :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Υπέροχο το σετάκι!!Κι όσο για την αλλαγή στη ζωή σου...κουράγιο και σκέψου θετικά!!Εφοδιάσου μ' ένα πλατύ χαμόγελο και άνοιξε την καρδούλα σου για να γεμίσει εμπειρίες που θα σου προσφέρουν οι λιλιπούτειοι μαθητές σου!!Καλή χρονιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Kiki..those are gorgeus....you rally did a wonderful job.
    Thanks for be with us in scrapforhelp....you are such a sweet girl and so talented!!!
    Kisses and huges
    Cynthia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. This is fabulous. What a fantastic idea and you have made it beautifully.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Όλα θα πένε καλά! Σκέψου θετικά!
    Οι δημιουργίες σου είναι πολύ ξεχωριστές και εξαιρετικά οικολογικές!
    Μου αρέσουν τα χρώματα! Υπέροχο σετάκι ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Oh Kiki I have always said the our teachers help to shape the next generation and I am so saddened that they are so badly rewarded ad to me the teaching profession is one of the most important. I sincerely hope that you will find what you are looking for. Your creations are beautiful even more so because of the materials you have used. Beautiful work as always perfectly created you are a tru inspiration.

    Marie

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. such beautiful pieces. love the catch a falling star!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Φυσικά αρέσουν και σ'εμάς...Για άλλη μια φορά μπράβο!Την καλημέρα μου και τα φιλιά μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Γεια σου Κική, αυτά που έφτιαξες είναι πανεμορφα και πολυ χρησιμα! ¨οσο για την απόσπαση...τι να πώ...σου εύχομαι να πάνε στο μέλλον όλα δεξια! Σε ευχαριστώ για την συμετοχή σου στο SFH!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Κικίτσα μουουουου....Εκπληκτικό σετάκι!!!Και χρησιμότατο!Τι έγινε με τις ενστάσεις?Είσαι Κέρκυρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Καλησπέρα! Χαίρομαι που βρήκα το blog σου υπέροχες οι δημιουργίες σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΙΚΙΤΣΑ ΜΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Super idea! It's a beautiful set! Hugs: Betka

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. soooooooooooooooo inspiring ... love the design and the colours are awesome ... a beautiful piece .. hugz x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Olá Kiki,descobri você no Scrap For Help e amei seu trabalho!Maravilhoso.Não dá para acreditar que veio do lixo. Parabéns pelo projeto.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υour comments make me happy!!