Εδώ ξεκινάει μια καινούρια σχέση...



Για να δούμε.....



Πηλός επάνω σε ξύλο

Σας είχα υποσχεθεί ότι μετά την επιστροφή μου από το δεύτερο μάθημα με τη μία, μοναδική και ανεπανάληπτη δασκάλα μας, θα σας έδειχνα το καινούριο μου επίτευγμα! Κάθε φορά που συναντάω το Μαράκι, στα μαθήματα μας,  με οδηγεί σε μία σχέση αγάπης με τον πηλό  !!!! Ποτέ δεν φανταζόμουν τις δυνατότητες του σαν υλικό, τον είχα συνδυάσει στο μυαλό μου με γλάστρες και πήλινα αγγεία και άθελα μου τον είχα αδικήσει!!!! Ξαφνικά μια άλλη διάσταση άνοιξε μπροστά μου και νομίζω ότι με κερδίζει όλο και περισσότερο!!!Είναι τόσο ωραίο υλικό και αν αφήσεις την φαντασία σου ελεύθερη καταφέρνεις να φτιάχνεις πολύ όμορφα πράγματα!!!! Εμείς είμαστε μάλλον πολύ τυχερές που έχουμε το Μαράκι κοντά μας, η οποία έχει τον τρόπο να σε κάνει να πιστέψεις στον εαυτό σου και μέχρι να φύγεις από το μάθημα νιώθεις σωστός "καλλιτέχνης"!!!!! Άξια η κυρία μας λοιπόν αλλά και οι μαθήτριές της... Όλες μία και μία!!!!Με λίγα λόγια έχουμε μια φτιάξει μια όμορφη ατμόσφαιρα...!!!!
Περιμένω με πολύ αγωνία τα σχόλιά σας, γιατί η αλήθεια είναι ότι σαν δείγμα είχα το έργο της κυρίας μου και οι προσδοκίες μου ήταν όχι μεγάλες αλλά τεράστιες!!!! Ελπίζω κάτι να κατάφερα τελικά...


Πριν κλείσω την ανάρτηση....


Κερνάω λαχταριστό cheese cake από τα χεράκια μου, γιορτάζω αύριο!!!!!!



Η γιαγιά μου κάθε χρόνο γεμίζει τα βάζα μου με λουλούδια από τον κήπο της! Φέτος  ήρθε με μια αγκαλιά γλαδιόλες ! Πανέμορφες δεν είναι;
Φώτησε το σπιτάκι μου!!!!


Εύχομαι να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!!!
Φιλιά πολλά!!!!

CONVERSATION

46 Σχολια:

  1. καλησπερα Κική.. πολυ ομορφο το καδρακι μου αρεσε . καλη αρχη και καλη επιτυχια σε ολα τα μαθηματα και σε ολες τις δημιουργιες

    χρονια πολλα για αυριο παντα με χαμογελο και ευτυχια και υγεια

    παιρνω το cheesecake και τρεχω να το φαω πριν με προλαβουν αλλες χεχεχε (ειμαι η πρωτη που αφηνω σχολιακι, το δικαιουμαι ετσι;) χεχε :))

    πολυ ομορφα λουλουδια

    δελφινοφιλούθκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ'αρεσε; Χαίρομαι πολύ!!!! Ευχαριστώ για τις ευχές σου, χαμόγελο και υγεία είναι αρκετά για να είμαστε καλά!!!! Φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος7/7/12

    εντάξει γι αλλη μια φορά...Μπράβο σου!!Τι ωραία πράγματα που μαθαίνετε σε αυτό το μάθημα!!όσο για το cheesecake...λαχταριστότατο!!
    να ζήσεις και να έχεις ότι ποθείς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ!!! Αυτό το μάθημα.... Τέλεια είναι το είπα και θα το πω άλλες τόσες φορές!!!! Καλό βράδυ Αντζελα και καλό ΣΚ.

      Διαγραφή
  3. Γλυκειά μου Κικίτσα,
    Σου εύχομαι Χρόνια Πολλά και καλά για την ονομαστική σου εορτή, με υγεία, ευτυχία, αγάπη και ανεξάντλητη δημιουργικότητα ! Να χαίρεσαι τους αγαπημένους σου και να σε χαίρονται !!
    Και του χρόνου, νά'σαι καλά!
    Πολλά φιλάκια και καλό Σαββατοκύριακο !

    Για την πρόοδό σου στον πηλό, δεν έχω λόγια....υπέροχο το πινακάκι που έφτιαξες! Καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Marie Anne, σ' ευχαριστώ για τις όμορφες ευχές σου και φυσικά για την ενθάρρυνση σχετικά με την πρόοδο μου!!!! Καλό ΣΚ και σε σένα, φιλιά πολλά!!!!

      Διαγραφή
  4. Καλησπέρα Κική... σου εύχομαι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΚΑΛΑ! Να είσαι πάντα γερή και τυχερή και γεμάτη δημιουργικότητα! Και του χρόνου... παίρνω ένα κομματάκι από το υπέροχο γλυκό σου και σε καληνυχτίζω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια πολλά Κικίτσα μου γλυκιά και χρυσοχέρα!!!! Σ'αρεσε το γλυκάκι; Αν εγκρίνεις εσύ τότε είμαι Ο.Κ!!!! Φιλιά πολλά και καλό ΣΚ!!!!

      Διαγραφή
  5. Νεραιδα μου..Χρονια Ευλογημενα ματια μου..να σε χαιρεται ο Γ...να σαι καλα..οτι πιο ομορφο και λαμπερο να κεντα ο Θεος την ψυχουλα σου..υπεροχη δουλεια..μου αρεσε πολυ πολυ..ομορφο σ.β..σε φιλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιητικές οι ευχές σου Μαράκι μου! Εύχομαι να πιάσουν... Σε φιλωωωωωώ!!!!!

      Διαγραφή
  6. πανέμορφο το καδράκι!!!πολύχρονη για αύριο!!! αχ αυτές οι γιαγιάδες...πως με συγκινούν με τέτοιες χειρονομίες!!!Να την χαίρεσαι και να σε χαίρεται!!!!Φυσικά και πήρα γλυκό..!!Καλά να περνάς!!!φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άυτές οι γιαγιάδες δεν υπάρχουν!!!! Η δική μου είναι και πολύ νέα, τσαχπίνα και τσαούσα και είναι να τη φας ζωντανή!!!! Φιλιά σε όλες τις γιαγιάδες του κόσμου!!!!!Καλό ΣΚ Άσπα μου και και καλή ανάρρωση!!!

      Διαγραφή
  7. Α...εγκρίνω και με το παραπάνω την καινούρια σου...σχέση!!! Ο πηλός είναι πραγματικά πολύ όμορφο υλικό κι όταν έχεις δασκάλα τη Μαρία που τον λατρεύει και τον γνωρίζει καλά...δεν έχεις παρά να προχωρήσεις...Ήδη αυτό που βλέπω είναι πολύ όμορφο! Γιορτάζεις κοριτσάκι; Πολύχρονη καρδιά μου...όλα σου τα όνειρα να γίνουν η ζωή σου...Τα φιλιά μου...καλό βράδυ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ!!!!!!Αγάπη μουυυυυυ!!!!!! Ευχή βγαλμένη από την καρδούλα σου είναι αυτή!!!!!! Ψυχή μου όμορφη γιατί να σ'εχω μακριά μουυυυ!!!! Θέλω κι άλλη Μαρία, για δασκάλα, για καφέδες, για ποτάκια, για για για για!!!!!!!! Κάνω μια ευχή κι εγώ..... Σε φιλώ γλυκά γλυκά γλυκά! Καλό ξημέρωμα!!!!!

      Διαγραφή
  8. Waaaa,this is really creative moment!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κικίτσα μου....ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!... ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΛΟΓΟΥΣ
    ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!!!... ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΚΙ`ΕΜΕΙΣ!...
    Το έργο σου έγινε ΤΕΛΕΙΟ!!!...κι`έτσι όπως το βλέπω βαμμένο μου αρέσει πολύ!!!
    Καλή συνέχεια με τον πηλό!...γιατί σίγουρα θα έχει συνέχεια...
    Άχ! η γιαγιά...πόσο σε καμαρώνει!...
    Το γλυκάκι...θα το φάω στην υγειά σου!...
    Να περνάτε όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κική μου χρόνια σου πολλά να είσαι πάντα χαρούμενη και ευτυχισμένη!!Η νέα σου σχέση πολλή ενδιαφέρουσα μου αρέσει πάρα πολύ η δημιουργία σου και φυσικά περιμένουμε να δούμε και τις επόμενες!!!Φιλάκια και καλά να περάσεις σήμερα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κικίτσα μου χρόνια πολλά με υγεία!!!!!πάντα χαρούμενη!!!!!όλα σου τα όνειρα να πραγματοποιηθούν!!!!!το έργο σου υπέροχο!!!!και τα λουλούδια πανέμορφα!!!!αχ αυτές οι γιαγιάδες!!!!!ευχαριστούμε για το κέρασμα!!!!!φιλιά καλό σκ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημέρα!!!
    Χρόνια σου πολλά!!!! Να σε χαίροντε όσοι αγαπάς!!!! Να έχεις υγεία, αγάπη και δημιουργικότητα!!! Να είσαι παντα καλά!!! Πολύ όμορφο αυτό που έφτιαξες!!! Και εγώ θέλω.... :-( Κρίμα που μου πέφτετε μακριά!!!!
    Φιλιά πολλά!!! Καλό Σαββατοκύριακο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. A, Κικίτσα....είναι πολύ όμορφο!Πράγματι, καταπληκτικές οι δυνατότητες του πηλού!Είχα ασχοληθει κι εγώ λίγο με τα μικρά μου!Σου εύχομαι από σήμερα να είσαι πολύχρονη και όσο γίνεται πιο ευτυχισμένη, μιας και αύριο θα....λιώσουμε όλη μέρα στην παραλία φαντάζομαι!Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΓΕΡΗ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ!!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΚΑΘΕ ΕΥΧΟΥΛΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!!!!ΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΚΑΣ ΥΠΕΡΟΧΑ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΔΩΡΟ.ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΗΜΟΥΝ ΣΥΓΟΥΡΗ ΟΤΙ Θ ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΠΗΛΟ.

    ΣΕ ΦΙΛΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΙΚΙΤΣΑ ΜΟΥ , ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!!!!!!
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΚΙ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΣΟΥ!!!!!
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΟΛΑ ΣΟΥ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ!!!!!
    ΤΟ ΚΑΔΡΑΚΙ ΣΟΥ, ΑΔΙΚΕΙΤΕ !!!!!!
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!!!!
    ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ!!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χρόνια πολλά γλυκιά μου, πάντα ευτυχισμένη, υγιής και χαρούμενη.... Η καινούρια σου "σχέση" μου φαίνεται πως θα κρατήσει πολύυυυυυυυυ! Θες η τέλεια δασκάλα σου, θες το Θέμα πηλός που όπως βλέπω "τό'χεις".... Φανταστικό το έργο σου!!! Άντε, κι' εις ανώτερα!!!!!!
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. xronia polla! :)


    kisses
    fashionsugarbubbles.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κικιτσα μου γλυκεια,σου ευχομαι μεσα απ'τη καρδια μου Χρονια Πολλα και καλα πανω απ'ολα!!!!!Η ζωη να στα φερει οπως επιθυμεις,με υγεια κι ευτυχια!!!Της γιαγιας το δωρο,το καλυτερο για ενα νεονυμφο σπιτακι!!!!!Τελικα τον πηλο τον χειριζεσαι αριστιτεχνικα,ειμαι σιγουρη οτι θα δουμε πολυ ωραια πραγματα,μπραβο!!!!!!Αξιο κοριτσι μου,το γλυκακι γλυκα κι ας ειναι μακρυα!!!!Παντα νασαι ευτυχισμενη,μεσα απ'τη καρδια μου!!!!
    Φιλιααααααα!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χρόνια μας πολλάαααααααααααααα! Σου εύχομαι όλα τα καλά, Κικίτσα μας γλυκιά! Μα τι ωραία πράγματα που φτιάχνετε στο εργαστήρι!!!!! Ζηλεύωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω! Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Πολύχρονη Κική μου!!Να είσαι γερή και πάντα τόσο λαμπερός και γνήσιος άνθρωπος!Το καδρακι εγινε πανέμορφο, γεια στα χερακια σου!Ηρθες για το σεμιναριο πηλου απ'ότι κατάλαβα..Ζηλεύωωωω!!Τι ωραια πράγματα πάλι μαθατε..ελπίζω να τα πούμε συντομα!Κουκλες οι γλαδιολες, ομορφυναν ακομη περισσότερο την πολύ όμορφη γωνια του σπιτιου σου!Φιλακια πολλά και καλά να περασεις σημερα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γλυκό μου κοριτσάκι, καταρχήν χρόνια πολλά για την γιορτή σου!!!!!!!!!!! Να είσαι πάντα χαρούμενη, ευτυχισμένη!!!!!!
    Το έργο σου είναι πανέμορφο! Στην αρχή νόμιζα πως ήταν πίνακας ζωγραφικής! Μπράβο Κικίτσα μου! Τελικά είσαι πολυτάλαντο πλάσμα!
    Σε φιλώ άγγελέ μου! Καλό ξημέρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κικίτσα μου πολύχρονη, πάντα γερή , ευτυχισμένη και όμορφη.
    μου φαίνεται οτι πραγματικά αρχίζει ένας έρωτας μεγάλος γιατί υπάρχει ομορφιά απο πίσω.
    φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. χρονια πολλά!!! και απ εδω..
    επιτυχιες παντα και με ομορφες δημιουργιες !!!

    σε φιλω γλυκια μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χρόνια πολλά, κοριτσάκι μου!!! Να είσαι πάντα ΄γερή και δυνατή, χαρούμενη και ευτυχισμένη, και φυσικά, δημιουργική! Βλέπω ότι πιάσατε τον πηλό και του αλλάξατε τα .... φώτα! Και πολί καλά κάνατε! Ο καλοκαιρινός πίνακάς σου είναι πολύ πολύ όμορφος και πρωτοτυπος! Πολλά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα!Πάντα γερή, δυνατή και δημιουργική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Να κεραστώ απο το γλυκάκι σου!!!!!Ζηλεύω τα πανέμορφα λουλούδια της γιαγιάς!!!!!!!Γλαδιόλες!!!!!!Και τι χρώμα!!!!!!!!!Το Έργο σου υπέροχο!!!!!!!!!!!!!Ολόκληρη σύνθεση!!!!!!!!
    ΠΟΛΎΧΡΟΝΗ!!!!!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Χρόνια καλά!!! Πάντα με υγεία κ' αμέτρητα χαμόγελα!!!
    Τα λουλούδια... υπέροχα!!!
    Η δημιουργία σου... εξαιρετική!!!
    Να είσαι πάντα καλά κ΄δημιουργική!!!
    Παίρνω το κέρασμά μας κ'... αποχωρώ!!!
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Θυμήθηκα εγκαίρως τη γιορτή,αμέλησα όμως να σχολιάσω και ήρθα ετεροχρονισμένα με μια αγκαλιά ευχές όμως να πραγματοποιηθεί ο,τι επιθυμείς περισσότερο (κάτι έχω στο νου μου ...και στο εύχομαι ολόψυχα,χωρίς άγχος όμως)
    Η καινούργια σου αγάπη, όπως κάθε αγάπη σε φτάνει στα ουράνια,εκτοξεύθηκε κι αυτή!
    Είμαι σίγουρη οτι θα κάνετε θαύματα με τη Δασκάλα σας,είναι μοναδική στο να σε εμπνέει
    Φιλάκια πολλάααααααααααααα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Καλημέρα Κική μου!
    Τι όμορφη και γεμάτη αγάπη ανάρτηση είναι αυτή!!!
    ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΆ ΜΟΥ για τον τόσο όμορφο και δροσερό πίνακά σου!!! Αρχικά νόμισα ότι ήταν ξύλινο το καράβι σου. Είναι ΥΠΕΡΟΧΟΣ!!!!!
    Συγχαρητήρια και στη σπουδαία δασκάλα, που έχει τόση μεταδοτικότητα!!!
    Τα λουλούδια της γιαγιά σου πολύ όμορφα. Μου άρεσαν πολύ!!
    Όσο για το γλυκάκι, σε ευχαριστούμε πάρα πολύ. Φαίνεται νοστιμότατο!!!
    Κική μου θέλω να σου ευχηθώ ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!
    Να περάσεις όμορφα ό,τι και να κάνεις. Να ξεκουραστείς, και να χαρείς τους δικούς σου ανθρώπους!!!!
    Πολλά φιλάκια!!!!
    Με την αγάπη μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Κική μου χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα, πάντα να κάνεις όμορφες δημιουργίες και πράγματα που σου αρέσουν.
    Ας δοκιμάσω και λίγο γλυκό. Φαίνεται υπέροχο όπως και το έργο σου!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κικίτσα μου Χρόνια Πολλά γεμάτα υγεία και χαμόγελα!! Να σε χαίρονται οι άνθρωποι σου και όχι μόνο!!
    Το εργάκι σου έγινε κουκλίστικο, έμεινε στο μυαλό μου ένα πανέμορφο σχέδιο το οποίο τώρα το βλέπω και με τόσα πανέμορφα χρώματα, το έβαψες υπέροχα!!
    Η σχέση σου με τον πηλό θα πάει περίφημα και μπράβο στην δασκάλα μας που μας διδάσκει και μας παροτρύνει τόσο όμορφα!!!
    Φιλάκια πολλά σου στέλνω για την γιορτούλα σου, να περνάς καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος9/7/12

    Αν και καθυστερημένα χρόνια σου πολλά Κική μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟ.....ΕΔΩ ΔΑΣΚΑΑΑΑΑΑΑΛΑ...ΕΓΩ ΣΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΙΔΙΑΝ...ΑΛΛΑ ΩΣ ΟΦΕΙΛΑ ΗΡΘΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΛΟΓΙΑ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΕΝΘΑΡΥΝΤΙΚΑ.....KEEP GOING MY SWEET BABY GIRL!ΤΑ ΠΑΣ ΣΟΥΠΕΡ!ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΣΤΕΡΟΥΚΛΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Kαταρχήν χρόνια πολλά κι ευτυχισμένα εύχομαι. Κατά δεύτερον πολλά μπράβο σε δασκάλα και μαθήτρια....αυτή η σχέση έχει μάλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Kαλημερα Κικιτσα!!Χρονια πολλα και ευτιχισμενα,αν και λιγο καθυστεριμενα!!Ειχα ξεχασει να βαλω το ιστολογιο σου!!Τι ομορφο καδρακι!!Μου αρεσει παρα πολυ!!Με καλοκαιρινο θεμα!!Με εχετε ξεμυαλισει ολες οι φιλες με τον πυλο!Ισως ασχοληθω και εγω στο μελλον!!Κεραστηκα απο το ομορφο γλυκο σου,και ωρα να φυγω!!Δροσερα φιλακια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ευχαριστωωωωωωωωώ κοριτσάρας μου!!!!! Οι πιο γλύκες ευχές ever!!!! Όχι παίζουμε!!!!!! Φιλιά σε όλες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Κικίτσα μου γλυκιά, σε πήρα τηλ. στη γιορτή σου αλλά δεν απαντούσες...σου έστειλα μήνυμα, το διάβασες;;; Επειδή ήμουν Κατερίνη και εκεί δεν έχω ίντερνετ..Σου εύχομαι λοιπόν και από δω, καθυστερημένα,Χρόνια σου πολλά γλυκούλα μου, πάντα ευτυχισμένη και χαρούμενη!!Τα όνειρά σου ευχές μου μωρό μου!!!φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Γλυκιά μου Κικίτσα... και αυτό είναι τέλειο όπως ότι πιάνουν τα χεράκια σου!!! Μπράβο. Να χαίρεσαι και το ονοματάκι σου αν και λίγο καθυστερημένα... με έφαγαν τα εξωτερικά βλέπεις :P
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Χρόνια πολλά αν και καθυστερημένα γλυκό μου κοριτσάκι!! Εύχομαι να είναι όμορφα, δημιουργικά και γεμάτα ευτυχία!!
    α! η κατασκευή σου είναι υπέροχη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υour comments make me happy!!