Santa Claus...



Την προηγούμενη εβδομάδα επισκέφθηκα ένα από τα αγαπημένα μου καταστήματα στην πόλη. Ένα κατάστημα στο οποίο μπορούσα να εμπνευστώ αλλά και να βρω ένα σωρό πράγματα για τις κατασκευές μου στο σχολείο, τα δωράκια μου στα μαθητούδια, το scrapbooking και ότι άλλο μπορείτε να φανταστείτε! Ήταν πραγματικά ένα μαγαζάκι γεμάτο από όμορφα και πρωτότυπα πραγματούδια που ένιωθες να θέλεις να τα αγοράσεις όλα!!!! Η  ιδιοκτήτρια του επίσης υπέροχη, πάντα χαμογελαστή, με τη γλυκιά της την κουβέντα, πρόθυμη να μου δώσει τα καλλιτεχνικά της φώτα και να με εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!!! Δυστυχώς αυτό που αντίκρισα με στενοχώρησε πολύ! Βρήκα το
αγαπημένο μου μαγαζάκι σχεδόν άδειο, η βιτρίνα δεν είχε τη λάμψη και την ομορφιά των προηγούμενων χρόνων ενώ στα ράφια υπήρχαν μόλις λίγα πράγματα και σε τιμή όσο όσο! Δεν χρειάστηκε να ρωτήσω τίποτα... Η εικόνα του καταστήματος αλλά και η έκφραση της γλυκιάς μου ιδιοκτήτριας τα έλεγαν όλα!!! Πήρα ένα δύο από τα εναπομείναντα διακοσμητικά, ανταλλάξαμε στα γρήγορα τα νέα μας και έφυγα κυριολεκτικά πολύ πολύ στενοχωρημένη!!! Είναι πολύ κρίμα μια τόσο ταλαντούχα κοπέλα, που είχε στήσει τόσους γάμους και άλλες τόσες βαπτίσεις  στην πόλη και το μαγαζί της ήταν το νούμερο ένα σταθμός για όλα τα ευχάριστα γεγονότα που συνέβαιναν στην κάθε οικογένεια, ξαφνικά να μαραζώνει!!! Εύχομαι να βρει τη δύναμη και να αντισταθεί σε όλο αυτό που συμβαίνει και με μπροστάρη το μεγάλο της ταλέντο να συνεχίσει τον αγώνα της! Πιστεύω πολύ στη γνωστή λαϊκή ρήση "O επιμένων νικά" και είμαι σίγουρη ότι όσοι δεν το βάλουμε κάτω μόνο νικητές μπορούμε να βγούμε!!!!


Τα γαντάκια λοιπόν ήταν ένα από τα πράγματα που αγόρασα! Πήρα ένα καμβά, έπαιξα με τα χρώματα,  τις σφραγίδες και χρησιμοποίησα εντυπωσιακά χαρτιά ενώ για φόντο διάλεξα την παρτιτούρα του πιο επίκαιρου τραγουδιού " Santa Claus "! Λίγες νυφάδες για φινάλε και ιδού ο πίνακας να ολοκληρώνει το γιορτινό στολισμό μιας γωνιάς του σπιτιού!!!


Δεν θα σας ευχηθώ ακόμα καλά Χριστούγεννα γιατί σκοπεύω να επιστρέψω με καινούρια ανάρτηση!!!
 Μέχρι τότε εύχομαι να χαμογελάτε!!!
Καλή εβδομάδα σε όλους!!!!



CONVERSATION

27 Σχολια:

  1. καλησπέρα κοριτσάκι!!!δυστυχώς αυτή είναι η νέα πραγματικότητα και καλό θα ήταν να μην παραδινόμασταν τόσο εύκολα σε αυτή...Τι να πεις όμως κάτσαμε στην βολή του καναπέ μας και παρακολουθούμε αμέτοχη αυτό που μας συμβαίνει λες και γίνεται σε άλλο σημείο του πλανήτη...τέλος πάντων ας μην στεναχωρηθούμε απόψε..ας χαμογελάσουμε και ας κρατήσουμε μια νότα αισιοδοξίας...έρχεται μια νέα χρονιά που ίσως να μας ταρακουνήσει...Ο καμβάς απλά τέλειος και εορταστικός!!!!!Να περνάτε πολύ όμορφα!!Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στις μεγαλύτερες από την δική σου πόλη να δεις τι γίνεται Κική.
    Κλειστά τα περισσσότερα μαγαζιά,ερημιά στους δρόμους και παγωνιά στις ψυχές.
    Το mixed media καμβαδάκι, πολύ γλυκό.
    Φιλιά πολλά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. για το μαγαζακι που ερημωσε θα συμφωνησω απολυτως μαζι σου! για το δημιουργημα σου ομως τι να πρωτοπω;;; ειναι πραγματικα υπεροχο και αξιοζηλευτο! μου αρεσει παρα πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτά με κάνουν κι εμένα να μελαγχολώ Κική μου!!!Δυστυχώς σε μας, περισσότερα είναι τα κλειστά καταστήματα, από τα ανοιχτά!! Αφού βγήκε και ανέκδοτο: Πολύ επιτυχημένη η αλυσίδα καταστημάτων"ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ"!!!!
    Πανέμορφος ο πίνακάς σου γλυκούλα μου!!Καλά κάνεις και δημιουργείς, κόντρα στους καιρούς!!Αυτό ίσως αλλάξει την κατάσταση!! φιλάκια πολλά γλυκούλα μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κοριτσάκι μου μία από τα ίδια παντού. Μπαίνεις στα πιο γνωστά μαγαζιά του κέντρου και βλέπεις ράφια. Τα'γραφα κι εγώ πριν λίγες μέρες. Κάπου θα πάει όλο αυτό...δύσκολο να αντιδράσουμε τώρα...είμαστε υπνωτισμένοι ακόμη. Θα γίνει κι αυτό νομίζω...πλησιάζει. Όσο αντέχουμε θα δημιουργούμε όμως υπέροχα πράγματα όπως έκανες εσύ!!! Τι γλυκούλι! Φιλιά πολλά μικρή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ..μεσα απο φουρτουνα και κυματα θα βγει ο Ηλιος..να σαι καλα Νεραιδα μου..πολυ ομορφα..μου αρεσαν πολυ..καλα να περνας..σε φιλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κικίτσα μου είναι τόσο καιρός τώρα που τα βλέπουμε αμήχανοι και με πόνο στην καρδιά... Πού θα πάει...κάτι θα κάνουμε στο τέλος... μάλλον δεν ήρθε ακόμα η ώρα... Το καμβαδάι σου είναι παραμυθένιο και βρήκε τόσο όμορφα τη θέση του! Φιλιά Κική μου και καλή δύναμη σε όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τι υπέροχος καμβάς!!! μου αρέσει πολύ!!! φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ όμορφο Κική μου!!!!δυστυχώς τέτοιες εικόνες συναντάς παντού!!!δεν ξέρω τι θα γίνει στο τέλος.....σε φιλώ!!!καλή σου μέρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εντάξει... υποκλίνομαι! Καλές γιορτές κικίτσα μου κι εύχομαι να βγούμε όλοι νικητές. Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολύ όμορφα και τα δυο. τα πατινια μου άρεσαν ιδιαιτερα! Τι μεγεθος ειναι μηπως μπορεις να μου πεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος19/12/12

    Είναι λυπηρό αλλά δυστυχώς μια βόλτα να κάνεις θα δείς πόσα κλειστά καταστήματα, και αυτά που έχουν μείνει με τα χίλια ζόρια προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.Και εμείς καταστημα έχουμε και τα βλέπουμε.Ας αλλάξουμε κλίμα ο κάμβάς σου είναι πολ΄΄υ όμορφος και ιδιαίτερος!!!Καλές γιορτές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλημερα Κικη,αδεια καταστηματα,αδειες τσεπες,φετος ολα ειναι διαφορετικα.......
    Πολυ ομορφη η δημιουργια σου!
    Καλη εβδομαδα πολλα φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το αποτέλεσμα εξαιρετικό!Πολύ όμορφος Χριστουγεννιάτικος πίνακας!
    Κι εγώ πιστεύω ότι δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλημέρα
    Δυστυχώς η πραγματικότητα που βιώνουμε είναι τρομακτική. Άδεια καταστήματα παντού και αυτοί που τα έχουν ανοικτά με το ζόρι τα κρατάνε. Όμως ας μην αφήσουμε άδεια και την καρδιά μας. Κάπου δίπλα μας κάποιος έχει ανάγκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ax βρε Κική μου τα λόγια σου ευχή για όλους!!! Το καμβαδάκι πάντως βγήκε υπέροχο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλησπέρα, Κική μου! Δυστυχώς, έτσι είναι τα πράγματα με τα καταστήματα... το ένα μετά το άλλο φτάνουν στα όριά τους. Άλλοι κλείνουν από κακοδιαχείριση και υπερβολικά υψηλές τιμές (ποιος θα τις πλησιάσει;) κι άλλοι επειδή πωλούν είδη που δεν κατατάσσονται πια στα είδη πρώτης ανάγκης... Τι να κάνουν και οι καταναλωτές πια, με άδειες τσέπες, πόσο να στηρίξουν; Το μόνο που έχω να πω είναι να μην το βάζουμε κάτω (όλοι μας) και να προσπαθήσουμε να είμαστε όσο μπορούμε αισιόδοξοι - δεν υπάρχει μόνο μαύρο και άσπρο, ούτε πάντοτε θα είναι έτσι τα πράγματα! Θα συνέρθουμε, σιγά-σιγά...

    Το καμβαδάκι σου έγινε υπέροχο. Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλησπέρα Κικη μου!Κρίμα,τί νά πώ,καί στήν περιοχή μου όλο κλειστά μαγαζιά συναντώ,ο καμβάς σου είναι τέλειος!!Μπράβο σου!!Πολύ όμορφα τά συνδύασες όλα!!Καλό βράδυ!!Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εάν "σκάσεις" στη φίλη σου ένα μεγάλο φιλί, είμαι σίγουρη οτι θα της δώσεις μπόλικη αισιοδοξία ! Εάν δε, της χαμογελάσεις με το υπέροχο χαμόγελό σου, ε, τότε να δεις πως θα λάμψουν όλα γύρω της! Οσο για τον καμβά σου, είναι μαγικός !!
    Αλλά μην νομίζεις οτι θα μου ξεφύγεις! Εχω πολλά να σε ρωτήσω!! Χοχο!!! Φιλάκια πολλά πολλά !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. O kamvas einai fantastikos! Kales yiortes! filakia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος19/12/12

    Δυστυχώς τα πράγματα γίνονται όλο και πιο δύσκολα για όλους. Ας ελπίσουμε οτι κάποτε θα τελειώσει αυτός ο εφιάλτης που ζούμε. Ο καμβάς είναι υπέροχος!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Είναι πολύ άσχημο αυτό που συμβαίνει. Ελπίζω όλοι μας να βγούμε νικητές στο τέλος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ναι είναι τραγικό να βλέπεις ανθρώπους με τόσα ταλέντα και ικανότητες να παραιτούνται!!!! Θέλουν πολλή δύναμη οι καιροί που ζούμε και δεν ξέρω πόσοι τη διαθέτουν.... Μακάρι να βγούμε νικητές στο τέλος, μακάρι η κατάσταση να πάει προς τα εμπρός σύντομα...
    Κικίτσα μου ο πίνακας σου υπέροχος, το στολίζεις πολύ ωραία το σπιτάκι σου! Σου εύχομαι τα πιο ζεστά και χαρούμενα Χριστούγεννα κοντά στους αγαπημένους σου
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αχ Κική όπως τα λες είναι. Οόντως κλείνουν τόσο όμορφα μαγαζάκια. Όμως πιστεύω και εγώ ότι ο επιμένων νικά και ειδικά οι άξιοι άνθρωποι, με μεράκι κ όρεξη για δουλειά, θα βρουν πάλι τον δρόμο τους και θα ανακάμψουν.
    Δεν εύχομαι λοιπόν χρόνια πολλά, θα τα ξαναπούμε!
    Και εγώ προσπαθώ να κάνω μια ανάρτηση και χρόνος μηδέν! Χα χα χα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. º° ✿✿¸.•♪
    "O segredo do Natal está dentro da gente, reflita e viva-o intensamente."

    (⁀‵⁀,) ✫✫✫
    .`⋎´✫✫¸.•°*”˜˜”*°•.✫
    ✫¸.•°*”˜˜”*°•.✫✫
    .•°*”˜˜”*°•.✫✫✫ MERRY CHRISTMAS!

    Boa sexta-feira!
    Bom fim de semana!
    Beijinhos do Brasil.
    ¸.•°♡⊱╮╮

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Είναι τόσο κρίμα να κλείνουν αξιόλογα μαγαζιά. Είναι τραγική η κατάσταση που επικρατεί πλέον στην Ελλάδα.. σε όλες τις πόλεις τα μαγαζιά το ένα πίσω από το άλλο κατεβάζουν οριστικά τα ρολά τους.. Εύχομαι ο νέος χρόνος να ανοίξει και έναν νέο δρόμο, λιγότερο δύσβατο! Χαίρομαι που ανακάλυψα το blog σου, γιατί είναι υπέροχο!!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αυτή η εικόνα που περιγράφεις είναι καθημερινότητα στην Πάτρα. Δυστυχώς ... Μακάρι όλοι να έχουμε δύναμη.
    Είναι πάααααααρα πολύ όμορφες οι scrapbookιές σου !!! Μπράβο Κικάκι όμορφο !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υour comments make me happy!!