Βιβλίο Ευχών ¨Φραουλίτσα¨


Επιτέλους ήλιος, ζέστη, φως και φυσικά ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!! Η διάθεση μας στα καλύτερα της! Δεν μαζευόμαστε από τις βόλτες, τις καροτσάδες και το πάρκο, μας έχει γίνει τόσο οικείο πια που το περπατάμε με θάρρος σαν να βρισκόμαστε στο σπίτι μας!!!Χα χα χα!!! Το καβουράκι μου στην ασφάλεια του σπιτιού κυριολεκτικά αλωνίζει, οπουδήποτε αλλού τα βήματα μας είναι αργά και σταθερά εκτός κι αν έχει βάλει κάτι "καλό" στο μάτι οπότε ξεχνιέται και τουπ τουπ τουπ, φορτσάρει να το αρπάξει!!!! Υπέροχη, απολαυστική, διασκεδαστική και γεμάτη από περιπέτειες είναι η περίοδος που διανύουμε πλέον...!!!! 
  Τις τελευταίες εβδομάδες  έχω απορροφηθεί εντελώς ( σε ό,τι αφορά στις καλλιτεχνικές μου δραστηριότητες)  από την προετοιμασία των πρώτων μας γενεθλίων !!! ΝΑΙΙΙΙΙ, γινόμαστε ενός, πέρασε κιόλας ένας χρόνος, πράγμα που μοιάζει πραγματικά απίστευτο!!!! Πώς να περιγράψω όλα αυτά τα συναισθήματα, τα πρώτα και μοναδικά συναισθήματα που δημιουργούνται μέσα σε αυτόν τον τόσο ξεχωριστό χρόνο; Όσα κι αν πούμε, όσα κι αν γράψουμε, τίποτα δεν είναι ικανό να δηλώσει το τεράστιο μέγεθος αυτών των συναισθημάτων, δίκιο δεν έχω; Ξέρω ότι σας βρίσκω σύμφωνες όλες...!!! 
Σύμφωνες καταλήγω να βρίσκω όμως και τις αγορομάνες σε ένα θέμα που πιστεύω ότι  μας πονάει λίιιιιγο και πολλές από εμάς ας μην το παραδεχόμαστε!!! Μα είναι δυνατό να είναι ΌΛΑ μα ΌΛΑ τα όμορφα, τα φανταχτερά, τα ρομαντικά, τα γλυκα, αυτά που πρώτα εκεί θα πέσει το μάτι σου, φτιαγμένα για τα κορίτσια;;;;;; Τώρα συνειδητοποιώ πραγματικά πόσο αδικημένα είναι από το marketing τα αγοράκια μας!!!! Μας πήραν χαμπάρι εμάς τις γυναίκες και από μικρές μας βάζουν στο τρυπάκι του "ωραίου". Κάποιος θα το χαρακτηρίσει εκμετάλλευση και κάποιος άλλος δυνατότητα άπειρων επιλογών σε κάθε επίπεδο!!!!
Άδικο το ξέρω αλλά από την άλλη αποτελεί και  μια τεράστια πρόκληση για τις μανούλες με Λεβέντες, καλαισθησίας και γούστου....!!! Δυσκολεύτηκα αρκετά λοιπόν με την επιλογή του θέματος των γενεθλίων και γενικά με το όλο στήσιμο. Έπρεπε να ξεφύγω από τα συνηθισμένα κλασικά "βαρετά" αγορίστικα θέματα, αυτοκινητάκια, νιτζάκια και όλα τα σχετικά, βλέπετε σε λίγα χρόνια δεν θα έχω την επιλογή εγώ οπότε δύσκολα να τα αποφύγω, θα τα απολαύσω όμως εξίσου, είμαι σίγουρη!!!! Και κάπως έτσι κατέληξα στην επιλογή που ξεκίνησα να δουλεύω και φυσικά σύντομα θα σας παρουσιάσω με πολύ υλικό από τη μεγάλη μέρα!!!! Και ενώ λοιπόν για μένα τα γενέθλια του Βασιλάκου αποτέλεσαν σπαζοκεφαλιά για μία μανούλα με κοριτσάκια τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά!!!! Ακόμα και το πιο απλό, το πιο συνηθισμένο αν θέλετε, είναι τόσο γλυκό και τόσο όμορφο από μόνο του που  στο άκουσμα του θέματος, η φαντασία στήνει ολόκληρα σενάρια και δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις για το στήσιμο ενός βιβλίου ευχών!!!! Τι πιο τέλειο για όποιον δημιουργεί; 
 Διανύουμε τις τελευταίες μέρες της Άνοιξης και μπροστά μας έχουμε ένα ολόκληρο καλοκαίρι, η Νατάσσα επέλεξε ένα εντελώς ανοιξιάτικο θέμα για τη μεγάλη μέρα της μικρής της. Κάπως έτσι εύχομαι να είναι και όλες οι μέρες της ζωής της...!!! 





Φραουλένια η βάπτιση της Φροσούλας και το βιβλίο ευχών επιβάλλονταν να είναι εκτός από φραουλένιο, γλυκό, ρομαντικό, μοναδικό, υπέροχο!!!! Αυτή ήταν η επιθυμία της γλυκιάς μου Νατάσας και δεν θα μπορούσα παρά να βάλω τα δυνατά μου για να πλησιάσω το γούστο και την καλαισθησία της!!!!



Καλοφώτιστο και καλότυχο να είναι το μικρό Φροσουλίνι!!! Η ζωή της να πλημμυρίζει από χρώμα, ζωντάνια, αγάπη και ευτυχία και η οικογένειά της να είναι γερή και να την καμαρώνει σε κάθε της βήμα!!!!



Έτσι απλά, μια φράουλα σου αφήνει τεράστια δημιουργικά περιθώρια!!! 
Δεν είναι τρομερό;

Τα φιλιά μου, σε όλες τις απανταχού αγορομάνες!!! Τα φιλιά μου σε όλες τις μανούλες γενικά!!! Να έχετε μια όμορφη Κυριακή ( δεν θα μιλήσω καν για την ψήφο σας...) και μια ακόμα πιο όμορφη και λαμπερή εβδομάδα!!!!





CONVERSATION

27 Σχολια:

  1. Καλημέρα Κική μου!!Πανέμορφο τό βιβλίο ευχών γιά τήν Φροσούλα!!Νά ζήσει!!!Η δέ δουλειά σου,τέλεια!!
    Καλή Κυριακή!!Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μακάρι να'ναι προσεχτικός γιατί ο δικός μου πήγαινε όπου δεν έπρεπε...χαχα. Κικιδάκι μου μεγάλωσε το μωρό μας!!! Είμαι σίγουρη πως τα γενέθλιά του θα είναι τα καλύτερα που έχουμε δει ποτέ! Πανέμορφο και το βιβλίο της πιτσιρίκας!!! Ταλαντούχο μου πλάσμα σ'αγαπώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να ζήσουν όλες οι μανούλες και όλα τα μωράκια τους και να είναι πάντα ευτυχισμένα!! Να η δική μου ευχούλα! Υπέροχο το βιβλίο ευχών της πιτσιρίκας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γλυκό σαν τη φράουλα το βιβλίο ευχών που ετοίμασες Κικη. Περιμένω να δω και τις ομορφιές που θα ετοιμάσεις για τον μικρό σου πρίγκιπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πανέμορφο το βιβλίο ευχών, Κική μου! Άντε να μας δείξεις και όλα τα απίθανα, που θα φτιάξεις για τον Βασιλάκο σου :)) Σε φιλώ γλυκά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ανάρτηση σου ξεχειλίζει από χαρά και ευτυχία και ευχομαι να είναι η ζωή σας πάντα έτσι !! Και ναι για τα κορίτσια είναι πολύ εύκολα όλα από φαντασία αχαλίνωτη μέχρι τα φρου φρού και τα αρώματα!!!Αψογο το βιβλίο των ευχών της φραουλένιας Φροσούλας η δουλειά σου είναι πάντα προσεγμένη με φαντασία και γούστο!! Καλή ευκολία στις ετοιμασίες της Μεγάλης Γιορτής και περιμένω ....... Φιλάκια και καλή εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νομίζω πως αυτός που θα δημιουργήσει κολεξιον για αγοράκια μέχρι 4-5 χρ που ακόμα αποφασίζει η μαμά θα βγάλει αρκετά λεφτά. Θυμάμαι που είχα γνωρίσει κάποια στγμή μια γαλλίδα μαμά η οποία έντυνε το αγοράκι της με αρκετά κοριτσίστικα ρουχαλάκια συνδυασμένα έξυπνα ώστε να μην φαίνεται και ο μικρός έμοιαζε σαν φιγουρίνι από περιοδικό!! Πολύ γλυκό και φραουλένιο το βιβλίο ευχών, τυχερό το Φροσουλίνι!!! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μια ανάρτηση όλο γλύκα, όλο χαρά και αγάπη !!! Μια ανάρτηση όλη "Κική" !
    Απίθανο το φραουλένιο βιβλίο ευχών!! Είμαι περίεργη τι σκαρφίστηκε το μυαλουδάκι σου για τα γενέθλια του μικρού σου πρίγκηπα!!
    Σου στέλνω τα φιλιά μου και την αγάπη μου !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νομίζω ότι όλες οι μαμαδες με αγορακια.. Κική μου..σπανε το κεφαλακι τους τι να κανουν.. σε γιορτες και γενέθλια.. αλλα όμως οταν βλέπεις το ζουζουνάκι σου.. να μεγαλώνει..ολο και κάποια ιδές θα σου έρθει.. χι.χι. να ζέις όσο μπορείς αυτές τις όμορφες στιγμές.. .. δεν ξέρεις τι γρ΄ηγορα που μεγαλώνουν μικρή μου.. το φραουλένιο βιβλίο των ευχών της μικρής Φροσούλας..υπέροχο.. με γούστο...να ζήσει η μικρούλα.. και να την χαιρονται........και εσύ τον μικρούλη σου... φιλακιαααααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ όμορφο το φραουλένιο βιβλίο ευχών!!!!Περιμένουμε και τις ετοιμασίες για τα πρώτα γενέθλιά σας!!!!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Beautiful,elegant,romantic!!!
    Happy week,greeting <3!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μου αρέσει που λες το αγοράκι σου καβουράκι!!! Πόσο δίκιο έχεις και πόσο δύσκολο είναι να χωρέσουν τα συναισθήματα για τον πρώτο χρόνο του μικρού σου....
    Η φραουλένια; σου κατασκευή για το Φροσουλίνι είναι τόσο ρόδινη και φραουλένια , πράγματι ξεχωριστή!!! Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος27/5/14

    πανέμορφο το φραουλένιο σου βιβλίο ευχών! με το καλό να γιορτάσετε τα πρώτα σας γενέθλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κικίτσα μου αγαπημένη....... Γλυκιά μανούλα.....
    Ξέρω εγώ γιατί τον πρίγκιπα σου τον λες καβουράκι! Όπως τυλίγει το καβουράκι τα ποδαράκια του γύρω απ' το δάχτυλό σου, κάπως έτσι θα είναι και η αγκαλίτσα του γιου σου γύρω στον λαιμό σου!!!! Έτσι δεν είναι; Πες ναι...
    Το φραουλένιο βιβλίο ευχών της Φροσούλας, πανέμορφο κι' ολόγλυκο. Να τους ζήσει!
    Περιμένουμε την υπερπαραγωγή των δικών σας γενεθλίων......
    Χαίρομαι που σε ξαναβρίσκω
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Perfeito, lindo demais, parabéns!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πολύ όμορφα όλα
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κικίδι μου γλυκό, κανένας δεν μπορεί να σου πει πως είναι αυτό που βιώνεις. Ολοι το καταλαβαίνουμε κι όλοι το εισπράξαμε,ίδιο ή διαφορετικά. Οπως και νάναι είναι μοναδικό και ζήσε το μ όλες σου τις αισθήσεις.
    Είμαι σίγουρη οτι τα πρώτα του γενέθλια θάναι αξέχαστα για όσους τα ζήσουν,εμάς δώσε μας την εικόνα και αρκεί,άλλωστε το συναίσθημα το ζούμε...
    Το φραουλένιο άλμπουμ είναι όπως κάθε σου δημιουργία πανέμορφο και ζηλευτό. Ξέρω τι μεράκι βάζεις στις κατασκευές σου και τι αγάπη και είμαι σίγουρη οτι θα εντυπωσιάσει στη βάπτιση της μικρής.
    Φιλάκια πολλά αγαπημένο μας και πού είσαι...να ξέρεις οτι στην ΑΘήνα "έπαιξες" πολύ στις συζητήσεις μας,εύχομαι κάποια στιγμή να συνευρεθούμε...φιλιάαααααααααααα Χ2!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Υπέροχη και προσεγμένη η δουλειά σου, Κική μου! Το φραουλένιο βιβλίο είναι πανέμορφο!
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Que maravilla Kiki, me encanta!!!
    Bsssss

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Es una preciosidad!!!! eres una artista.
    Un besazo guapa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Hola Kiki, soy nueva seguidora de tu blog, es una preciosidad todo lo que haces, me encanta!!!
    Da gusto ver todo tu trabajo.
    Un besote guapa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Que preciosidad Kiki!!! Yo también me quedo por aquí.
    Bsssssss

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Hola Kiki, tienes un premio en mi blog!!!
    Un besazo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Truly gorgeous guest book! Lovely details!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υour comments make me happy!!