Η μεγάλη μέρα!!!


Ένας υπέροχος χρόνος πέρασε από τη μέρα που έφερα στον κόσμο και  κράτησα στην αγκαλιά μου το πολυπόθητο δώρο που μου χαρίστηκε τόσο μεγαλόπρεπα αλλά και τόσο απλόχερα! Πώς να εκφράσω με λέξεις, τα συναισθήματα της ψυχής και της καρδιά μου....;
Είναι αδύνατον!!!
Στα πρώτα μας γενέθλια ήταν καλεσμένοι όλοι οι αγαπημένοι μας φίλοι και συγγενείς, όλοι όσοι μας αγαπούν και βρίσκονται δίπλα μας πολλά πολλά χρόνια τώρα!



Οι προετοιμασίες ξεκίνησαν πολλές μέρες πριν, δεν κουράστηκα αντιθέτως το απόλαυσα με όλες μου τις αισθήσεις! Ο μικρός μου Βασιλιάς φυσικά συμμετείχε ενεργά κατά τη διάρκεια όλης της προετοιμασίας, δική του ήταν η μεγάλη μέρα, μπορούσα να του στερήσω τη χαρά της συμμετοχής και της δημιουργίας; Σε καμία περίπτωση κι ας σήμαινε αυτό αμέσως αμέσως πως πολλά πράγματα έπρεπε να φτιαχτούν ξανά από την αρχή!!! Χα χα χα!!! Βλέπετε τα περίεργα ματάκια μας και τα αφράτα χεράκια μας φρόντιζαν με τον καλύτερο τρόπο να σκίσουν στο δευτερόλεπτο ή να λερώσουν στο κλάσμα του δευτερολέπτου!!! Ήταν  όμως πραγματικά υπέροχες όλες αυτές οι στιγμές οι οποίες πέρασαν πια και φυσικά δεν θα επιστρέψουν διότι ο Βασίλης όλο και θα μεγαλώνει!!!!




Η μεγάλη μέρα έφτασε και ευτυχώς για εμάς όλα πήγαν κατ' ευχήν με τον καιρό σύμμαχο μας και έναν υπέροχο λαμπερό ήλιο να μας ζεσταίνει και να φωτίζει ολοένα και παραπάνω το έτσι κι αλλιώς φωτεινό και γεμάτο από καλοκαίρι πάρτυ μας!!!!



Τι να πρώτο πω για την άψογη συνεργασία με τον ιδιοκτήτη αλλά και το προσωπικό του ξενοδοχείου όπου πραγματοποιήθηκε η γιορτή μας! Άψογα όλα!!! Ξεπέρασαν πραγματικά ακόμα κι αυτά που εγώ είχα στο μυαλό μου!!!! Αξιοποίησαν τέλεια όλο το υλικό που τους έδωσα και φυσικά το εμπλούτισαν με δικές τους υπέροχες πινελιές και το αποτέλεσμα πραγματικά μας άφησε όλους άφωνους!!! Στον χώρο υπήρχε και ξύλινο καράβι με ανοιχτά ολόλευκα πανιά!!! Δημιούργησαν πραγματικά ένα υπέροχο ναυτικό, θαλασσινό περιβάλλον!!! Από το συγκεκριμένο ξενοδοχείο έχω υπέροχες στιγμές φυλαγμένες καλά μέσα στην καρδιά μου, στιγμές μοναδικές, τεράστιας αξίας! Αρραβώνας, γάμος και τώρα πρώτα γενέθλια...!!! Δεν το επέλεξα τυχαία, υπάρχει συναισθηματικό δέσιμο που κάθε  φορά γίνεται ακόμα πιο δυνατό!!!!  Δεν έχω λόγια!!! Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλη την ομάδα και μάλλον είναι λίγο...!!!



Η μαμά του Βασίλη μπορεί να πέρασε ατελείωτες ώρες στην κουζίνα ετοιμάζοντας, μπισκότα, γλειφιτζούρια, cake pops και λαχταριστά cup cake, κάποιος άλλος όμως έβαλε όλη του την τέχνη και την καλλιτεχνική του μαεστρία για να δημιουργήσει την πραγματικά ΥΠΕΡΟΧΗ τούρτα μας η οποία εκτός από υπερπαραγωγή, άκρως εντυπωσιακή ήταν και απίστευτα σοκολατοφραουλογευστική!!!!! Το συγκεκριμένο ζαχαροπλαστείο οφείλω να ομολογήσω πώς στέκεται πάντα επάξια στις προσδοκίες μου αλλά αυτή τη φορά κατάφερε να τις ξεπεράσει!!!! Ολόψυχα συγχαρητήρια, δεν συμφωνείτε;





Γεμίσαμε από γλύκες αγκαλιές, ρουφηχτά φιλιά στα χεράκια και στα μαγουλάκια, αληθινές από καρδιάς ευχές, παίξαμε ατέλειωτες ώρες μιας και το πάρτυ κράτησε μέχρι που η μέρα πέρασε τη σκυτάλη στη νύχτα, χορέψαμε, φάγαμε και με λίγα λόγια διασκεδάσαμε μέχρι σκασμού, μακάρι να είχατε εικόνες με τον χώρο γεμάτο από μικρά ανθρωπάκια αλλά και από αγαπημένους μεγάλους, οι φωτογραφίες άπειρες αλλά άκρως προσωπικές!!!
Ο Βασίλης απόλαυσε τη μέρα, γέμισε από αυτήν! Ήταν  εκεί με όλες του τις αισθήσεις οι οποίες είχαν χτυπήσει κυριολεκτικά κόκκινο!!! Πλημμυρισμένος από αγάπη και μοναδικές εικόνες, το βράδυ παραδόθηκε άνευ όρων στην αγκαλιά του Μορφέα και όλη τη νύχτα τον συντρόφευε ένα γλυκό χαμόγελο χαραγμένο στα χειλάκια του!!!! Ποιος σας είπε πώς τα μωρά δεν αντιλαμβάνονται τη χαρά και την ευτυχία;

Ήταν μια υπέροχη, ξεχωριστή μέρα για εμάς, για τους καλεσμένους μας αλλά κυρίως για τον μεγάλο πρωταγωνιστή!!! Το ταξίδι της ζωής του μόλις που ολοκλήρωσε το παρθενικό του  ξεκίνημα κι έπονται κι άλλα πολλά πολλά πολλά συναρπαστικά ταξίδια στα οποία εμείς θα είμαστε συνοδοιπόροι σε όλες του τις στιγμές, σε όλα τα μοναδικά και ξεχωριστά που έχουν ορίσει οι μοίρες για εκείνον!!!

Να χαίρεστε όλοι τα υπέροχα αγγελούδια σας όσο χρονών κι αν είναι και να τα καμαρώνετε!!!
Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για τις όμορφες ευχές σας

Φιλιά σε όλους!!!!





CONVERSATION

47 Σχολια:

  1. Αχ γλυκιά μου Κική εύχομαι μέσα από την καρδιά μου κάθε ευτυχία στον μικρό σου άγγελο :)
    Να είσαι πάντα καλά και ευτυχισμένη όπως τώρα εύχομαι..
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α! και ένα μεγάλο μπράβο για όλες αυτές τις ετοιμασίες.. :)

      Διαγραφή
    2. Κοριτσάκι μου όμορφο σ'ευχαριστώ πολύ για τις τόσο γλύκες σου ευχές!!! Ανταποδίδω από καρδιάς!!! Σε φιλώ!!!

      Διαγραφή
  2. Να τα εκατοστήσει.
    Όμορφα όλα.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Υπέροχα όλα Κική μου!!! Να τον χαίρεστε τον Βασιλάκη σας, να είναι όλη του η ζωή όμορφη όπως το πρώτο του πάρτι!!! Να είσαστε όλοι γεροί, να γιορτάζετε τα γενέθλια του για πολλά πολλά χρόνια!!! Έχω κι εγώ όμορφες μνήμες από το, εν λόγω, ξενοδοχείο! Φιλοξένησα εκεί τους φίλους μου, από μακριά, στον γάμο μου! Κι εμείς μείναμε στην σουίτα του, την πρώτη νύχτα :)) Σε φιλώ γλυκά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειρηνάκι γνωρίζεις από εμπειρία προσωπική λοιπόν ότι όλα έγιναν άψογα με το παραπάνω!!! Σ' ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου κι εσύ να χαίρεσαι όοοοολα τα αστέρια της οικογένειάς σου!!!Σε φιλώ!!!

      Διαγραφή
  4. Κοριτσάκι μου να τον χαίρεσαι τον μικρούλη σου, να είναι πάντα γερός και καλότυχος και η ζωή του λαμπερή σαν και αυτή την γιορτή των πρώτων του γενεθλίων!!!!!! Να σου ζήσει!!! Να είσαι πάντα καλά και δίπλα του για να τον καμαρώνεις!!!! Πολλά πολλά φιλιά!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βικάκι μου πόσο όμορφα συντάσσεις τις ευχές σου, πόσο αρμονικά ξετυλίγονται οι κουβέντες σου!!! Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ. Εύχομαι κι εγώ τα καλύτερα για τα δικά σου καμάρια!!! Σας φιλώ!!!

      Διαγραφή
  5. Divno!!!
    Srećno,sve najbolje <3!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύυυυυ!!!!! Φιλιά κι από εμένα!!!

      Διαγραφή
  6. Κική μου να χαίρεσαι μαζί με το σύζυγό σου τον Βασίλη σας. Χρόνια του πολλά, χαρούμενα και ευτυχισμένα.
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον χαιρόμαστε Ελενάκι μου και η αλήθεια είναι ότι τον χαιρόμαστε αχόρταγα!!! Χα χα χα!!! Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές!!!Φιλάκια!!

      Διαγραφή



  7. Κική μου πάντα και κάθε μέρα του Βασίλη σας να είναι ξεχωριστή και γεμάτη αγάπη και εσεις να τον χαίρεστε και να τον καμαρώνετε !!!
    Φιλάκια















    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ γλυκιά μου Νικόλ!!!Κι εσύ να χαίρεσαι τα υπέροχα εγγονάκια σου στα οποία εύχομαι καλό καλοκαίρι...!!!!
      Φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή
  8. Έτσι είναι οι πριγκιπικές οικογένειες. Έχουν έναν χώρο δεξιώσεων που υποδέχονται τους καλεσμένους τους σε κάθε σημαντική στιγμή της ζωής τους...χαχαχα. Αστέρι μου όμορφο να χαίρεσαι τον μικρό σου ήρωα! Χιλιόχρονο και πάνω απ'όλα ευτυχισμένο όλη του τη ζωή! Τι καλά να'μασταν εκεί! Βέβαια... δεν πήραμε και πρόσκληση... οπότε... χαχαχα... Σμουτς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ! Αυτές οι πριγκιπικές οικογένειες!!! Χα χα χα!!! Μα που να χωρέσουμε σε ένα σπίτι Μαράκι μου τόσα άτομα; Χαμός στο ίσωμα που λένε!!! Αλλά ναι, ναι είμαστε γαλαζοαίματοι και το τραβάει ο οργανισμός...!!!! Χα χα χα!!!! Σ'ευχαριστώ αγάπη μου γλυκιά για τις ευχές σου, όσο για την πρόσκληση έχω να σου πω πώς τα μέλη μιας οικογένειας είναι πάντα καλεσμένα, τώρα βέβαια το Βασιλικό πρωτόκολλο ορίζει άλλα, γι' αυτό κι εγώ καλού κακού σας κράτησα ένα για ενθύμιο...!!!! Χα χα χα!!!Σας φιλώ ψυχή μου!!!

      Διαγραφή
  9. Να χαίρεσαι τον Βασιλάκη σου, Κικίτσα μου!!!! Τί όμορφα γενέθλια!!!!!!!!!!!!!
    Και του χρόνου και πάντα με υγεία, αγάπη και χαρά!!!!!
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκιά μου Μαριάννα, σ' ευχαριστώ πολύ πολύ για τσι ευχές σου! Φιλιά πολλά κι από εμένα!!!

      Διαγραφή
  10. Να τα εκατοστίσει πάντα γερός και δυνατός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ελα να μας ζησει λεμε να μας τρελαινει και να χαμογελα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ!!! Καλή εβδομάδα και σε σένα!!!

      Διαγραφή
  12. La fête a dû être magnifique !!!!!
    Bon weekend !
    Anna

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσαν Άννα!!! Καλή εβδομάδα σου εύχομαι!!!

      Διαγραφή
  13. Τί πανέμορφα γεννέθλια!!Χρόνια πολλά στόν Βασιλάκη σας!Νά τόν χαίρεστε καί νά τόν καμαρώνετε Κική μου!!Καλό Σ/Κ!!Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, ήταν πολύ πολύ όμορφα Δήμητρά μου!!! Σ' ευχαριστώ για τις ευχές σου κι εσύ να τους χαίρεσαι όλους!!! Φιλιά πολλά!!!!

      Διαγραφή
  14. Καρδιά μου χρόνια του πολλά!! Να το χαίρεστε και να είναι κάθε μέρα της ζωής σας γεμάτη αγάπη ,χαρά και γλυκά συναισθήματα!
    Ξερω καλά ότι τα μικρά μας ανθρωπάκια είναι ικανά να αντιληφθούν κι ακόμα περισσότερο να νιώσουν τόσα πολλά, οπότε μου φαίνεται φυσικό το χαμόγελό του!
    Άψογα ήταν όλα, όπως σας αξίζει! Όταν έχεις έμπνευση φαίνεται!..
    Φιλάκια πολλά σε μικρά και μεγάλα μαγουλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα φιλάκια σου γλυκά σαν κι εσένα και τα έδωσα μπόλικα Νικάκι μου!!! Όσο για τα αστεράκια μας είναι απίστευτο το πόσα πολλά αντιλαμβάνονται και το πόσα αισθάνονται!!! Χαίρομαι που σου άρεσε η γιορτούλα μας, μακάρι να σας είχαμε πιο κοντά να γιορτάζατε μαζί μας!!! Σας φιλώ όλους!!! Καλή εβδομάδα και καλό καλοκαίρι!!!

      Διαγραφή
  15. Κική μου να τον χαίρεστε τον μικρό σας Βασιλάκη... τι όμορφο παρτυ!!! σίγουρα αγάπη μου τα παιδιά το χαίρονται.. και η χαρα τους φαινεται στα ματακια τους.. να είστε γεροί και να τον καμαρώσετε και γαμπρό..χι.χιχ. θα δείς πόσο γρήγορα παιρνάν τα χρόνια!!!....να τα εκατοστήσει το καμάρι σας..να είναι γερό και ευτυχισμενο.. πολλα φιλακιαααααααααααα και του χρόνου..!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ!!! Γιαγιά γιαγιά πόσο γλύκες είναι οι ευχές σου!!! Χαίρονται μωρέ τα μικρά μας, χαίρονται και μας το δείχνουν με κάθε τρόπο... και καθώς θα περνάνε τα χρόνια θα εκφράζονται και διαφορετικά κι εμείς θα είμαστε πάντα εκεί όντως να καμαρώνουμε!!!Φιλάκια πολλά κι από εμάς!!!!

      Διαγραφή
  16. Κικίτσα μου, πέρασε κιόλας ένας χρόνος;
    Το παλικάρι σας μεγάλωσε κι έκανε το πρώτο του πάρτυ;
    Τέλεια , να σας ζήσει και να τον καμαρώνετε ευτυχισμένο!!!!
    Να ζήσει σε καλές μέρες χωρίς τις σημερινές δυσκολίες!!!!!
    Όσο για το βασιλικό αίμα, ένα σας λέω μόνο!!!!!!!!
    Η μπουμπού μας είναι το ιδανικό του ταίρι!!!!!!!
    Πολλά φιλιά κοριτσάκι μου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε βρε το κορίτσι μας!!! Σε τέτοια μπουμπού και με τέτοια γιαγιά δεν υπάρχουν περιθώρια σκέψης...!!! Χα χα χα!!!! Πέρασε κιόλας ένας χρόνος Ρενάκι μου πράγματι... σε λίγο θα έχετε κι εσείς πάρτυ όμως, δεν έμεινε και πολύς καιρός μη νομίζεις, περνάει όπως λέει και η Ρουλίτσα μας, σαν νερό!!!! Σ' ευχαριστώ για τις ευχές σου Ρενάκι μου κι εσείς να χαίρεστε την υπέροχη μπουμπού σας που σας ξεμυάλισε εντελώς και οικογενειακώς!!!! Να μου την φιλήσεις!!!!

      Διαγραφή
  17. Να τα εκατοστίσει ο μικρός σας Βασιλάκης και εσείς να είσαστε καλά να τον χαίρεστε και να τον καμαρώνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερινάκι μου γλυκό, σ'ευχαριστώ πολύ κι εσύ να χαίρεσαι τα δικά σου αστέρια!!! Καλή εβδομάδα να έχεις!!!

      Διαγραφή
  18. Κοριτσάκι μου γλυκό, όμορφη μανούλα να τον χαίρεσαι το Βασιλάκη σαν τα ψηλά βουνά! Να'ναι πάντα γερός και καλότυχος στη ζωή του, χαρούμενος και ευτυχισμένος και εσείς πάντα καλά να τον χαίρεστε και να τον καμαρώνετε!!
    Ολα ήταν υπέροχα!!!! Προσεγμένα και στην παραμικρή λεπτομέρεια!
    Πολλά φιλάκια σε όλα τα μαγουλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά τα φιλιά σου Πεπάκι δεν λείπουν ποτέ από τα μαγουλάκια ή τα πατουσάκια μας, μόνο αυτό έχω να σου πω!!! Ευχαριστούμε πολύ πολύ πολύ για τις όμορφες ευχές σου κι εσύ φυσικά να χαίρεσαι τα καμάρια της ζωής σου!!! Φιλάκια πολλά πολλά κι από εμάς!!!

      Διαγραφή
  19. Να τον χαίρεσαι Κική μου να τα εκατοστήσει!! Να είναι πάντα γερός και δυνατός!!
    Και εσύ πάντα με κέφι και όρεξη να του ετοιμάζεις το πιο γλυκό πάρτυ γιατι το χρόνο που κλείνει καμαρώνοντας για αυτό το μικρό ανθρωπάκι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πώς να μου λείψει το κέφι Ελεάνα μου όταν πρόκειται για το μικρό μου ανθρωπάκι; Την καλύτερη ευχή μου έδωσες και σ'ευχαριστώ!!!! Φιλιά πολλά και καλή εβδομάδα!!!

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος15/6/14

    "Εσύ δεν είσαι ΜΑΜΑ είσαι ΒΑΣΙΛΟΜΗΤΩΡ λέμε":Έτσι με είχαν κάποτε χαρακτηρίσει,σου αποδίδω λοιπόν επάξια τον ίδιο τίτλο.Να το χαιρεσαι το μπουμπουκάκι σου,Κική μου!!
    Φιλιά πολλά,από Κέρκυρα..Μ.Ζάχου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ!!! Κοριτσάκι μου γλυκό " ΒΑΣΙΛΟΜΗΤΩΡ " δεν θα πεις τίποτα...!!! Τέτοιος Βασιλάκης που είναι αυτός!!!! Χα χα χα!!!! Το χαίρομαι το μπουμπού κι μου Μαράκι μου και εσύ το ξέρεις πολύ καλά...!!! Εσύ να χαίρεσαι τα κορίτσια μας τα όμορφα τα ζωγραφιστά που μεγαλώνουν και μου φαίνεται απίστευτο!!!! Καλό Καλοκαίρι να τις πεις και να μου τις φιλήσεις!!!

      Διαγραφή
  21. Να τον χαίρεσαι Κική μου και χρόνια του πολλά!!! Μα τί υπέροχη γιορτή του ετοίμασες!!! Και του χρόνου με υγεία και χαρά!!! Υπέροχα όλα!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κικήτσα μου γλυκιά, ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου!!! Ήταν πράγματι υπέροχη η γιορτή μας και το απολαύσαμε πολύ πολύ!!! Να είσαι καλά και να μας ανοίγεις πάντα ευχάριστα την όρεξη.... Φιλιά!!!

      Διαγραφή
  22. Η φινέτσα πρωταγωνιστεί σε αυτά τα υπέροχα γενέθλια ήταν όλα ΑΨΟΓΑ με την φανταστική και καλοφτιαγμένη τούρτα! Η χαρά η ευτυχία η αγάπη έκδηλες και το εισπράξαμε με την μία!!! ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ να σας ζήσει να είναι γερός και ευτυχισμένος σε όλη την ζωή!!!!Κάνατε ότι άξιζε στον βασιλιά της καρδιάς σας!! Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαρά, ευτυχία και αγάπη ... τα είπες όλα Εφάκι!!! Ευχαριστώ πολύ για το υπέροχο σχόλιο και τις γλύκες σου ευχές!!! Φιλιά πολλά κι από εμάς!!!

      Διαγραφή
  23. ΄Ολη του η ζωή να είναι τόσο όμορφη,
    όσο η μέρα των γενεθλίων του !!!
    Να έχει υγεία και να το χαίρεστε
    το αγγελούδι σας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Να το χαίρεστε το αγγελούδι σας !!!
    Να είναι η ζωή του τόσο όμορφη, όσο
    η μέρα των γενεθλίων του !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υour comments make me happy!!