Χαρούμενη Χρυσή Πρωτοχρονιά


 Και πραγματικά κάνω μια μεγάλη ευχή, αυτή η Πρωτοχρονιά να είναι και Χαρούμενη και Χρυσή!!! Κάτι να αλλάξει τέλος πάντων, κάτι καλύτερο να συμβεί, μια μαγεία και όλα να γίνουν Ανθρώπινα, έτσι όπως θα έπρεπε να είναι!!! Τόσες ευχές από καρδιάς δίνουμε αυτές τις Άγιες μέρες, κάποια θα πιάσει, δεν μπορεί..!!! 
    Τελευταία μέρα του 2015 και είπαμε να το αποχαιρετήσουμε με χαμόγελο και πολλά τραγούδια, βάλαμε στη διαπασών τα κάλαντα να παίζουν, πήραμε και από ένα τάπερ και μπαμ μπουμ αρχίσαμε και εμείς να ψάλλουμε και να τραγουδάμε τα κάλαντα που υποδέχονται το 2016!!! Για να βγούμε στις γειτονιές ούτε συζήτηση, είμαστε και πάλι άρρωστοι, έξω έχει παγωνιά και λίγο ίχνος από χιόνι, οπότε θα τα πούμε μεταξύ μας, θα χειροκροτηθούμε, θα αγκαλιαστούμε και θα χοροπηδάμε από χαρά μέχρι να κουραστούμε!!! Υπάρχει καλύτερο; Κάπως έτσι μέσα στα πολλά τραγούδια βρεθήκαμε στην κουζίνα να ετοιμάζουμε τη Βασιλόπιτα οι τρεις μας!!! Έχουμε καθιερώσει πια το κέικ καρότου για Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα, αρέσει σε όλους και γίνεται κυριολεκτικά ανάρπαστο!Φυσικά ο στολισμός έγινε σύμφωνα με τα γούστα του Βασίλη, ο οποίος μάλιστα δεν μου επέτρεψε να ακουμπήσω ούτε μία καραμελίτσα...!!! Μόλις την ετοιμάσαμε λοιπόν, μυρωδάτη και παιχνιδιάρικη, θα περιμένει μέχρι το βράδυ να μας αποκαλύψει τον τυχερό της χρονιάς!


Τις προηγούμενες μέρες είχα φροντίσει να βρω λίγο χρόνο ώστε να ετοιμάσω τις κάρτες που παραδοσιακά πια εδώ και χρόνια στέλνουμε στους αγαπημένους μας και εσωκλείουμε τις πιο αληθινές ευχές για τον καθένα ξεχωριστά! Φέτος δεν κατάφερα να φτιάξω αρκετές δυστυχώς, χρειάζεται να έχω μπόλικο ελεύθερο χρόνο στη διάθεσή μου όταν καταπιάνομαι με τα αγαπημένα μου χαρτιά και φυσικά να μην περιτριγυρίζομαι από μικρά πειραχτήρια! Πράγμα που στην παρούσα φάση είναι λιγάκι δύσκολο να συμβεί...



Η μέρα μας όμως δεν τελειώνει με μια Βασιλόπιτα,  το σπίτι μας και φέτος θα είναι γεμάτο από τους πιο αγαπημένους μας ανθρώπους, οπότε η προετοιμασία του γιορτινού γεύματος βρίσκεται εν όψει. Προς το παρόν έχω ετοιμάσει μια κατσαρόλα με τα μυρωδικά του χειμώνα  η οποία θα σιγοβράζει για να διατηρηθούν τα γιορτινά αρώματα και φυσικά στόλισα τα δωράκια που θα χαρίσουν ο Βασιλάκος και ο Φωτεινούλης με ευχές για Καλή Χρονιά!!!



Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα να καταφέρω να κάνω ανάρτηση! Αλλά θα ήταν κρίμα να κλείσει έτσι αυτή η Χρονιά, χωρίς Ευχές!!! Να όμως που το κατόρθωμα έγινε και λίγο πριν χαθώ μέσα στην κουζίνα, ολοκληρώνω τον κύκλο των αναρτήσεων μου για φέτος με την πλέον γιορτινή!!!!

Ευχές για μία Χαρούμενη, Χρυσή, Ευλογημένη και γεμάτη από αγάπη, υγεία και καλή προοπτική  Χρονιά, Εύχομαι σε όλους!!! 

Ευχές για μια καλύτερη ζωή για τα παιδιά μας...!!!!


Να περάσετε ονειρεμένα!!!!


Υ.γ Οι ευχές όλων μας να πραγματοποιηθούν και ο κόσμος να απαλαχτεί από τον παραλογισμό...


CONVERSATION

23 Σχολια:

  1. Και όχι μόνο έκανες ανάρτηση αλλά κατάφερες να μας βάλεις μέσα στο δικό σας εορταστικό mood! Σας έκανα εικόνα να τραγουδάτε και να χοροπηδάτε!
    Η βασιλόπιτα είναι WOW!!!!! Χαρούμενα χρωματάκια, τσαχπίνικη! Την ερωτεύθηκα, λέμε!
    Όπως επίσης λάτρεψα και τις κάρτες σου! όνειρο (as always, που λέμε και στο χωριό μου!)
    ;-)
    Δεν θέλω να σε καθυστερήσω και να σου αποσπάσω την προσοχή από την προετοιμασία του εορταστικού γεύματος!
    Καλή χρονιά, κορίτσι μου! Πιο ανθρώπινη, όπως πολύ εύστοχα έγραψες! Υγεία, χαμόγελο και πολλή αγάπη!
    Και ασφαλώς... πολύχρονοι! Αυτό το σπίτι έχει μαζεμένες γιορτές!!!
    :-)
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και ολίγον χιονισμένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή χρονιά κοριτσάκι μου.
    Το ωραία εικόνα μας μετέφερες!
    Να χαίρεσαι τα παλικάρια σου.
    Φιλάκια πολλά σε όλους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλή χρονιά κοριτσάκι μου.
    Το ωραία εικόνα μας μετέφερες!
    Να χαίρεσαι τα παλικάρια σου.
    Φιλάκια πολλά σε όλους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τις πιο θερμές ευχές μου για μια καλή κι ευτυχισμένη χρονιά!!! Με υγεία και χαρά για σένα και τους αγαπημένους σου και ειρήνη στον κόσμο!!!
    Να χαίρεσαι τα αγοράκια σου και χρόνια πολλά στον Βασιλάκο σας!!!
    Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γλυκιά,ζεστή Πρωτοχρονιά να έχετε!! Όλα είναι όμορφα και με αγάπη φτιαγμένα στο σπιτικό σας, να περάσετε τέλεια!!!
    Θυμάμαι που βάζαμε κι εμείς τέτοια πολύχρωμα καραμελάκια στην πίτα μας... τωρα που μεγάλωσαν την φτιάχνουν μόνα τους και τη στολίζουν κατά το γούστο τους!
    Φιλιά πολλά- πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλή χρονιά σε σένα και στην οικογένειά σου, με υγεία, αγάπη και ευτυχία!!!
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλή χρονιά κοριτσάκι!!!!Να έχεις όλα τα καλά του κόσμου και να χαίρεσαι τα αγόρια σου!!!!Να περνάτε υπέροχα!!!Φιλιά πολλά αγαπημένη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κική μου εύχομαι σε σένα και την οικογένειά σου καλή χρονιά γεμάτη χαρές.
    Χρόνια πολλά και στο αγοράκι σου που γιορτάζει, να το χαίρεσαι.
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υγεία και χαρά είναι οι ευχές μου Κική για σένα και την οικογένειά σου!
    Να έχετε ένα ευλογημένο 2016!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλή χρονιά κοριτσάκι μου! Να χαιρόμαστε τα Βασιλάκια μας και όλα μας τ'αγόρια γενικώς. Με τόσα όμορφα μουτράκια και τόσα φωτεινά χαμόγελα γύρω σου δεν μπορεί παρά το 2016 να'ναι μια υπέροχη χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλή και ευλογημένη χρονιά γεμάτη υγεία και καλή τύχη. Χρόνια πολλά και καλά Κική μου , να χαίρεσαι την οικογένεια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλή και ευτυχισμένη Χρονιά Κική μου από καρδιάς !! Υγεία , αγάπη και ειρήνη για τα παιδιά του κόσμου !! Χρόνια πολλά στο Βασιλάκο σου να τον χαίρεστε και αυτόν και τον αδελφούλη του !!! Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλή και ευτυχισμένη χρονιά Κικίτσα μου, γεμάτη από χαμόγελα, όνειρα, αισιοδοξία, ελπίδα και δημιουργία!!!!! Το σπιτικό σου πάντα γεμάτο χρώματα και αρώματα μας γοητεύει, και πως αλλιώς βέβαια θα μπορούσε να είναι το σπιτικό που φιλοξενεί μικρούς αγγέλους!!!!!! Να τα χαίρεσαι τα αγγελούδια σου και χρόνια πολλά για τον Βασιλάκο σου!!!!!! Πολλά πολλά φιλιά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χρόνια Πολλά, Κική μου, να χαίρεσαι την όμορφη οικογένεια σου και ο Νέος Χρόνος να σας φέρει ό,τι ονειρεύεστε... Και, φυσικά, πάνω απ' όλα Υγεία και χαμόγελα πλατιά και εγκάρδια!!!
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το αλτζχάιμερ καλά κρατεί..... Χρόνια πολλά και καλά στον Βασίλη σου, να τον χαίρεστε.

      Διαγραφή
  15. Καλή χρονιά γεμάτη υγεία, αγάπη και κάθε χαρά αλλά προπάντον ελπίδα, χαμόγελα και όνειρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλή χρονιά με υγεία
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καπου στην μεση οχι ευτυχως της χρονιας..Κική μου αλλα αναμεσα στις δυο γιρτες σας ήρθα να σου αφήσω και εγω τις ευχουλες μου για τα ομορφα σου αγγελουδια.. να είναι αυτη η χρονια η καλύτερη σας.. με πολλα πολλα χαμογελα.. υγεια και αγαπη τοση..μεχρι τον ουρανο που έλεγαν και τα δικα μου.. οταν ηταν μικρά... ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΧΡΟΝΙΑ κορίτσι μου...με ολα τα καλα ..!!φιλακιαααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γλυκό μου κοριτσάκι, γέμισες τα μάτια μας με όμορφες εικόνες και τις μύτες μας με τα ζεστά αρώματά σου!! Με αυτά τα αρώματα που μάς κρατάς εδώ μέσα , στο όμορφο , καλόγουστο και φιλόξενο σπιτάκι σου!! Να'σαι πάντα καλά, να είσαστε όλοι χαρούμενοι και ευτυχισμένοι και το 2016 να σας χαρίσει μόνο πολλά χαμόγελα!!! Φιλάκια σε όοοολα τα μαγουλάκια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ γλυκιά μου!!!!!! Η ευχή σου "Πιο ανθρώπινα" ελπίζω να πραγματοποιηθεί αυτήν την χρονιά!!!!!να ευχηθώ υγεία,αγάπη,ευτυχία,χαμόγελα να υπάρχουν στο σπιτικό σου!!!να περνάτε πάντα υπέροχα!!! Πολλά πολλά φιλιά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλή χρονιά σε εσένα και την οικογένεια σου γεμάτη αγάπη,υγεία,ευτυχία!!! Ειρήνη και ευημερία για όλους!!! Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλή χρονιά με υγεία αγάπη και ευτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καλή Χρονιά Κική μου, με υγεία, αγάπη και ευτυχία! πανέμορφη η βασιλόπιτα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υour comments make me happy!!