Μπαμπούλες Α.Ε

Όποιος καεί στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι, λέει η παροιμία και δεν έχει άδικο! Να κι εμείς  τώρα, που ναι μεν γίναμε καλά, από την άλλη όμως ούτε να το σκεφτούμε να ξεμυτίσουμε παρά έξω, κυριολεκτικά έχουμε πάρει από φόβο τις αρρώστιες και τα κρυολογήματα και προτιμούμε την ασφάλεια του εσώκλειστου!!! Ωστόσο η αλήθεια είναι πως ο Βασιλάκος έχει κουραστεί με όλη αυτή την κλεισούρα και το νιώθω πως λαχταράει να βγει, να συναντήσει τους φίλους του και να ξεχαστεί στο παιχνίδι, ο δε Φωτεινούλης, ανοίγουμε την πόρτα και τσιρίζει από λαχτάρα για καθαρό αέρα και βόλτα με το καρότσι. Και όντως, πόσο να αντέξουν τα μωρά μέσα σε ένα σπίτι; Τους καταλαβαίνω αλλά από την άλλη μία ακόμα ίωση να μας βρει, θα μας αποτελειώσει... Οπότε προσπαθώ να κάνω κάθε μέρα την παραμονή μας στο σπίτι όλο και πιο διασκεδαστική, το τραπέζι της κουζίνας είναι μόνιμα στρωμένο με όλα τα απαραίτητα και με την παραμικρή αφορμή ο Βασίλης στρώνεται στη δουλεία για κατασκευή. Έχει εξοικειωθεί εντελώς με τα πινέλα, τις μπογιές, τις κόλλες οπότε τον αφήνω μόνο του πια να δημιουργήσει, εγώ το μόνο που κάνω είναι να χρησιμοποιώ το ψαλίδι γιατί μάλλον είναι λίγο νωρίς να τα καταφέρει χωρίς βοήθεια!!


Αυτή τη φορά, η έμπνευση ήρθε από την αγαπημένη μας ταινία, Μπαμπούλες Α.Ε. Οι πρωταγωνιστές κυκλοφορούν όλη μέρα μέσα στο σπίτι και μπερδεύονται συνεχώς στα πόδια μας ενώ οι υπόλοιποι ήρωες υπάρχουν μόνο στα φανταστικά σενάρια του Βασίλη, όταν ξεχνιέται στο παιχνίδι και παίζει ώρες μαζί τους στο δωμάτιό του. Σκέφτηκα λοιπόν να μεγαλώσουμε με κάποιο τρόπο την παρέα των Μπαμπούλων χωρίς όμως να του δώσω εγώ έτοιμους χαρακτήρες στα χέρια, άλλωστε αν έφτιαχνα κάτι από χαρτόνι θα επιβίωνε μόλις λίγες μέρες και ο Βασίλης θα είχε ελάχιστη συμμετοχή στην κατασκευή, έτσι λοιπόν ψάχνοντας λιγάκι στο διαδίκτυο έπεσα επάνω στην καλύτερη δυνατή ιδέα, αυτή με τα γλωσσοπίεστρα, μια κατασκευή με εύκολα υλικά και ο Βασιλάκος θα την κατάφερνε με ελάχιστες δικές μου πινελιές.


Περάσαμε δύο ολόκληρες ώρες βουτηγμένοι στις μπογιές, βάψαμε όχι μόνο τους  καινούριους Μπαμπούλες αλλά και τα χέρια μας, το πρόσωπό μας, τις καρέκλες... Γίναμε όλοι με λίγα λόγια μπαμπούλες...Χα χα χα!!! Εκτός από τους καινούριους ήρωες, ο Βασίλης έφτιαξε και δύο Σούπερ Ήρωες, τον Βασίλη και τον Φώτη οι οποίοι στο νέο επεισόδιο των Μπαμπούλων Α.Ε σώζουν την Μπου από τους κακούς!!!


Έτσι λοιπόν ο Μάικ Βαζόφσκι και ο Τζέιμς Σάλιβαν απέκτησαν φίλους με σάρκα και οστά. Η παρέα μας μεγάλωσε με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο και δεν σας κρύβω πως μας χαρίζει στιγμές παιχνιδιού εδώ και τρεις μέρες!!! Δεν έχω ιδέα πόσο θα κρατήσει το ενδιαφέρον του Βασιλάκου, σίγουρα πάντως μέχρι στιγμής φαίνεται να το απολαμβάνει!!! 
Όπως δείχνει το πράγμα σύντομα θα πρέπει να ετοιμάσω νέο project για παιχνίδι. οπότε μάλλον θα επιστρέψω με κάτι καινούριο!!! 

Να περνάτε καλά!!!





CONVERSATION

11 Σχολια:

  1. Οι αναρτήσεις σου, είναι σαν να μπορούν ως δια μαγείας να με φέρνουν στον δικό σας κόσμο! Πραγματικά χάνομαι και ξεχνιέμαι!
    Ελπίζω να έχουν τελειώσει οι ιώσεις για τώρα και σύντομα να απολαμβάνετε τις βολτούλες σας! Όχι πως κακοπερνάτε όταν μένετε μέσα, αλλά λέμε!
    ;-)
    ΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά σε μπαμπούλες-δημιουργίες και μπαμπούλες δημιουργούς!
    :-p
    Καλό βραδάκι, καλλιτεχνική οικογένεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ωραία ιδέα για απασχόληση και πόσο όμορφο το αποτέλεσμα!
    Μπράβο σας!
    Φιλιά πολλά, καλή εβδομάδα και καλό μήνα να έχετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημέρα Κική μου!!Περαστικά στά μωράκια σου!!
    Πολύ όμορφες οι δημιουργίες τού Βασιλάκη σας!!
    Ταλαντούχος!!Χα χα!!!Καλή εβδομάδα καί καλό μήνα!!
    Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Ανώνυμη εταιρεία των μπαμπούλων αλήθεια Κική μου σώζει την κατάσταση και γίνεται υποφερτή η κλεισούρα με τόσες ιώσεις και όλοι να λαχταράτε λίγο φρέσκο αέρα!!Υπομονή και θα περάσει !1
    Καλό και χωρίς ίωση μήνα !!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλό μήνα και καλή εβδομάδα σε όλη την ολόγλυκια οικογένεια!!!!
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο! υπεροχη ιδεα!!! και σιγουρα τα μικρα μου θα ξετρελαθουν :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πολύ ωραία ιδέα,μιας και τα δικά μου όλη την ώρα μου ζητάνε να κάνουμε "κάτι με πινέλα"!!
    περαστικά σας και υπομονή μέχρι την άνοιξη...όλες οι μανούλες τα ίδια περνάμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αχού τι καλό! Είναι η αγαπημένη μου παιδική ταινία! Υπομονή θα περάσει ο χειμώνας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Οι πιο χαριτωμένοι μπαμπούλες ever!!!! Δημιουργική απασχόληση των μικρών και πανέμορφο αποτέλεσμα τι άλλο να ζητήσει κανείς! Φιλάκια

    http://artdecorationcrafting.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χαρά στην υπομονή σου(αλλά και στην υπομονή της κόρης μου χαχα)Δημιουργική απασχόληση δεν λέω αλλά μου φαίνεται πολύ δύσκολο (θα φταίει η ηλικία μου σίγουρα)Τρυφερή αναμφισβήτητα η ανάρτηση σου γεμάτη αγάπη και υπομονή!!! Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κι εγώ κάθε μέρα ψάχνω τρόπο να απασχολήσω την Ευγενία μας.
    Προς το παρόν παίζουμε κρυφτό πίσω από τις πόρτες και μέσα στις ντουλάπες.
    Σκίζουμε χαρτάκια και κάνουμε χρήματα για να ψωνίσουμε.
    Με μπογιές θα ασχοληθούμε από το καλοκαίρι και μετά.
    Τέλειοι οι κανουργιοι σας μπαμπούλες.
    Φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υour comments make me happy!!