Fall in love!

Ναι, το ξέρω, κάπου χάθηκα και έχασα τον δρόμο, την επαφή με το blog και την παρέα μας, αλλά πιστέψτε με τίποτα δεν έγινε χωρίς λόγο! Λίγο που το καλοκαίρι είπα να το αφιερώσω ολοκληρωτικά στα ανθρωπάκια μου μιας και από Σεπτέμβριο η επιστροφή μου στο σχολείο ήταν πια γεγονός, λίγο που το blog μου ήρθε αντιμέτωπο με περιπέτειες και βρισκόμουν ένα χιλιοστό από το κουμπί ώστε να πατήσω διαγραφή, να μην έχω να στενοχωριέμαι και να σκάω μέσα σε όλα τα άλλα και για το "διαδικτυακό μου παιδάκι" και λίγο τελικά που υπάρχουν γύρω μας  απίστευτοι άνθρωποι που χωρίς πολλά πολλά και χωρίς ανταλλάγματα δίνουν απλόχερα όχι μόνο τα φώτα τους αλλά και το χεράκι τους για να σώσουν όσα εσύ πιστεύεις ότι δεν σώζονται!!! Και στη δική μου περίπτωση αυτό το χεράκι το έδωσε η Στρατούλα, χωρίς πολλές κουβέντες, γιατί έτσι ήθελε και έτσι έχει μάθει προφανώς! Γι' αυτό άλλωστε και ξεχωρίζει!!!! Φαντάζομαι οι περισσότεροι την γνωρίζεται για όλους τους υπόλοιπους δεν έχετε παρά να κάνετε μια βόλτα από τη σελίδα της, πατώντας εδώ  στην οποία μόνο ενδιαφέροντα πράγματα μπορείτε να βρείτε, Της χρωστάω με λίγα λόγια το ολοκαίνουριο Creative Moments και φυσικά την ευκαιρία να παραμείνω ενεργό μέλος αυτής της παρέας!!! Άρα μόνο ευγνώμων θα μπορούσα να δηλώσω! Πόσα ευχαριστώ χρωστάω όμως και σε όλη αυτή την όμορφη παρέα, δεν ξέρω! Πόσα μηνύματα και πόσο ενδιαφέρον δέχτηκα βρε κορίτσια μου απ' όλες σας! Δεν θέλω να γράψω ονόματα γιατί είστε πολλές και φοβάμαι μην ξεχάσω καμία,  εσείς όλες άλλωστε ξέρετε!!!Πραγματικά με συγκινήσατε πολύ και με κάνατε να αναθεωρήσω και τελικά να επιμείνω ώστε να διορθωθούν όλα τα στραβά και να είμαι και πάλι εδώ γύρω γεμάτη όρεξη, διάθεση και fall fall in love!!!! 


,

Κάπως έτσι περνώντας μέσα από όλες αυτές τις  ανάμεικτες από συναισθήματα και σκέψεις στιγμές βρέθηκα για πρώτη φορά να δίνω τη δέουσα σημασία στο Φθινόπωρο! Στα χρώματα που χαρίζει στη φύση, στη γλυκιά ζεστή αγκαλιά του ήλιου αυτή την εποχή, στην απίστευτη όρεξη που αποκτούμε για δουλειά, στην "μεγαλειώδη" επιστροφή μας στο σχολείο και φυσικά στις απίστευτες ιδέες που γεμίζει το κεφάλι μας και πρέπει οπωσδήποτε να πραγματοποιήσουμε μιας και αυτό το χόμπι πια είναι αληθινή ψυχοθεραπεία!!!
 Η αλήθεια είναι πως στα back stage του blog  υπάρχουν αρκετές αναρτήσεις που απλά έμειναν στα σκαριά και θα πρέπει κάποτε να ολοκληρώσω. Κοιτώντας τες πριν λίγες μέρες σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω μια από τις κατασκευές του καλοκαιριού που δεν πρόλαβε να δει το φώτα της δημοσιότητας και να την αξιοποιήσω ως φθινοπωρινή διακόσμηση στην κουζίνα του σπιτιού μας! Η ιδέα της κορνίζας ως πίνακας ανακοινώσεων ή λίστας για τα ψώνια της εβδομάδας ή ακόμα ακόμα και η ευκαιρία μας να γράψουμε μια σκέψη της στιγμής, μου άρεσε εξ αρχής και νομίζω πως είναι εύκολο να προσαρμοστεί σε κάθε εποχή! Μια κατασκευή  εύκολη, οικονομική και φυσικά πολύ πολύ όμορφη! 


Έτσι λοιπόν πήρα την κορνίζα που περίσσευε, στη δική μου περίπτωση,  και για φόντο εκτύπωσα μια εικόνα με τα χρώματα του φθινοπώρου. Ένα διακοσμητικό πλατανόφυλλο και δύο ξυλάκια κανέλας ολοκλήρωσαν την κορνίζα μου και το φθινοπωρινό μου πια πινακάκι ήταν έτοιμο σε χρόνο μηδέν να δεχτεί τις εμπνεύσεις μας!!! Φυσικά δεν στάθηκα μόνο εκεί. Το τραπέζι της κουζίνας, μου μοιάζει πολύ άδειο χωρίς τα λουλουδένια μπουκέτα της άνοιξης και του καλοκαιριού που μου χάριζε σχεδόν κάθε μέρα ο Βασίλης, έτσι σκέφτηκα να το ενισχύσω λίγο...  Στην "παιδική" μας κουζίνα, μέσα σε όλα τα άλλα φρούτα και ζαρζαβατικά είχαμε και αρκετές κολοκύθες! Χα χα χα!!! Ναιιι!!! Απλά τις δανείστηκα από τους Σεφ μου και  επενέβησα λιγάκι στο χρώμα τους! Τελικά δεν νομίζω να έλειψαν από κανένα και με βοήθησαν ώστε να ολοκληρώσω το σκηνικό που είχα στο μυαλό μου!!!


Τα πραγματικά δώρα όμως είναι αυτά που μας δίνει η φύση κι εγώ αυτά τα δώρα πραγματικά τα λατρεύω! Τα ρόδια είναι στα φόρτε τους αυτή την εποχή ενώ αντιθέτως οι ορτανσίες μου, έχουν ξεκινήσει σιγά σιγά να με αποχαιρετούν. Ετοιμάζονται για τον μεγάλο χειμερινό τους ύπνο και αυτή η διαδικασία είναι που χαρίζει στα πάλαι ποτέ μοβ άνθη τους αυτό το όμορφο, ξεχωριστό χρώμα του σάπιου μήλου και το κάνει να μοιάζει σαν το τελευταίο άγγιγμα του φθινοπώρου στα όμορφα κλαδιά της! Πάντρεψα λοιπόν αυτή την τόση όμορφη αντίθεση και νομίζω πως όσο  κοιτάζω το αποτέλεσμα μου αρέσει πάρα πολύ!






Μμμμ!!!Νομίζω πως δεν θα σταθώ μόνο σε αυτά, το φθινοπωράκι έχει πολύ καιρό ακόμα για να μας αφήσει και ίσως να χωράει κάτι ακόμα στην φθινοπωρινή μου διακοσμητική παρέμβαση!!!


CONVERSATION

25 Σχολια:

  1. ΚΑΛΟΡΊΖΙΚΟ το νέο σου διαδικτυακό σπιτάκι σου Κική μας!
    ΚΑΛΉ ΣΥΝΈΧΕΙΑ στην όμορφη εποχή του φθινοπώρου, ΚΑΛΉ ΣΧΟΛΙΚΉ ΧΡΟΝΙΑ!!!
    Το ευχαριστώ μας στη Στρατούλα!Πανέμορφή η εικόνα σου με τα δώρα της φύσης, φύλλα - άνθη - καρπούς!
    Την αγάπη μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντα όμορφες οι δημιουργίες σου Κικιτσα μου! Καλή σχολική χρονιά και καλη αρχη στο ανανεωμένο σου blog! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντα όμορφες οι δημιουργίες σου Κικιτσα μου! Καλή σχολική χρονιά και καλη αρχη στο ανανεωμένο σου blog! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό και όμορφο φθινόπωρο Κική μου,που μ'ευαισθησια και διάθεση μας έδωσες να καταλαβουμε,οτι πάντα αξίζει στη ζωή μας να έχουμε καλούς φίλους,να μας ταρακουνουν...και να συνεχίζουμε από εκεί που σταμάτησαμε... φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλώς ήρθες και πάλι με την ανανεωμένη και πολύ όμορφη εμφάνιση!Φιλάκια πολλά! Καλό φθινόπωρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλώς ηρθες και πάλι Κικιτσα μας. Καλή αρχη σε όλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κική μου, καλά έκανες και δεν παραιτήθηκες, σε θέλουμε εδώ στη blogoσφαιρα!! Καλορίζικο λοιπόν το νέο σου σπίτι και χαίρομαι που βρήκες τη βοήθεια που τόσο ήθελες στο πρόσωπο της Στρατούλας! Όμορφες οι φθινοπωρινές σου εικόνες...φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγιναν πολλές αλλαγες εδώ και το σπιτάκι σου είναι πολύ φρέσκο. Κριμα θα ήταν να το κλείσεις, τα λέμε και στο fb, αλλά δε συγκρίνεται εκείνη η χάβρα με τα όμορφα σπιτάκια μας...
    Πολύ μου αρέσουν οι φθινοπωρινές σου πινελιές στο σπιτικό σας, η εποχεί χαρίζει τόσο γλυκά, καραμελένια χρώματα και εικόνες που τη λατρεύω!
    Φιλιά πολλά, καλή επιστροφή στη δουλειά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν είναι δυνατόν να μας αφήσεις!!! Εχει έννοια το άτιμο και φροντίδα κλέβει αρκετούτσικο χρόνο από τον λιγοστό που διαθέτουμε αλλά οι φιλίες, οι γνωριμίες, οι ιδέες,και οι ευχούλες είναι όμορφες και συνεπώς απαραίτητες σε πόλλές απο εμάς.Ετσι εσύ ενα γλυκό "κορίτσι- μανούλα" είναι στολίδι για την καλλιτεχνική γειτονιά μας.Καλότυχο το ανανεωμένο μπλοκοσπιτάκι σου με χαρές και όμορφες δημιουργίες !! καλή σχολική χρονιά !! Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πόσο όμορφες εικόνες! τι ωραία φωλίτσα! Εύγε Κική μου για άλλη μια φορά!όσο για το μπλογκ πανέμορφο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πάλι καλά Κική μου που βρήκες την πολυπόθητη βοήθεια και εμείς διαβάζουμε την τέλεια Φθινοπωρινή ανάρτηση σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κική μου! Καλό μήνα, καλή εβδομάδα, καλή σχολική χρονιά, πολλές δημιουργικές στιγμές εύχομαι!
    Είμαι από από κινητό και δεν μπορώ να απολαύσω την καινούρια εμφάνιση τώρα.
    Φιλιά!!! ❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σου έγραφα το πρωϊ από το κινητό μου, αλλά δύο φορές χάθηκε το σχόλιο...χα χα χα!!! Welcome back, Κικίτσα μου, με τις ωραίες σου αναρτήσεις και τα υπέροχα έργα σου! Με γειά και το νέο σου μπλογκόσπιτο! Πολύ όμορφη η σύνθεση που έκανες!!! Στο καδράκι έβαλες τζάμι (γιατί πώς αλλιώς γράφεις και σβήνεις πάνω του?). Φιλάκια πολλά και καλή χρονιά στο σχολείο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλώς ήρθες και πάλι Κική μου και καλορίζικο το καινούργιο σου σπιτάκι!!! Μα είναι υπέροχο όπως και η κορνίζα κι εκείνη η σύνθεση-διακόσμηση επάνω στο τραπέζι!!!! Καταπληκτικά όλα... καλό φθινόπωρο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πολύ μου άρεσαν οι αλλαγές εδώ! Καλορίζικο, Κική μου. Ευτυχώς που δεν το διέγραψες.
    Μου άρεσε πολύ και η σύνθεση που μας έδειξες.
    Μιας και είναι ήδη Οκτώβρης, φαντάζομαι ότι όλα έχουν μπει σε μια σειρά πια, ειδικά όσον αφορά τη δουλειά σου. Καλή σχολική χρονιά να έχεις, να περάσετε τέλεια μαζί με τα παιδιά σου στο σχολείο.
    Φιλιά και καλό φθινόπωρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλώς ήρθες!!!
    Καλορίζικο το καινούργιο σου σπιτάκι!!
    Η φθινοπωρινή σου διακόσμηση μου άρεσε πάρα πολύ!!
    Καλό φθινόπωρο!
    Φιλακια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κικη μου, ειναι πολύ όμορφη η πρόταση σου για διακόσμηση!
    Θα το τολμησω και γω!
    Καλημερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλοριζικο!!!!και καλως μας ηρθες πισω!!!
    Μας ελειψες!

    Καλο φθινοπωρο με ομορφες κατασκευες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τί όμορφη φθινοπωρινή διακόσμηση Κικίτσα μου.
    Τα χρώματα αυτά τα λατρεύω.
    Ελπίζω να μη σκεφτείς ποτέ να αφήσεις το μπλογκοσπιτάκι σου.
    Καλή αρχή με το σχολείο και πολλά φιλιά στα ανθρωπάκια σου.
    Να είστε όλοι καλά και να περνάτε ακόμη καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλορίζικο και καλοτάξιδο το μπλογκοσπιτακι σου Κικη μου, χαίρομαι πολυ που βοήθησα και σε ευχαριστώ για την αναφορά!!! Πολυ όμορφο το πίνακακι σας αλλα και οι λευκές κολοκύθες, καλό φθινόπωρο εύχομαι, καλή αρχη και καλό υπομονετικό διάβασμα για την συνέχεια και το μεταπτυχιακό σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μεγειά το καινούργιο σου μπλογκοσπιτακι, να έχεις ένα ομορφο και πολύ δημιουργικό φθινόπωρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πολύ όμορφα όλα
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το πιστεύεις ότι είχα μπει μία δύο φορές και ενώ ήμουν σίγουρη πως ήταν το όνομα του Blog σου έλεγα λάθος κάνω και δε σχολίαζα!! χαχαχα Όχι το ξανθό δεν είναι φυσικό για αυτό έχει αρχίσει και ποτίζει τον εγκέφαλο!! :D Παρα πολύ ωραίο έγινε Κική μου!! Καλές εμπνεύσεις να έχεις!!
    Αγαπάμε πολύ το φθινόπωρο άσχετα που εμείς εδώ δε το έχουμε. Ξεκινάει το χουχούλιασμα!! Να έχεις μία όμορφη Κυριακή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τέλειο το νέο σπιτικό σου Κική μου! Πολύ καλή δουλειά...αλλά και η υποδοχή του φθινοπώρου δεν θα μπορούσε να στηθεί καλύτερα. Καλό φθινόπωρο λοιπόν και καλή δημιουργική συνέχεια! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υour comments make me happy!!