Γιορτινό και το παιδικό δωμάτιο!!!

Εντάξει, φέτος είπαμε δεν θα το παρακάνουμε με τα στολίσματα, θα είμαστε λιγάκι πιο minimal στις επιλογές  αλλά και στην ποσότητα των στολιδιών προκειμένου να αποφύγουμε τις καταστροφές. Έλα όμως που εγώ δύσκολα τελικά περιορίζομαι...Όλη την εβδομάδα σκεφτόμουν τι θα μπορούσα να κάνω ώστε να μεταφέρω τη Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και στο δωμάτιο των αγοριών χωρίς όμως αυτό το κάτι να αποτελεί πόλο έλξης και άμεσης επαφής γιατί θα ήταν άδικος ο κόπος και ο χρόνος ζωής που θα του έδινα θα ήταν της μιας ημέρας. Εφόσον είναι κάτι που βρίσκετε στο δωμάτιό τους άρα είναι εντελώς δικό τους και φυσικά το κάνουν ό,τι θέλουν... Άδικο έχουν;  



Έτσι αφού σκέφτηκα διάφορα, τελικά κατέληξα πως η καλύτερη ιδέα ήταν να  κρεμάσω στολιδάκια από το ταβάνι ή να παίξω με το φωτιστικό του δωματίου τους. Αν και η πρώτη σκέψη θα έδινε πιο όμορφο αποτέλεσμα, επικράτησε η δεύτερη επιλογή ως πιο εύκολη. Με τα Χριστουγεννιάτικα στολίδια και μπιχλιμπίδια δεν χρειάζεται να το προσπαθήσεις και πολύ, μεταμορφώνουν το χώρο σε  χρόνο μηδέν και η υπερβολή ακόμα καταφέρνει και χαρίζει αισθητικά  ωραίο γιορτινό αποτέλεσμα!!!


Και στη δική μας περίπτωση το δωμάτιο έγινε παιχνιδιάρικα γιορτινό, όπως ακριβώς θα έπρεπε να είναι! Μπόλικες κορδέλες, μια πράσινη γιρλάντα, λίγα κουκουνάρια και τα στολιδάκια που έπιαναν τυχαία στα χεράκια τους, ολοκλήρωσαν το αυτοσχέδιο στεφάνι μας, το οποίο δέσαμε με κορδέλες πράσινες και κόκκινες στο φωτιστικό.


Αυτό που μου άρεσε περισσότερο ήταν το αίσθημα το οποίο είχαν πως η κατασκευή ήταν ολόδική τους! Η μαμά βοήθησε απλά να τη δέσουμε ψηλά!!! Τους άρεσε πολύ! Καλά και σε μένα άρεσε πολύ και έχω την αίσθηση πως θα είναι ακόμα πιο όμορφο το βράδυ, με το φως της λάμπας να διαπερνά τις πρασινάδες και να κάνει το δωμάτιο πιο ατμοσφαιρικό, πιο  Χριστουγεννιάτικα παραμυθένιο!


Τέσσερα Σαββατοκύριακα μέχρι τα Χριστούγεννα!!! Πλησιάζει ο καιρός κι έχω στο μυαλό μου τόσα πολλά να κάνω παρέα με τα αγόρια! Το σίγουρο είναι πως θα επιστρέψω...


CONVERSATION

16 Σχολια:

  1. Looks amazing, some beautiful decorations.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ ωραία η μεταμόρφωση του φωτιστικού!Άλλαξε ύφος όλο το δωμάτιο! Θα χαρώ να τη δω στην Αντίστροφη μέτρηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάνατε υπέροχη δουλειά! Πολύ όμορφο δείχνει.
    Φιλιά πολλά και καλό Σ/Κ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και εμείς στολιζουμε το δωματιο των παιδιών. Τους αρέσει τόσο πολυ!Μεταμορφώσατε το φωτιστικό τόσο ομορφα και με αυτα που ηδη ειχατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πανέμορφο έγινε το κρεμαστό στεφάνι σου, Κική μου, ή μάλλον των αγοριών το στεφάνι... Και σίγουρα θα είναι πολύ όμορφο και με αναμμένο το φώς!
    Καλή συνέχεια με τον στολισμό του σπιτιού σου!
    Φιλιά και καλή Κυριακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τελειο!! θα το δοκιμασω κι εγω!!! σουπερ η ιδεα σου !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ταιριάζει απόλυτα ως τελείωμα του φωτιστικού με το πλούσιο φύλλωμά του και τα κρεμαστά στοιχεία του. Σίγουρα η αίσθηση που θα δίνει το βράδυ αναμμένο θα είναι παραμυθένια. Και του χρόνου με υγεία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι τόσο γιορτινό και χαρούμενο περιβάλλον αυτό που φτιάξατε Κική μου...ένα άλλος κόσμος για τα παιδιά που θα τον χαρούν σίγουρα....φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τι όμορφη ατμόσφαιρα που θα έχει τώρα το παιδικό δωμάτιο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το φτιάξατε πολύ παιχνιδιάρικο και δεν έχει φόβο από τους μικρούς δημιουργούς σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν θες σε παρακαλώ να περάσεις μία βόλτα και από το σπίτι μου?? :D :D
    Είσαι απίστευτη!! Νομίζω πως είσαι μοναδική στο να δημιουργείς ρομαντική, νοσταλγική και παιχνιδιάρικη ατμόσφαιρα!!! Κοιτάζω τα φωτιστικά μου να δω από που θα κρεμάσω πράγματα.. :D Τέλειο Κική μου, ζήλεψα τα στολιδάκια που κρέμασες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σ'ευχαριστώ για τη συμμετοχή σου στην αντίστροφη μέτρηση!Έχεις μέιλ!Αν δεν το έλαβες ενημέρωσέ με!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλώς σε βρήκα Κική, λάτρεψα το Blog σου , λάτρεψα το υπέροχο φωτιστικό . Και εγώ σκεφτόμουν τι να κάνω στο παιδικό δωμάτιο, και κατέληξα στο κλασικό χριστουγεννιάτικο δέντρο. Η ιδέα σου όμως είναι πολύ πρωτότυπη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και τι καλά που έκανες και δεν κρατήθηκες ως προς τους στολισμούς. Το έχω πει πολλές φορές πως τα Χριστούγεννα η υπερβολή όχι απλά συγχωρείται αλλά επιβάλλεται! Σίγουρα το βράδυ θα είναι πολύ ατμοσφαιρικό το φως, πολύ ζεστό... καλή συνέχεια στους στολισμούς σας και καλό μήνα! Φιλιά

    https://artdecorationcrafting.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πραγματικά παραμυθένιο Κική μου! Ότι πρέπει για να τους εξάψεις τη φαντασία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  16. Πολύ ενδιαφέρων άρθρο, σε μας θα βρείτε τα πάντα για το μωράκι σας
    https://www.baby-avenue.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υour comments make me happy!!