Ο Όλαφ στο πρωινό μας!

Και το κρύο καλά κρατεί και το χιόνι συνεχίζει να πέφτει ρυθμικά και να χαρίζει το λευκό του πανέμορφο χρώμα ολόγυρα! Χειμώνας είναι, όσο κι αν  μας δυσκολεύει, όσο κι αν βγαίνουμε από τους ρυθμούς μας, είναι αδύνατο να τα βάλουμε με τη φύση!!! Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι απλά να το απολαύσουμε!!! Κάπως έτσι εμάς  πού μας βρίσκεις πού μας χάνεις τη βγάζουμε στην κουζίνα, αγαπημένη γωνιά του σπιτιού, δημιουργική και μυρωδάτη, οπότε έχουμε λόγους να περνάμε στιγμές εκεί, ανακατεύοντας  υλικά, παίζοντας με τα ζυμάρια και τελικά ψήνοντας μπισκοτάκια, γεμίζοντας όλο το σπίτι  από τη γλύκα του μπισκότου! Αυτή τη φορά είχαμε στο πρόγραμμα να φτιάξουμε κάτι πολύ ξεχωριστό και ιδιαίτερο. Κάναμε υπομονή αρκετό καιρό μέχρι να νιώσουμε πως ξεμπουχτήσαμε από τα γλυκά των γιορτών και ήρθε η ώρα να φορέσουμε και πάλι τις ποδιές μας... 




Φέτος είχα τη χαρά να συμμετέχω στην τόσο όμορφη διαδικασία της ανταλλαγής δώρων #secretcrafter2016 που οργανώνει κάθε χρόνο με τεράστια επιτυχία η Άννα από το γνωστό μας ντουλαπάκι, In my Closet. Το πακέτο μου, μπορεί να άργησε λιγάκι κάτι που  άγχωσε την Άννα αλλά ήταν τελικά ένα πακέτο Πρωτοχρονιάτικο γεμάτο γλύκα! Η Τόνια ζει πια στην Αγγλία και από εκεί παρά τις δυσκολίες της μετακόμισης, έκανε το χρέος της ως ξωτικό και μου έστειλε ένα πακέτο γεμάτο δημιουργική γλύκα!!! 


Φυσικά μέχρι να φτάσει το πακέτο μου, η Άννα είχε βάλει μπρος στο δικό της εργαστήριο αλλά αυτό θα είναι το θέμα της επόμενης ανάρτησης!!!



Και το "παγωμένο" πακέτο μας, έγινε η αφορμή να μπούμε όοοολοι μαζί στην κουζίνα και να ψήσουμε χιονανθρωπένια μπισκοτάκια του Όλαφ! 



Συνταγή δεν έχω να σας γράψω γιατί όλα τα υλικά συμπεριλαμβάνονταν στο πακετάκι. Ήταν πολύ διασκεδαστικό να έχεις  όλα τα υλικά έτοιμα, να μην χρειάζεται να ζυγίσεις και να υπολογίσεις τίποτα! Και έτσι απλά τα άφησα όλα στα χεράκια του Βασίλη, ο οποίος πραγματικά το απόλαυσε παίρνοντας το ρόλο του πολύ σοβαρά!!! 


Και όσο ο μικρός μου ζαχαροπλάστης δημιουργούσε τα ολόδικά του μπισκότα και ο μικρός  μου ταραξίας έβγαζε τα τάπερ από το ντουλάπι,  εγώ σκέφτηκα μιας και μπερδευτήκαμε με όλα αυτά τα ωραία να καταπιαστώ με τα αγαπημένα  μας πια "στρουμφάκια" και να τα πασπαλίσω με τις τρούφες που επίσης μου έστειλε  η Τόνια, τη συνταγή μπορείτε να τη δείτε εδώ, πανεύκολη και πεντανόστιμη!!!


Παρέλαβα δύο φανταστικά πακέτα! Έχω να καταπιαστώ με πολλά και διάφορα οπότε θα έχω την ευκαιρία να σας παρουσιάσω πολλές δημιουργικές στιγμές!!!

Γλυκιά μου Άννα συγχαρητήρια για την απίστευτη οργάνωσή σου, τη συνέπεια σου και την ευκαιρία για τα χαμόγελα που χάρισες σε τόσα Ξωτικά!!! Εγώ και του χρόνου θα είμαι κάπου εκεί ανάμεσα στα Ξωτικούλια σου να δίνω αλλά και να παίρνω Χαρά! 
Τόνια μου, σου εύχομαι καλή αρχή, καλή ευκολία και καλή δύναμη!!! Σ' ευχαριστώ για τα νόστιμα μπισκοτάκια και τα απίθανα εργαλεία! Μακάρι να είχα την ευκαιρία να σε κεράσω! Επιφυλάσσομαι για το μέλλον όμως, γιατί ποτέ δεν ξέρεις...

Παγωμένα αλλά γλυκά φιλιά σε όλους εκεί έξω!!!







CONVERSATION

26 Σχολια:

  1. Τι ωραίο πακέτο!! Πολύ μου αρέσει όταν ο αποστολέας στέλνει δωρο τέτοιο που να παρακινεί τον παραλήπτη να κάνει κάτι δημιουργικό!! Όχι ότι θέλουμε αφορμή μερικές εδω μέσα...
    Φιλιά γλυκά στα μαγουλάκια σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νικούλα μου και σε εμάς άρεσε πολύ το πακέτο πραγματικά! Ήταν κάτι διαφορετικό και το τιμήσαμε δεόντως! Τα φιλία τα έλαβαν. .. Σε φιλωωωω!

      Διαγραφή
  2. Ξετρελάθηκα με την ιδέα αυτού του δώρου: άκρως πρωτότυπο, έξυπνο και διαδραστικό!
    Τα μπισκοτάκια και τα "στρουμφάκια" σας δείχνουν λαχταριστά.
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλλη μου κι εγώ ξετρελάθηκα και ίσως περισσότερο ο Ζαχαροπλάστης!!! Φιλιά κι από εμάς!

      Διαγραφή
  3. Κάπως ξεχωριστό το δωράκι σου αλλά κι εσύ με το τρόπο σου δημιούργησες μία όμορφη ατμόσφαιρα παιχνιδιού και δημιουργίας!!!! Φιλάκια πολλά και υπομονή θα έρθουν και οι Αλκυονίδες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ! Αυτές οι Αλκυονίδες μέρες! Ωραίο το χιόνι δε λέω αλλά τις Αλκυονίδες μου τις θέλω! Χα χα χα! Το δωράκι μας ήταν ξεχωριστό και μας ενθουσίασε! Με νύχια και με δόντια τον κρατούσα σε αναμονή τόσες μέρες! Άξιζε να το ευχαριστηθεί! Σε φιλώ γλυκιά μου!

      Διαγραφή
  4. Φανταστικά όλα! και άκρως παγωμένα! Υπέροχο το δώρο που έλαβες!!! Και του χρόνου! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παγωμένα δε λες τίποτα! Νόστιμα όμως. ... Χα χα χα! Φιλάκια κοριτσάκι μου!

      Διαγραφή
  5. Αγαπώ πολύ τα μαγειρέματα με τα μικρά !! Χαμογελώντας κάνω εικόνα όσα μας περιγράφεις με τρυφεράδα για τη δημιουργική σας μέρα !! Στγμές απέραντης γλύκας !! Φιλάκια πολλά και ζεστά !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έγω να δεις Νικόλ μου! Και πάντα τα ονειρευόμουν και νιώθω τόσο ευλογημένη τελικά που κατάφερα να κάνω αυτό το όνειρο πραγματικότητα!!!Φιλιά πολλά κι από εμένα!!!

      Διαγραφή
  6. τι ομορφο πακετο!!! Και τα γλυκακια φαινονται σουπερ!!Και του χρονου!! φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ω, ναι, ήταν πολύ όμορφο πακέτο!!! Και του χρόνου σε όλους μας!!!Φιλιά!!!

      Διαγραφή
  7. γιορτές και κρύο...σημαίνει μυρωδίες στη κουζίνα! μπισκοτάκια, τρουφάκια, κέικ... όλα τα καλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, έτσι είναι!Πόσο όμορφα και εύστοχα το παρουσίασες!!Καλή σου μέρα Ζίνα μου!!!

      Διαγραφή
  8. Τι όμορφες στιγμές, Κική μου! Μου αρέσει πολύ η ιδέα να βάλεις στο βάζο τα υλικά μιας συνταγής κσι να το κάνεις δωράκι, αλλά δεν το έχω τολμήσει...
    Καλό βράδυ, φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μικροί και μεγάλοι εν δράσει Κική μου και το αποτέλεσμα σκέτη γλυκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νόστιμα ήταν τα άτιμα! Πώς θα μπω στο πρόγραμμα για δίαιτα δεν ξέρω. ..

      Διαγραφή
  10. Χρώματα,μυρωδιές,ζεστασιά,όλα συνθέτουν μια πολύ όμορφη εικόνα,Κική μου όσο για τον ξωτικό σου ,όλα όσα σου έστειλε είναι τέλεια...μια συμμετοχή που αξιζε τον κόπο...φιλάκια πολλά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έξυπνο το δωράκι μου όντως! Να έχεις μια όμορφη μέρα Μαράκι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έχει πολύ πλάκα να μαγειρεύεις με τα μικρούλια παιδάκια ή εγγονεγγονάκια.
    Αρκεί να έχεις αποφασίσει ότι θα καθαρίσεις διπλά σκεύη.
    Μπράβο για τις ωραίες σας δημιουργίες, μπράβο και στην Αννούλα μας για την ανταλλαγή των Χριστουγέννων.
    Φιλάκια πολλά σε όλους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρενάκι είμαι στη φάση "όλη μέρα στο νιπτήρα" οπότε το λιγότερο είναι τα επιπλέον πιάτα...!!! Γίνεται σε γενικές γραμμές χαμός!!!Άλλά ναι είναι ωραίο!!! Φιλιά πολλά πολλά!!!

      Διαγραφή
  13. Από τα πιο πρωτότυπα δώρα που είδα σε αυτές τις ανταλλαγές Κική μου. Κι εκτός από την πρωτοτυπία του σε βάζει και σε δημιουργική διαδικασία και μάλιστα με τους καλύτερους βοηθούς! Και του χρόνου κορίτσι μου, φιλάκια!

    http://artdecorationcrafting.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Χριστινάκι μου! Το δώρο όντως όμορφο και ξεχωριστό και οι βοηθοί το απόλαυσαν! Φιλάκια!!!

      Διαγραφή
  14. Τι όμορφη ιδέα για δώρο! Έξυπνο και διασκεδαστικό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα! Ναι είναι έξυπνο και διασκεδαστικό!Φιλιά πολλά Κατερινάκι μου!

      Διαγραφή

Υour comments make me happy!!