Παγκόσμια μέρα Scrapbooking!!!

   Μεγάλη μέρα για το Scrapbooking αλλά και για μένα που αποφάσισα δειλά δειλά με αφορμή τη Λένα, να παρουσιάσω απο το blog της καλής μου φίλης Στέλλας ένα mini που έφτιαξα με πολύ αγάπη για την αδελφούλα μου.
"Κάποτε πρέπει να φτιάξεις το δικό σου blog" ακούω εδώ και καιρό και να με λοιπόν τώρα...
 Θα προσπαθήσω να σας δείξω ότι έχω κρατήσει απο όσα έχω φτιάξει και φυσικά τα καλύτερα έρχονται!!!
Το βάπτισμα της δημιουργίας!!!
   Το Scrapbooking το ξεκίνησα στην προσπάθεια μου να βρω λίγο πιο ελκυστικούς τρόπους για να κάνω το μάθημα μου πιο διδακτικό-δημιουργικό- ενδιαφέρον και φυσικά πιο αποτελεσματικό για τους μικρούς μου μαθητές στο σχολείο. Χρησιμοποίησα λοιπόν τη χειροτεχνία, τις κατασκευές και τη ζωγραφική. Σας πληροφορώ πως τα παιδιά μέσα απο τη δημιουργία κατάφεραν να μετατρέψουν την κυρα Γραμματική και την προπαίδεια σε ένα απλό "παιχνιδακι", έτσι έχω καλούς -μεγάλους καλλιτέχνες - μαθητές και εγώ είμαι μια περήφανη δασκάλα.
Το πιο υπέροχο όμως είναι όταν στις γιορτές ή στο τέλος της Σχολικής Χρονιάς για κάθε ένα μαθητή  δημιουργώ κάτι ξεχωριστό.Πεθαίνω να βλέπω τη χαρά στα γελαστά ματάκια τους όταν παίρνουν το δώρο τους και να ακούω εκείνα τα γλυκά λογακια"Κυρία Σάγαπώ πολύ"CONVERSATION

1 Σχολια:

  1. !!!! Χαιρομαί πολύ που θα σε βλέπουμε στην blogo-γειτονιά!! Περιμένουμε με αγωνία να δούμε τις δημιουργίες σου.. καλή επιτυχία στον διαγωνισμό. φιλακια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υour comments make me happy!!