Προσκλήσεις για δράσεις!!!

Η Δράση Ελληνίδων Blogger δέχτηκε δύο προσκλήσεις, η μία αφορά σε Χριστουγεννιάτικο Bazaar, ενώ η δεύτερη αφορά στο  «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ», το οποίο δημιούργησε στο Αίγιο ένα νέο “Σπίτι” και εγκαινιάζεται αυτές τις ημέρες.Η ΜΚΟ «ΜΕΙΝΕ ΔΥΝΑΤΟΣ» έχει ήδη ξεκινήσει τη διοργάνωση του Χριστουγεννιάτικου bazaar της και ζητάει από τις Ελληνίδες blogger να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή με τις δημιουργίες τους. Πίνακες ζωγραφικής, μεταποιήσεις αντικειμένων, χειροτεχνίες κάθε είδους, είναι όλα καλοδεχούμενα.

Τα χρήματα από την πώληση των αντικειμένων θα χρησιμοποιηθούν για την δημιουργία ενός κέντρου ευεξίας & ολιστικής υποστήριξης των ανθρώπων που εμπλέκονται με τον καρκίνο (CANCER SURVIVORS WELLNESS CENTER).Η ΔΗ.Κ.ΕΠ.Α στα πλαίσια του κοινωφελούς της έργου και επιβραβεύοντας  τη δράση των Ελληνίδων Blogger εν όψει προγραμματισμού των Εορτών των Χριστουγέννων επιθυμεί να φιλοξενήσει τα συρτάρια που θα συγκεντρωθούν για αυτόν τον σκοπό σε έκθεση που θα διοργανώσει στο Πολιτιστικό της Κέντρο, στο Αίγιο με προτεινόμενη ημερομηνία  15 έως 23 Δεκεμβρίου. Η έκθεση αυτή θα είναι μια θαυμάσια ευκαιρία να προωθήσουμε  την ιδέα του εθελοντισμού και να ενωθούμε μαζί σας ενθαρρύνοντας και το ντόπιο ανθρώπινο δυναμικό μας να συμμετάσχει σε αυτήν την προσπάθεια.


Περισσότερες λεπτομέρειες  θα βρείτε εδώ και εδώ


CONVERSATION

9 Σχολια:

 1. ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΙΚΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!
  ΟΛΕΣ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!!
  ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Κικη μου ειπαμε ολες μαζι μπορουμε. Με μια μικρη ή μεγαλη προσφορα εργων θα ειμαστε νομιζω ολες παρουσες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Τι καλά!!!Καλό ΣΚ, Κικίτσα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Nice good for you! :)
  Following you now.. ;)
  Hope you'll Follow back. Thank's A lot!

  Kisses from VV!!
  www.voguelyvan.com

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Πολύ καλά Κικίτσα μου!!Καλό ΣΚ!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Αξιέπεινες πρωτοβουλίες!
  Καλό Σαββατοκύριακο κοριτσάκι μου!
  Φιλάκια!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΙΚΗ ΜΟΥ!!!ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ Σ/Κ!!!ΦΙΛΑΚΙΑ!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Κι εγώ μέσα είμαι, μόνο που θα πρέπει να μου το υπενθυμίσεις πάλι μωρό μου, όταν πλησιάζει ο καιρός, ναι;;!φιλάκια γλυκούλα μου, Καλή εβδομάδα!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υour comments make me happy!!