DIY Διακόσμησε τα κεριά σου!



Επίσημα καλοκαιράκι!!! Και ο καιρός είναι σύμμαχος, με έναν ήλιο ζεστό και λαμπερό να μας ξεσηκώνει για αλλαγές εντός κι εκτός σπιτιού!!! Φυσικά το θέμα του μήνα από τις Creative Bloggers δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο από το ίδιο το Καλοκαίρι και οι ιδέες που έχει ετοιμάσει η ομάδα είναι πραγματικά γεμάτες ένταση και χρώμα! Ό,τι πρέπει με λίγα λόγια για να υποδεχτούμε την πιο ανέμελη εποχή του χρόνου!!!



Τα κεριά είναι συνώνυμα με  την αισθητική, τη ρομαντική ατμόσφαιρα και για το καλοκαίρι με το μπαλκονάκι! Δεν τα επέλεξα τυχαία λοιπόν! Διάλεξα τρία μεγέθη λευκών κεριών που είχα καιρό τώρα να κάθονται μέσα σε ένα φανάρι και έπαιξα λιγάκι μαζί τους,  έτσι για να χαλάσω τη μονοτονία τους και να τα κάνω να μοιάζουν λιγάκι πιο ζωηρά, πιο καλοκαιρινά!!! 


Επέλεξα πολύ φθηνά υλικά για τη διακόσμησή τους και σε χρόνο "μηδέν" απέκτησα τρία ευφάνταστα κεριά! Από το μαγικό μου ντουλάπι αυτή τη φορά έβγαλα χαρτί γκοφρέ, χαρτοπετσέτες, αντικολλητικό χαρτί, το πιστόλι θερμού αέρα και ένα ψαλίδι!!! 



Για αρχή έκοψα το γκοφρέ χαρτί σε τριγωνάκια, θα μπορούσαν να είναι λωρίδες ή ό,τι άλλο σχήμα μπορεί να σκεφτεί κανείς, έπειτα έκοψα με το ψαλίδι και το κομμάτι της χαρτοπετσέτες που μου ταίριαζε για να συνδυάσω τα κεριά μου. Τοποθέτησα κατά μήκος τα τριγωνάκια μου στα κεριά και από επάνω τα κάλυψα με το αντικολλητικό χαρτί. Έπειτα ζέστανα για δευτερόλεπτα με το πιστόλι θερμού αέρα και απομάκρυνα το αντικολλητικό χαρτί. Την ίδια ακριβώς διαδικασία ακολούθησα και με την χαρτοπετσέτα! Εύκολα, γρήγορα και ανέξοδα ετοίμασα μια έντονα καλοκαιρινή γωνιά στο σπίτι! Μόλις έχω έτοιμο το μπαλκονάκι μου νομίζω πως πολλά κεράκια θα διακοσμηθούν ανάλογα για να το συμπληρώσουν!



Κι επειδή το ξέρω πως δεν θέλεις να χάνεις ανάρτηση... Σου έχω όλα τα links μαζεμένα για να γεμίσεις από καλοκαιρινές ιδέες!!!

–  Ρία από La creme 
–  Χριστίνα από Art Decoration & Crafting
–  Κατερίνα & Λένα από VioletMimosa
–  Ζωγραφιά από Bisozozo  
–  Κική από Creative Moments

Μμμμ!! Καλό καλοκαίρι είπαμε;;;;  
Καλό Καλοκαίρι λοιπόν!!!

CONVERSATION

16 Σχολια:

  1. Πολύ παιχνιδιαρικο αποτέλεσμα και στο τσακ μπαμ! Και πολύ απολαμβάνω τα καθαρα, γεωμετρικά μοτίβα -καλά τα λουλουδακια και τα αγγελάκια, αλλά τωρα θέλουμε και φως, χρωμα και απλα πραγματα!
    Να ρωτήσω, το πιστόλι θερμού αερα δεν είναι αυτό που στεγνώνουμε τα μαλλάκια μας ε;
    Πιστευω ότι κι αυτο θα κάνει πάντως, γιατί παλιότερα είχα πετύχει να ενσωματώσω χαροπετσετα σε κερί μ' αυτόν τον τρόπο!
    Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το θέλει το χρώμα του το καλοκαιράκι Νικούλα μου πράγματι και όσο για τα λουλουδάκια τ' αγαπώ πολύ αλλά και κάτι διαφορερικό πού και πού είναι απαραίτητο!!! Το πιστολάκι θερμού αέρα είναι ένα εργαλείο που είχα πάρει τα παλιά χρόνια και το χρησιμοποιούσα πολύ στο scrapbooking. Δεν βγάζει το μαλακό αέρα όπως εκείνο για τα μαλλιά, το οποίο ποτέ δεν σκέφτηκα να χρησιμοποιήσω... Γιατί άραγε;;;; Φιλιά κι από εμένα πολλά πολλά!!!!

      Διαγραφή
  2. Πολύ όμορφα τα κεριά που έκανες Κικίτσα μου.
    Με απλά υλικά, δημιουργήσεις ατμόσφαιρα .
    Να είσαι καλά και φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρενάκι μου γλυκό, με τα απλά γίνονται τα καλύτερα τελικά!!! Φιλάκια και καλό καλοκαίρι!!!

      Διαγραφή
  3. λατρευω τα κεριά και ειδικά αυτά που έχουν χρώμα!!! υπέροχα έγιναν :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κορίτσι μου εσύ!!!! Χαίρομαι που σου άρεσαν!!!

      Διαγραφή
  4. Τι ωραία ιδέα Κική μου!!! Θα ταιριάξουν τέλεια στην βεράντα σου. Το χρώμα είναι must για τους καλοκαιρινούς μήνες χαχαχχαχαχ. Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να δω πότε θα ασχοληθώ με αυτή τη βεράντα για φέτος! Δεν βοηθάει και ο καιρός!!! Πάντως χαίρομαι που σου άρεσαν Χριστινάκι!!!

      Διαγραφή
  5. Πολύ μου άρεσε η ιδέα με τον θερμό αέρα και παιδευόμουν με μια λαμπάδα χαχα. Πανέμορφα έγιναν τα κεριά σου και θα είναι ότι πρέπει για καλοκαιρινές βραδιές στην βεράντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι! Και πώς τις περιμένω αυτές τις βραδιές!!! Δοκίμασε το θερμό αέρα, είναι γρήγορο και αποτελεσματικό τρικ!

      Διαγραφή
  6. Οτι και να πεις θα εχεις δικιο Κική μου με την καθηστερηση που ερχομαι καθε φορα..μιλαω και εγω που είμαστε δύο; ατομα..χα..χα..
    Ωραιες ιδεες και ευκολες να μεταμορφοσουμε τα κερια μας.. δεν χρειαζεται να δυσκολευουμε την ζωή μας αγαπη μου
    Παντα να είσαι καλα και να εμνπέεσαι ωραια πραγματα... να μου φιλησεις τα αγορια σου...καλο καλοκιαρακι να εχετε μικρή μου φιλακιαααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ για εσένα δεν έχω να πω ποτέ τίποτα! Μόνο αγάπη έχω για σένα Ρουλάκι μου!!! Καλό καλοκαίρι κοριτσι μου όμορφο! Τα φιλιά μου στον κύριο Γιώργο!!!

      Διαγραφή
  7. Πολύ όμορφα έγιναν τα κεριά σου Κική μου! Τελικά είναι τόσο εύκολο και τόσο απλό, με υλικά που έχουμε όλοι στο σπίτι μας, να δώσουμε άλλη ζωή στα αντικείμενα μας! Θα περιμένουμε να δούμε και το μπαλκόνι! Τρελαίνομαι να βλέπω ιδέες διακόσμησης μπαλκονιού αυτόν τον καιρό. Είναι το μόνο μέρος του σπιτιού που μας κρατάει εκεί τις περισσότερες ώρες της ημέρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι απλά και όλα αλλάζουν εσύ το ξέρεις καλύτερα αυτό!! Πάντως για το μπαλκόνι ο καιρός δεν μας βοηθάει και πολύ! Πού θα πάει όμως θα λάμψη ο ήλιος του καλοκαιριού και όλα θα γίνουν!!!

      Διαγραφή
  8. Αρχικά να πω βλέποντας τα νόμιζα πως είναι ζωγραφισμένα, μόλις είδα ότι επρόκειτο για χαρτιά έπρεπε να δεις την έκπληξή μου!!
    Πολύ ωραία ιδέα και αυτή (σας έχω πάρει με τη σειρά και δεν έχω σταματήσει για την ώρα να λέω ααα και οοο τι ωραίο και αυτό!! Θα καταντήσω μονότονη)

    Έχω πολλά κεριά λευκά, ειδικά εκείνα που κοσμούν τις βιβλιοθήκες χωρίς ιδιαίτερο χαρακτήρα, θα μπορούσα να τα μετατρέψω με παρόμοιο τρόπο!!
    Θα το δοκιμάσω σίγουρα, αν θα το πετύχω τώρα είναι μια άλλη ιστορία... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια χαρά θα το πετύχεις! Είναι πολύ πολύ εύκολο και νομίζω πως θα σου αρέσει και σαν διαδικασία αλλά και σαν αποτέλεσμα! Χαίρομαι που σου άρεσαν όλες οι ιδέες της παρέας! Καλή συνέχεια!!!

      Διαγραφή

Υour comments make me happy!!