Στην τελική ευθεία για τα Χριστούγεννα!!!

Έχουμε ένα μήνα μπροστά μας πριν τα Χριστούγεννα και φυσικά έχουμε μπει για τα καλά στην τελική ευθεία για να τα υποδεχτούμε όπως τους αξίζει!!! Η πιο όμορφη και η πιο χαρούμενη γιορτή της χρονιά κι εμένα προσωπικά με κάνει κι αισθάνομαι κυριολεκτικά παιδάκι!!! Τα λατρεύω τα Χριστούγεννα!!! Δώρα, κάρτες, ευχές, κάλαντα, στολισμένα και μυρωδάτα σπίτια,  παιδάκια χαρούμενα,  ευκαιρία για περισσότερη ανθρωπιά...!!! Και φυσικά οι καλύτερες χειροποίητες δημιουργίες...!!! Οι περισσότερες από εσάς το έχετε στρώσει στη δουλειά και φτιάχνετε ήδη τα γιορτινά σας καλούδια. Ενώ κάποιες προλάβατε και στολίσατε τα σπιτάκια σας, κάτι που μάλλον θα το κάνω κι εγώ!!! Τα βλέπω και δεν κρατιέμαι!!! Μπράβο βρε κορίτσια μου σας θαυμάζω που τα προλαβαίνετε όλα!!! 
Εγώ σήμερα θα σας δείξω ένα χριστουγεννιάτικο  mini tp που έφτιαξα με πολύ αγάπη για ένα συγκεκριμένο άτομο, που θαυμάζω πολύ και το έβαλα στην καρδιά μου πριν ακόμα το συναντήσω από κοντά!!! Είμαι σίγουρη πως πολλοί από εσάς θα έχουν ακριβώς την ίδια αίσθηση!!!
 Η αλήθεια είναι ότι το καημένο το mini περιπλανήθηκε λιγάκι μέχρι να το δώσω στα χέρια της... Έμεινε για δύο εβδομάδες μέσα σε ένα οδοντιατρείο... Χα χα χα!!! Μεγάλη ιστορία!!! 
Πριν τον πρώτο μας καφέ εγώ είχα ραντεβού στον οδοντίατρο και όπως πολύ καλά καταλαβαίνετε, έφυγα άρον άρον και το δωράκι έμεινε εκεί να με περιμένει!!!! Τέλος καλό όλα καλά όμως γιατί εμείς ήπιαμε κι άλλο καφέ και θα πιούμε κι άλλους όπως φαίνεται και το Ρενάκι μας (Αααα!!! ξέρω ξέρω όλοι την αγαπάτε και πως να μην την αγαπάτε άλλωστε)!!! πήρε τελικά το δώρο της!!!  








Σας εύχομαι καλό υπόλοιπο στην εβδομάδα που διανύουμε και καλή συνέχεια στις δημιουργίες σας!!!
Φιλιά πολλά και καλό βράδυ!!!

CONVERSATION

43 Σχολια:

  1. θεικο απλο και φινετσατο να βαλεις τις καλυτερες φωτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγάπη μου πάλι έφτιαξες κάτι παραμυθένιο!! Σίγουρα θα αρέσει πολύ στη Ρένα!!! Και εγώ λατρεύω τα Χριστούγεννα και τρελαίνομαι με τους στολισμούς!!! Κάθε χρόνο εγώ και η μαμά στολίζουμε το δέντρο κ όλο το σπίτι...!! Τέλεια, τέλεια, τέλεια!!! Καλές γιορτές να έχουμε! Με υγεία, αγάπη κ ευτυχία!!! Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ, Κικίτσα!Τι γλυκειά η πράξη σου!!!Θα της αρέσει της Ρένας, είναι θαυμάσιο, άλλωστε!!ναι, έχουμε μπει για τα καλά στην Χριστουγενιάτικη προετοιμασία!Φιλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τέλειο το χριστουγεννιάτικο δωράκι σου! Γενικά τα mini είναι και αριστουργήματα γιατί έχουν πολλές λεπτομέρειες! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. σίγουρα θα αρεσει το μίνι σου!!!
    απλό και προσεγμένο... τέλειο για φωτεινές χριστουγενιάτικες φωτογραφίες!!!!
    φιλιά πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ!!!!!!!!!!!ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τέλειο το δωράκι σου!! Ζηλεύω!! Καλό σου βράδυ και καλή εβδομάδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ ωραίο το μίνι και δεν χρειάζεται και οδοντίατρο χαχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος22/11/11

    ΚΙΚΙΤΣΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ, ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!!!!!!
    ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΟΘΗΚΕ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!!!
    ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΨΥΧΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΣΕ
    ΟΛΕΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!
    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΕΙ!!!
    ΝΑΙ ΝΑΙ!!!!!
    ΜΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΟΥ ΜΗ ΑΣΦΑΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΩ!!!!!!!!!!
    ΒΟΗΘΕΙΑ ΦΙΛΕΣ ΜΟΥ !!!!!!!!!!!
    ΤΡΕΞΤΕ, ΜΕ ΧΑΝΕΤΕ!!!!!!!!!!!
    ΡΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ειναι υπεροχο με πολυ ομορφα χαρτια,σιγουρα θα της αρεσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι έφτιαξαν πάλι τα χεράκια σου!!Είναι πολύ όμορφο!!Μπράβο Κική!!Σίγουρα θα ξετρελάθηκε η Ρένα!!Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι όμορφο που είναι! Είμαι σίγουρη ότι θα της άρεσε πολύ!
    Ενα δωρο φτιαγμένο με αγάπη , όπως εύχομαι να είναι όλα τα δωρα που θα δώσουμε και θα πάρουμε φέτος!!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κικίτσα κουκλίστικα πραγματάκια....έρχονται και τα χριστούγεννα ....μ αρέσει αυτή η περίοδος της αναμονής....αλλάζει όλο το σκηνικό...της μαυρίλας...φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΙΚΙΤΣΑ ΜΟΥ ΤΙ ΜΙΝΙ ΜΑΣ ΛΕΣ! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΑΠΟ ΟΜΟΡΦΑ ΣΤΟΛΙΔΙΑ!!!!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΡΕΝΑ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΑΜΕ........ΚΑΛΕ ΤΗΝ ΑΚΟΥΩ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ! ΜΕ ΧΑΝΕΤΕ ΛΕΕΙ! ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΠΕΣ ΤΗΣ! ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΝΟΜΙΖΩ...
    ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑΑΑΑΑΑΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γεια σου Κική μου!! Υπέροχο το δωράκι :)

    Να περνάς όμορφα..
    Φιλάκια Πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΚΙΚΗ ΜΟΥ ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλημέρα Κική μου! Είναι πολύ όμορφο το μίνι άλμπουμ που έφτιαξες!!! Ό,τι πρέπει για τις χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες και είμαι σίγουρη ότι η φίλη σου θα χαρεί πολύ! Ευτυχώς που δεν χάθηκε : )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλημέρα ζουζούνι!!Πανέμορφο το μίνι!!Εγω αυτές τις μέρες άρχισα τα δικά μου!!Αγόρασα και προμήθειες που άλλες εφτασαν και άλλες περιμένω!!Άντε να δώ τι θα καταφέρω!!Ευχαριστώ που μου δίνεις και δημιουργικές ιδέες!!Μπράβο κοριτσάκι μου!!Φιλάκια και να περνάς πανέμορφα αυτές τις ημέρες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κοριτσάκι μου καλημέρα..υπέροχο το δωράκι της Ρένας..μπράβο..έχουμε καιρό για τις γιορτές..μη μου στεναχωριέσαι..εσύ βρε δεν θα προλάβεις;;φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Είναι εξαιρετικό και μπορώ με ευκολία να φανταστώ τον ενθουσιασμό της...Πάντα τέτοια φίλη μου!Καλή συνέχεια και σε σένα...Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Είναι υπέροχο Κική μου!!!Πολύ φινετσάτο...Ότι πρέπει για χριστουγεννιάτικες φωτογραφίες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ωωωω πολύ ωραίο Κική μου! Καλοδουλεμένο! (Τι έφτιαξαν τα χεράκια σου πάλι!) Η Ρένα θα βάλει μέσα τις Γιορτινές της φωτογραφίες φαντάζομαι.. Φιλάκια πολλά κουκλίτσα! Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Your creations are always so wonderful and poetic!!!!! Wonderful, Kiki!!! :)
    Polla filia apo to Torino

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. πανεμορφη δουλεια..χανεσαι μεσα στα φθαρμενα αλλα διαχρονικα χρωματα..ανησυχω ομως για την Ρενα...γιαυτο που εγραψε..καλο βραδυ..και φρονιμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΚΙΚΙ ΜΟΥ!!!!!!ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!!
    ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!!!ΦΙΛΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. καταπληκτικο για ακομα μια φορα!μου αρεσει που ειναι πολυ μινι...ομορφα στολισμενο,γλυκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Gorgeous, gorgeous, gorgeous Kiki! I love Christmas too!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΥΠΕΡΟΧΟ ΜΕ ΤΕΛΕΙΑ ΧΡΩΜΑΤΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γεια στα χέρια σου! Πανέμορφο και αυτό! Και το ενοχλητικό προειδοποιητικό μήνυμα εξαφανίστηκε, κι έτσι σου γράφω κι εγώ! Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. φανταστικό αλμπουμάκι!!όλα πολύ όμορφα!!!πολλά γατοφιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κικίτσα μου άν ήξερες πόσες φορές σου έχω γράψει... και κάθε φορά με πετούσε η συνδέση έξω. Τι να πω, έχω ψιλοαπελπιστεί, αλλά απο την άλλη δεν το βάζω κ κάτω. Ομορφιές έφτιαξες πάλι, και πόσο θα θελα να μουν κοντά, να βγαίναμε όλες μαζί για καφέ...
    Τεσπά, σε φιλώ γλυκά και σου εύχομαι μια σουπερ καλημέρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. gorgeous mini...love the colour of the papers!!
    hugz
    irini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΚΙΚΙΤΣΑ ΜΟΥ ΓΛΥΚΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΜΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΡΟΗΔΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟ ΠΑΤΑΩ ΜΠΑΙΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΤΑΕΙ ΑΠ ΕΞΩ.ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΑΥΤΟ .ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΗ ΡΕΝΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΜΠΑΙΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΙΝΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΦΗΣΩ ΣΧΟΛΙΟ.ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΕΥΡΙΑΖΩ.ΕΙΣΤΕ ΤΥΧΕΡΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΜΠΟΥΜΑΚΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΦΙΝΕΤΣΑΤΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ .ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ Ο ΚΡΙΚΟΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΑ ΕΡΓΑ ΤΕΧΝΗΣ.ΤΥΧΕΡΗ Η ΡΕΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΕΧΕΙ.ΣΕ ΦΙΛΩ ΓΛΥΚΑ ΚΙΚΙΤΣΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ.ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Κική μου καλημέρα σου γράφω και εγώ μετά από πολύ κόπο γιατί και μένα με πετούσε έξω το σύστημα.Το αλμπουμάκι σου έγινε τέλειο και σίγουρα θα το χαρεί και η βασίλισσα της ανακύκλωσης-Ρένα και θα το στολίσει με όμορφες φωτογραφίες.Ζηλεύω λίγο που συναντηθήκατε-με την καλή έννοια- απλά θα ήθελα να είμαι και εγώ εκεί γιατί μου είστε και οι δυο πολύ αγαπητές!!!Ελπίζω κάποια στιγμή να συμβεί και αυτό, πολύ θα το χαρώ!!!Φιλάκια Κική μου και καλή συνέχεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Κική μου υπεροχη η δημιουργία σου για μια κόμη φορά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Κικίτσα μου τέλειο είναι το μινι και οι καρτούλες τόσο γλυκιές και γιορτινές! Συγγνώμη που χάθηκα αλλά λίγο οι γιορτές στο σχολείο, λίγο οι δουλειές στο σπίτι και κάτι ιωσούλες... μάλλον με κούρασαν και παραμέλησα τις καθημερινές μου βολτούλες και τις δημιουργίες μου... Να περνάς όμορφα και συνέχισε ακάθεκτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Καλημέρα κορίτσια!!! Σας ευχαριστώ πολύ για τις βόλτες που κάνετε και τα σχόλια που μου αφήνετε!!! Αυτές τις μέρες γίνεται ένας πανικός και απ' ότι ξέρω πολύ καλά θα συνεχιστεί μέχρι και την τελευταία μέρα πριν κλείσουν τα σχολεία!!!Οπότε τρεχάτε ποδαράκια μου!!! Σας ζητώ συγνώμη που δεν περνάω τόσο συχνά όσο πριν από τα blogακια σας, θα επανορθώσω όμως το υπόσχομαι!!! Καλό Σαββατοκύριακο, Φιλιά πολλά και Χρόνια Πολλά στις Κατερινούλες μας που γιόρταζαν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Καληνυχτα και ονειρα γλυκα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Κικίτσα, είναι όλα γλύκα!! Σαν κι εσένα! Φιλιά και να είσαι πάντα καλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΚΙΚΙ μου...πολύ όμορφα τα δωρακι σου στη Ρένα.. και είδες τι ωραια που νιώθειες όταν γνωρίζεις φίλες απο την γειτονια μας;; και εγώ την ίδια χαρά ένιωσα όταν γνωριστήκαμε με την Ρενα στο Ηράκλειο ...για να μην μπερδέυουμε τις Ρενούλες φιλακια και στις δύο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΟΥΡΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΑΝΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΛΙΓΑΚΙ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΩΝ ΕΟΡΤΩΝ. ΕΜΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΚΟΙΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ, ΑΥΤΑ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΩΡΑ.
    ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ΜΟΥ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Τι όμορφη η ανάρτησή σου Κική μου.
    Τι καλά που γνωριστήκατε από κοντά με τη Ρένα. Και το δώρο σου είναι πάρα πολύ όμορφο. Είμαι σίγουρη ότι άρεσε πολύ στη Ρένα.
    Φιλάκια
    Να εχεις μια όμορφη εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. WOW !!!!!This is a amazing mini Kiki and I love Christman´s too!!!!Great work my friend!!
    Thanks for all your visit and lovely words !!
    I wish a wonderful week.
    Kisses and huges
    Cynthia

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υour comments make me happy!!