Χρόνια Πολλά στις μανούλες όλου του κόσμου...

Καλημέρα πέρα για πέρα!!! Και τι καλημέρα... Από τις πιο όμορφες!!!
Σήμερα η μέρα είναι ηλιόλουστη, ανοιξιάτικη και ευωδιάζει από τα αρώματα της αγάπης!!! 
Σήμερα γιορτάζουν όλες οι μανούλες! Όλες εκείνες οι γυναίκες που ο Θεός τους αξίωσε με το μεγαλύτερο δώρο του, χαρίζοντας τες ότι πιο πολύτιμο έχουν στη ζωή τους, τα παιδιά τους!!! Γιορτάζουν εκείνες οι οποίες από τη στιγμή που έζησαν το θαύμα της ζωής, παλεύουν καθημερινά να είναι αντάξιες του δώρου που τους έκανες Εκείνος! Ακατάλυτα είναι τα δεσμά της αγάπης που έχει μία μάνα με τα παιδιά της και πραγματικά είναι τόσο ισχυρά αυτά τα δεσμά που είναι αδύνατο κάποιος να τα λύσει.  Δυστυχώς όμως υπάρχουν και μάνες οι οποίες μπροστά στο ΕΓΩ τους δεν δέθηκαν ποτέ με αυτά τα δεσμά και καταδίκασαν τα παιδιά που έφεραν στον κόσμο να ζουν με το αιώνιο Γιατί!!! Λυπάμαι πολύ γι'αυτές τις γυναίκες ενώ ταυτόχρονα είμαι πολύ περήφανη για όλες τις γλυκές και τρυφερές μανούλες!!!

Η δική μου η μανούλα, είναι ο δικός μου άγγελος! Το στήριγμά μου! Η παρηγοριά μου! Το φως στη ζωή μου και φυσικά ένα μέρος της αιτίας της ύπαρξής μου. Γιατί μπορεί εμείς οι κόρες να έχουμε μια μικρή αδυναμία στους μπαμπάδες μας, αλλά η αγάπη που έχουμε για τη μητέρα μας είναι κάτι που από τη φύση δεν έχει μέτρο σύγκρισης!!!
Ένα απόγευμα που πίναμε καφεδάκι με τον μπαμπά μου, σκεφτήκαμε να κάνουμε ένα δώρο στη μαμά μας (έτσι τη φωνάζει και ο μπαμπάς μου)! Έπιασα λοιπόν κι εγώ δουλειά και  έφτιαξα ένα βιβλίο ευχών για τη μητέρα μας που θα είναι γεμάτο με τις ευχές της καρδιά μας!








Θα της το παραδώσω με τις δικές μου ευχές,της Μπέττυς και του μπαμπάς μας, ο οποίος θέλει τις δικές του ευχές να τις διαβάσει πρώτα εκείνη. Ο αδερφός μου θα γράψει τις ευχές του  όταν επιστρέψει με το καλό από την Κρήτη!!!
Είμαι σίγουρη ότι θα το χαρεί πολύ η μαμά μας...!!!

Χρόνια Πολλά Μανούλα μου!!!


Πριν κλείσω θέλω να σας δείξω μερικές φωτογραφίες από τα δικά μου αγγελούδια! Φέτος αποφασίσαμε να μην δώσουμε στις μανούλες έτσι απλά μια κάρτα για χρόνια πολλά. Σκεφτήκαμε να κάνουμε κάτι πιο όμορφο, κάτι που θα τις ταξιδέψει, θα τις συγκινήσει και φυσικά θα τις κάνει να νιώσουν ακόμα πιο περήφανες για τα σπλάχνα τους!!! 
Τους κάναμε μία γιορτή!!!
Η οποία είχε τεράστια επιτυχία, πολύ χαρά και πολύ πολύ κλάμα ευτυχίας!!!!







Αυτό το τραγούδι ήταν η δεύτερη έκπληξη που κάναμε στις μανούλες!!! Δεν το τραγούδησαν όμως τα παιδιά! Είναι ένα τραγούδι που τραγούδησαν εκείνες στα μικρά τους!!!
Δεν ξέρω ποιος το έγραψε, είναι όμως πολύ όμορφο και πολύ συγκινητικό!!! 

Αυτά τα ολίγα από μένα για σήμερα!!!

Εύχομαι να υπάρχουν ΜΟΝΟ καλές μάνες στον κόσμο,

Όσες δεν έγιναν ακόμα μανούλες, να γίνουν σύντομα...

Και σε όλες τις υπόλοιπες εύχομαι ολόψυχα 

Χρόνια Πολλά 
και 
Καλή δύναμη!!!

Σας φιλώ!!!!

CONVERSATION

39 Σχολια:

  1. Γλυκές όμορφες φατσούλες, να τα χαίρονται οι μανούλα τους και η δασκάλα τους.
    Χρόνια πολλά μανούλες
    φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να τις χαίρεσαι τις φατσούλες σου Κική μου...τι παιδάκια γλυκά είναι αυτά! Η δουλειά σου είναι από τις πιο σπουδαίες,αν όχι η σπουδαιότερη! Να χαίρεσαι και τη μανούλα σου και να την γεμίσεις ευχές κι εσύ και οι υπόλοιποι της οικογένειας.Φιλιά πολλά κουκλίτσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι μουτράκια χαμογελαστά είναι αυτά !!!!
    Έχεις δίκιο, αυτά τα ματάκια όταν σε κοιτούν και ζητούν απαντήσεις, πρέπει να βρίσκεις δύναμη και τρόπο να τους απαντάς , όσο και δύσκολο να ναι !!
    Η δύναμή σου και το κουράγιο σου πηγάζει από αυτά τα χαμόγελα !!!!
    Στα προσωπάκια τους φαίνεται πως πέτυχε η γιορτούλα και πέρασαν όμορφα όλοι!!

    Με το βιβλίο ευχών θα ξετρελλαθεί η μανούλα σου !!
    Πάρα πολύ όμορφο !!!!
    Βασίλισσα του σπιτιού και βασίλισσα στις καρδιές σας γι αυτό και η κορώνα μπροστά !!
    Χρόνια Πολλά κι από μένα στη μητέρα σου και σ όλες τις μανούλες του κόσμου ,
    σαμιώτικους μαμαδίστικους (γιορτάζωωωω) χαιρετισμούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. δεν υπαρχει ποιο ομορφο πραγμα απ αυτο Νεραιδα μου..αυτο που Ζεις Εσυ..Εσυ εισαι ΜΑΝΟΥΛΑ γι'αυτα τα Παιδια..την μιση μερα..την υπολοιπη την εχει η Μανουλα τους..ειμαστε πολυ υπερηφανες που βρεθηκες στο διαβα της Ζωης τους..να σε χαιρονται τα Παιδακια σου..Χρονια της Πολλα της Μαμας Α...... φιλια πολλα και στον Μπαμπα φυσικα..σε φιλω καρδια μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρόνια Πολλά Κική μου!...Το δώρο που ετοίμασες για την μαμά σου είναι φανταστικό!...μου άρεσε πολύ!...να την χαίρεστε την μαμά σας και να σας χαίρεται και αυτή!... Τα πιτσιρίκια σου είναι τρέλα!!!....πως να μην συγκινηθούν οι μανούλες....εδώ εγώ συγκινήθηκα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να χαίρεσαι την μανούλα σου Κική μου και να σε χαίρεται κι εκείνη!!!
    Το δώρο σας θα την συγκινήσει πολύ, είμαι σίγουρη!!
    Τα παιδάκια είναι γλύκα γεμάτα χαρά, μακάρι όλα τα παιδικά πρόσωπα πάντα να είναι έτσι, με ένα χαμόγελο στα χείλη!!!
    Φιλιά, καλό μεσημέρι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Υπέροχο και γεμάτο αγάπη το βιβλιαράκι σου κοριτσάκι μου!!!Και τα ζουζούνια σου σκέτη γλύκα!!!Φιλιά πολλά και να χαίρεσαι την μανουλίτσα σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ακούραστο ..δημιουργικό πλάσμα!!!Χρόνια πολλά πολλά στις μανούλες...και στη δική σου...φιλάκια Κική μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κικίτσα μου ευχαριστώ για τις ευχές! Να χαίρεσαι τη μανούλα σου που σίγουρα είναι γλυκιά σαν κι εσένα! Τα μαθητούδια σου είναι πολύ τυχερά που σε έχουν δασκάλα! Μακάρι όλα τα παιδιά να είχαν τέτοιους παιδαγωγούς σε όλες τις βαθμίδες! Να σε έχει ο Θεός καλά γλυκό μου κοριτσάκι! Σε φιλώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λατρεύω τις δημιουργίες σου Κικίτσα μου!!!!Αγαπώ τον τρόπο που εκφράζεσαι!!!
    Σου εύχομαι τα καλύτερα!!!!!
    Χρόνια Πολλά σε όλες τις μανούλες, του κόσμου όλου!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. What a beautiful gift for your mum! She will love it!! Hope you had a great day :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΙΚΙΤΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ!!!ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΣΤΕΡΑΚΙ ΜΟΥ ΣΕ ΦΙΛΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!!!
    ΥΓ.ΔΩΣΕ ΕΝΑ ΓΛΥΚΟ ΦΙΛΙ ΣΤΟΝ ΜΠΑΜΠΑΚΑ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αααχ βρε Κική μου, πολύ με συγκίνησες …
    Τι όμορφα παιδάκια που έχεις! Μπράβο σου και είναι πολύ τυχερά που έχουν εσένα δασκάλα! Να χαίρεσαι την μανούλα σου, να είναι γερή και να σε καμαρώνει!!! Είμαι σίγουρη ότι είναι πολύ περήφανη για σένα, αλλά και για όλη την οικογένεια που δημιούργησε! Μια μεγάλη αγκαλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τι υπέροχο δώρο για τη μανούλα σου!!!!! φτιαγμένο από σένα με ευχές από όλους!!!!!Να τη χαίρεσαι και να είναι πάντα γερή!!!!και τι όμορφες φατσούλες είναι αυτές!!!!μπράβο για αυτό που κάνατε για τις μανούλες!!!!υπέροχο!!!!φιλιά!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κική μου γλυκειά και αγαπημένη...Χρόνια Πολλά στη μανούλα σου....να την χαίρεστε και να σας χαίρετε κι εκείνη !!!! Τί όμορφα που τα λές καλή μου φίλη !!! Το δώρο σας είναι πανέμορφο και συγκινητικό...το έφτιαξες τέλειααα....όπως και όλα όσα δημιουργείς !!!! Κική μου...τί ξωτικάκια και νεραιδάκια έχεις γύρω σου κάθε μέρα !!! Πολύ όμορφες φωτογραφίες και φαίνεται υπέροχο όλο αυτό που κάνατε !!! Μακάρι να είναι στο μέλλον όλες οι δασκάλες σάν και' σένα !!!!! Σου εύχομαι να γίνεις σύντομα κι εσύ μανούλα !!!!
    Κική μου...έχω ξετρελαθεί με όλες τις τελευταίες δημιουργίες σου !!!! Ειδικά με τα συρτάρια σου !!! Είναι μαγευτικά !!!! Γουάου κοπελάρα μου !!! Τί φτιάχνουν τα χεράκια σου !!!! Ταλεντάρα είσαι !!!
    Να είσαι και να περνάς καλά !! Φιλάκια πολλάαααα.....;ο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΚΙΚΗ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ,,,ΤΟ ΔΩΡΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ !!!

    ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΞΕΤΡΕΛΛΑΘΕΙ...ΑΛΛΑ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΙΑ.... ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.... ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑ ΓΕΜΑΤΟ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΡΥΦΕΡΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΛΟΧΕΡΑ...ΕΣΕΝΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΚΙΚΗ!!!
    ΦΙΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μωρέ τι υπέροχες φατσούλες είναι αυτές!Να τις χαίρεσαι Κική μου!Από τα προσωπάκια τους φαίνεται η υπέροχη δουλειά που κάνεις.
    Το δωράκι σου είναι τέλειο πολύ τρυφερό , άλλωστε τι περιμένει η μανούλα μας δύο όμορφα λογάκια να βγαίνουν από την καρδιά μας και μια μεγάλη αγκαλιά!
    Σε φιλώ γλυκιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ανώνυμος13/5/12

    Χρόνια σου πολλά! Να χαίρεσαι τη μανούλα σου και φυσικά τα αγγελούδια σου! Είναι πανέμορφα!!! Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ, ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΨΥΧΗ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ!!!! ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ!!! ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ, ΜΟΝΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ,ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ!!! ΔΗΛΑΔΗ ΕΣΥ!!!! ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΕΡΓΟ ΕΙΔΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ, ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!!! ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ!!!! ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΑΓΓΕΛΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ,ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ!!!!! ΝΑ ΣΕ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥ ΟΜΟΡΦΙΑ ΜΟΥ!!! ΕΥΧΟΜΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΗ, ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ''ΦΑΡΟΣ'' ΠΟΥ ΘΑ ΦΩΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ!!! ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΠΛΑΣΜΑ!!!! ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!!! ΣΕ ΦΙΛΩ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χρονια πολλα κοριτσι μου,να χαιρεσαι τη μανουλα σου.Το δωρακι σου ομορφο και τρυφερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τί υπέροχα αστεράκια είναι αυτά;!!!Να τα χαίρεσαι γλυκούλα μου!Να χαίρεσαι και την μανούλα σου, που θα είναι πολύ περίφανη για σενα μωρό μου!!!φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Kική μου η ανάρτησή σου σήμερα με συγκίνησε πάρα πολύ!!!!Τα παιδάκια πανέμορφα να τα χαίρονται οι μανούλες τους!!!Το δωράκι που ετοίμασες για τη μανούλα σου είναι υπέροχο και κρύβει μέσα του πολύ αγάπη και τρυφερότητα!!!Είσαι υπέροχος άνθρωπος και αυτό φαίνεται!!!!Φιλάκια Κική μου και καλή εβδομάδα!!
    Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Φανταζομαι την συγκίνησή ης οταν της έδωσεα αυτό το υπέροχο βιβλίο των ευχών...τι χαρα θα πήρε!!!!!!αλλα και τι όμορφη γιρτούλα..που ΄κανατε σε όλες τις μανούλες!!!!!μπράβο σου κορίτσι μου..Χρονια σου πολλα και χρόνια πολλα σε όλες τις μανούλες ..να χαίρεσαι τα αγγελούδια σου..και να τα καμαρώνεις!!!!φιλακιαπολλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Κικίτσα μου σου εύχομαι κι εσύ να γίνεις σύντομα μανούλα!Είμαι σίγουρη πως θα είσαι καταπληκτική μαμά και θα τα καταφέρεις περίφημα!!Φαντάζομαι την δική σου όταν θα πήρε το δωράκι της,πόσο περήφανη θα ένιωσε!!!
    Για τις "Αλίκες" μας έχω να σου πω ότι θα το κάνουν το θαύμα τους!!!
    Δεν είχα δει όλα τα συρτάρια,το είχα παρεμελήσει το θέμα με το δικό μου,και όταν το τελείωσα και πήγα στης Ρένας να το πω,είδα και το δικό σου!Έπαθα πλάκα πρέπει να σου πω...και για το συρτάρι και για την ιδέα!!!!!Πολύ χαίρομαι που είχαμε την ίδια έμπνευση!!!!!Φιλιά και καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος14/5/12

    Η σημερινή σου ανάρτηση είναι για άλλη μια φορά γλυκιά και συγκινητική!!! Το δώρο που ετοίμασες είναι πού όμορφο και σίγουρα η μαμά σου θα πήρε μεγάλη χαρά!!! Και για άλλη μια φορά θα πω ότι είσαι η δασκάλα που όλοι θα θέλαμε για τα παιδιά μας!!! Υπέροχη γιορτή και τα παιδάκια σου κουκλάκια!!! Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Χρονια σου πολλα!

    From Paris with love!
    Kristina.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Χρόνια Πολλά Κική μου!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Να πω την καλημέρα μου και να σου ευχηθώ μία καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΙΚΗ ΜΟΥ!!!ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!
    ΦΙΛΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κική μου! Τι υπέροχη σκέψη το δωρο για τη μανούλα σου! Μπραβο σε όλους σας,στο μπαμπά που το σκέφτηκε και πιο πολύ σ'εσένα που το έφτιαξες! Νομίζω είναι από τις πιο ωραίες δημιουργίες σου και σίγουρα θα γίνει ακόμα πιο όμορφο όταν γεμίσει με λόγια αγαπης! Χρονια της πολλά!
    Για τα γλυκα προσωπάκια δεν έχω λόγια, σίγουρα θα είναι περήφανες οι μαμάδες τους και σίγουρα θα ενθουσιάστηκαν με την ανθισμένη γιορτή σας και το συγκινητικό τραγούδι!
    Και του χρόνου λοιπόν να ξαναγιορτάσουμε και να έχουμε γύρω μας μονο παιδάκια που γνωρίζουν την αγκαλιά της μαμάς τους κι όχι την εγκαταλειψη!
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Να τη χαίρεσαι τη μανούλα σου!Πολύ όμορφο το δωράκι που της ετοίμασες!Οι εικόνες απο τη γιορτή υπέροχες και οι φατσούλες σκέτη γλύκα!Φιλάκια και καλή εβδομάδα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Με συγκίνησες Κική μου με όλα αυτά τα υπέροχα που έκανες!!!Μα πιο πολύ γιατί φαίνεται τι γλυκός άνθρωπος είσαι!!!Φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΑΧ ΚΙΚΙΤΣΑ ΜΟΥ ΤΙ ΟΜΟΡΦΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΟΔΗΓΟ ΤΗΝ ΤΡΥΦΕΡΗ ΚΑΡΔΟΥΛΑ ΣΟΥ!!!!!!!!ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ!!!!!!!!!!ΝΑ ΤΗΣ ΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΜΟΥ!!!!!!! ΚΑΛΑ! Η ΤΑΞΗ ΣΟΥ ΠΡΩΤΗ!!!!!!!!!!ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΔΑΣΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΑΝΤΕ ΓΙΑΒΡΙ ΜΟΥ, ΣΕ ΦΙΛΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Με όποιον δάσκαλο θα κάτσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις. Τα χαμόγελα των μικρών σου, είναι η αντανάκλαση του δικού σου χαμόγελου, είσαι μια υπέροχη παιδαγωγός και αισθάνομαι πολύ τυχερή που σε γνώρισα , η καρδιά σου νάναι πάντα γεμάτη με την αγάπη των αγγέλων σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βρε Κική μου, τι αριστουργήματα ετοίμασες!!Πόσο πολύ αγαπάς και το δείχνεις με τις δημιουργίες σου!Πολύ όμορφο το ενθύμιο που ετοίμασες για τη μανούλα σου!!Επίσης σαν μανούλα μια τετοια δασκαλα σαν και σενα θα ηθελα να εχουν τα παιδιά μου... η ευτυχία στα πρόσωπα τους!Φιλάκια πολλά και καλή εβδομαδα καλή μου!!(κανω σχολιο ως απαντηση γιατι δε με αφηνει να σχολιασω σε ξεχωριστό μνμ)

      Διαγραφή
  36. Πολύ όμορφη ανάρτηση στο σύνολό της. Καταρχήν η μανούλα σου θα το εκτιμήσει και θα το λατρέψει το δώρο της είναι σίγουρο. Σίγουρο είναι επίσης πως πρέπει να έπεσε πολύ κλάμα στη γιορτή σας από τις μαμάδες. Να τις έχει ο Θεός καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μα τι υπέροχα στεφάνια, τι πανέμορφα πρόσωπα χαράς!! Συγχαρητήρια για την τέλεια ιδέα της γιορτούλας, προς τιμή των μαμάδων...Μπράβο και πάλι μπράβο!! Οσο για την δημιουργία για τη δική σου μαμά...τι να πω!! Είναι φανταστικό το αλμπουμάκι που της φτιάξατε!!Υπέροχα λογάκια...να τη χαίρεσαι τη μανούλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Τι φατσούλες είναι αυτές! Και τι όμορφα τα στεφανάκια τους! Μια ανάρτηση όλο χρώμα και χαμόγελο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υour comments make me happy!!