Χρόνια Πολλά!!!

Χρόνια πολλά, ευλογημένα και ποιοτικά, εύχομαι ολόψυχα σε όλους!!! Είμαι σίγουρη ότι περάσαμε όλοι υπέροχα, οικογενειακά και χαρούμενα έτσι όπως κάθε ελληνικό σπίτι ξέρει να γιορτάζει και να τιμάει αυτές τις μέρες!!! Η γλυκιά μέρα των φετινών Χριστουγέννων πέρασε και μας μένει τώρα να κλείσουμε άλλο ένα κεφάλαιο της ζωής μας με τη λήξη αυτού του έτους! Κάθε φορά όμως που κλείνει ένα κεφάλαιο συνηθίζεται να ανοίγει ένα ολοκαίνουριο... Ας ελπίσουμε ότι η νέα χρονιά θα έχει μόνο ευχάριστες εκπλήξεις και ενάντια σε κάθε προκατάληψη το '13 θα είναι γουρλίδικο!!!! Άλλωστε τα προηγούμενα χρόνια αρκετά δοκιμαστήκαμε δεν νομίζετε; 




Πριν επιστρέψω για τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα θέλω να σας ευχαριστήσω για τα τόσο τρυφερά σχόλια που μου αφήσατε στην προηγούμενη ανάρτηση, είμαι που είμαι ευσυγκίνητη, ένα παραπάνω τώρα...!!!

 Σας εύχομαι καλά ψησίματα στις βασιλόπιτες και το νου σας μην ξεχάσετε το χρυσό φλουρί...!!!!

Να περνάτε τέλεια!!!

Φιλιά Πολλά!!!

CONVERSATION

56 Σχολια:

  1. Χρόνια πολλά Κική μου!!!! Το 2013 να σου φέρει ο,τι νοσταλγείς!!! Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια πολλά και σε σένα Φωτεινή!!! Ένα ευτυχισμένο 2013 να είναι στο κατώφλι σου!!! Φιλιά!!!

      Διαγραφή
  2. Χρόνια πολλά. Η νέα χρονιά να υλοποιήσει κάθε προσδοκία σου.
    Καλή επιτυχία στη βασιλόπιττά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι προσδοκίες όλων μας να υλοποιηθούν Φλώρα μου!!! Χρόνια πολλά και σε σένα!!! Φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με τόσο όμορφα γούρια...σίγουρα γουρλίδικο θα είναι το 2013!
    Να είσαι καλά Κική μου...και Καλή Πρωτοχρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρυσούλα μου, εύχομαι τα γούρια όλων μας να παίξουν το ρόλο τους... Χα χα χα!!! Θα ήταν παραμυθένιο...!!!! Φιλιά πολλά και Χρυσή Πρωτοχρονιά!!!

      Διαγραφή
  5. Πανέμορφα τα γούρια σου!!!!!Μπορεί τελικά να είναι γούρικο το 13 !!!!Καλό ΣΚ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποτέ δεν ξέρεις!!! Άλλωστε όταν φοβάσαι κάτι πολύ σε εκπλήσσει ευχάριστα!!! Για να δούμε...!!! Καλό ΣΚ και σε σένα!!!

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος28/12/12

    Καλή Χρονιά κυρία Εύγε,τα φιλιά μας από Κέρκυρα.Είθε να πραγματοποιηθεί πρωτίστως η μεγαλύτερή σου επιθυμία!!Φιλάκια..
    Μαρία Ζάχου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πιο γλυκιά μανούλα!!!!! Μαράκι μουυυυυυυυ!!!! Μου λείψατε...!!! Τι χαρά να διαβάζω σχόλιο από σένα!!!! Να μου φιλήσεις τα μικρά μου!!!!! Σας αγαπώ πολύ πολύ!!!

      Διαγραφή
  7. Χρόνια Πολλά Κική μου!Εύχομαι Υγεία,Αγάπη καί πολύ ευτυχία νά γεμίση τό σπιτάκι σου!!!Τά γούρια σου ,πανέμορφα!Καλή Χρονιά καί νά σού φέρη ότι επιθυμείς!!Φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δήμητρα σ' ευχαριστώ για τις ευχές σου, ανταποδίδω φυσικά με πολύ πολύ αγάπη!!!! Φιλιά πολλά!!!!

      Διαγραφή
  8. Κικίτσα μου χρόνια πολλά, γλυκά κι ευτυχισμένα!! Μα τί άλλο μπορούμε να κάνουμε, εκτός από το να ευχόμαστε η νέα χρονιά να είναι καλύτερη από τις προηγούμενες;! Ίσως το να βάλουμε κι εμείς το χεράκι μας όπου και όπως μπορούμε... Να περάσεις όμορφα αυτές τις μέρες!! Σε φιλώ :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχόμαστε για μια καλύτερη χρονιά αλλά και για πιο ξύπνιους πολίτες...!!! Αν δεν βάλουμε το χεράκι μας, το μαγικό ραβδάκι δεν μπορεί να λειτουργήσει!!!! Να περάσετε κι εσείς πολύ πολύ όμορφα, σε φιλώ και να προσέχεις!!!!

      Διαγραφή
  9. χρονια πολλα, χρονια καλα...ας επιδειξουμε υπομονη...που θα παει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια πολλά πολλά και καλά φυσικά!!! Όσο για την υπομονή ας ελπίσουμε ότι μας τελείωσε και θα περάσουμε σε πιο δραστικά μέτρα!!!

      Διαγραφή
  10. Καλή χρονιάάάάάά!!!
    Υγεία κ' χαμόγελο, κουκλίτσα μου!!!
    (Την δημιουργικότητα, την έχεις!!!)
    ;-)
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λείπει η μουσική από τις πιο χαρούμενες γιορτές; Όχι!!!! Χρόνια πολλά και καλά και σε εσάς!!! Φιλιά πολλά και να περνάτε πάντα όμορφα!!!

      Διαγραφή
  11. Χρόνια Πολλά και καλώς σε βρήκα. Χαίρομαι που επισκέπτομαι το μπλοκοσπιτάκι σου με τις ωραίες σου δημιουργίες και προτάσεις. Θα χαρώ να επισκεφθείς και το δικό μου σπιτάκι που είναι καινούργιο αλλά κτίζεται σιγά σιγά με πολλή αγάπη. Σου εύχομαι καλή και χαρούμενη Χρονιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλώς μας ήρθες Μαρία!!! Είμαι σίγουρη ότι ήρθες και θα μείνεις γιατί έχουμε πραγματικά μια πολύ όμορφη παρέα!!!! Χρόνια πολλά και καλά σου εύχομαι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΙΚΙΤΣΑ ΜΟΥ!!!!!
    ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!!!!!
    ΤΑ ΓΟΥΡΙΑ ΣΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ, ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ!!!!!!
    ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εεεε!!! Είπα κι εγώ έτσι θα μας άφηνες;;; Χα χα χα!!!! Καλή Χρονιά και σε εσάς Ρενάκι μου!!! Εύχομαι όσα επιθυμεί η καρδιά σου να πραγματοποιηθούν μέσα στο 2013!!! Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Υγεία, αγάπη και χαρά, είναι οι ευχές μου για τη νέα χρονιά, Κική!
    Φιλιά, και με το καλό να έρθει και το μικρούλι σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υγεία, υγεία και πολύ χαρά σε όλο τον κόσμο!!! Σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου για το μικρό μας πλασματάκι!!!! Φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή
  16. Καλή Πρωτοχρονιά Κική μου!!!
    Ευχή μου, η νέα χρονιά, να είναι γεμάτη χαρές, και κάθε τι καλό για σένα, και την οικογένειά σου!!!
    Κική μου από τα άλλα σχόλια κατάλαβα ότι περιμένεις παιδάκι!!!! Χάρηκα πάρα πολύ!!! Με το καλό Κική μου!!! Η Παναγιά μαζί σου!!!
    Φιλιά πολλά
    Με την αγάπη μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή Πρωτοχρονιά Ροδούλα μου και σε εσάς!!! Μόνο καλά να συμβαίνουν τα σπίτια μας και γύρω μας!!!! Από τα σχόλια κατάλαβες πολύ καλά!!! Περιμένουμε το μικρούλι μας, οπότε το '13 θα μας μπει πολύ καλά!!! Ευχαριστώ για τις τόσο θερμές ευχές σου!!! Φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή
  17. Kικίτσα μου, Καλή Χρονιά και τι μαθαίνω!!!!!!!!!!! Χαίρομαι τόσο για σένα, σου αξίζουν τα καλύτερα.Η Παναγιά μαζί σου κορίτσι μου.
    φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να και μια νέα γιαγιά που επίσης έχει ξετρελαθεί με τα μικρούλια τους!!! Σ'ευχαριστώ Μαράκι μου, εύχομαι η Παναγίτσα να μας προστατεύει και να μας φιλάει όλους!!! Φιλιά στα μικρά σας και Καλή Χρονιά!!!

      Διαγραφή
  18. Κικίτσα, τί μαθαίνω ?! Συγχαρητήρια γλυκιά μου!! Με το καλό το μωράκι σας και του χρόνου να μας πείτε τα κάλαντα μαζί !!!
    Εύχομαι ο νέος χρόνος να σας φέρει μόνο Υγεία, Αγάπη και Χαρά!
    Πολλά πολλά φιλάκια !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαζί θα σας τα πούμε να είσαι σίγουρη Μαριάννα μου!!! Σας εύχομαι τα καλύτερα για τη νέα χρονιά, υγεία και αγάπη πάνω απ' όλα!!! Σε φιλώ!!!

      Διαγραφή
  19. Σου εύχομαι από την καρδιά μου όλη την ευτυχία του σύμπαντος να σε αγκαλιάζει τρυφερά να'χεις μόνον χαμόγελα κατά την διάρκεια της πιο όμορφης αναμονής.... εύχομαι πολύ πολύ υγεία και χαρά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ!!! Έφη μου, κυριολεκτικά είναι η πιο γλυκιά αναμονή στη ζωή κάθε ζευγαριού!!! Ευχαριστώ πολύ για το τόσο γλυκό σου σχόλιο!!! Πολλές ευχές για μια νέα Χρονιά καλύτερη από οποιαδήποτε άλλη!!! Φιλιά!!!!

      Διαγραφή
  20. Κικίτσα μου Χρόνια Πολλά γεμάτα υγεία, χαρά και όλα τα καλά του Θεού στα σπιτικά μας! Τα γουράκια σου είναι υπέροχα! Αλλά πιο υπέροχα είναι τα νέα που κατάλαβα από τα παραπάνω. Με το καλό κοριτσάκι μου να σας έρθει το καινούργιο μέλος στην οικογένεια και να γεμίσει τη ζωή σας πολλές χαρές! Σε φιλώ και εύχομαι ο Χριστός κι η Παναγιά να 'ναι κοντά σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστινακι μουυυυυ!!!! Μου έλειψες βρε!!!! Σίγουρα ένα πλασματάκι μόνο χαρές μπορεί να μας φέρει!!!! Χι χι χι!!!!Άσε που τα πανηγύρια ήδη ξεκίνησαν!!! Σ'ευχαριστώ για τα πάντα υπέροχα και από καρδιάς σχόλια σου!!! Υγεία, γαλήνη κι ευτυχία να απλώσει το 2013 στο όμορφο σπιτικό σας!!!! Φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή
  21. ¸☆´.•´
    .•´✶`*.
    *.*★v . ✶•´ ☆´,•*´¨★ Ձ๏13
    ¸✶.•´¸.•*´✶
    ☆´¸.•★´ ¸.✶* ☆★
    ╱◥◣
    │∩ │◥███◣ ╱◥███◣
    ╱◥◣ ◥████◣▓∩▓│∩
    │╱◥█◣║∩∩∩ ║◥█▓ ▓█
    ๑۩๑๑۩๑๑۩๑๑۩๑๑۩๑๑۩๑๑۩
    ۩๑ Feliz Año Nuevo 2013!﹗๑۩
    Frohe Weihnachten und Happy New Year
    عيد ميلاد سعيد وسنة جديدة سعيدة
    Bon Natali je bon annu
    Veselé Vánoce a Šťastný Nový Rok
    聖誕快樂,新年快樂
    Sretan Božić i Nova godina
    기쁜 성탄과 새해 복 많이 받으세요
    Joyeux Noël et Bonne Année
    Buon Natale e Felice Anno Nuovo
    God Jul og Godt Nyttår
    Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku
    Feliz Natal e Feliz Ano Novo
    God Jul och Gott Nytt År
    میری کرسمس اور نیا سال مبارک ہو

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια πολλά!!!! Καλή Χρονιά να έχουμε, με υγεία και ευημερία!!!

      Διαγραφή
  22. καλη χρονια ευχομαι με υγεια πανω απ ολα κ πολλα χαμογελα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελενάκι αν χαμογελάμε σημαίνει ότι είμαστε καλά!!! Οπότε ευχόμαστε όλοι να έχουμε πολλά και ζωντανά χαμόγελα!!! Καλή Χρονιά και σε σένα!!!

      Διαγραφή
  23. Χρονια πολλα Κικιτσα μου!!!Πανεμορφα τα γουρια σου,οσο και ευχες σου!!!!!Αμην απο το στομα σου και στου Θεου το αυτι!!!Κατι διαβασα πιο πανω...Θα γινεις μανουλα????Καλως να ερθεις στο κλαμπ των μαμαδων κοριτσι μου!!!!Με το καλο!!!!Φιλακια!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Χρόνια πολλά και καλά Κική μου, με υγεία, χαμόγελο, αισιοδοξία και καλύτερες μέρες...με όνειρα κεντημένα με αστέρια κι ευτυχισμένες στιγμές...με μαγεία και δημιουργικότητα.! Καλή χρονιά να έχετε, εσύ και οι αγαπημένοι σου! Πολλά-πολλά φιλιά!
    Υ.Γ. Χάρηκα τόόόόσο πολύ με το υπέροχο νέο σου!!!!!! Σου εύχομαι όλα τα καλά και η Παναγία να είναι κοντά σου και να σε φυλάει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Και βέβαια θα ειναι γουρικο το 2013 Κική μου...οταν περιμενεις τόσο ευχαριστα νεα ...μονο αυτό ..ειναι απο μονο του το μεγαλήτερο ομορφο νεο.... παντα υγεια και αγαπη να εχεις στην οικογενεια σου... κορίτσι μου.. ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ..... και η Παναγια κοντα σου... φιλακια..πολλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ομορφα τα γούρια σου. Ευχές για ένα ευτυχές 2013 γεμάτο αγάπη και υγεία και καλύτερες στιγμές στις χώρες μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Από τα πιο όμορφα γούρια που έχω δει!!!! Καλή Πρωτοχρονιά Κικίτσα μου! Σου στέλνω μια αγκαλιά μεγάάάάάλη!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Πανέμορφα τα γούρια σου!!!Χρόνια πολλά και τις καλύτερες ευχές μου για αυτές τις γιορτές και μια υπέροχη νεα χρονιά!!! Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Σου εύχομαι να έχεις μια καλή Νέα Χρονιά γεμάτη υγεία, αγάπη και
    χαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Εννοείται ότι το '13 θα είναι γουρλίδικο!
    Εύχομαι ό,τι καλύτερο για τη νέα χρονιά, με υγεία και αγάπη πάνω απ' όλα! Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Xρόνια σου πολλά Κικίτσα..με υγεία και πολλά χαμόγελα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Κικίτσα μου Χρόνια Πολλά και Ευτυχισμένη-Τυχερή Πρωτοχρονιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Κικίτσα, το 13 -κόντρα στις προλήψεις- είναι τυχερός αριθμός.
    Μακάρι και το 2013 να πάει κόντρα σε κάθε απαισιόδοξη πρόβλεψη.
    Φιλιά πολλά και ευχές για νέα χρονιά, την καλύτερή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Χρόνια Πολλά Κική μου και καλή χρονιά με αγάπη υγεία και αισιοδοξία!!!!και πολλά χαμόγελα!!!!!φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Κική μου εύχομαι να περάσεις μια πρωτοχρονιά super κ το 2013 να είναι αισιόδοξο, ευτυχισμένο και να μας βρει όλους υγιείς!! Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Χρόνια Πολλά Κικίτσα μου γλυκιά.... Χρόνια καλά κι' ευτυχισμένα μ' εκείνους που αγαπάς! Ο Νέος Χρόνος να σου φέρει Υγεία και ό,τι ποθείς!!!
    Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Πολύ όμορφο το μπλογκ σου, θα το επισκέπτομαι συχνά!!
    Καλή χρονιά να έχεις με υγεία,αγάπη, δύναμη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Χρόνια Πολλά, Κική μου, Καλή και Ευτυχισμένη Χρονιά, γεμάτη με Υγεία, Χαρά, Αγάπη, Αισιοδοξία, Έμπνευση και Όμορφες Στιγμές! Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υour comments make me happy!!