Απρίλης...



Απρίλη μου ξανθέ, έγραφε ο Μ. Θεοδωράκης και δεν μπορώ παρά να συμφωνήσω με αυτήν την τόσο παραστατική έμπνευση που εξέφραζε για την εικόνα αυτού του μήνα!!!! Και πράγματι πρωταπριλιά σήμερα και ο ήλιος κυριολεκτικά έλαμπε! Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και εύχομαι αυτός  ο γλυκός μήνας να μας χαρίσει λαμπερές μέρες γιατί τις έχουμε ανάγκη!!!! 


Mixed Media canvas
Εγώ κάπως έτσι έχω τον Απρίλη στο μυαλό μου... Ανοιξιάτικο και ερωτύλο....!!! Καμβάδες, κόλλες, ψαλίδια, χαρτιά και χρώματα εμφανίστηκαν ως δια μαγείας μπροστά μου!!! Η αλήθεια είναι ότι είχα αρκετό καιρό τεμπελιάσει, έπρεπε σιγά σιγά να δραστηριοποιηθώ.... Και ιδού λοιπόν, ένας Απρίλης γεμάτος τιτιβίσματα και ανοιξιάτικα χρώματα!!!!



Καμβαδάκια έχω μπόλικα, το θέμα είναι ότι ενώ μπορώ να τα αξιοποιήσω με πολλούς τρόπους δυστυχώς δεν μπορώ να τα χρησιμοποιήσω γι' αυτό ακριβώς που προορίζονται...!!! Στη ζωγραφική είμαι σκράπας...!!!! Σκεφτείτε ότι όταν τα μικρά στο σχολείο μου ζητούν να τους ζωγραφίσω κάτι, έναν ελέφαντα ας πούμε, 10 στις 10 φορές καταλήγουμε να πεθαίνουμε στο γέλιο όλοι μαζί!!!! Είναι διασκεδαστικό δεν λέω,  θα προτιμούσα όμως να είχα ένα ταλεντάκι με τα χρώματα και τις μπογιές...!!! Φυσικά ποτέ δεν είναι αργά αρκεί να θέλεις κάτι  πολύ και να υπάρχει ο κατάλληλος άνθρωπος που θα σε καθοδηγήσει!!! Εγώ πάλι επειδή το θέλω πολύ και ταυτόχρονα μου δίνετε η ευκαιρία να διδαχθώ από τον κατάλληλο άνθρωπο,  Θεού θέλοντος και καιρού επιτρέποντος θα καταφέρω να δώσω μια ευκαιρία στον εαυτό μου, να κάνει μια αρχή με το μαγικό κόσμο της ζωγραφικής!!!!!Το παρόν στα μαθήματα που θα μας κάνει την τιμή να παραδώσει με την άφιξή της στην Θεσσαλονίκη στις 20 και 21 Απριλίου η πλέον ταλαντούχα ζωγράφος Μ.Βιλλιώτη, το έχω δηλώσει ήδη! Όσοι αισθάνεστε ότι θέλετε να έχετε μια τόσο όμορφη εμπειρία περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ αλλά κι εδώ.



Σας εύχομαι έναν υπέροχο, λαμπερό και κατάξανθο Απρίλη!!!!




CONVERSATION

31 Σχολια:

  1. Καλό μήνα κοριτσάκι!!!Υπέροχο, ανοιξιάτικο, χαρούμενο κ χρωματιστώ το καμβαδάκι!!!Σούπερ δλδ!!!Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό Μήνα ξανθή Μαγισσούλα! Σου εύχομαι νάχεις ένας Μήνα όμορφο και ερωτύλο που να μη μπορέσεις να του αντισταθείς ή μάλλον κράτα δυνάμεις για έναν άλλον που έρχεται δριμύτερος...χαχαχαχα
    Φιλάκια πολλά και άδραξε την ευκαιρία ...ποτέ δε ξέρεις!
    Καλά να περνάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό μήνα, Κική μου! Κατ' εμέ, μια χαρά τα χρησιμοποιείς τα καμβαδάκια σου... είναι ανάγκη όλα να τα χρησιμοποιούμε με τους "συμβατικούς" τρόπους; Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό μήνα Κική !!!!Πολύ μου αρέσει ο Απρίλης σου!!!!!
    Καλή αρχή με την ζωγραφική!!!!!
    Φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλό μήνα, κοριτσάκι μου, υπέροχο!!!
    Να είναι όσο θαυμάσιος μπορείς να τον φανταστείς (κι ακόμα παραπάνω!!!)
    Σε φιλώ πολύ-πολύ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κική μου καλό μήνα. γεμάτο χρώματα και αρώματα.
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλό μήνα και από μένα Κική!!!!
    Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κική μου γλυκειά, σου εύχομαι ο Απρίλης να είναι πράγματι γλυκός και λαμπερός! Οσο για τα καμβαδο-παιχνίδια σου, είναι απίστευτα ! Τόση γλυκύτητα, τόση τρυφερότητα που βγάζει η καλόγουστη δημιουργία σου!!
    Σε φιλώ πολύ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλο μηνα Κικη με τον υπέροχο Απρίλη στον καμβά σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χαχα...μα τι ζουζουνόπουλα είναι αυτά; Τ'αγαπώ!!! Μπράβο Κικίτσα μου! Όσο για τα μαθήματα... μμμ σκέφτομαι εσένα αντί για πορτρέτο να σε μάθω να κάνεις ελέφαντες...χαχαχα... Σου κρατώ την καλύτερη θέση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αμ ..εγώ η Σαλονικια.. δεν θα εχόμουνα στα μαθήματα νομίζεις Κική μου;;.. τυχερουλες όλες που ειστε εκεί.....!!!! αντε να μαθεις να τα χρησειμοποιείς και εσύ τα μολιβια και τις μπογιές... μεθαυριο θα τις χρειαστείς ..... εστω και μονο να κανεις ελεφαντακια ..χι.χιχ. οπως λέει και το Μαρακι μας..χι.χ.ιχ..ο Απλρίλης σου.. με τα πουλακια .. που τιτιβίζουν μας θυμίζουν τον ερχομο της Ανοιξης .. με τις μυρωδιές της και τα χρωματά της σε φιλω...... και να σε ρωτήσω Θεσσαλονικη είσαι;; καλο και γλυκό σου μηνα....Κική μου....!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλό μήνα Κική μου!!!!!!πόσο ζηλεύω που δεν είμαι κοντά να κάνω κι εγώ μαθήματα!!!!!το καμβαδάκι σου τέλειο!!!!!καλή αρχή στα μαθήματα!!!!!φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!
    ΟΜΟΡΦΑ ΤΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΕΜΠΝΕΟΥΝ ΡΟΜΑΝΤΙΣΜΟ!
    ΚΑΛΟ ΜΑΘΗΜΑ!
    ΦΙΛΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι απίθανο το καδράκι με τα πουλάκια! Είναι πανέμορφο και απολύτως ανοιξιάτικο! Σου φτιάχνει τη διάθεση!!! Ειλικρινά δεν χορταίνω να το κοιτάζω!
    Καλή αρχή με τα μαθήματα! Περιμένουμε να δούμε και εμπράκτως όσα θα διδαχθείς...
    Φιλάκια πολλά, Κική μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μοσχοβόλησε ο τόπος άνοιξη με το καδράκι σου!Καλό μήνα!Και καλή επιτυχία με τα μαθήματα ζωγραφικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλό μήνα να έχεις Κική μου,γεμάτο με τα χρώματα και αρώματα της Άνοιξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γλυκό μου κοριτσάκι, μου έλειψες! Εύχομαι να είσαι καλά και ο Απρίλης να σε γεμίσει με όλες του τις ομορφιές! Σε φιλώ Κικίτσα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Κική μου χάρηκα τόσο με τα υπέροχα νέα, που μπήκα αμέσως να σας ευχηθώ "με το καλό" αλλά και να σ' ευχαριστήσω για τις δικές σου ευχές.
    Να είστε καλά κοριτσάκι μου και να έχετε έναν πανέμορφο και κατάξανθο Απρίλη.
    Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αγαπημένη μου Κική ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ να έχεις, ετσι όμορφο και ηλιόλουστο!!!
    Πολύ χάρηκα που θα είσαι στην ομάδα της Μαρίας μας. Είμαι σίγουρη ότι θα πάρεις πολλά!!!!
    Να της δώσεις ένα φιλί από εμένα όταν την δεις από κοντά.
    Φιλιά πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Κική μωρό μου γλυκούλι!! Καλή επιτυχία σε όλες σας!!Κρίμα που θα λείπω εγώ Κατερίνη που διδάσκω εκεί κάθε Σαββατοκύριακο!!Το καδράκι σου με τα πουλάκια, πανέμορφο!!! Φιλάκια πολλά γλυκό μου μωρό, και καλό μήνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλο μηνα Κικη μου! Ομορφο και δημιουργικο! Φιλακια πολλα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΜΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΜΑΙΟ, ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΤΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ!!!!!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!
    ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΝΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΝΙΝΙ ΣΟΥ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!!!!!
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΤΣΑ!!!!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλό μήνα Κική μου!!Τό πινακάκι σου εξαιρετικό!!Ανοιξιάτικο καί πολύ χαρούμενο!!Τά καλύτερα σού εύχομαι!!!Πολλά φιλάκια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλό μήνα, Κικίτσα!Τα μαθήματα ζωγραφικής σούπερ, μακάρι να μπορούσα!!!Καλή αρχή σε αυτά, περιμένουμε τα πρώτα σου έργα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. καλο μήνα αν και καθυστερημένα! δεν ξερω για ζωγραφικη και ελεφαντακια παντως αυτα τα πουλακια ειναι απιστευτα γλυκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Καλο μηνα μπουμπουκα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κική καλό σου μήνα εύχομαι όλα να είναι άψογα και να κάνεις το ποθητό σου ταξιδάκι!!!Πάρα πολύ μου άρεσε η δημιουργία σου!!!Τα πουλάκια ειναι καταπληκτικά,πανέμορφα!!!Φιλάκια πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κικίτσα, να έχεις κι' εσύ έναν υπέροχο ξανθό Απρίλη και καλή αρχή στη ζωγραφική!!!! Η Μαρία μας είναι ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος για να σε βάλει σ' αυτό τον μαγικό κόσμο! Είδες οι άλλες της μαθήτριες τι αριστουργήματα έχουν φτιάξει!!!!!! Το καμβαδάκι σου πανέμορφο, γεμάτο φως και αισιοδοξία!!!!!
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Κικίτσα καλή εβδομάδα!!!!!τα καδράκια σου ειναι εξαιρετικά !!!!!τι κι αν δεν ζωγραφίζεις ...οι τεχνικές σου ειναι υπέροχες οπως και το αποτελεσμα!!!!καλά μαθήματα σου εύχομαι και να περασετε όμορφα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. kalo mhna an kai kauisterimena panemorfh zwgrafikh kali sinexia proxwra dinata filia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κική μου...κι εσύ ζωγραφίζεις, απλά με άλλα υλικά !!!! Τί όμορφο κι αυτό το καμβαδάκι !!!!! Τώρα όμως που θα κάνεις μάθημα με την υπέροχη Δασκάλα της blogoγειτονιάς μας είμαι σίγουρη ότι θα το κατέχεις κι αυτό μετά !!!!
    Το μάθημα με τη Μαρία είναι τόσο μα τόσο ευχάριστο και χαλαρωτικό !!! Για να δούμε...εσείς θα είστε πιό φασαριόζες απο εμάς....χάαχάα !!
    Φιλάκιααααα !! :οD

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υour comments make me happy!!