Βασιλιάς… όπως Βασίλης!!!!

 Καλησπέρα, καλή εβδομάδα και φυσικά καλή επιστροφή στην άτιμη καθημερινότητα μετά από ένα χορταστικό τριημεράκι που εύχομαι να είχατε όλοι σας!!!!! Ο καιρός περνάει σαν νεράκι αλλά ευτυχώς η καλοκαιρία καλά κρατεί και θα ορκιζόμουν μάλιστα ότι τόσο ηλιόλουστες και ζεστές μέρες δεν είχαμε ούτε το καλοκαίρι!!!! Ο μικρός μας μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και οι σκέψεις να κάνουμε τη βάπτιση του όσο είναι ακόμα μικρούλης γίνονταν όλο και πιο έντονες!!!Η αλήθεια είναι πως όταν το αποφασίσαμε τελικά, είχαμε τους ενδοιασμούς μας  για τον καιρό και τα τερτίπια του Οκτώβρη αλλά τελικά δικαιωθήκαμε για την επιλογή μας και όλα πήγαν υπέρ του δέοντος  καλά!!!! Μέχρι να φτάσουμε όμως στη μεγάλη μέρα περάσαμε από πολλά στάδια! Αρχικά το σπίτι έμοιαζε με ραφείο για να μην το χοντρύνω και πω με βιοτεχνία…. Καρδούλες, κουμπάκια, κορδέλες, κουφέτα, τούλια υπήρχαν διάσπαρτα παντού και κάπου εκεί ανάμεσα βρισκόταν κι ο μικρούλης  μου που γέμιζε τον χώρο από τις χαρούμενες φωνούλες του, τα ατελείωτα "Αγκού" και φυσικά τα πιο γαργαλητά γελάκια που έχω ακούσει ποτέ, σαν να καταλάβαινε ο γλυκούλης μου ότι όλος αυτός ο χαμός συνέβαινε για χάρη του!!!!


 Στην συνέχεια είπα να κάνω μια ήρεμη παύση για να συμμαζευτούμε λιγάκι οπότε αποφάσισα να δουλέψω το βιβλίο ευχών τα βράδια και εφόσον τελειώναμε με όλα εκείνα που μας κρατούν αχώριστους κατά τη διάρκεια της μέρας. Ο "Βασιλιάς" μου έπεφτε σε ύπνο βαθύ με τον μπαμπά του κι εγώ είχα όσο χρόνο μου χρειάζονταν για να δημιουργήσω!!!! 


Τις ημέρες δουλεύαμε παρέα με τη γιαγιά τα μαρτυρικά ( αχ αυτή η γιαγιά… βράχος δίπλα μου, σε κάθε τρελή μου σκέψη, πόσα ευχαριστώ να πω στη μανούλα μου;) και αξίζει να αναφέρω ότι έβαλε και το τετραπέρατο μικράκι μου το χεράκι του… Χα χα χα!!!! 


Το μεγάλο πανηγύρι έγινε όταν ξεκινήσαμε τα μπισκοτάκια… Στιγμές και σκηνές απείρου κάλλους!!!! Επί μία εβδομάδα παρέα με τη γιαγιά και με το θείο Σάββα (που δεν χαλάει ποτέ χατίρια)  ζυμώναμε,  κόβαμε,  φουρνίζαμε, στολίζαμε και συσκευάζαμε τα πιο λαχταριστά μπισκοτάκια του κόσμου…!!!! Δεν το λέω τυχαία ότι ήταν τα πιο λαχταριστά. Ο Βασιλιάς μου σε κάθε ζύμωμα βουτούσε το μικροσκοπικό χεράκι του στο αλεύρι και σε κάθε φούρνισμα άγγιζε το ταψί!!! Η επιτυχία δεν μπορούσε παρά να είναι σίγουρη λοιπόν….!!!!!


Και κάπως έτσι φτάσαμε στη μεγάλη μέρη. Όλα ήταν έτοιμα μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια! Όλοι ήταν επί ποδός για χάρη του!!! Η μέρα μας ξεκίνησε πολύ νωρίς, ο Βασιλιάς μου θηλάζει ακόμα, οπότε έπρεπε  να επιστρατεύσουμε  όσο το δυνατό περισσότερους βοηθούς που με τεράστια προθυμία και με απέραντη αγάπη φρόντισαν ώστε η μέρα του μωρού μου να είναι από κάθε άποψη φωτεινή!!!! 


Ήταν από τις πιο λαμπερές μέρες της ζωής μας! Το πλατύ μας χαμόγελο μας χαρακτηρίζει πια και κυριολεκτικά κανείς και τίποτα δεν μπορούν να σταθούν ικανά για να χαλάσει η ευτυχία μας!!!!


Όσο για τον μικρούλη μας… Το όνομά του τα λέει όλα…!!!!

Βασίλης όπως Βασιλιάς…!!! 

Ο δικός μας Βασιλιάς!!! 

Να είσαι καλοφώτιστος  Βασιλιά μου! Να έχεις τη χάρη και την ευλογία του Αγίου Βασιλείου και η Παναγιά μας να στέκεται πάντα στο πλευρό σου και να σε γλυκοξημερώνει!!! Όσο για τη μαμά και τον μπαμπά είναι ορκισμένοι από τη στιγμή της δημιουργίας σου να σε υπηρετούν για πάντα!!!!

Καλό ξημέρωμα να έχετε!!!!

CONVERSATION

41 Σχολια:

  1. ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΣΑΣ!!!!
    ΠΟΛΥ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΣΑΣ!!!!!
    ΤΙ ΥΠΕΡΟΧΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΤΟΙΜΑΣΑΤΕ!!!!
    ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕ ΤΑ ΕΙΔΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!!!!
    ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!!!
    ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ, ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ!!!
    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΓΕΡΟΙ ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ!!
    ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να σου ζήσει, Κιικίτσα!!!Ωραία πραγματάκια ετοίμασες για το Βασιλιά σου!!!Συγχαρητήρια,πάντα γερός και δυνατός!φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κική μου να σας ζήσει ο Βασίλης σας. Να είναι ευτυχισμένος και να τον καμαρώνεται.
    Του αξίζουν όσα του φτιάξατε για την ημέρα της βάφτισης.
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να χαίρεστε τον Βασιλιά Βασιλάκη σας, Κική μου!!! Καλοφώτιστος να είναι, και να έχει υγεία και χαρά στην ζωή του! Υπέροχα όλα όσα φτιάξατε!!!! Πρέπει να ήταν πολύ όμορφη βάπτιση!!
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να σου ζήσει ο "Βασιλιάς της Καρδιάς σου"!!! Να είναι πάντα χαρούμενος... γελάστος... ευτυχισμένος.... υγιείς!!!! Ότι ετοίμασες για την βάπτισή του ΜΑΓΙΚΟ!!!! Πολλά Φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι ευχές της μάνας και δικές μας ευχές,απο καρδιάς,σαν να γνωρίζουμε κι εμείς το μικρό Βασιλιά! Ευχομαι ο θρόνος του να μην τρίξει ποτέ και η βασιλεία του να μην σκιαστεί απο το παραμικρό γκριζο σύννεφο. Νάναι κατακάθαρος κι ανέφελος ο ουρανός και να πεταει πάντα ψηλά,έχοντας την ΑΓΑΠΗ όλων σας,όπως του τη δώσατε απο τη γέννηση μέχρι και τη βάφτισή του!
    Ολα τέλεια! Ολα προσεγμένα(αλλοίμονο!αστεία λέμε τώρα;) Κικίδι μου Ευχαριστώ που μας κάνατε να νοιώθουμε οτι συμμετείχαμε....μακάρι να γινόταν!Αλλάάάά...υπόσχομαι να γίνει κάποια στιγμή
    Φιλάκια πολλά περηφανη μανούλα ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΠΑΝΤΑ!
    Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΕΡΟΣ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΦΩΤΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΣΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να σας ζήσει ο Βασιλιά σας ! Να είναι καλό τυχος , υγιής , και η ζωή να του προσφέρει τα καλύτερα δώρα της
    Καλό σου βράδυ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Να σας ζήσει γλυκούλα μου Κικίτσα μου ο Βασιλιάς σας!!! Πάντα χαρούμενος και ευτυχισμένος να είναι στη ζωή του!! Και να τον καμαρώνεις όπως επιθυμείς καλή μου!!! Όλα τέλεια τα κάνατε!!Μπράβο σας!! Αφού έβαλε και το χέρι του ο Βασιλιάς όμως, πως να μη πήγαιναν όλα καλά;; φιλάκια πολλά σε όλους σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να σας ζήσει ο Βασιλάκης σας, να είναι πάντα υγιής και καλότυχος !!! Οι ετοιμασίες σας είναι πανέμορφες και μπράβο και στη γιαγιά για την βοήθεια της Να είναι καλά !!!
    Καλό βράδυ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ...Καλημερα Νεραιδα..να σται καλα..Ευλογημενος..ο Κυριος να τον εχει υπο την Σκεπη του..να σας ζησει ο Βασιλης..και με το ονομα ...υπεροχα ολα Νεραιδα..ολα τελοια..σε φιλω Υπερηφανη Μανουλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μικρή υπέροχη αξια μανούλα,πόσον καιρό εχουμε να τα πούμε δεν σε ξεχνάω ομως!!Οτι καλλίτερο μπορούσαν να κάνουν τα μαγικά σου χεράκια το εκαναν και το αποτέλεσμα ηταν αυτό ακριβώς που ταίριαζε στον μικρό βασιλιά σας, παραμυθένιο και γεμάτο απέραντη αγάπη.Να σας ζήσει να είναι πάντα γερός καλότυχος κι ευτυχισμένος!!!!Σε φιλώ πολύ πολύ Κικίτσα μου γλυκιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να σας ζήσεις ο μικρός σας Βασίλης, να είναι γερός και τυχερός πάντα. Οι ετοιμασίες σου είναι γλύκα!!!! Να είσαι γερή να ετοιμάζεις πάντα όμορφα πράγματα για τον γιο σου. Φιλάκια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γλυκειά μου Κική, να σας ζήσει σαν τα πιο ψηλά βουνά ο μικρός Βασίλης! Πάντα θα ειναι ο βασιλιάς της καρδιάς σας! Να τον καμαρώνετε, να'ναι καλότυχος , ευτυχισμένος και περιτρυγιρισμένος από τόση αγάπη ! Περιττό να πω ότι όλα ήταν απίθανα τέλεια! Μια βάπτιση ισάξια ενός Βασιλιά!
    Ολες οι ευχές μέσα από την καρδιά μου!!
    Φιλάκια πολλά πολλά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κοριτσάκι μου όλα υπέροχα για τον μικρό σας πρίγκιπα!!!!Και όλα από τα θαυμάσια χεράκια σου!!Τι τυχερός ο Βασιλιάς σου!!!!Εύχομαι λοιπόν, η κάθε μέρα που ξημερώνει για το μικρό σας να είναι γεμάτη ευτυχία, υγεία και χαμόγελα. Να σας ζήσει!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κική μου, να σας ζήσει ο μικρούλης σας!!!..Καλοφώτιστος να είναι ο Βασιλάκης σας!!!..Γερός και Καλότυχος στη ζωή του!!!
    Κι`εσείς να είστε γεροί να τον χαίρεστε και να τον καμαρώνετε τον Βασιλιά σας!!!
    Δεν είχα καμιά αμφιβολία για το ότι όλα θα ήταν τέλεια στην βάφτισή του!
    Καλή σου μέρα!
    Υ.Γ. Κική μου χαίρομαι πολύ για σένα...δεν είμαι σίγουρη αν σου είχα ευχηθεί για την γέννηση του μικρούλη γιατί κι`εγώ απουσίαζα πολύ καιρό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. παρε τα ζεστα σου βηματακια και ελα ως το στεκι μου να δεις τις δημιουργίες μου σε περιμενωωωω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ευχομαι να ζησει βασιλικα ο βασιλης σας, μεσα απ'την καρδια μου, στον θρονο που του αξιζει!!!!ολα υπεροχα, μπραβο σε ολη την οικογενεια για την επιμελεια!θυμηθηκα τις δικες μας προετοιμασιες για την βαπτιση-μεσα στα χριστουγεννα και νοσταλγισα αυτες τις στιγμες που το σπιτι εμοιαζε εργοταξιο!!!
    φιλια πολλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κικίτσα μου, να ζήσει σαν τα ψηλά βουνά, να είναι γερό και να σκορπά χαμόγελα γυρω του πάντα! Κι εσείς να τον καμαρώνετε!
    Καλά οι πιο όμορφες δημιουργίες σου είναι αυτές, και πως θα μπορούσε να ήταν αλλιώς; Εβαλες την καρδιά σου , το νιώθω, κι αφού έβαλε κι ο μικρούλης σου το χεράκι του το αποτέλεσμα ήταν δεδομένο!
    Κοριτσάκι μου, χαίρομαι και στέλνω ευχές από καρδιάς σα να τις έστελνα σε πολύ δικούς μου ανθρώπους, κι ας μη σας έχω γνωρίσει από κοντά- μακάρι να γίνει κάποτε.
    Σε φιλώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Να σου ζήσει να τον χαίρεσαι! Όλα δείχνουν πανέμορφα! Καλοφώτιστο και γερό το μικρούλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Να σας ζήσει και να τον χαίρεστε Κική μου! Φαίνονται όλα τόσο όμορφα και τι σπουδαίο που τα έφτιαξες εσύ! Μπράβο!
    Πάντα γερός κι ευτυχισμένος ο Βασίλης σας!
    Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος30/10/13

    Να σας ζήσει!!! Να είναι γερός, καλότυχος και πάντα χαρούμενος. Χρυσοχέρα μανούλα όλα ήταν πολύ όμορφα!!! Πολλά φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. να τον χαιροσαστε και να ναι παντα υγιης και χαρουμενος!
    Ολα φτιαγμενα ομορφα και με πολυ γουστο!σας φιλω και σας ευχομαι απο την καρδια μου παντα χαρες και ομορφες στιγμες να εχετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Να σας ζήσει, να είναι γερός, καλότυχος και χαρούμενος! Πάντα να προοδεύει στη ζωή του και να τον καμαρώνετε!
    Όλα όσα ετοιμάσατε είναι υπέροχα και ξεχειλίζουν αγάπη.
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Να σας ζήσει Κικίτσα μου ο μικρός Βασίλης!!!Να είναι πάντα καλότυχος ,γερός και ευτυχισμένος!!! Όλα τέλεια, απλά και γουστόζικα...Συγχαρητήρια!!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Να σας ζήσει Κικίτσα μου ο μικρός Βασίλης!!!Να είναι πάντα καλότυχος ,γερός και ευτυχισμένος!!! Όλα τέλεια, απλά και γουστόζικα...Συγχαρητήρια!!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Μωρέ, συγκινήθηκα!!
    Να τον χαιρόσαστε τον μικρό σας Βασιλιά!!!
    Να είναι καλότυχο και με απίστευτη αγάπη στη ζωούλα τους!!!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Να σας ζήσει!!!!!Καλότυχος,ευτυχισμένος και υγιής , να κάνει τα όνειρά του πραγματικότητα!!!!!Καλά δεν συζητάω για την μαμά του τι έκανεεεεεεεε!!Τέλεια μπράβοοοοοο!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ολες οι ευχές !!!! να τον συνοδεύουν στην ζωή του!!!Να'ναι γερός και καλότυχος!!! Συγκινητική ανάρτηση με λόγια που τα οδηγούσε η αγάπη η χαρά και ευτυχία!!!Ευτυχισμένες οι γαλάζιες φωτός με όλα τα υπέροχα που γίνανε για τον Βασιλιά σας!!!!! Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τον βαπτίσατε τον κούκλο;;; Ζήλεψε και το βασιλικό ζεύγος της Αγγλίας και βάπτισε το δικό της βρεφάκι:)
    Κική γλυκιά να σας ζήσει ο Βασίλης και να έχει μια ζωή γεμάτη τύχη, υγεία και ευτυχία.
    Όλα όσα φτιάξατε είναι απίθανα. Μπράβο σε όσους σε βοήθησαν να κάνεις αυτή την υπέροχη βάπτιση.
    Να είστε πάντα καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Χρυσοχέρα μου μπράβο σου!!! :)
    Να σου ζήσει ο μικρός σου πρίγκηπας..
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Todos os trabalhos, delicados em cada detalhes, muito bonitos mesmo!!!! Parabéns!!!

    ¸.•°✿✿°•.¸

    ░Ӈ░ƛ░Ƥ░Ƥ░Ƴ░
    ░Ӈ░ƛ░L░L░O░W░E░E░N░

    ¸.•°✿✿°•.¸

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Πώ...πώωω !!! Ονειρική η βάφτιση του μικρού σας Βαθίλη....χάχά !!! Τί όμορφα που τα φτιάξετα όλα, τί υπέροχες ιδέες και δημιουργίες !!!! Είσαι υπέροχη !!
    Σε περιμένω και απο το blog μου που γιορτάζει και κάνω νεραιδοπάρτυ !!! Φιλάκια πολλά !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Να γίνει ο νεοφώτιστος άνθρωπος με αξία
    και να 'ναι πάντα διαλεκτός μέσα στην κοινωνία!!!!!
    Πολλα πολλα φιλια!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος2/11/13

    Να σας ζήσει το αγγελούδι σας,να τον καμαρώσετε γαι γαμπρό!!!Καλότυχο το νεοφώτιστο βασιλόπουλό σας.Έχω και
    γω τη δική μου Βασιλική-βασιλοπούλα,τη δεύτερη κορούλα μου.Ας είναι γερός και τυχερός ο πρίγκηπάς σας,να σας γεμίζει χαρές!!ΕΥΓΕ για τον δημιουργικό οίστρο σας!!
    Μ.Ζάχου ,Κέρκυρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Να σας ζήσει το Βασιλόπαιδο Κική και να το δείτε όπως επιθυμεί!Υπέροχη βάφτιση με πολύ μεράκι,πολλά μπράβο σε σένα και σε όσους σε βοήθησαν!
    Φιλιά και καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Να σας ζήση ο νεοφώτιστος Βασίλης. Γερός και δυνατός σαν τα ψιλά βουνά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Κική μου σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου ο μικρός Βασίλης να είναι πάντα χαρούμενος και καλότυχος!!!Οι δημιουργίες σου εξαιρετικές και πως να μην είναι αφού προορίζονται για ένα βασιλιά!!!Φιλάκια γλυκιά μου και καλό μήνα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Κική μου!!!!! Μετά από πολύ καιρό επισκέπτομαι το σπιτάκι σου και διαβάζω με μεγάλη χαρά τα νέα σου!!!! Βλέπεις, αποκτήσαμε κι εμείς ένα ακόμα μέλος και ο χρόνος μου είναι αρκετά περιορισμένος!!! Δεν το ήξερα πως έκανες παιδάκι, να σας ζήσει!!!!! Όλα τα καλά σας εύχομαι, να είστε μία ευτυχισμένη οικογένεια!!! Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Να σας ζήσει και να τον καμαρώσετε όπως επιθυμήσει εκείνος κοριτσάκι μου!! Όλα καλόγουστα και πανέμορφα! Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Να τον χαιρεστε τον βασιλια σας και να ειναι παντα γερος δυνατος και χαρουμενος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υour comments make me happy!!