Christmas coming soon!!!

Ούτε μία εβδομάδα για τα Χριστούγεννα και ευτυχώς κατάφερα να φιλοτεχνήσω έγκαιρα τις καρτούλες μου ώστε οι ευχές μας να αγκαλιάσουν πριν την παραμονή τα αγαπημένα μας πρόσωπα!!! Πέρασε καιρός από την τελευταία φορά που είχα δημιουργήσει αυτόν τον υπέροχο πανικό από χαρτιά, κόλλες, ψαλίδια και σφραγίδες μέσα στο σπίτι. Ο Βασιλάκος μου, μαγεύτηκε απ' όλη αυτή την πανδαισία χρωμάτων και υλικών που υπήρχαν γύρω του και η συμμετοχή του γρήγορα έγινε τόσο ενεργή που όσο κι αν σας φαίνεται περίεργο τελικά μαζί ολοκληρώσαμε τη συλλογή!!!! Το αυτοκόλλητάκι μου αραχτό στην αγκαλιά μου να προσπαθεί με λαχτάρα να αρπάξει ό,τι κι αν κρατούσα στα χέρια μου και ταυτόχρονα να βγάζει δυνατές φωνούλες ευτυχίας!!! Δεν άντεξα για πολύ, υπέκυψα γρήγορα στις προσταγές του κι έτσι σύντομα  σκαρφίστηκα την φόρμουλα "Δημιουργία καρτών παρέα με ένα 7μηνών αστεράκι" οπότε τον άφηνα να αγγίζει τα χαρτιά και να τα κολλάμε μαζί  επάνω στην κάθε κάρτα!!!! 


Με λίγα λόγια φέτος οι κάρτες μας έχουν κάτι το διαφορετικό. Ξεχωρίζουν από εκείνες των προηγούμενων χρόνων…!!! Ο μικρός μου καλλιτέχνης χρησιμοποίησε όλη του τη μαγική έμπνευση, έβαλε μπρος  τη θετική ενέργεια που τον διακατέχει και γέμισε τις κάρτες από λάμψη,  φωτεινότητα,  αθωότητα και μπόλικη δόση αγάπης!!!!


 Δεν κάνω τίποτα μόνη μου πια…!!!! Σε οτιδήποτε έχει συμμετοχή το μικράκι μου, ως δια μαγείας γίνεται ιδιαίτερο, ξεχωριστό, μοναδικό!!!!


Αύριο μπαίνουμε με τις ποδιές μας στην κουζίνα! Το σπίτι θα μυρίσει Χριστούγεννα και ήδη φαντάζομαι ένα μικρό στρουμπουλό χεράκι να κλέβει τις μυρωδάτες ζύμες! Για να δούμε…!!!

Να έχετε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο μιας και σε λίγο ξημερώνει Παρασκευή!



CONVERSATION

18 Σχολια:

  1. Μα, με τέτοια απίθανη καλλιτεχνάρα μανούλα, σιγά μην είχε άλλη επιλογή ο μικρούλης: Καλλιτέχνης από κούνια κι αυτός!!!
    ;-)
    Πολύ σας χαίρομαι, κοριτσάκι μου!!!
    Πανέμορφες οι καρτούλες!!!
    Αγκαλίτσα, φιλάκι και μπόλικα γαργαρητά σε δυο μικρά πατουσάκια!!
    ΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μη μου το λες; Ο Βασίλης τα'φτιαξε αυτά; Εμένα το καμάρι μου μου φερε ένα σωρό κατασκευές από το σχολείο... και ενθουσιάστηκα! Που να φανταστώ πως ο δικός σου είναι τόσο προχωρημένος...χαχαχα. Και καλά... πες καρτούλα θα μου στείλεις (θα μου στείλεις;)... τα γλυκά από τα χεράκια του πως θα τα φάω; Φιλιά σβουριχτά στα μαγουλάκια όλων σας! Ναι και του ψηλού... τι στην απέξω ο μπαμπάς; Καλά Χριστούγεννα κοριτσάκι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΩΡΑΙΑ Η ΚΑΡΤΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!!!!
    ΤΗΝ ΕΦΤΙΑΞΕ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ!!!!!
    ΜΟΣΧΟΜΥΡΙΖΕ ΜΩΡΟ!!!!!!
    ΠΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ Η ΝΥΦΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ, ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!!!
    ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!!!!
    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΝΤΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αριστουργήματα οι κάρτες σου! εγω μια έφτιαξα και αυτη μεσάνυχτα και δεν μου βγήκε και όπως την ήθελα

    καλες γιορτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο στον γιο σου Κική με εντυπωσίασε!Μεγάλο ταλέντο ο μικρός στις κατασκευές και όχι μόνο,αφού βάλθηκε να τρελάνει τη μαμά του και να γεμίσει αστερόσκονη τις γιορτές σας!
    Πολλά φιλιά και καλές γιορτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπραβο και στους δυο!!!!!τελειες!!!
    φιλια και καλες γιορτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε ποιόν να πρωτοπώ μπράβο μου λές;; χι.χι. Κική μου την πάτησες..ο Βασιλακης σου.. θα σου παρει την δόξα...στις κατασκευες μου φαίνεται αφού πρωτα σας έχει παρει τα μυαλά..χι.χι. καλιτέχνης θα σου βγεί... οι καρτούλες σου καταπληκτικες.. με μυρωδια μωρού..χι.χι. φιλακια και να έχετε παντα το χαμόγελο στα χείλη σας..!!! ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ..!!φιλακια πολλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ ιδιαίτερες!!!!
    Καλές γιορτές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πολύ όμορφες οι καρτούλες σου
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και του χρόνου πάλι Κική μου να δημιουργήσετε τις καρτούλες σας!!!! Σίγουρα το μωράκι σου είναι η καλύτερη και δημιουργικότερη παρέα!!!!
    Να έχετε όμορφες γιορτές!!! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να ένα επεισόδιο που έχασα μετά από τόσο καιρό αποχής.Να σου ζήσει το μωράκι σου και να είναι καλότυχο!Χαίρομαι πολύ για σένα και είμαι σίγουρη πως τα φετινά Χριστούγεννα θα είναι μαγικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μια χαρά απέδωσε η συνεργασία σας! Εγιναν πολύ όμορφες οι καρτούλες σας! Και του χρόνου. Καλές γιορτές εύχομαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι καρτούλες σας είναι εξαιρετικές και αφού βοήθησε ο μικρός στην κατασκευή τους έχουν κάτι μαγικό.. Πόσο αγαπώ τα παιδιά, ο μικρός έχει απίστευτο ταλέντο! Να τον χαίρεστε! ♡
    Καλές γιορτές να περάσετε με υγεία και αγάπη! -θα είναι και οι πρώτες του γιορτούλες, το καλό μου!!♡-Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Κική μου, φέτος έφτιαξες τις πιο όμορφες κάρτες που έχεις φτιάξει ποτέ!!! Το κάθε τι πια, είναι λουσμένο στο φως και στην ομορφιά που έφερε στη ζωή σας ο μικρός σας πρίγκιπας!!!
    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ, ΑΓΚΑΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΚΙΚΗ ΜΟΥ!!!
    ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ, ΚΑΙ ΠΆΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΕς ΣΤΙΓΜΕΣ!!!
    Με την ΑΓΑΠΗ μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κική μου οι καρτούλες σου,μοναδικές!!!Καί τού χρόνου!!!Καλές εορτές!!!Καλά Χριστούγενα !!!!Φιλιά στόν μικρούλη σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος23/12/13

    να σου ζησει γλυκια μου!!!τις πιο ομορφες δημιουργιες φτιαχνεις μαζι του!!καλες γιορτες!!
    ...irida...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Έχεις την πιο όμορφη παρέα στις καρτούλες σου που έγιναν πανέμορφες!!!!!!!!!!!!!!Να περάσετε πολύ όμορφα τις γιορτές!!!!!Πολλά φιλιά!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υour comments make me happy!!