Keep Calm and Enjoy Christmas part.2



Keep Calm and Enjoy Christmas!!!! 

Πόσο γιορτινή διάθεση έχουμε;;;; Τεράστια φαντάζομαι!!!! Δεν είναι δυνατό να μας πτοήσει κανείς και τίποτα!!!!! Οι μέρες μας ξεκινούν γεμάτες, μαγαζιά, ψώνια, βιτρίνες, καροτσάδες, παιχνίδια, φωτογραφίες, μαγειρέματα, συγυρίσματα, τα κάλαντα στη διαπασών και ένα πλατύ πλατύ χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπο μας!!!! Και σε ποιον δεν αρέσουν τα Χριστούγεννα;;;


Οι κάρτες μας τελείωσαν αισίως και ήδη ταχυδρομήθηκαν για τους πολυαγαπημένους μας!!!  Το μόνο που με στενοχωρεί είναι ότι φέτος δεν κατάφερα να φτιάξω τόσες κάρτες όσοι είναι και μακρινοί, αγαπημένοι μου!!! Οπότε δεσμεύομαι να ευχηθώ με άλλο τρόπο, στον καθένα ξεχωριστά...!!!!


Σήμερα  η μέρα ξημέρωσε μουντή και σχεδόν βροχερή!!! Ευτυχώς όμως στην πορεία ένας ζεστός, χειμωνιάτικος ήλιος μας χαμογέλασε!!! Ο Βασιλάκος κοιμόταν βαθιά οπότε βρήκα την ευκαιρία να ξεφυλλίσω αγαπημένες συνταγούλες για τα γιορτινά μπισκοτάκια, τους πατροπαράδοτους κουραμπιέδες και τα λαχταριστά μελομακάρονα!!! Νομίζω ότι ήδη καθυστέρησα πολύ να γεμίσω με χριστουγεννιάτικες μυρωδιές το σπιτάκι μας οπότε δεν χωράει άλλη αναβολή!!!!Όπως καταλαβαίνετε, η κουζίνα θα μας κερδίσει ολοκληρωτικά αυτό το Σαββατοκύριακο!!!!


Έξι μερούλες έμειναν για τη μεγάλη γιορτινή μέρα! Καλό υπόλοιπο στην Χριστουγεννιάτικη προετοιμασία σας!!! Να έχετε ένα μοναδικό, μυρωδάτο, γιορτινό Σαββατοκύριακο!!!! 
Φιλιά πολλά!!!






CONVERSATION

15 Σχολια:

  1. Όμορφες καρτούλεεεεες!
    Νομίζω, αγάπη μου, πως όσοι αγαπάς και σε αγαπούν, δεν θα σε κρίνουν από το αν έστειλες ή όχι, καρτούλα!
    ;-)
    Θα μοσχοβολίσει ο τόπος μελαμακαρονάκια, ε?
    Άντε, καλές δημιουργίες!!!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ ατελείωτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ιωάννα μου!!! Το ξέρω ότι όσοι σ'αγαπούν δεν σε κρίνουν από μία κάρτα αλλά είναι ωραίο να δείχνεις ότι σκέφτεσαι τους αγαπημένους σου!!!! Τη Δευτέρα θα σου έχω νέα για τα μελομακάρονα!!!! Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχουμε γιορτινή διάθεση και εσύ με τις καρτούλες σου μας την ανέβασες ακόμα παραπάνω!!Τυχεροί όσοι τις λάβουν. Φιλιά Κικίτσα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κοριτσάκι μου οι καρτούλες σου υπέροχες θα κάνουν ευτυχείς όσους τις παραλάβουν!!!!! Σου εύχομαι να περάσεις ένα υπέροχο μυρωδάτο Σαββατοκύριακο.... Καλές και Χαρούμενες Γιορτές!!!! Πολλά πολλά φιλάκια!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Hola amiga querida!! que linda esa tarjeta de arbolito llena de botones !espero que tenga un bendecido fin de semana
    cariños

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ!!!

    ΤΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΟΙ ΚΑΡΤΟΥΛΕΣ!!! ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΞΑΦΝΙΑΖΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ! !!!

    ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημέρα Κική μου!!!Οι καρτες σου είναι πανέμορφες!!Καί οι παραλήπτες τους,σίγουρα θά ενθουσιαστούν!!Μού άρεσαν πολύ τά θέματα πού διάλεξες!Καλά Χριστούγεννα καί καλές γιορτές!!
    Καλά νά περάσετε!!Πολλά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Lovely........
    Have a Merry Christmas !
    Hug
    Anna

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Υπέροχες οι κάρτες σου πολύπολύ καλοδουλεμένες και με πολύ ιδιαίτερο γούστο!!! Η αξία τους για μένα είναι πολύ μεγάλη!!! Τις θαύμασα και στοF.B. Να έχεις όμορφες και παραμυθένιες γιορτές Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τι όμορφες καρτούλες... φωνάζουν ''Κικίδι'' από μακριά!!! Δεν με νοιάζει αν δεν πάρω κάρτα... ξέρω πόσο μ'αγαπάς!!! Τυχεροί όμως οι παραλήπτες!!! Φιλιά κι αγκαλίτσες πολλές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολύ όμορφες όλες οι καρτούλες σου!! Και του χρόνου εύχομαι να προλάβεις να φτιάξεις για όλους τους αγαπημένους σου! Καλές γιορτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι όμορφες καρτουλες έφτιαξες Κικίτσα μου.
    Και του χρόνου με υγεία κι ευτυχία.
    Με το καλό να έρθει και το νέο μέλος της οικογένειας.
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι όμορφες καρτούλες , Κικίτσα μου !!! Και του χρόνου να'σαι καλά με υγεία, ευτυχία , χαρά και αγάπη!!! Διάβασα και κάτι ακόμη, αλλά θα τα πούμε ιδιαιτέρως !!!χαχαχα!!!! Φιλάκια πολλά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. τυχεροί όσοι λάβουν αυτές τις υπέροχες καρτούλες!
    Καλές γιορτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υour comments make me happy!!