Ένα δωμάτιο για τη μαμά!!!

Ο καιρός περνάει, διανύω κιόλας τον 6ο μήνα και νομίζω πως αυτή η εγκυμοσύνη σε σχέση με την προηγούμενη έχει μικρότερη διάρκεια! Οι μέρες και οι μήνες μοιάζουν να κυλούν σαν νεράκι και μου φαίνεται απίστευτο πως απέχω μόλις τρεις μήνες από την στιγμή που θα συγκλονιστεί ο κόσμος και όλο μου το είναι για δεύτερη φορά!!!! 



Όταν φτιάχναμε το σπιτάκι μας με τον Γιαννάκη, τα παιδιά και σαν ιδέα ακόμα, βρίσκονταν αρκετά μακριά από εμάς! Η διακόσμηση των δωματίων ήταν κομμένη και ραμμένη στα δικά μας μέτρα και γούστα εκτός από δύο  τα οποία αποφασίσαμε το ένα να το αφήσουμε εντελώς κενό και το άλλο να γίνει ο χώρος του γραφείου στον οποίο μάλιστα επιλέξαμε ουδέτερα έπιπλα και χρώματα!!! Ο καιρός όμως πέρασε και έφτασε η στιγμή να αποκτήσουμε το μεγαλύτερο δώρο του κόσμου, το πρώτο μας μωράκι, οπότε βάλαμε μπρος όλη μας τη διακοσμητική έμπνευση και φτιάξαμε στο μωρό μας  ένα (για τα δικά μας πάντα γούστα) ονειρεμένο δωμάτιο, το οποίο έχω να σας πω πως απολαμβάνει κάθε στιγμή της μέρας, εκτός από τις νύχτες που εδώ και αρκετό καιρό έχει κάνει κατάληψη στο υπέροχο κρεβάτι των τριών...!!!





Το δωμάτιο του γραφείο παρέμεινε ως είχε μέχρι πρότινος  μιας και περιμέναμε να μάθουμε το φύλο του νέου μέλους της οικογένειάς μας. Σκεφτόμασταν πως αν ήταν κορίτσι θα έπρεπε να έχει ένα δικό της δωμάτιο, εντελώς κοριτσίστικο, ενώ σε περίπτωση που ο Βασιλάκος θα αποκτούσε αδερφούλη θα μπορούσαν κάλλιστα τα δύο αγοράκια μας να μοιραστούν το  ίδιο δωμάτιο  το οποίο θα χρειάζονταν μόνο κάποιες μικροαλλαγές!!! 




Τελικά ο Βασιλάκος θα υποδεχτεί με μεγάλη χαρά, η οποία ελπίζω να ισχύει και με την γέννηση του μωρού, έναν αδερφούλη!!! Ναι, ναι, ναι, θα είμαι και επίσημα μια τρελή αγορομάνα, το σπίτι μας θα γεμίσει από αγορίστικες φωνές και ζωηράδες, ποιος τον πιάνει το Γιαννάκη που ονειρεύεται πρωταθλητές μπασκεμπολίστες και φυσικά ποιος την πιάνει και τη μαμά που δεν θα γλιτώνει από τις φούριες που θα της φορτώνουν οι τρεις άντρες της ζωής της...!!! Από την άλλη μπορώ από τώρα να διεκδικήσω τη θέση μου στο λαμπρό θρόνο της Βασίλισσας του σπιτιού μας...!!! Χα χα χα, αν αυτό υπάρχει...!!! Τρεις άντρες θα μεγαλώνω δεν δικαιούμαι ένα θρόνο κι αν όχι θρόνο ένα δικό μου χώρο, εντελώς κοριτσίστικο, δροσερό και χαρούμενο; 




Μιας και δεν μας μένουν και πολλές επιλογές λοιπόν, η απόφαση πάρθηκε και το δωμάτιο του γραφείου δόθηκε στην αποκλειστική  δικαιοδοσία της μαμάς. Ένα δωμάτιο μόνο για μένα!!!! Οι διακοσμητικές ιδέες και παρεμβάσεις άρχισαν να με κρατούν ξύπνια μέχρι αργά το πρωί, περιοδικά, το λατρεμένο pinterest και φυσικά η αλάνθαστη γνώμη του Γιαννάκη γέμισαν το μυαλό μου με σενάρια!!! Πολλές ιδέες είναι εξαιρετικές αλλά κοστίζουν ακριβά, άλλες πάλι δεν μας βολεύουν χωροταξικά ενώ κάποιες μπορούν με λίγη καλή διάθεση και έμπνευση να προσαρμοστούν στα δεδομένα μας! Ο χρόνος μου πριν κρατήσω τον δεύτερο μικρό Βασιλιά μου αγκαλίτσα είναι πολύ λίγος! Το μικράκι μου, παρέα πάντα με το μεγάλο του αδερφό θα με κρατούν απασχολημένη 24 ώρες το 24ωρο, μοιάζει ακατόρθωτο να καταφέρνω να ξεκλέβω χρόνο για μένα πόσο ακόμα για να κάνω πράγματα που μου αρέσουν και μ' ευχαριστούν και αισθάνομαι πως αυτό θα διαρκέσει για πολύ καιρό...!!! Δεν παραπονιέμαι, όλα αυτά είναι πράγματα που τα περίμενα και τα λαχταρούσα καιρό τώρα, οπότε λέω και να τα απολαύσω!!!! Μέχρι όμως να πέσω με τα μούτρα στην αποκλειστική απόλαυση αυτών των μοναδικών στιγμών, λέω να εκμεταλλευτώ αυτό το μικρό χρονικό διάστημα μέχρι τη γέννα και να ανακαινίσω ή αλλιώς να προσαρμόσω στα δικά μου μέτρα το δωμάτιο του γραφείου!!! Έτσι είπα να ξεκινήσω από τους άδειους τοίχους, οι οποίοι χρειάζονταν εκτός από χρώμα και λίγη ρομαντική διάθεση! 







Για αρχή λοιπόν στόλισα την πρώτη γωνίτσα του δωματίου με δύο καδράκια- πλαίσια που έφτιαξα, έβαψα και στόλισα με χαρτιά, κορνίζες και πήλινα διακοσμητικά!!! Αν και είναι ακόμα αρχή ωστόσο νομίζω πως ήδη το δωμάτιο αποκτά χαρακτήρα και αυτό με βοηθάει ώστε να μην ξεφύγω με υπερβολές και το αποτέλεσμα να είναι κοντά σε όσα έχω σκεφτεί!!! 
Σύντομα λοιπόν θα επιστρέψω με τις υπόλοιπες παρεμβάσεις, ελπίζοντας πάντα να βρίσκω χρόνο να κάνω πράξη όσα φαντάστηκα...!!!
Για να δούμε...!!!


CONVERSATION

59 Σχολια:

  1. Κική τι ομορφα τα νέα σου!!!με το καλο σου ευχομαι να δεχθειτε το νεο μέλος της οικογενεια σας!!!!!Οι δημιουργίες σου ειναι πανέμορφες και ανοιξιάτικες με υπέροχα χρώματα!!!καλή συνέχεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ' ευχαριτστώ γλυκιά μου Demi!!! Χαίρομαι που σου άρεσαν τα καδράκια μου!! Καλή συνέχεια και σε σένα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε, ναι, με τόσα αγόρια στο σπίτι νομίζω η μαμά δικαιούται έναν δικό της χώρο και μάλιστα εντελώς κοριτσίστικο!! Με το καλό και το δεύτερο αγόρι σας -και καλά κουράγια, χα,χα!!
    Πλάκα κάνω, είμαι σίγουρη ότι πάντα θα βρίσκεις χρόνο για όσα αγαπάς και τα αγόρια σου όχι μόνο δε θα είναι εμπόδιο αλλά θα είναι και πηγή έμπνευσης!
    Φιλιά πολλά!!
    υγ: που να δεις την τρίτη εγκυμοσύνη, ούτε που καταλαβαίνεις πότε γενας και πως μεγαλώνει μόνο του μαζί με τα άλλα...χα,χα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο με καταλαβαίνεις Νικούλα μου!!! Δεν ξέρω για πόσο καιρό θα καταφέρω να κρατήσω αυτό το χώρο αλλά για όσο πάρει καλά θα είναι.... Λες να ακολουθήσει και τρίτο μπεμπάκι; Για να δούμε...!!! Ξέρεις πολύ καλά πόση χαρά θα μας γεμίσει και ενα τρίτο, τώρα για το αν θα μεγαλώσει στον αυτόματο πιλότο συγχρόνως με τα άλλα, εσύ το ξέρεις καλύτερα από εμένα!!! Ας έρθει όμως ο δεύτερος με το καλό και βλέπουμε!!! Σε φιλώ αγαπημένη!!!!

      Διαγραφή
  4. Ε, ναι, με τόσα αγόρια στο σπίτι νομίζω η μαμά δικαιούται έναν δικό της χώρο και μάλιστα εντελώς κοριτσίστικο!! Με το καλό και το δεύτερο αγόρι σας -και καλά κουράγια, χα,χα!!
    Πλάκα κάνω, είμαι σίγουρη ότι πάντα θα βρίσκεις χρόνο για όσα αγαπάς και τα αγόρια σου όχι μόνο δε θα είναι εμπόδιο αλλά θα είναι και πηγή έμπνευσης!
    Φιλιά πολλά!!
    υγ: που να δεις την τρίτη εγκυμοσύνη, ούτε που καταλαβαίνεις πότε γενας και πως μεγαλώνει μόνο του μαζί με τα άλλα...χα,χα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπέρα Κική μου!!Με τό καλό νά υποδεχτείτε τό νέο μέλος τής οικογένειάς σας!!
    Αν καί κοριτσομάνα,μπορώ νά σού πώ πώς τόν εγγονό μου τόν λατρεύω!!Τά αγοράκια είναι απίστευτα τρυφερά καί χαδιάρικα!!Χα χα!!Τά καδράκια σου ένα όνειρο!!!Πολύ όμορφα καί χαρούμενα!!!
    Πολλά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρυφερά, χαδιάρικα και πάνω απ΄όλα αληθινά!!! Εμείς οι γυναίκες από την κοιλιά της μάμας μας έχουμε μέσα μας αυτό το κάτι που μας κάνει λίγο διαφορετικές...!!!! Να χαίρεσαι και τις κορούλες σου και τον εγγονούλη σου Δήμητρά μου, σε φιλώ!!!

      Διαγραφή
  6. Πρώτα πρώτα να σου ευχηθώ τα καλύτερα για τον ερχομό του δεύτερου πρίγκιπα σου και ότι καλύτερο για όλους σας. Ναι θα είσαι full time μητέρα αυτό είναι σίγουρο αλλά έστω και οι λίγες στιγμές που θα μπορείς να ξεκλέβεις ωραίο είναι να τις περνάς σε ένα χώρο που σου αρέσει και σε εκφράζει και βλέπω πως ξεκίνησες αρκετά καλά. Τα καδράκια σου είναι πολύ όμορφα και περιμένουμε την συνέχεια. :)
    http://artdecorationcrafting.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χριστινάκι σ'ευχαριστώ πολύ για το όμορφο σχόλιο και τις γλυκές σου ευχές!!!Full time μαμά... Αυτό είναι το μόνο σίγουρο!!! Χαίρομαι που σου άρεσε η πρώτη παρέμβαση για να δούμε και τη συνέχεια!!! Να έχεις ένα όμορφο ΣΚ!!!

      Διαγραφή
  7. Ευχομαι ολόψυχα όλα να είναι ονειρεμένα ιδανικά και η ευτυχία να καταλάβει κάθε γωνιά του όμορφου σπιτικού σας!!!! Με το καλό να υποδεχθείτε το νέο μέλος !!! Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έφη μου, γλυκιά, ευτυχισμένη και ταλαντούχα γιαγιά, σ'ευχαριστώ πολύ πολύ για τις ευχές σου!!!Σε φιλώ γλυκά επίσης!!!

      Διαγραφή
  8. Με το καλό να ετοιμάσεις τον δικό σου χώρο Κικη μου. Με το καλό να υποδεχτείς και τον δεύτερο μπόμπιρα. Οσο για τα καδράκια σου δεν έχω λόγια, απλά υπέροχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η γκουρού του ρομαντισμού είσαι Κατερινάκι μου και χαίρομαι που σου αρέσουν οι υλοποιημένες σκέψεις μου!! Σ'ευχαριστώ για τις ευχές και σε φιλώ!!!!

      Διαγραφή
  9. Beautiful, so romantic!!
    Good luck.:*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Νομίζω πως και οι άντρες σου θα νιώθουν καλύτερα βλέποντας και τις γυναικείες σου πινελιές στο χώρο!
    Πολύ όμορφα θαυματάκια έφτιαξες πάλι, κούκλα μου!
    Αχ, 3 μήνες! Τί ωραία! Και το καλύτερο απ' όλα είναι πως σου φαίνεται πως ο χρόνος κυλάει σαν νεράκι! Μπράβο, ομορφιά μου!
    Με το καλό!
    ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ άπειρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες να το χαρούν; Για να δούμε...!!! Προς το παρόν ο ένας αναμένει τις εξελίξεις και ο άλλος χώνει τα χεράκια του παντού..!!! Χα χα χα!!! Τρεις μήνες έμειναν κοριτσάκι μου και πίστεψέ με όταν έχεις άλλο ένα ήδη πολύ μικρό στο σπίτι, δεν καταλαβαίνεις για πότε έφυγε η εβδομάδα!!!! Φιλιά πολλά πολλά κι από εμένα!!!

      Διαγραφή
  11. Κικίτσα μου γλυκιά! Πόσο χάρηκα με τα νέα σου! Με το καλό να υποδεχθείτε και το νέο μέλος της οικογένειας! Σε φιλώ κοριτσάκι μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοριτσάρα μουυυυ!!!! Σ'ευχαριστώ πολύ πολύ!!!Κι εσύ να χαίρεσαι το μονάκριβο αστέρι σου και να μου το φιλήσεις!!! Καλό ΣΚ!!!!

      Διαγραφή
  12. Οι τρυφερές σου σκέψεις για τον ερχομό του δεύτερου μωρού σου Κική μου απεικονίζονται και στις δημιουργίες σου !!!! Είναι τόσο συγκλονιστικές οι μέρες της αναμονής και θα είναι ακόμα πιο υπέροχες όταν κρατήσεις στην αγκαλιά σου το δεύτερο μωρό σου !!!
    Χαμογελώ πλατια και σου εύχομαι να έχεις πάντα όμορφα νέα !!
    Σε φιλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ! Αγαπημένη μου Νικόλ πάντα τα σχόλιά σου με γεμίζουν από σκέψεις και όμορφα συναισθήματα!!! Με κάνεις επίσης να χαμόγελο πλατιά και σ'ευχαριστώ γι' αυτό!!!! Να έχεις ένα όμορφο απόγευμα και ένα ακόμα πιο όμορφο ΣΚ!!!

      Διαγραφή
  13. Με το καλό!!!!!!!!!!!!! Και μ' έναν πόνο και με πολλά χαμόγελα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με ένα πόνο και πολλά χαμόγελο!!!Τέλεια ευχή!!!Ευχαρστώωωω!!!!

      Διαγραφή
  14. Τι τρυφερή μανούλα !!! Με τρεις (πρώτα ο Θεός) άντρες μέσα στο σπίτι , ποιος στη χάρη σου!!! Οσο για τα καδράκια σου , είναι υπέροχα ρομαντικά !! Σε φιλώ γλυκά !! Να προσέχεις την ..Κικίτσα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πεπάκι μου γλυκό, η Κικίτσα πήρε τα πάνω της επιτέλους...!!! Την προσέχω μην ανησυχείς..!!! Άλλωστε με τρεις άντρες (πρώτα ο Θεός, σωστά τα λες) θα πρέπει πριν με προσέξουν να με προσέξω...!!! Σωστά; Σε φιλώ γλυκιά μου Πέπη!!!

      Διαγραφή
  15. Σου ευχομε με το καλό να ερθει και το δευτερο μωρο σου και ειμαι σιγουρη θα εισαι μια περήφανη αγορομανα!!! Τα καδρακια σου πανεμορφα, ρομαντικα. Παντως και εμεις στο σπιτι το παθαμε αυτο.
    Μενουμε σε ενα μικρο διαμερισμα τριων δωματίων και μαλιστα το ενα απο τα τρια γραφειο χωρις να μας νοιαζει τιποτα και με τον ερχομο των μωρων (αγορι-κοριτσι) ανακαλυψαμε οτι δεν υπαρχει χωρος ουτε για τα ρουχα μας. Τωρα εχουμε πεσει στην μελετη....διοτι κατι πρεπει να κανουμε ...
    Τα φιλια μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να σου ζήσουν κοριτσάκι μου τα ζουζούνια σου!!! Περήφανες μανούλες είμαστε όλες και όσο για τη χωροταξία με λίγη καλή οργάνωση θα βρεθεί η πιο σωστή για όλους λύση!!! Καλό σχεδιασμό και καλή ευκολία σας εύχομαι!!!Φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή
  16. Σου ευχομε με το καλό να ερθει και το δευτερο μωρο σου και ειμαι σιγουρη θα εισαι μια περήφανη αγορομανα!!! Τα καδρακια σου πανεμορφα, ρομαντικα. Παντως και εμεις στο σπιτι το παθαμε αυτο.
    Μενουμε σε ενα μικρο διαμερισμα τριων δωματίων και μαλιστα το ενα απο τα τρια γραφειο χωρις να μας νοιαζει τιποτα και με τον ερχομο των μωρων (αγορι-κοριτσι) ανακαλυψαμε οτι δεν υπαρχει χωρος ουτε για τα ρουχα μας. Τωρα εχουμε πεσει στην μελετη....διοτι κατι πρεπει να κανουμε ...
    Τα φιλια μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Με το καλό να έρθει ο δεύτερος μπεμπούλης σου! Ως αγορομάνα και εγώ σε καταλαβαίνω απόλυτα...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσα ξέρετε όλες εσείς οι ήδη αγορομάνες;;; Χα χα χα!!! Φιλάκια Λιτσάκι !!!

      Διαγραφή
  18. Με το καλο μικρή μου και με ενα πόνο λεμε εδώ τι ομορφα που θα έχει παρέα ο Βασιλακης πιο καλα ειναι να είναι το ιδιο φυλλο τα παιδια ... τουλαχιστον οταν ειναι δύο .. και εσύ Κικη μου θα είσαι η Βασίλισσα τους οποτε να φτιαξεις το δικο σου βασίλειο οσο έχεις ακομα καιρό... ωραιο ξεκινημα έκανες με την γωνιά, τα κανδρακια σου και τις πεταλούδες... εεεε ναι να μυρίσει και αρωμα γυναικας.. εκεί ... να έχεις μικρή μου ένα ομορφο Σαββατοκύριακο... και η ωρα η καλή στο δευτερο μωρακι σου... φιλακιααααααααα Κικη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ρουλάκι μου γλυκό!!! Σύμφωνο μαζί σου απόλυτα σε όλα! Όντως είναι ωραίο να έχουν το ίδιο φύλο τα μωρά, καλύτερη συνεργασία..!!! Και φυσικά η μαμά Βασίλισσα!!! Χα χα χα!!! Σ'ευχαρτιστώ για τόσο αληθινές, γλύκες, μαμαδίστικες ευχές σου!!! Σε φιλώ γλυκά και να έχεις ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. πολύ όμορφα τα καδρακια σου Κική ..
    κάλο Σαββατοκυριακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή εβδομάδα!!! Σ΄ευχαριστώ πολύ για το όμορφο σχόλιο!!!

      Διαγραφή
  21. Τα καδράκια σου είναι τόσο όμορφα!!! Με το καλό κορίτσι μου να κρατήσεις και το δεύτερο παιδάκι σου στην αγκαλιά σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελένη μου γλυκιά!!! Χαίρομαι που σου άρεσαν!!!Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Να έχεις μια όμορφη εβδομάδα!!!

      Διαγραφή
  22. Με συγκίνησες Κική μου!!! Με το καλό να υποδεχτείτε όλοι μαζί, το καινούριο μέλος της οικογένειάς σας!!!!! Να είστε πάντα χαρούμενοι και ευλογημένοι, και να χαίρεστε ο ένας τον άλλον!! Πανέμορφα όλα όσα ετοιμάζεις, μα, προπαντώς γεμάτα αγάπη!!!!
    Σου στέλνω πολλά φιλιά, μαζί με την αγάπη μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ροδούλα μου, με πόσο όμορφες ευχές με γέμισες!!!! Σ' ευχαριστώ πολύ πολύ!!!Καλή επιτυχία κι εσύ σε όσα κάνεις και σε όσα ετοιμάζεσαι να κάνεις!!!!

      Διαγραφή
  23. Με το καλό το δεύτερο αγοράκι.
    Όμορφα όλα.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ κορίτσια!!!Φιλιά και σε εσάς!!!

      Διαγραφή
  24. Με το καλό να έρθει ο μικρούλης σου!! Να είναι γερός και δυνατός!
    Τα καδράκια σου όμορφα πολύ! Είμαι σίγουρη πως θα δούμε και άλλα πράγματα από σένα στο μέλλον.Όλα στο καιρό τους όμως.
    Τα φιλιά μου και τις ευχές μου κοριτσάκι μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκιά μου χρυσοχέρα!!! Σ'ευχαριστώ για τις ευχές και φυσικά για τη σιγουριά πως θα ετοιμάσω κάτι καλό, για να δούμε θα ανταποκριθώ...!!! Σε φιλώ κοριτσάκι μου, καλά μαγειρέματα σου εύχομαι!!!

      Διαγραφή
  25. Κικίτσα μου γλυκιά, με το καλό και το νέο μέλος της οικογένειας!
    Ποιος την χάρη σου, με τρεις άνδρες να σε προσέχουν!
    Αφού έχεις χώρο καλά έκανες και τον έφτιαξες για σένα.
    Εκεί θα ηρεμείς και θα παίρνεις δυνάμεις!
    Καλή συνέχεια και πολλά φιλάκια στους άνδρες σου! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρενάκι μου, σ'ευχαριστώ!!!Είσαι μια νέα τρελογιαγιά οπότε καταλαβαίνεις..!!! Να δώσεις κι εσύ πολλά πολλά φιλιά στο κοριτσάκι μας!!! Καλή εβδομάδα!!!

      Διαγραφή
  26. Φυσικά τα καδράκια σου είναι υπέροχα!
    Περιμένω και την συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΕΠΙΣΚΕΥΤΟΜΕ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΡΗΚΑ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΤΡΥΦΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ.ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ.ΤΑ ΚΑΔΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΙΣΤΙΚΑ!!! ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς μου ήρθες!!!Χαίρομαι που κατάφερα να σ'ενθουσιάσω!!!! Σε ευχαριστώ πολύ πολύ για τις όμορφες ευχές, φιλία πολλά και θα τα λέμε...!!!

      Διαγραφή
  28. Με το καλό, Κική μου! Υπέροχα τα καδράκια σου!
    Φιλιά, καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό και ξεκούραστο μήνα κοριτσάκι μου!!! Φιλιά!!!

      Διαγραφή
  29. Τι τέλεια Κική μου! Νομίζω ότι σίγουρα σου αξίζει ένας θρόνος και φυσικά ένα δωμάτιο μόνο για σένα! Αρχίζει να παίρνει μορφή και πολύ μου αρέσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερινάκι μου, με το σχολείο που θέλω δε θέλω σύντομα θα πρέπει να πάω... Ένας χώρος απομόνωσης για μελέτη είναι απαραίτητος!!! Ας ελπίσουμε οι μικροί μου μπόμπιρες να με αφήσουν να επιστρέψω στη δουλειά μου ως μελετηρή δασκάλα!! Για να δούμε!!! Πάντως η δουλειά προχωράει και κάτι καλό φαίνεται να γίνεται!!! Σε φιλώ!!!

      Διαγραφή
  30. Κατατρχην χαιρομαι που σε ξαναβρηκα! Εγκυος στον δευτερο γιο;;;; χιλια μπραβο και με το καλο ευχομαι!! Σε ζηλευω που θα χεις ενα ολοδικο σου δωματιο πραγματικα. Τα δικα μου εχουν κανει καταληψη σε ολους τους χωρους. Απολαυσε το και διακοσμησε το οσο μπορεις γιατι η αληθεια ειναι πω; ο πρωτος χρονος και με τοση.μικρη διαφορα ηλικιας ειναι ζορικος. Μετα λιγο λιγο στρωνει. Εκ πειρας στο λεω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υour comments make me happy!!