Αλλάζουμε διάθεση!!!

 Πόσες φορές προσπάθησα να κάτσω στον υπολογιστή για να βγει αυτή η ανάρτηση ειλικρινά ούτε κι εγώ ξέρω!!! Ο Βασιλάκος δεν με αφήνει σε χλωρό κλαρί... Σε περίπτωση που με χάσει από το οπτικό του πεδίο βάζει μια δυνατή φωνή " Μαμααααά που είσαι;" και ό,τι κι αν κάνω πρέπει να μείνει στην άκρη ή να το κάνουμε μαζί!!! Φυσικά ανάρτηση με τον Βασίλη είναι αδύνατο να γίνει διότι πλέον έχει προτιμήσεις, οπότε διεκδικεί με σθένος αυτό που θα κάνουμε ή θα δούμε στον υπολογιστή!!! Για τον Βασίλη ο υπολογιστής σημαίνει, παζλ, παιχνίδια με αριθμούς ή γράμματα ή Πέπα η γουρουνίτσα και για τη μαμά σημαίνει, τώρα που ησύχασαν όλοι ας χαλαρώσω λιγάκι...!!! Πώς να συνδυαστεί αυτό; Δύσκολο!!! Σήμερα όμως στάθηκα αρκετά τυχερή... Φάγαμε αδιαμαρτύρητα και κοιμηθήκαμε νωρίς για μεσημέρι οπότε και τις δουλίτσες πρόλαβα να τελειώσω αλλά και την ανάρτηση που περιμένει από τη Δεύτερα το πρωί, να ολοκληρώσω!!!!
Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο αν και ο καιρός ήταν τρομερά  απαίσιος κάναμε μια βολτίτσα αστραπή στην Θεσσαλονίκη!!! Από τότε που έμεινα έγκυος, θες λίγο οι δυσκολίες των πρώτων μηνών, λίγο ο άσχημος χειμώνας, μας κράτησαν μακριά από τα συχνά μας ταξιδάκια στην αγαπημένη μας πόλη!!! Αυτή τη φορά όμως μάλλον το είχαμε ανάγκη όλοι, όπως κι αν ήταν ο ουρανός εμείς είχαμε πάρει τις αποφάσεις μας!!! Πρόγραμμα δεν υπήρχε, από την ώρα της άφιξής μας θα ήμασταν στη διάθεση της αδερφής μου, για να μας χορτάσει και φυσικά να τη χορτάσουμε!!!



Το σπίτι της, στη Θεσσαλονίκη είναι το καταφύγιο μας, από τα φοιτητικά μας κιόλας χρόνια! Πολλές αναμνήσεις, υπέροχες και γεμάτες στιγμές, βροντερά γέλια και ανεμελιά!!! Το αγαπώ πολύ αυτό το σπιτάκι γιατί έχω αφήσει ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου σε αυτό!!! Πρόσφατα η θεία μας βρέθηκε σε μια κατάσταση γενικών  αλλαγών. Μέσα σε αυτό το κλίμα λοιπόν του γενικού ρεκτιφιέ αποφάσισε να ζωντανέψει λίγο και το σπίτι της. Η δουλειά της είναι εξοντωτική, τα ωράρια δύσκολα και οι ώρες για χαλάρωση στο σπίτι πολύτιμες, οπότε αποφάσισε ο χώρος της να έχει καθαρά τη δική της σφραγίδα και να την εμπνέει!!! Όπως καταλαβαίνετε αλλάζουμε διάθεση γενικώς και οικογενειακώς!!! Σύντομα το μικρό καθιστικό μετατράπηκε σε κουκλόσπιτο και να φανταστείτε πως δεν το έχει ολοκληρώσει ακόμα, υπάρχουν βασικές λεπτομέρειες που θα κάνουν τη διαφορά! Όμορφα διακοσμητικά μπήκαν στη βιβλιοθήκη, ένα υπέροχο καλάθι αντικατέστησε το coffee table, μία ρομαντική κουρτίνα επιτρέπει τον ήλιο να μπαίνει ανενόχλητος στο σπίτι, κανατούλες με λουλουδάκια στο δίσκο, το σπίτι φώτισε και όλα θυμίζουν Άνοιξη εκεί μέσα. 



Αυτό που τη δυσκόλεψε ήταν ο άσπρος τοίχος πίσω από την τηλεόραση!
Ήταν ένας τεράστιος άσπρος και άοσμος καμβάς που κάτι ήθελε για να γλυκαίνει! Ξόδεψε πολλές ώρες στο pinterest αλλά νομίζω ότι βρήκε την πιο σωστή λύση, το μόνο που έμενε ήταν να βρω εγώ το χρόνο για να της την κάνω πραγματικότητα!!! Εντάξει, η πρόκληση δεν ήταν μεγάλη... Δύο βραδάκια με το Βασιλάκο να κοιμάται και να ονειρεύεται και τον μπαμπά μας να βλέπει ΝΒΑ, της τα έφτιαξα τα καδράκια!!!





Ταίριαξαν τέλεια με το όλο διακοσμητικό σκηνικό που έχει αρχίσει να στήνει στο καθιστικό της και όντως ο τοίχος άλλαξε όψη!!! Όψη όμως άλλαξε και το σπίτι μέσα σε χρόνο μηδέν, από την στιγμή που πατήσαμε το πόδι μας και πριν καλά καλά προλάβουμε να τακτοποιήσουμε τα πράγματα μας. Ο Βασιλάκος είχε ήδη τακτοποιήσει τη δική του πραμάτεια. Κουβάλησε όλα τα παιχνίδια που του έχει η θεία του από το δωμάτιο στο καθιστικό, τα άδειασε με χειρουργικές κινήσεις ( ποτέ όλα μαζί ) και στρώθηκε στο παιχνίδι!!! Εκείνος τα έκανε όλα μόνος του χωρίς να μας ενοχλήσει, μπορούμε εμείς να χαλάσουμε την απόλαυση του; Με τίποτα! 




Το Σαββάτο πέρασε γρήγορα! Όταν περνάς καλά, οι ώρες τρέχουν...!!! Φάγαμε, ήπιαμε καφεδάκι, χαλαρώσαμε, βολτάραμε σε γνωστό παιχνιδοκατάστημα, κάναμε καροτσάδα στην Αριστοτέλους, χορτάσαμε κόσμο, μαγαζιά και βόλτα!!! Άλλες παραστάσεις άλλη πόλη, άλλος καιρός και όπως είμαστε συνηθισμένοι να λέμε άλλος Θεός στη Θεσσαλονίκη!!!





Συνήθως με την αδερφή μου τις Κυριακές το πρωί ετοιμάζαμε πρωινό βαρβάτο για όλους και την περνούσαμε στο τραπέζι απολαμβάνοντας νοστιμιές και καφεδάκι!!! Αυτή τη φορά ο χρόνος μας ήταν τόσο λίγος, ούτε 24 ώρες, οπότε αποφασίσαμε να περιοριστούμε σε ένα γρήγορα κέικ μπανάνα που λατρεύει και ο Βασίλης!!! Δεν στρώσαμε τραπέζι ως είθισται, από μία κούπα καφέ, ένα γενναίο κομμάτι κέικ στο πιάτο και ατέλειωτα παιχνιδίσματα με τον Βασιλάκο στο κρεβάτι, ο οποίος αρνιόταν να αποχωριστεί τα σκεπάσματα!!! Θα του έπεσε βαριά η υγρασία μάλλον!!! Η βόλτα μας στην θεία Μπέττυ έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, ο Βασιλάκος junior, που δεν είναι άλλος από τον μικρούλη που περιμένω να βαπτίσω σε λίγο καιρό, μας επισκέφθηκε με τη μαμά και τον μπαμπά του φυσικά!!! Γέμισε το σπίτι αγαπημένους ανθρώπους, ζεστές αγκαλιές και μωρουδίστικες φωνούλες!!! Μπορεί να ήταν για λίγο αλλά δεν παραπονιέμαι, νομίζω πως αυτή η μικρή βόλτα με γέμισε ολοκληρωτικά για πολύ καιρό!!!Ένα Σαββατοκύριακο που πέρασε και ένα Σαββατοκύριακο που βρίσκεται μπροστά μας!!! Εύχομαι να είναι εξίσου όμορφο!!!!

Να περνάτε ονειρεμένα, όπου κι αν είστε ό,τι κι αν κάνετε!!!
Καλό Σαββατοκύριακο λοιπό, ξεκινώντας από μια όμορφη Παρασκευή!!!


CONVERSATION

42 Σχολια:

  1. Αστεεεεεερι μου!
    σας φιλωωωωωωωωω!
    ...και την ομορφη κοιλιτσα σου!!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα φιλιά τα έδωσα!!!Κι εμείς σου στέλνουμε τεράστια αγάπη!!!!

      Διαγραφή
  2. Hope you have a wonderful weekend too.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να έχεις κι εσύ ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!!!

      Διαγραφή
  3. Πολύ όμορφη η ανανέωση!!!!!!!!!!!!!!!!
    Τσάκωσα κι ένα κομμάτι κέικ μια χαρά ταιριάζει με τον καφέ που πίνω χαχα!!!!
    Φιλάκια πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι να μπορούσα να σου στείλω αληθινό!!!Φιλιά και καλό ΣΚ!!!

      Διαγραφή
  4. Άσε μας, κουκλίτσα μου!
    Μια χαρά τα προλαβαίνεις όλα!
    Και καλλιτεχνάρα και blogger και σούπερ-μαμά και-και-και... (Μπορώ να γράφω για ώρες!)
    Πάντα να περνάτε όμορφα με τους αγαπημένους σας, αστεράκι μου!
    ΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και μελωμένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι ωραίο που τα βλέπεις όλα τόσο όμορφα!!! Πόσο με ανεβάζεις να ήξερες!!!Χα χα χα!!! Φιλιά αγαπημένη μου Ιωάννα!!!

      Διαγραφή
  5. Ζηλεύω!!! Αλλά θα κάνω λίγη υπομονή και θα σας δω κι εγώ... Χαίρομαι που περνάτε καλά, όσο για τον χρόνο που είχες πριν...απλά ξέχνα τον...χαχα. Φιλιά σε όλους και στη θεία φυσικά... σούπερ πες της το σπιτάκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άντε επιτέλους Μαράκι μου, τουλάχιστον θα με δεις πριν γεννήσω για να χρωστάς και στο δεύτερο παιδί μου βολτίτσα!!! Χα χα χα!!! Τον χρόνο έχω αρχίσει και τον αποχαιρετώ...!!! Φιλιά και σε εσάς ψυχή μου και καλό ΣΚ!!!!

      Διαγραφή
  6. Χρειάζονται οι αλλαγές Κικη μου, μας φτιάχνουν την διάθεση. Τα καδράκια που ετοίμασες είναι σαν ζαχαρωτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μας την φτιάχνουν, μας την αλλάζουν και γενικώς μας ανανεώνουν Κατερινάκι μου!!! Μου άρεσε η παρομοίωση με τα ζαχαρωτά!!Φιλιά και καλό ΣΚ!!!

      Διαγραφή
  7. Πόσο σε νιώθω στο θέμα "Βασίλης - που είσαι μαμα?" Απο την μια πελαγώνεις και απο την άλλη πλημμυρίζεις απο μαμαδίστικα συναισθήματα!!! Όπως και να χει το πόσο γλύκανε τη ψυχή μου η εξιστόριση σου δε λέγεται!!!! Πολλά φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με νιώθεις... Το ξέρωωωω!!!! ΧΑ χα χα!!! Σε λίγο θα τα έχω κι εγώ επί δύο αυτά τα " μαμά πού είσαι;" Πράγματι όμως κοριτσάκι μου έχεις απόλυτο δίκιο, η ψυχή σου γλυκαίνει τόσο που σχεδόν λιώνεις από "ΕΡΩΤΑ'' Χα χα χα!!!Να μας μαζέψει κάποιος γιατί χανόμαστε!!!! Τρελομαμά σε φιλώωωω!!!!

      Διαγραφή
  8. Να περνάτε πάντα έτσι...όμορφα, ξέγνοιαστα μαζί με αγαπημένους ανθρώπους! τα καδράκια τα ζήλεψα, είναι φοβερά! Υπέροχες οι αλλαγές και χρειάζονται που και που...φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι αλλαγές μας χρειάζονται όντως και κυρίως όταν κάτι δεν μας κάθεται είναι καλό να το αλλάζουμε...!!! Χαίρομαι που σου άρεσαν τα καδράκια μας!!!Φιλιά πολλά πολλά κι από εμένα και φυσικά να έχεις ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!!!

      Διαγραφή
  9. Περάσατε τόσο όμορφα με τις υπέροχες αλλαγές αλλά πάνω απ΄όλα το σμίξιμο των αδελφών είναι από μόνο του μαγικές στιγμές που μόνο όσοι τις ζουν καταλαβαίνουν !!!
    Να περνάς καλά Κική μου με το Βασιλάκο σου και όλους τους αγαπημένους σου !!!
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο δίκιο έχεις Νικόλ μου! το σμίξιμο των αδερφών πάντα κρύβει κάτι συγκλονιστικό, από τα πιο απλά πράγματα που θα κάνουν μέχρι τα πιο σύνθετα!!!Μια μοναδική επικοινωνία, ένας ξεχωριστός κώδικας!!!Δυστυχώς την έχω μακριά την αδερφούλα, μακάρι να ήταν αλλιώς τα δεδομένα!!! Να περνάς καλά κι εσύ γλυκιά μου, φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή
  10. Να περνάτε πάντα έτσι όμορφα!! Οι άνθρωποι που μας αγαπούν και τους αγαπάμε είναι πάντα πηγη ευτυχίας και... εμπνευσης! Το ίδιο και οι τόποι που δεθήκαμε μαζί τους σε διάφορες στιγμές της ζωής μας!
    Φιλάκια πολλά -πολλά σε όλους σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όταν αγαπάς κάποιον ή κάτι σε γεμίζει ολοκληρωτικά Νικούλα μου! Η οικογένεια μας, τα αδέρφια μας, οι γονείς, η πόλη μας και τόσα άλλα!!! Το θέμα είναι να μην ξεχνιόμαστε και να αφήνουμε όλα αυτά που αγαπάμε να μας συγκλονίζουν θετικά κάθε μέρα!!! Φιλιά πολλά κοριτσάκι μου γλυκό,να περνάτε κι εσείς πάντα τέλεια!!!

      Διαγραφή
  11. Ευχάριστες οι αλλαγές Κική μου!!!
    Πάντα όμορφα νά περνάς μέ τούς αγαπημένους σου!!
    Τό ζήλεψα τό κέικ!!!Καλό Σ/Κ!!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Dimi μου γλυκιά, οι αλλαγές είναι ευχάριστες και ωραίες όταν γέρνουν προς το καλύτερο! Στην παρούσα στιγμή όλα οδηγούν σε καλύτερα πράγματα οπότε και οι αλλαγές είναι ευχάριστες!!! Να περνάς κι εσύ πολύ πολύ όμορφα φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή
  12. Όμορφες αλλαγές χρυσοχέρα μου και αυτό το σοκολατένιο θεσπέσιο γλυκό με χάζεψε χαχα Να είσαι καλά.Κική μου και να περνάς ακόμα καλύτερα με τους ανθρώπους σου<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά εσένα δεν σε φτάνουμε στην κουζίνα..!!! Χαίρομαι όμως που σε "χάζεψε'' χα χα χα!!! ΝΑ περνάς κι εσύ τέλεια κοριτσάκι μου!!!

      Διαγραφή
  13. Κρίμα που ήρθατε για λίγο και δε σας είδαμε.
    Ωραίες οι ανέμελες βόλτες.
    Να είστε καλά να ξαναρθήτε.
    Τα καδράκια σου υπέροχα.
    Αυτό το τσουβάλι πάει παντού.
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρενάκι μου ήταν για τόσο λίγο... Μακάρι να ερχόμασταν για περισσότερο και να κατάφερνα να σε δω!!! Το τσουβαλάκι , έχεις δίκιο πάει παντού!!!Ας είναι καλά η γιαγιά μας που έχει κρατήσει μπόλικα!!! Χα χα χα!!!

      Διαγραφή
  14. Κρίμα που ήρθατε για λίγο και δε σας είδαμε.
    Ωραίες οι ανέμελες βόλτες.
    Να είστε καλά να ξαναρθήτε.
    Τα καδράκια σου υπέροχα.
    Αυτό το τσουβάλι πάει παντού.
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όντως κουκλίστικο το σκηνικό! Καλό Σαββατοκύριακο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό Σαββατόβραδο και φυσικά καλή Κυριακή!!!!

      Διαγραφή
  16. Πολύ όμορφες οι αλλαγές κάνατε πολύ καλή δουλειά. Να περνάτε πάντα τόσο όμορφα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε Ελενάκι μου, όσο για τις αλλαγές... Συνεχίζονται...!!!

      Διαγραφή
  17. ΑΧ! τι ομορφα που με σεργιανισες στην αγαπημενη μου Θεσσαλονίκη .Κική μου και τι τρυφερη αυτή σου η αναρτηση !!!!! καθε φορα που διαβαζω κατι για εκεινη ταξιδευω κοντα της και αναπνεω τον αέρα της πραγματι αλλος Θεός...η ανανέωση μας αλλάζει την διαθεση παντα τα κανδρακι σου πολύ ωραια ταιριαξαν στον χώρο να περνας παντα τοσο ομορφα .. να χαλαρωνεις και να απολαμβανεις τις στιγμές σου... καλή Κυριακη να έχεις φιλακιαααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου λείπει η πόλη σου Ρουλάκι μου, μήπως είναι καιρός για να την επισκεφθείς; Χαίρομαι που κατάφερα να σε ταξιδέψω στους όμορφους δρόμους της!!! Κι εγώ την αγαπώ πολύ πολύ αυτή την πόλη!!! Καλή Κυριακή και σε σένα αγαπημένη μου Ρουλίτσα!!!

      Διαγραφή
  18. Εβαλες το χεράκι σου και έκανες τα μαγικά σου κόλπα και στολίστηκε υπέροχα, λιτά, αριστοκρατικά και σικάτα ο κατα τα άλλα αδιάφορος λευκός τοίχος!!! Για να μην συζητήσω για την υπέροχη καλαθούνα και τα ατελείωτα παιχνίδια του μικρού!!! χαχα!!!
    Παίρνω και ένα κομμάτι κέικ και φέυγω με γλύκα από το σπιτικό σου !!! Φιλάκια πολλά, γλυκειά μανούλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ! Αυτά τα μαγικά μου.... Μακάρι να είχα χρόνο να έκανα όσα κι εσύ αλλά το 24ώρο δεν μου φτάνει βρε Πεπάκι! Τα πέρασες και τα ξέρεις καλύτερα!!! Προς το παρόν απολαμβάνω τα δικά σας μαγικά!!!Ευχαριστώ πάντως που με βάζεις στην ίδια θέση με εσάς που τα μαγικά τα παίζεται στα δάχτυλα...!!! Φιλάκια πολλά πολλά γλυκιά μου Πεπούλα!!!

      Διαγραφή
  19. Πολύ όμορφη ανανέωση
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ!!!Φιλιά πολλά κι από εμένα!!!

      Διαγραφή
  20. Καλά κάνατε και αλλάξατε διάθεση, Κικίτσα!!!!! Και ωραία περάσατε και πανέμορφα στόλισες τον τοίχο της αδελφούλας σου! Υπέροχα έγιναν τα καδράκια!!!!
    Φιλάκια πολλά και καλή εβδομάδα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια ανανέωση χρειάζεται πάντα Μαριαννάκι μου!!! Χαίρομαι που σου άρεσαν!!!Φιλιά πολλά κι από εμένα!!!

      Διαγραφή
  21. Καλημέρα Κική! Έχουμε πολύ καιρό να τα πούμε!! Περάσατε φανταστικά στο ταξιδάκι σας! Τα καδράκια έγιναν υπέροχα!!!
    Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς τη Βασίλισσα της κουζίνας!!! Ευχαριστώ για το σχόλιο, φιλιά κι από εμένα!!!

      Διαγραφή
  22. Πολύ μου άρεσε ο αέρας ανανέωσης στο σπίτι! Να περνάς υπέροχα Κική μου και να φτιάχνεις όμορφα πράγματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υour comments make me happy!!