Τελικά τους παντρέψαμε!!!!

Είναι πολύ όμορφο το συναίσθημα που δημιουργείται όταν ζεις τόσο έντονα και τόσο κόντα σου τις πιο όμορφες και ξεχωριστές στιγμές πολυαγαπημένων φίλων και για να το θέσω πιο σωστά αδελφών!!! Με τον Αλέκο και τη Μαρία έχουμε κλείσει ήδη 15 χρόνια αληθινής φιλίας, είμαστε μαζί στα εύκολα, τα ανέμελα, τα τρελά αλλά και στα δύσκολα της ζωής! Κάποια στιγμή δώσαμε λόγο τιμής πως αυτή η όμορφη φιλία θα πρέπει να εδραιωθεί, να αποκτήσει εκτός από θεμέλια και δυνατές κολόνες που θα την κρατήσουν ζωντανή τώρα και για πάντα!!!  


Τα χρόνια πέρασαν, από ξεμυαλισμένοι φοιτητές, γίναμε υπεύθυνοι  ενήλικες, γεμίσαμε άγχη και υποχρεώσεις, δημιουργήσαμε οικογένειες και παρ' όλα τα καθημερινά μας ήμασταν πάντα εκεί, εμείς γι' αυτούς και αυτοί για εμάς!!! Ζήσαμε πολλές συγκινήσεις, πολλά γέλια, πολλές χαρές γεμάτες από αληθινά συναισθήματα, χωρίς ίχνος υποκρισίας πέρα από υποχρώσεις και πρέπει!!! 


Ένα χρόνο μετά τη γέννηση του δικού μας Βασιλιά, εκείνοι υποδέχτηκαν τον δικό τους όμορφο Βασιλιά, ο οποίος έκλεψε δίκαια τις καρδιές όλων μας, γέμισε το έτσι κι αλλιώς όμορφο σπίτι τους με την χάρη του και το απίστευτο ταμπεραμέντο του, το οποίο νομίζω πως έχει πάρει από τη νονά του δηλαδή εμένα...!!!( όχι δεν είμαι ψώνιο...!!! Είμαι απλά ειλικρινής...!!! Χα χα χα)!!! Το μόνο λοιπόν που τους έμενε για να ολοκληρωθεί η μεγάλη ευτυχία τους ήταν να πραγματοποιηθεί με δόξα και τιμή το χαρμόσυνο γεγονός του γάμου τους!!!! Η προετοιμασία ξεκίνησε πολύ νωρίς, η Μαρία μας άργησε να το πάρει απόφαση αλλά σαν το πήρε όφειλαν όλα να είναι ΤΕΛΕΙΑ!!! Πολλά πράγματα πέρασαν από τα χεράκια της, από τη φαντασία της και την απίστευτη οργανωτικότητα της!!! Όλα ήταν τόσο όμορφα και τόσο αρμονικά συνδυασμένα που νομίζω πως ξεπέρασαν κάθε προσδοκία!!! Ε, ή κάνουμε γάμο ή δεν κάνουμε...!!!!



Τα όμορφα γεγονότα διαδέχονται το ένα το άλλο και φυσικά η μεγάλη μέρα του γάμου είχε και μεγάλο πρωταγωνιστή!!! Ο μικρός μας ανθρωπάκος υπήρξε ο μεγαλύτερος  μάρτυρας στους όρκους αγάπης της μαμά και του μπαμπά του ενώπιον του Κυρίου και στη συνέχεια εκείνοι γέμισαν με δάκρυα τα μάτια τους όταν ακούστηκε η βροντερή φωνή του παππά να φωνάζει " Βασίλειος " το όνομα του νεοφώτιστου μωρού μας!!! Άλλος ένας απίθανος Βασίλης λοιπόν προστέθηκε στην οικογένειά μας!!! Η συγκίνηση μου ήταν τόσο μεγάλη κυρίως κατά τη διάρκεια του μυστηρίου της Βάπτισης, καθώς κρατούσα αγκαλίτσα το βυθισμένο στον ύπνο μικρό Βασιλάκο μας, προσευχόμουν η ζωή να είναι γενναιόδωρη μαζί του και να του χαρίζει γαλήνιες και ευτυχισμένες στιγμές, όσο γαλήνιος ήταν ο ύπνος του και όσο ευτυχισμένη ήταν η μεγάλη μέρα της οικογένειάς του!!!



Σας είχα πει πως το τριήμερό μας θα ήταν γεμάτο!!! Το μόνο που δεν σας είπα και αυτό γιατί δεν το είχα προβλέψει ούτε κι εγώ ήταν πως όχι μόνο θα ήταν γεμάτο αλλά θα ξεχείλιζε!!! Ξεχείλισε από έντονα συναισθήματα αγάπης και συγκίνησης, ξεχείλισε από ομορφιά και χαρούμενα πρόσωπα, ξεχείλισε από αγαπημένους φίλους και συγγενείς που μας έκαναν την τιμή, ταξίδεψαν μαζί μας και δημιούργησαν μια ζεστή κουμπαροπαρέα, μας συνόδεψαν στο γάμο και τη βάπτιση, μας έλουσαν με χαμόγελα και ευχές, χόρεψαν και διασκέδασαν  παρά την τεράστια κούραση τους και τους ευχαριστώ πολύ γι' αυτό, ξεχείλισε από την ευτυχία και την απίστευτη ενέργεια του δικού μας παιδιού το  οποίο παρ' όλο που βγήκε εκτός προγράμματος από όλες τις απόψεις κυριολεκτικά δεν διαμαρτυρήθηκε ούτε για μία στιγμή,  δεν έπαψε να χαμογελά, να χορεύει και να ξεσηκώνει τον κόσμο στην πίστα ( έδωσε ένα πραγματικό ρεσιτάλ ), ξεχείλισε από τα μεγάλα συναισθήματα της εκτίμησης και της ευχαρίστησης τη στιγμή που πλέον αγκαλιαστήκαμε ζεστά, αποχαιρετιστήκαμε και κλείσαμε το επόμενο ραντεβού της επόμενης μεγάλης συνάντησής μας, στην οποία νομίζω πως εμείς θα είμαστε πλέον τέσσερις!!!
Θα κλείσω την σημερινή μου ανάρτηση με ευχές, πολλές ευχές πλημμυρισμένες από τεράστια αγάπη για το νεοφώτιστο μωρό μας, το Βασιλάκο μας και τους υπέροχους κουμπάρους μας Αλέκο και Μαρία!!! 
Να έχετε μια ζωή, ζεστή αλλά και δροσερή, γλυκιά αλλά και αλμυρή, έντονη αλλά και χαλαρή, μια ζωή αντάξια των ονείρων σας!!! 
Να ζήσετε και να σας χαιρόμαστε!!!


CONVERSATION

30 Σχολια:

  1. Μας πλημμύρισες ομορφιά, κοριτσάκι!!!
    Να ζήσουν τα παιδιά!
    Κάθε καλό στη ζωή τους αλλά και στις ζωές όλων σας!
    (Μα εννοείται πως δεν είσαι ψώνιο, χρυσό μου! Αυτή η... ειλικρίνεια θα σε φάει! χαχα!)
    ;-)
    Love you, Κική μου!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και σιροπιαστά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα χα χα!!!Δεν υπάρχεις!!! Ψώνιο εγώ; Ποτέ...!!! Να ζήσουν τα παιδιά και να έχουν κάθε ευτυχία!!! Όσο για εσένα μικρή μου, τόσο όμορφες και γεμάτες χαρά ευχές που μας αφήνεις κάθε φορά, έχω να σου πω πως τις ανταποδίδω Χ2!!!Σε φιλώωωω!!!

      Διαγραφή
  2. Μας πλημμύρισες ομορφιά, κοριτσάκι!!!
    Να ζήσουν τα παιδιά!
    Κάθε καλό στη ζωή τους αλλά και στις ζωές όλων σας!
    (Μα εννοείται πως δεν είσαι ψώνιο, χρυσό μου! Αυτή η... ειλικρίνεια θα σε φάει! χαχα!)
    ;-)
    Love you, Κική μου!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά και σιροπιαστά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλο τέτοια χαρούμενα να μας δείχνεις Κικιδάκι μου. Η τρελοπαρέας σας μεγάλωσε (ηλικιακά) και ξεκίνησαν οι γαμοβαφτίσεις...χαχα. Να ζήσουν και να τους χαίρεστε τους κολλητούς σας. Σε αναμονή και του επόμενου χαρμόσυνου γεγονότος...αλλά πριν απ'αυτό προηγείται μια υπέροχη συνάντηση...μη ξεχνιόμαστε. Ανυπομονώ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ! Μαράκι αυτή η τρελοπαρέα μάλλον έχει πολύ μέλλον στο μεγάλωμα...!!!! Ανυπομονώ για τη συνάντηση! Με το καλό να μας έρθεις ψυχή μου!!!

      Διαγραφή
  4. Ολη σου η ανάρτηση μια γλύκα Κική μου με πολλές χαρές , σμιξίματα γάμο και βάφτιση των αδελφικών σας φίλων !1Εύχομαι τα καλύτερα για τους γονείς και το μικρό νεοφώτιστο Βασιλάκο , να μεγαλώνετε όλοι μαζί παρέα με αγάπη , δύναμη και πολλές χαρές!!!
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόση γλύκα έχουν κάθε φορά τα σχόλιά σου Νικόλ μου, με γεμίζεις με κάθε σου λέξη και σ' ευχαριστώ γι'αυτό!!!! Εύχομαι τα καλύτερα και σε σένα!!!Σε φιλώ!!!

      Διαγραφή
  5. Να ζήσουν τα κουμπαρακια σου κοριτσακι μου! Κι εσύ παντα άξια!!! Όμορφες στιγμές μοιράστηκε μαζί μας, μπράβο! Φιλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι μου, σ'ευχαριστώ!!!Σε φιλώ γλυκά επίσης!!!

      Διαγραφή
  6. Να σας ζησουν. Εδωσες τόσο όμορφες ευχες που δεν θα δωσω άλλη παρα να πραγματοποιηθουν τα δικά σου όμορφα λόγια. Το κείμενό σου πλημμυρίζει αγαπη και όμορφες στιγμές. Με το καλό και το επόμενο μέλος κορίτσι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκιά μανούλα, εύχομαι κι εγώ να πραγματοποιηθούν όλες μας οι ευχές!!! Σ'ευχαριστώ για το όμορφο σχόλιο, φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή
  7. Κικίτσα μου σε ευχαριστώ πολύ που μοιράστηκες μαζί μας αυτό το γεγονός!
    Ήταν σαν να ήμουν εκεί.
    συγκινήθηκα, χάρηκα και χόρεψα μαζί σας.
    Να είστε πάντα καλά κι εύχομαι τα καλύτερα στους φίλους σας, αλλά και στη δική σου οικογένεια.
    Αντε περιμένουμε τη μπέμπα.
    Φιλάκια πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρενάκι μου, γαμπρό σου ετοιμάζω πάλι!!!Χα χα χα!!!Θα μπερδέψουμε την Ευγενίτσα σου!!!Χα χα χα!!! Σ' ευχαριστώ που χαίρεσαι με τις χαρές μου και με γεμίζεις πάντα με όμορφες ευχές!!!Να μου φιλήσεις τη μπουμπούκα μας!!!!

      Διαγραφή
  8. Να σας ζήσουν και εσύ καρδιά μου πάντα άξια και με το καλό το μωράκι σας!!!
    Να έχουν μια όμορφη ζωή πάντα με ανθρώπους που τους αγαπούν τόσο κόντα τους!
    Φιλιά πολλά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νικούλα μουυυυυ!!!! Σ'ευχαριστώ!!!Έχω μπει ήδη στο στάδιο της ακόμα μεγαλύτερης προσμονής για τη γέννηση του μωρού!!!! Ξέρω ότι με νιώθεις απόλυτα!!!! Σε φιλώ γλυκά αγαπημένη μου!!!

      Διαγραφή
    2. Αν σε καταλαβαίνω λέει... Αν και μου φαίνεται ότι έχουν περάσει αιώνες από τότε. Εφηβεία φυσάει στο σπίτι μας και τα σαρώνει όλα...
      Καλημερα!!

      Διαγραφή
  9. Πόσο μου αρέσουν αυτές οι φιλίες που είναι αληθινές! Να είναι πάντα ευτυχισμένοι και εκείνοι και εσύ με την δική σου οικογένεια! Με το καλό το νέο μέλος Κικίτσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό ακριβώς που λες, αληθινές! Να έχεις τον άλλο κοντά σου χωρίς να φοβάσαι παρεξηγήσεις, να ακολουθείς τυπικούρες και να υποκρίνεσαι!!! Δεν είναι τέλειο; Μακάρι όλοι γύρω μας να ήταν έτσι!!! Σ'ευχαριστώ για τις ευχές σου κοριτσάκι μου γλυκό!!!Σε φιλώ!!!

      Διαγραφή
  10. Πολύ όμορφη ανάρτηση .....γεμάτο αγάπη και χαρά ...
    Να σας ζήσουν ... και εσείς να είστε καλά ...
    κάλο Σαββατοκυριακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστούμε καλή μου!!! Καλό Σαββατοκύριακο και σε σένα!!!

      Διαγραφή
  11. Να σας ζήσουν ευτυχισμένοι.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος28/2/15

    Πάντα άξια γλυκειά μανούλα και κουμπαρούλα πλέον κυρία εύγε μας!!Να σας ζήσουν.
    Μαρία Ζ.,Κέρκυρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι μου, κοριτσάρα μου!!!Σ'ευχαριστώ για τις ευχές, να μου φιλήσεις τις κοριτσάρες σου!!!! Και φυσικά καλό μήνα!!!

      Διαγραφή
  13. Να ζήσουν να είναι ευτυχισμένοι και να χαίρονται τον μικρούλη τους!!! Ευχομαι και σε σένα να είσαι γερή και άξια !!! Ανάρτηση ξέχειλη από ενθουσιασμό αγάπη χαρά και απόλυτη ευτυχία!!!! Καλό σου μήνα χαρούμενο και δημιουργικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό μήνα Εφάκι μου, εύχομαι και σε εσάς τα καλύτερα...!!! Σε φιλώωωω!!!

      Διαγραφή
  14. Να ζήσουν και να ευτυχίσουν τα παιδιά και σε εσάς εύχομαι πάντα χαρές Κικη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερινάκι μου, σε ευχαριστώ πολύ !!! Καλό μήνα να έχεις, φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή
  15. Μια φιλιά σε όλο της το μεγαλείο! Να ζήσουν, να ευτυχίσουν τα παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά για τις ευχές σου Κατερινάκι μου!!!Φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή

Υour comments make me happy!!