Μπήκαν και οι τελευταίες πινελιές!!!

Τι ήθελα να χαρώ με τις δύο μέρες της ηλιοφάνειας; Το γκρι επέστρεψε στον ουρανό και το κρύο καλά κρατεί...!!! Το ξέρω ότι γκρινιάζω πολύ τελευταία αλλά όλο αυτό που συμβαίνει μου χαλάει τη διάθεση και δεν είμαστε για τέτοια τώρα...!!! Ο Απρίλιος είναι ο μήνας μου, με έχει καλομάθει όλα αυτά τα χρόνια με τις ομορφιές του και δύσκολα να δεχτώ ότι φέτος το σκηνικό θα είναι διαφορετικό. 
Και πάνω που η γκρίνια μου, έχει κουράσει τους πάντες γύρω μου και το βλέπω στο βλέμμα τους καθαρά πως θέλουν να μου πουν "φτάνει πια", αλλά ποιος θα τολμούσε να τα βάλει με τις ορμόνες μιας εγκύου; Η μέρα σήμερα είναι ηλιόλουστη και πάλι και  η κουμπαρούλα μου φρόντισε να μου φτιάξει εντελώς το Απριλιάτικο κέφι!!! Αν και στο παρά πέντε, μου είπε, τελικά καταφέραμε να ετοιμάσουμε και τα τελευταία κομμάτια για το "δωμάτιο της μαμάς" , ετοίμασε πρωινό  καφεδάκι και σου τα φέρνουμε!!!! Φαντάζεστε φυσικά πως το χαμόγελο επέστρεψε φαρδύ πλατύ στο πρόσωπό μου!!!!




Δεν σας κρύβω πως το αποτέλεσμα με ενθουσίασε, το δωμάτιο φώτισε, απέκτησε το δικό του χαρακτήρα, έχει πλέον μια γλυκιά ρομαντική διάθεση και νομίζω πως  με αντιπροσωπεύει απόλυτα!!! Όσα είχα φανταστεί νομίζω πως πραγματοποιήθηκαν και δεν θα μπορούσα να τα είχα καταφέρει αν δεν είχα τη βοήθεια των αγαπημένων μου φίλων και κουμπάρων της Μαίρης και του Γιώργου! Η Μαίρη συμπλήρωνε τις σκέψεις μου και ο Γιώργος με τα χρυσά του τα χεράκια  ( ο καλύτερος επιπλοποιός της πόλης μας ) ανάλαβε να κάνει τα σχέδιά μας πραγματικότητα!!!
Ειλικρινά, κάθομαι και το χαζεύω!!! Η καρέκλα, το ράφι πάνω από γραφείο, το φωτιστικό ακόμα και τα πόμολα των συρταριών δένουν τόσο αρμονικά μεταξύ τους!!!


Πόσες φορές μπορεί να αλλάξαμε θέση και συνδυασμούς στα  διακοσμητικά  μέχρι να καταλήξουμε! Στο τέλος αποφασίσαμε να τα αφήσουμε έτσι όπως άρεσαν περισσότερο στο Βασιλάκο μου!!! Το παιδί μου, το είπε ξεκάθαρα, " Αααα, έτσι είναι ωραίο Μαιρούλα και μαμά" !!! Το τρως ή δεν το τρως; Ρητορική είναι η ερώτηση...!!! Χα χα χα!!!



Και το διακοσμητικό κομμάτι έκλεισε με πασχαλινές πινελιές! Μια γωνιά στο δωμάτιο και μία γωνιά επάνω στο γραφείο νομίζω πως χάρισαν στο χώρο τον γιορτινό αέρα που επιβάλλονταν να έχει!!! Νομίζω πως σιγά σιγά θα πρέπει να διακοσμήσω και το υπόλοιπο σπίτι, πριν επιτρέψω στα καιρικά φαινόμενα να μου χαλάσουν την τόσο ανεβασμένη μου πια διάθεση!!!!

Ο Απρίλης είναι εδώ και είμαι σίγουρη πως στο τέλος θα μας αποζημιώσει!!! Προς το παρόν όμως εμείς ας φροντίσουμε να περάσουμε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!!!





CONVERSATION

35 Σχολια:

  1. Μα τι όμορφη και ρομαντική ατμόσφαιρα δημιούργησες, Κικίτσα!!!!!!!!!! Υπέροχη γωνιά!!!!!!!!!!
    Μπράβο στους κουμπάρους αλλά και σε σένα που σίγουρα έβαλες το χεράκι σου, και με το παραπάνω!!!!
    Πώς να μην θαυμάζει ο Βασιλάκος?
    Πολλά φιλιά και καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Μαριάννα μου, έγινε πολύ ρομαντικό το δωματιάκι!!! Όλοι βάλαμε το χεράκι μας, αυτό είναι το μόνο σίγουρο!!! Πολλά φιλιά κι από εμένα και καλή Μ. Εβδομάδα!!!

      Διαγραφή
  2. Κάπως έτσι θα'ναι ο παράδεισος! Αυτό κοριτσάκι μου είναι η Κική σε έκδοση δωματίου...χαχα. Είναι τόσο δικό σου!!! Εύγε στα κουμπαρόπουλα. Αν καταφέρω να'ρθω ποτέ εκεί μέσα θα κάτσω εντάξει;;; Φιλάκια πολλά λατρεμένο μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ!!! Πώς τα λες έτσι Μαράκι μου; Μας ανεβάζεις ακόμα πιο ψηλά!!! Χα χα χα!!! Το δωμάτιο έγινε όντως, τόοοοοσο δικό μου, που τα αγόρια μου θα ξενερώνουν..!!! Χα χα χα!!! Θα καταφέρεις να έρθεις ΕΝΝΟΕΙΤΕ και θα σου στήσω και καβαλέτο.... Φιλιά πολλά από όλους σε όλους!!!!

      Διαγραφή
  3. Είναι... ρομαντικοπριγκιπικό! (Κατοχυρώνω τη λέξη!!!!!)
    Πολύ φωτεινό και σε χρώματα που σε ηρεμούν!
    Και όπως είπε και το παιδί.... "Αααα, έτσι είναι ωραίο Μαιρούλα και μαμά!!!"
    ;-)
    ΣΣΣΜΟΥΤΣ, κούκλα!
    Καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κράτα τη λέξη γιατί μου άρεσε!!! Το παιδί λέει πάντα την αλήθεια...!!! Χα χα χα!!! Φιλιά πολλά κι από εμένα κοριτσάκι μου!!!

      Διαγραφή
  4. Να το ακους το παλικάρι σου, κάτι παραπάνω από σένα θα ξέρει!!!!
    Καλή επιλογή να κάνεις κουμπάρο επιπλοποιό, τα έκανε όλα υπέροχα!
    Μπράβο του και από μένα!!
    Το βασίλειο σου είναι υπέροχο, ποιος τη χάρη σου !!
    Να δούμε πότε θα έχεις χρόνι να μας δείξεις τις καινούργιες σου δημιουργίες!!!
    Καλό Πασχα κοριτσάκι μου!!!!!
    Φιλάκια πολλά σε όλους σας!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το παλικάρι μου το τετραπέρατο, ξέρει πολλά περισσότερα απ' όσα θα ήθελα να πιστεύω... Τι είναι αυτή η νεολαία βρε Ρενάκι μου;;;;; Καλά για χρόνο Ρενάκι μου, σίγουρα θα αργήσω να βρω, προς το παρόν απλά θα το καμαρώνω!!! Καλό Πάσχα κι από εμάς και πολλά πολλά φιλιά!!!

      Διαγραφή
  5. Πανέμορφο τό δωματιό σου Κική μου στολισμένο μέ τίς υπέροχες δημιουργίες σου!!!
    Νά τό χαρείς καί νά χαλαρώνεις μέσα στόν μικρό παράδεισό σου!!
    Καλό Πάσχα!!Καλά νά περάσεις!!!Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σου άρεσε Dimi μου!!! Η οπτική μιας φωτογράφου έχει πάντα αξία...!!! Καλό Πάσχα κι από εμάς και φυσικά να περάσετε τέλεια!!!

      Διαγραφή
  6. Εκπληκτικά τα έπιπλα του δωματίου σου!!!!το γούστο σου μαρεσει παρά πολύ !τελειο Έγινε το δωμάτιο!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Demi μου, τα έπιπλα τα έφτιαξαν τα χρυσά χεράκια του κουμπαρούλη μου, το γούστο μου ανήκει όμως δικαιωματικά!!! Χα χα χα!!! Φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή
  7. Είναι πολύ πολύ όμορφο!!! Και το ράφι...απλά τέλειο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά το ράφι όντως είναι τέλειο!!! Καλή Μ.Εβδομάδα σου εύχομαι!!!

      Διαγραφή
  8. Κική μου πανέμορφο δωμάτιο με πολύ προσεγμένη διακόσμηση. Ότι πρέπει για χαλάρωση.
    Να έχεις μια όμορφη και ξεκούραστη Κυριακή.
    Καλό βράδυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προς το παρόν ούτε η ξεκούραση προβλέπετε!!! Χα χα χα!!! Στο μέλλον θα του δώσω και θα καταλάβει όμως...!!! Καλή Μ.Εβδομάδα Ελένη μου!!!

      Διαγραφή
  9. Beautiful room with some lovely spring/Easter touches.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ πολύ!! Καλό Πάσχα σου εύχομαι!!!

      Διαγραφή
  10. Φανταστικό το δωμάτιο της μαμάς!!!!! Όλα υπέροχα.... ειδικά αυτό το ραφάκι σκέτο θαύμα!!! Να τα χαρείς κοριτσάρα μου!!!!! Πολλά φιλάκια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βικάκι μου, έχω σκοπό να το χαρώ αφού πρώτα χαρώ τα αγόρια μου και μου χαρίσουν από μόνα τους λίγες στιγμές χαλάρωσης! Για να δούμε!!!

      Διαγραφή
  11. Τι όμορφος χώρος Κική μου.. Σου ταιριάζει απόλυτα!! :)
    Ελπίζω να είσαι καλά!! Πολλά φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς το κοριτσάκι μου!!! Ο χώρος έγινε πολύ όμορφος όντως!!! Πολλά φιλιά και καλό Πάσχα!!!

      Διαγραφή
  12. Πολύ γουστοζικο!!!! Συγχαρητηρια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ!!! Καλό Πάσχα σου εύχομαι!!!

      Διαγραφή
  13. Το ράφι πάνω από το γραφείο είναι καταπληκτικό Κική!!
    Αλήθεια, είναι χειροποίητη κατασκευή;;
    Μου αρέσει το ρομαντικό ύφος του γραφείου σου, έχουν δέσει τα πάντα πολύ αρμονικά μεταξύ τους!!!
    Καλή Μεγαλοβδομάδα Κική μου, καλό Πάσχα σου εύχομαι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ράφι είναι όντως υπέροχο και το δωμάτιο δεν το χορταίνω !!!Ο Γιώργος έχει εργοστάσιο επίπλων οπότε ότι του ζητηθεί είναι εφικτό να γίνει! Καλή Μ.Εβδομάδα Αλεξάνδρα μου, φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή
  14. Que hermoso blog tienes ..lleno de tantos trabajos..vintage que me enamoran,,colores..fragancias,,creatividad..bello!!
    Gracias por compartir tu nueva seguidora de Esapañ Victoria

    Besitos mi niña

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. πωπω τι υπέροχο δωμάτιο! απόλυτα ρομαντικό! προσωπικά δεν θα έφευγα από εκεί μέσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πόσο μου άρεσε!!! Το ζήλεψα τρελά!!!! Μπράβο, μπράβο, μπράβο!
    Αθηνά
    Craftaholic.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κική μου...σε νιώθω ! Κι εγώ που δέν γκρίνιαζα και έλεγα σε όλους ´ Υπομονή..θα δείτε..θα κάνει εντυπωσιακή είσοδο η Άνοιξη και θα μας αποζημιώσει ´...αυτά τα έλεγα πρίν την διήμερη ηλιοφάνεια...έε...τελικά κι εμένα η υπομονή μου έχει φτάσει στα όριά της...δέν αντέχω άλλοοο...μου λείπει ο ήλιος και το κελάιδισμα των πουλιών..θέλω να ανθίσουν τα δέντρα ολοκληρωτικά...χαχαχα....το σκ ελπίζω πως θα είναι όπως αρμόζει στην εποχή !!
    Το δωμάτιό σου το δημιουργικό είναι πανέμορφο !!!! Τα έπιπλα αποπνένουν μιά άλλη παλιά, ρομαντική εποχή και τα διακοσμητικά σιυ είναι τόσο όμορφα και παραμυθένια και γουστίζικα διακοσμημένα !!! Φωνάζει Κική το δωμάτιο !!!! Εύχομαι να περάσεις ευχάριστες δημιουργικές και χαλαρωτικές στιγμές μέσα εκεί !!!!
    Κικίδι μου..πάμε και για το αδελφάκι τώρααα ?!!! Καλή λευτεριά Νεράιδα !!! Να είσαι γερή και δυνατή και τα μωρά σου το ίδιο !!!! Καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση Κικίδι μου γλυκό και όμορφο!!! Πολλά φιλάκιαα !!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πολύ όμορφο έγινε το δωμάτιο σου Κική μου! Εύχομαι να το χαρείς και να περνάς εκεί όμορφες και δημιουργικές ώρες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υour comments make me happy!!