Με τα δυο χεράκια φτιάχνω καρτούλες και μπισκοτάκια!!!

Τις τελευταίες μέρες ομολογώ πως έχουμε μπει για τα καλά στο κλίμα των γιορτών! Η εβδομάδα που πέρασε ήταν γεμάτη, χορταστική, γιορτινή και φυσικά μυρωδάτη!!! Παίξαμε, χορέψαμε, ακούσαμε και ακούμε ακόμα τα κάλαντα στη διαπασών τουλάχιστον 150 φορές την ημέρα, τα τραγουδήσαμε και τα χορέψαμε ταυτόχρονα και φυσικά γεμίσαμε το σπίτι με ζύμες κάθε είδους...!!! Χωρίς όμως να σταματάμε εδώ, υπάρχει και συνέχεια!!! Επικρατεί ένας χαμός με λίγα λόγια αλλά είναι τόσο ωραίος και τόσο χαρούμενος που έχω μπει κι εγώ για τα καλά σε αυτό το παιχνίδι, τόσο που έγραψα στις δουλειές πως καλά θα κάνουν αυτή τη φορά να με περιμένουν!!!


Η αρχή έγινε με τις κάρτες που έπρεπε να φτιάξουμε για να χαρίσει ο Βασίλης στην κυρία του αλλά και για να στείλουμε στους αγαπημένους μας φίλους! Επειδή στο παιχνίδι συμμετέχει ενεργά πλέον και ο Φωτεινούλης, αποφάσισα οι φετινές μας κάρτες να γίνουν κυριολεκτικά από τα χεράκια τους!





Έτσι αφού κάναμε μπόλικες βουτιές στα χρώματα και χαλάσαμε αρκετά χαρτιά, καταφέραμε τελικά και αποτυπώσαμε σε μερικές κάρτες τα δαχτυλάκια μας με επιτυχία! Ενώ σε κάποιες άλλες καρτούλες κολλήσαμε κουμπάκια τα οποία κάναμε να μοιάζουν με Χριστουγεννιάτικες μπαλίτσες!!! Η επόμενη δουλειά μας ήταν να ετοιμάσουμε τα καθιερωμένα πια για το σπίτι μας Χριστουγεννιάτικα μπισκοτάκια. Ο χώρος γέμισε με τις απίθανες μυρωδιές της κανέλας που εγώ προσωπικά τη λατρεύω και νομίζω πως ο χειμώνας την αγαπά ιδιαίτερα και εκείνη του χαρίζει μια γλυκιά ζεστασιά απλά και μόνο αφήνοντας το αρώματα της να γεμίζουν την ατμόσφαιρα του χώρου καθώς τα μπισκοτάκια ψήνονται!!




Μέσα σε όλα τα ωραία των γιορτινών ημερών δεν έλειψαν και οι όμορφες εκπλήξεις. Το Κυριακάτικο πρωινό μας, το πήραμε μαζί με αγαπημένους φίλους! Ήταν μια πρώτης τάξεως ιδέα για συνάντηση! Η Νίκη ως απίθανη νηπιαγωγός δεν υπήρχε περίπτωση να μη μου προσφέρει ένα μέρος από τις δημιουργίες του νηπιαγωγείου. Έχω ενθύμια της εδώ και τέσσερα χρόνια και πραγματικά απολαμβάνω αυτές τις τόσο όμορφες εκπλήξεις - δωράκια που φροντίζει να μου κάνει κάθε χρόνο!!!





Αν και συνηθίζουμε να βρισκόμαστε απογεύματα αυτή τη φορά είπαμε να αλλάξουμε λιγάκι το πρόγραμμα και να βρεθούμε πρωί!!! Περάσαμε τόσο όμορφα!!! Νομίζω πως θα το καθιερώσω τελικά! Οι συναντήσεις το πρωί είναι μάλλον πιο χαλαρές, πιο απολαυστικές και κυρίως πιο ξεκούραστες, μοιάζουν να είναι  μια μικρή γιορτή!!!! Εμείς απολαύσαμε το καφεδάκι μας και τα μικρά χώρτασαν παιχνίδι!!! Δεν σας χαιρετώ έχω δουλειές με φούντες τόσο στο σχολείο όσο και στο σπίτι οπότε θα επιστρέψω σύντομα με μπόλικο υλικό!!! 
Φιλιά και καλή προετοιμασία!!!


CONVERSATION

12 Σχολια:

  1. Αχ, μωρέ Κίκή!
    Δεν θα βαρεθώ να σου το γράφω: Κάθε φορά που έρχομαι εδώ, αγαλλιάζει η ψυχή μου! Σαν όλα να είναι πιο ζεστά, πιο γλυκά, πιο ευωδιαστά και πιο παιχνιδιάρικα!
    Και σε τελική ανάλυση και πιο όμορφα!
    *Οι καρτούλες σας είναι χάρμα και τα μπισκοτάκια σας τα λιμπίστηκα!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, κορίτσι μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα γλυκά μου τα χεράκια, έφτιαξαν καρτούλες;
    Του χρόνου θα φτιάξουμε κι εμείς, ελπίζω.
    Να είσαι καλά Κικιτσα μου και να χαίρεστε τα παλικάρια σας.
    Φιλάκια πολλά σε όλους σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι πιο υπέροχες κάρτες που έχω δει! καταπληκτικές! και του χρόνου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ δημιουργικά πράγματα!!! Και οι κάρτες και τα μπισκοτάκια, όλα έγιναν υπέροχα. Και του χρόνου με υγεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Such a delight to visit, your décor is beautiful.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι ομορφιές!! Και πόσο χαριτωμένες οι κάρτες των μικρών σου!
    Και του χρόνου, Κική μου! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι ομορφιές και τι ωραία πράγματα έχετε κάνει Κική μου...πάντα με καλη διάθεση και φαντασία...καλές γιορτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η δημιουργία σε όλο της το μεγαλείο Κική μου ,τα μικρά χεράκια έκαναν τις πιο όμορφες κάρτες. Τα μπισκοτακια σας μύρισαν μέχρι εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι ζεστη ατμοσφαιρα!!!οπως ακριβως αρμοζει σε αυτες τις μερες!!καλη συνεχεια στις δημιουργιες σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο Κική μου, πραγματοποιείς με τον καλύτερο τρόπο τις δραστηριότητες των Χριστουγέννων με τα παιδάκια σου. Και του χρόνου με υγεία!

    https://artdecorationcrafting.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πολύ όμορφα όλα
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και μπισκότα και υπέροχες καρτούλες! Μια χαρά τα καταφέρατε! Και του χρόνου Κική μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υour comments make me happy!!