Pom pom mania!!!

Το πακέτο που πήρα από την Άννα και το ντουλαπάκι της ήταν πακέτο απρόσμενο και η έκπληξη ήταν φυσικά τεράστια!!!! Λίγο που καθυστέρησα να παραλάβω το δικό μου πακέτο στην ανταλλαγή secretcrafter2016, λίγο που η Άννα είναι τρομερά τυπική και οργανωμένη, κατέληξα με δύο απίθανα πακέτα κάτω από το δέντρο μου, να ξετυλίγω δώρα με λαχτάρα  την Πρωτοχρονιά σαν να είμαι κι εγώ ένα με τα παιδιά μου!Το απόλαυσα, το χάρηκα, το χόρτασα όλο αυτό και γέμισα από τόσο έντονα συναισθήματα που πραγματικά δεν περιγράφονται!!! Και τα δύο πακέτα μου, ήταν γεμάτα "γλύκα" και ειλικρινά, έχω να τρώω πολύ πράμα για πολύ καιρό!!! Και φυσικά είχαν απίστευτα έξυπνο πρωτότυπο και μεγάλο σε όγκο εξοπλισμό υλικών για να φτιάχνω πράγματα μέχρι την επόμενη ανταλλαγή!!! Τι τύχη;;;; 


Φυσικά την προσοχή μου εξ αρχής τράβηξε το μηχανηματάκι για να φτιάχνεις pom pom. Ποτέ μέχρι τώρα δεν είχα σκεφτεί να καταπιαστώ με κάτι τέτοιο και να που τώρα βρίσκομαι κυκλωμένη από κουβαράκια μαλλιώ, πνίγομαι από εικόνες και ιδέες και πού με χάνεις πού με βρίσκεις τυλίγω το μαλλάκι για να φτιάξω pom pom!!! Για αρχή μου άρεσε η ιδέα να φτιάξω ένα χαλάκι γεμάτο από ζωηρά  χρώματα, παιχνιδιάρικο, χαρούμενο και ολόδικό μου, έτσι για να θυμάμαι πόσο όμορφα ένιωσα ξετυλίγοντας το δώρο μου! Η κατασκευή του εύκολη και η δημιουργία του κάθε pom pom έχω να σας πω πως λειτουργεί πραγματικά ως αγχολυτικό...



Το τελαράκι create είναι πλέον το αυτοκολλητάκι μου! Πόσο θετική ενέργεια είναι κρυμμένη μέσα σε μια τόσο γλυκιά κατασκευή!!! Δώρο και αυτό!!! Για να φτιάξω λοιπόν το χαλάκι, χρειάστηκα ένα αντιολισθητικό πατάκι , ένα ψαλίδι, χρωματιστά μαλλάκια πλεξίματος και φυσικά τα μηχανηματάκια μου! Δεν χρειάζεται πάνω από δύο λεπτά για το κάθε pom pom κι έτσι ταυτόχρονα με το διάβασμα δούλευα με τα χέρια μου πυρετωδώς!!!


Είμαστε στην καρδιά του χειμώνα οπότε το μάλλινο χουχουλιάρικο χαλάκι μου είναι ό,τι πρέπει κι αν το συνδυάσω και με ένα ζεστό τσαγάκι τότε  η χαρά είναι μεγαλύτερη!!!!!! 


Το απόλαυσα πραγματικά, από την αρχή μέχρι το τέλος και κυριολεκτικά έχω πάθει pom pom mania διότι ήδη έβαλα μπροστά όχι μία ούτε δύο αλλά τρεις κατασκευές με αυτά τα χαριτωμένα μάλλινα μπαλάκια!!! 


Και αυτό είναι το μαγικό μου πακέτο! Έκρυβε  μέσα τόση αγάπη, τόση έμπνευση και τόση δημιουργικότητα που και το πιο μικρό πραγματάκι που περιελάμβανε είναι ένα σπρώξιμο για να καταπιαστώ με κάτι όμορφο!!!

Άννα μου Σ' ευχαριστώ για όλο αυτό που προκάλεσες!!!





CONVERSATION

23 Σχολια:

  1. Από το τηλ, δεν μπορούσα να βρω τα σχόλια. Μου άρεσαν πάρα πολύ τα φουντάκια και πρέπει να αγοράσω αμέσως ένα τέτοιο εργαλείο.
    Εχω άπειρα μαλλάκια που θέλουν να αποκατασταθούν!!
    Είδες τί μας κάνει η Αννούλα μας;
    Κι εγώ ακόμα δημιουργώ!!!
    Φιλάκια πολλά σε όλους σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χα χα χα!!!Σε βλέπω όλη μέρα να φτιάχνεις πομ πομ και να κατεβάζεις τρελές ιδέες!!! Φιλάκια Ρενάκι μου!!!

      Διαγραφή
  2. Πραγματικά είναι πολύ αγχολυτικό!!!! Είχα φτιάξει κι εγώ χαλάκι με πομ πομ και είχα ξετρελαθεί!!! Περιμένω να δω και τις άλλες κατασκευές σου!! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι είναι πολύ και μπορείς να τα φτιάξεις κάνοντας ταυτόχρονα και κάτι άλλο! Φιλιά κι από εμένα!!!

      Διαγραφή
  3. Κική μου τι όμορφο και χουχουλιάρικο πατάκι !!!Το μηχάνημα για τα πον πον θα ψάξω να το βρώ γιατί δεν ξέρω να φτιάχνω !!! Και πες μου τώρα ότι δεν κάθονται και τα αγοράκια σου πάνω !!
    Πολλά φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χουχουλιάρικο, ναι!!! Το μηχάνημα λογικά θα υπάρχει στα καταστήματα με είδη για πλέξιμο... Φαντάζομαι...!!! Δεν ήξερα καν την ύπαρξή του, πριν μου το χαρίσει η Άννα!!! Πάντως είναι τέλειο!!! Όσο για τα μικρά, τους έχω υποσχεθεί δικό τους και τους έχω φτιάξει από πέντε πομ πομ για να μην ασχολούνται με τα πράγματα των άλλων... Χα χα χα!!!

      Διαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. Χα! Ναι έγινε πολύ όμορφο!!! Φιλιά Ελπίδα μου!!!

      Διαγραφή
  5. Τέλειο το χαλάκι που έφτιαξες! Δεν ήξερα ότι υπάρχει μηχανηματάκι για πομ-πομ, ήξερα τον τρόπο για να τα φτιάχνεις μόνος σου. Φαντάζομαι ότι με το μηχάνημα πρέπει να είναι πολύ-πολύ πιο εύκολο και γρήγορο.
    Φιλιά πολλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλλη μου για μόνος σου δεν ξέρω, δεν είχα σκεφτεί ποτέ να καταπιαστώ με κάτι τέτοιο, σίγουρα όμως με το μηχανηματάκι είναι παιχνιδάκι!!! Φιλιά κι από εμένα!!!

      Διαγραφή
  6. Τι ζουζουνιάρικο χαλάκι είναι αυτό βρε αγάπη μου!!!! Νιώθω να με "τρώνε" τα χεράκια μου.. ή καλύτερα τα ποδαράκια μου!!
    Σμουτς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κοριτσάρα μουυυυυ!!!! Να σε τρώνε τα χεράκια σου διότι εσύ θα το κάνεις ακόμα πιο όμορφο!!!Φιλιά στην όμορφη οικογένεια!!!

      Διαγραφή
  7. Ε πως να μη σε πιάσει μανία με τέτοια χρώματα;;!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά Ελενάκι στην αρχή για τα χρώματα είχα τους ενδοιασμούς μου, αλλά τελικά σκέφτηκα, τι στο καλό παιχνιδιάρικο θα έμοιαζε αν δεν είχε και λίγο χρώμα;

      Διαγραφή
  8. Είναι απίθανο το χαλάκι σου, μου αρέσει η αισθηση του μαλλιαρού και χουχουλιάρικου! Χαρά στο κουράγιο σου όμως να κάτσεις να φτιάξεις τόσα Pom pom.. για μένα δε ξέρω αν θα λειτουργούσε σαν αγχολυτικό.. :D Καλημέρα Κική μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπα νομίζω πως θα λειτουργούσε!!! Είναι διασκεδαστικό πίστεψέ με!!! Καλό μήνα Ελεανάκι μου!!!

      Διαγραφή
  9. Κι εγώ πέρυσι τέτοια εποχή με πομ πομ ασχολιόμουν αλλά σε γουνίτσα. ΄Εχω το εργαλείο πολύ καιρό αλλά δεν το έχω πιάσει στα χέρια μου να κάνω και με μαλλάκι. Το χαλάκι υπέροχο έγινε... τόσα χαρούμενα χρώματα. Φιλάκια και καλό μήνα κορίτσι μου!

    https://artdecorationcrafting.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πώς μου ξέφυγε εμένα αυτό; Γούνιναα;;;; Τρέχω να το δω!!!Τέλεια θα ήταν φαντάζομαι!!!

      Διαγραφή
  10. ΧΑ..ΧΑ.. για μενα ειναι αυτό..Κική μου..καλέ; τι ωραιο εργαλειο ειναι αυτό; και εγω με το χαρτονακι τα εφτιαχνα αλλα ειχαν φασαρία.. με αυτό το μηχανακι θα ειναι παιχνιδακι.. αχ.. με ξεσηκωνετε κυρια Κικη μου...θα πω της φιλης μου που πουλαει μαλακια να φερει αν δεν το έχει..οπότε καταλαβενεις ... θα γίνει του πομ πομ..χα..χα.. αγαπημενο μου μου μικρό... θα τα πουμε .. καλο σου μηνα .. φιλακιαααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ναιιιιι!!!!Είναι για σένα ό,τι πρέπει!!!Πώς είναι δυνατό να λείπει από τα εργαλεία σου Ρουλίτσα μου!!!Πρέπει να το αποκτήσεις και σύντομα μάλιστα!!! Είμαι σίγουρη πως θα εθιστείς..!!! Σε φιλώωωω!!!! Καλό μήνα κι από εμένα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τέλειο το χαλάκι Κική μου! Χαρούμενο και χουχουλιάρικο! Ότι πρέπει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πολύ χαίρομαι που τελικά από άτυχο ξωτικό, ήσουν το τυχερό ξωτικό του SecretCrafter2016! Να τα χαρείς όλα και πολλές και καλές δημιουργίες <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Την ύπαρξή του την γνώριζα από χρόνια αλλά έκλεινα τα μάτια μου γιατί αν ασχοληθώ ΚΑΙ με τα αξιαγάπητα πον πον κάηκα!!! είναι όμως σκέτη γλύκα το αποτέλεσμα που δίνει αυτό το μικρό "μηχάνημα" Φιλάκια βροχερά και ονειρεμένα πον-πον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υour comments make me happy!!