Πασχαλινή προετοιμασία


Πρωταπριλιά σήμερα και δεν είναι ψέμα πως ο καιρός πέρασε τόσο μα τόσο γρήγορα που θα έπαιρνα όρκο πως μόλις προχθές ήταν που ξεστόλιζα τα χριστουγεννιάτικα!! Θυμάμαι πέρυσι λίγο πριν το Πάσχα που είχα βαλθεί να στολίσω όοοολο το σπίτι και να τώρα που ο καιρός έφτασε κι έμειναν τα πάντα για την τελευταία στιγμή!!!


Όσοι με ξέρετε ή με διαβάζετε θα γνωρίζετε πια πως τον τελευταίο καιρό καταπιάνομαι με μανία με αυτά τα χαριτωμένα μαλλιαρά μπαλάκια τα οποία έχουν άπειρες δυνατότητες για να φτιάξεις ό,τι μπορεί να βάλει ο νους σου! Το pinterest  είναι γεμάτο από ιδέες οπότε το μόνο που χρειάζεται είναι να έχεις χρόνο και διάθεση!


Εγώ πάλι από διάθεση ξεχειλίζω άλλα ο χρόνος για μένα έχει πιάσει πάτο, τόσο που για να ετοιμάσω οτιδήποτε πρέπει να το βάλω σε πρόγραμμα και φυσικά να είναι κάτι εύκολο και με σίγουρη επιτυχία! Έτσι έγινε και με τα λαγουδάκια, είναι καιρός τώρα που τα έχω βάλει στόχο και προσπαθούσα να οργανωθώ ώστε να τα έχω έτοιμα πριν από τις ημέρες του Πάσχα! Εύκολη κατασκευή ευτυχώς, οπότε για να τα φτιάξω δεν χρειάστηκα τίποτα περισσότερο από τα pom pom, ένα κομμάτι τσόχα για αυτάκια και ουρίτσα, χαντρούλες για ματάκια, κορδέλες, κόλλα και ένα ψαλίδι!


Τα pom pom τα είχα ετοιμάσει μέρες πριν, οπότε μόλις τα αγόρια παραδόθηκαν στην αγκαλιά του Μορφέα εγώ άνοιξα τα μαγικά κουτιά με τα υλικά μου και καταπιάστηκα με τα λαγουδάκια. Για εμάς κράτησα τρία ενώ μερικά μπήκαν ήδη σε πακέτα που θα συνοδεύσουν τα δώρα  που ετοιμάσαμε για τους αγαπημένους μας!




Ο Απρίλης μας βρήκε με πρωινές χαρούμενες εκπλήξεις και τα λαγουδάκια στάθηκαν η αφορμή για να στολίσουμε όλοι μαζί με Πασχαλινά χρώματα και διάθεση, τι άλλο; Μα το δωμάτιό μας φυσικά!!!! Οπότε η γιρλάντα που είχαμε φτιάξει πέρυσι μπήκε και πάλι στη θέση της,  μόνο που αυτή τη φορά της χαρίσαμε και μια προσθήκη...!!! 



Αγαπάμε τον Απρίλιο, είναι ένας μήνας γεμάτος από εμάς και τον υποδεχτήκαμε με χαρά, χαμόγελα, τέλεια διάθεση και με έναν ήλιο λαμπερό στην καρδιά!!! Θα υπάρξει σίγουρα και συνέχεια!!! Καλό μήνα, καλή άνοιξη, καλή προετοιμασία για το Πάσχα !!!


CONVERSATION

26 Σχολια:

  1. Τα αντράκια μου, πόσο μεγάλωσαν!!!
    Αμα έχεις τέτοιους βοηθούς δε χρειάζεσαι τίποτα άλλο! Αλλά και τα κουνελάκια σας είναι τόσο γλυκά! Αν σε παρηγορει κι εγω δεν έχω στολίσει σχεδόν τίποτα, αλλά έχω διαθεση πολύ ροζ φετος!
    Φιλάκιααααα!!! Καλό μήνα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγάλωσαν Νικούλα! Κι εγώ δεν το πιστεύω!!! Είναι όμως πολύ καλοί βοηθοί!!! Πάντως σε σχέση με πέρισυ ελάχιστα πράγματα θα γίνουν!Φιλάκια κοριτσάκι μου και καλό μήνα!!!

      Διαγραφή
  2. Χαριτωμένα και πανέμορφα τα λαγουδάκια σας.
    Καλό μήνα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλό μήνα Κική μου!!! Είναι πολύ όμορφα τα λαγουδάκια που έφτιαξες και σε βάζουν στο κλίμα! Εγώ δε μπορώ να πω ότι έχω ιδιαίτερη διάθεση, ο καιρός έχει χαλάσει πάλι και δύο πράγματα που έφτιαξα δε τα έχω στολίσει καν..
    Για τα μικρά είναι η καλύτερη τους! ;) Καλή συνέχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά μάλλον για τα μικρά γίνονται όλα αλλά για να έχουμε κι εμείς με κάτι να καταπιανόμαστε!!! Καλό μήνα αγαπημένη!!!Σε φιλώ!!!

      Διαγραφή
  4. Τα λαγουδακια σας είναι υπέροχα και σίγουρα με έβαλαν σε πειρασμό να καταπιαστώ κι εγω μαζί τους! Σε αντίθεση με τα Χριστούγεννα,το Πάσχα δεν είχα ποτέ όρεξη για στολισμους και χειροτεχνιες...
    Καλό ξημέρωμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν τα δοκιμάσεις θα χαρώ να δω πώς έγιναν τα δικά σας λαγουδάκια! Και ναι! τα Χριστούγεννα είναι για όλους πιο ορεξάτα για δημιουργίες νομίζω!!!Καλό μήνα!!

      Διαγραφή
  5. Τα λευκά πονπον τα παρομοιάζω με όλη σας την οικογένεια! Χαριτωμένη απαλή τρυφερή ονειρεμένη..... Να είστε πάντα έτσι Κική μου Να έχεις καλό και χαρούμενο λαγουδένιο μήνα Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εφάκι μου γλυκό!!!Πόσο όμορφα σχόλια μου γράφεις κάθε φορά! Να έχεις κι εσύ έναν ονειρεμένο μήνα!!!Σε φιλώ!!!

      Διαγραφή
  6. Καλό μήνα Κική μου,γεμάτο χρώματα και γλυκά αρώματα. Τα λαγουδακια σου απαλά και χαριτωμένα ότι πρέπει για μικρά και μεγάλα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένας ανοιξιάτικος μήνας έχει και χρώματα και αρώματα Κατερινάκι μου, οπότε σ'ευχαριστώ που μου το εύχεσαι!!! Καλό μήνα και σε εσάς!!!

      Διαγραφή
  7. Πανέμορφα έγιναν! ποτέ δεν θα φανταζόμουν πως τα πομ πομ μπορουν να μεταμορφωθούν σε λαγουδάκια! όσο για τον χρόνο άστο καλύτερα! χτες ξεσκόνιζα το σαλόνι μου και σκέφτηκα ότι πρέπει να βάλω τα πασχαλινά, και λέω "ασε νωρίς είναι ακόμη" και ξαφνικά συνειδητοποιώ ότι την άλλη εβδομάδα είναι η Μεγάλη Εβδομάδα! Δεν με βλέπω να στολίζω φέτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαχούλα μου, εσύ με τις παιδικές κατασκευές τα πας ΤΕΛΕΙΑ οπότε μάλλον και με τα πομ πομ θα κάνεις φοβερή δουλειά!Τα αστέρια σου θα τρελαθούν δοκίμασέ τα!!!Σε φιλώ και καλό μήνα!!!

      Διαγραφή
  8. Τι γλυκά και χνουδωτά λαγουδάκια! Μια χαρά τα ετοίμασες όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτι προλάβαμε για φέτος Κατερινάκι μου!!!Φιλιά!!!

      Διαγραφή
  9. Μα πόσο γλυκούλια έγιναν!Οι παραλήπτες θα ενθουσιαστούν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μμμμ!!! Για να δούμε!!! Χαίρομαι που σου άρεσαν!!!

      Διαγραφή
  10. Τι όμορφα λουλουδάκια!
    Τα παλικάρια σου έγιναν οι καλύτεροι βοηθοί σου Κικίτσα μου.
    Να είστε καλά και να φτιάχνετε όμορφα πράγματα μαζί.
    Περιμένω κι εγώ τις κούκλες μου να μεγαλώσουν και μετά ποιός μας πιάνει.
    Καλό μήνα.
    Φιλάκια πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά με τέτοια γιαγιά σίγουρα ποιος σας πιάνει Ρενάκι μου! Υπομόνή, Κυριακή κοντή γιορτή.... Φιλιά σε όοοοοολους!!!

      Διαγραφή
  11. Αχ, πόσο όμορφα έγιναν!!!
    Να χαρείτε όλες τις προετοιμασίες, μικροί και μεγάλοι! Φιλιά, Κική μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εύχομαι και σε εσάς καλή επιτυχία Αλεξάνδρα μου, φιλιά πολλά!!

      Διαγραφή
  12. Μία γλυκα τα κουνελάκια σας ...φουντωτα και χαρτινα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο χαίρομαι να το ακούω κι από εσένα! Καλή προετοιμασία σου εύχομαι!!!

      Διαγραφή
  13. Υπέροχη διακόσμηση από γλυκιά χεράκια!! Πανέμορφες οι κατασκευές με τα πομ πομ! Και του χρόνου!!!
    Πολλά φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πολύ όμορφα όλα
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υour comments make me happy!!