Τσέκαρε τη σελίδα σου με στιλ!

Η αλήθεια είναι πως μετά το πέρας του καλοκαιριού είχα κατά νου μια σειρά αναρτήσεων που δεν έγιναν όταν έπρεπε, που ξεχάστηκαν, που δεν μου κολλούσαν πουθενά, που που που... και τελικά μπήκαν σε μια τάξη λίγο πριν αρχίσουν τα σχολεία και οργανώθηκα σούπερ!   Μάλλον όμως λογάριαζα χωρίς τον ξενοδόχο μιας και το blog είχε καταρρεύσει! Μια από τις σκέψεις μου ήταν να οργανώσω καλύτερα την ενότητα του blog " Back to School", οπότε είχα τακτοποιήσει ένα σωρό πραγματάκια που ετοιμάζω πριν το σχολείο, κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς αλλά και στον αποχαιρετισμό τον Ιούνιο. Μέσα σε αυτή τη θεματολογία θα έβαζα και τα κολατσιό που ετοιμάζω εγώ για τα δικά μου παιδιά και τέλος πάντων το είχα φτιάξει ιδανικά στο μυαλό μου! Κι έμεινε εκεί για λίγο αλλά όχι για πάντα! Με τη σημερινή ανάρτηση  θα άνοιγα το θέμα " Επιστροφή στο Σχολείο", αλλά θες που εγώ έμεινα για λίγο καιρό στη Διάθεση της Υπηρεσίας  και δεν είχα σχολείο, λίγο που συνέβησαν τα γνωστά θέματα με το Creative Moments, η ανάρτηση αυτή έφτασε τώρα να δημοσιοποιείται! Φυσικά δεν τίθεται καν λόγος για το αντικείμενο που θα άνοιγε η φθινοπωρινή σεζόν... 


Εεεεε;;;; Τι άλλο;;; Pom pom!!! Είναι εθιστικό να τα φτιάχνεις, να ξέρετε!!! Χα χα χα!!! Σελιδοδείκτες just for fun στην κυριολεξία και δεν υπάρχει περίπτωση να χαθεί η σελίδα!!! Σαν κατασκευή είναι πανεύκολη, κυρίως αν έχεις το φοβερό μηχανηματάκι για pom pom! Εγώ ήμουν τυχερή και πέρυσι το ξωτικό που λέγεται Άννα κι έχει ένα μοναδικό " ντουλαπάκι " μου το έκανε δώρο και από τότε είμαστε αχώριστοι!!! Πάνω σε αυτό θα ήθελα να σας πω πως τρέχει πια το 

Secret Crafter 2017 – Χριστουγεννιάτικη ανταλλαγή!

οπότε όσες θέλετε να φορέσετε τη στολή των ξωτικών τότε δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε τη σελίδα πατώντας στο link και να ενημερωθείτε σχετικά!

Αν πάλι δεν έχεις το ειδικό γκατζετάκι, δεν έχεις παρά να πληκρολογήσεις στο youtube "pom pom DIY" και να έχεις να βλέπεις με τις μέρες videos για το πως φτιάχνονται, με χαρτόνι, με πιρούνι, με τα χέρια....



Εγώ για να φτιάξω τους σελιδοδείκτες, ετοίμασα τα poms poms και επέλεξα να τα δέσω με κλωστή σε μεγάλους και χοντρούς συνδετήρες  γιατί τα poms poms έχουν βάρος και με μια απλή κορδέλα δύσκολα θα στέκονταν σε μια ανοιχτή σελίδα!


Εύκολα, γρήγορα και πραγματικά διασκεδαστικά!!! 



 Δοκίμασέ το

is just for fun!!!

Καλό Σαββατοκύριακο!!!!

CONVERSATION

19 Σχολια:

  1. χαχα! Πριν λίγο ήμουν στο Ρουλάκι και είδα κι εκεί pompom!
    (Ξέρεις κάτι επί του θέματος??!!!)
    :-p
    Σούπερ ιδέα, Κική μου!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά-πολλά! (Ξανά!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα έμαθες κι εσύ τα καλά μου δηλαδή!!! Χα χα χα!!! Πήρε χαρά η Ρούλα που πήγε σύννεφο!!! Φιλιά μικρή μου!

      Διαγραφή
    2. μπορει να μην πήρα ειδηση τα πον πον σου όμως εχω παθει εθισμό χα..χα..θα τον δεις τον εθισμό οσωνουπο.. μικρή μου Κική ... φιλακιααααααα!!

      Διαγραφή
  2. Τετοιες χαρούμενες ιδεες είναι πάντα ευπροσδεκτες, κι ας πέρασε ο μηνας που ανοίγουν τα σχολεία. Για εμάς τους αρκετα μεγαλους μαθητές που διαβάζουμε από επιλογή καθε μερα μπορει να είναι αρχη για κάτι καινούριο!
    Φιλάκια!!!
    Υγ: φετος θα είμαι κι εγω ξωτικό!..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κι εσύ διαβάζεις πολύ παιδί μου και το ξέρω οπότε θα σου είναι πολύυυυ χρήσιμος ένας τέτοιος σελιδοδείκτης!!! Χα! Πόσο χαίρομαι που θα είσαι ξωτικό!!!

      Διαγραφή
  3. Εύκολα, γρήγορα, διασκεδαστικά αλλά και πανέμορφα! Έξυπνοι σελιδοδείκτες, Κική μου. Πολλά φιλιά. Λυπάμαι που ενώ ήμουν ξωτικό τις προηγούμενες χρονιές, φέτος δεν θα μπορώ να είμαι γιατί δεν έχω Facebook. Εσύ όμως να χαρείς τη διαδικασία, φίλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο κρίμα που δεν θα είσαι στη μεγάλη παρέα φέτος! Το FB είναι θέμα επιλογής για τον καθένα οπότε δεν έχω να πω κάτι! Θα χαρώ τη διαδικασία και για σένα γλυκιά μου!

      Διαγραφή
  4. Αυτο και αν δεν είναι στυλ,Κική μου.Τάχει όλα είναι χουχουλιάρικο παιχνιδιάρικο.Αυτά τα πομ πομ,είναι τόσο εντυπωσιακά...Φιλάκια και καλό σ/κο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι Μαράκι μου είναι ακριβώς όσα είπες! Εντυπωσιακά και χουχουλιάρικα!! Φιλιά και καλή εβδομάδα!!!

      Διαγραφή
  5. Τη καλοοοοο ....καλο Σαββατοκυριακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα προμηθεύτηκα κι εγωωωωωωω!
    Τί νομίζατε, μόνο εσύ και η Ρούλα θα φτιάχνετε; 😂😂😂😂😂
    Υπέροχη ιδέα κοριτσάκι μου!
    Και για στολίδια στο δέντρο κάνουν!
    Καλή συνέχεια και Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά εσύ θα ζωγραφίσεις με αυτά τα παιχνιδιάρικα πραγματάκια!!!Το δεντράκι μου είναι στα Προσεχώς Ρενάκι! Με τσάκωσες!!!

      Διαγραφή
  7. Τι όμορφη ιδέα! Και το διάβασμα γίνεται παιχνιδιάρικο και διασκεδαστικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παιχνιδιάρικο και διασκεδαστικό... ! Γι΄αυτό ακριβώς τα έκανα!!Χα χα χα!!! Αν δει τι βιβλία μοστράρουν στη φωτογραφία θα καταλάβεις!!!! Χι χι χι!!! Σε φιλώ γλυκιά μου!!!

      Διαγραφή
  8. Είναι πολύ όμορφοι.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εύκολα, γρήγορα και υπέροχα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υour comments make me happy!!