Χριστουγεννιάτικο περιτύλιγμα


           Με τι άλλο; Μα φυσικά με Pom pom και μη μου πεις πως δεν είναι απίθανη ιδέα; Και ακριβώς επειδή είναι απίθανη ιδέα αυτή η ανάρτηση θα φιλοξενηθεί από το αγαπημένο σε όλους μας Ef Zin Creation, ένα blog γεμάτο χρώμα, φρέσκιες ιδέες και με μια ιδιαίτερη αδυναμία σε αυτά τα μαλλιαρά πολύχρωμα μπαλάκια. Η χαρά μου λοιπόν είναι διπλή, πρώτα απ' όλα γιατί έφτιαξα κάτι που μου άρεσε πολύ και το αγάπησα σαν project  και δεύτερον γιατί αυτό που αγάπησα εγώ πολύ θα γίνει μέρος του Ef Zin Creations



Η αγάπη μου για τα Pom Poms είναι πλέον γνωστή! Είναι γλυκά, χνουδωτά, χαριτωμένα και γιατί όχι... αγαπησιάρικα και ναι, ταιριάζουν παντού!!! Νομίζω μάλιστα πως όπου μπαίνουν είναι ικανά να αναδείξουν και το πιο ασήμαντο αντικείμενο, τόσο που ακόμα και ένα περιτύλιγμα αποκτά άλλη αισθητική χάρη σ΄εκείνα!!!


Φέτος για τα δώρα μου σκέφτηκα πως θα ήταν πολύ όμορφο να  δημιουργούν διπλά και πολύχρωμα χαμόγελα στους παραλήπτες τους από την πρώτη στιγμή! Η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά και στη συγκεκριμένη περίπτωση αυτή η μικρή λεπτομέρεια  έκανε πρώτα απ' όλους εμένα να χαμογελώ. Χειροποίητο το δώρο μου, χειροποίητο και το περιτύλιγμα και μάλιστα με προοπτική για μελλοντική διαφορετική χρήση! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ξανά και ξανά με χίλιους δυο τρόπους αρκεί να υπάρχει φαντασία! Σίγουρα πάντως δεν θα πεταχτεί στον κάδο των αχρήστων! Δίνουμε με λίγα λόγια στο περιτύλιγμα μια δεύτερη ευκαιρία και μάλιστα πολύ πολύ καλή!





Εντυπωσιακό, προδιαθέτει για το περιεχόμενο που εσωκλείει και είναι ανέξοδο. Το μόνο που χρειάζεται είναι χαρτί Craft και μαλλάκι για πλέξιμο, τον τελευταίο καιρό που όλοι λίγο πολύ ασχολούμαστε με  κατασκευές πάσης φύσεως ε, όλο και κάτι θα έχουμε στα μαγικά ντουλάπια μας, οπότε δεν χρειάζεται να ξοδευτούμε!!! Εγώ για περιτύλιγμα χρησιμοποίησα χαρτί του μέτρου που το έχω μπόλικο για τις κατασκευές του σχολείου και για τα Pom Poms διάλεξα  χρώματα τα οποία  ξεφεύγουν από τα καθιερωμένα των Χριστουγέννων, ακριβώς για να χρησιμοποιηθούν  πιο εύκολα μέσα στη διάρκεια της χρονιάς!


Τα λευκά μου Pom poms τα έκανα στολίδια στο δεντράκι! Σου είπα πως ταιριάζουν παντού!!! Επίσης επάνω στα δώρα έγραψα και μηνύματα! Άνετα θα μπορούσα να βάλω και καρτούλες αλλά σκέφτηκα πως έτσι είναι ήδη γεμάτο το πακέτο να μην το παρακάνω... !


Δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά μπήκαμε στην τελική ευθεία! Αρχίζουμε να τσεκάρουμε μία μία τις δουλείες που έμειναν  να κάνουμε για τη γιορτινή προετοιμασία και φυσικά φροντίζουμε τα δώρα μας μέσα αλλά και έξω!!!


Καλή προετοιμασία και καλή διασκέδαση αν έχετε σκοπό να παίξετε με το περιτύλιγμα των δώρων σας και φυσικά ...

Ευτυχισμένα Χριστούγεννα
σε όλους 
παιδιά!!!

CONVERSATION

12 Σχολια:

  1. !!!!!!!!!!!!!!γλυκααααααααααααααααα καλες γιορτες σου ευχομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επίσης γλυκιά μου!!!! Καλλά Χριστούγεννα!!!

      Διαγραφή
  2. Εχω ξετρελαθεί με τα πομ πομ σου Κικίτσα μου.
    Για το αμπαλάζ είναι πολύ ιδιαίτερη αυτή η τσαχπινιά.
    Καλές γιορτές και του χρόνου με υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε βλέπω να ξεκινάς το άθλημα κι εσύ!!! Χα χα χα!!!Καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα Ρενάκι!!!!

      Διαγραφή
  3. τρελα τα ποπ πον σου!
    Εύχομαι καλές γιορτές με Υγεία!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λιτσάκι μου καλά Χριστούγεννα και σε σένα γλυκιά μου!!!

      Διαγραφή
  4. Xα..χα..βρε τι κολητικα είναι αυτα τα πον πον..βρε Κικίτσα μου;
    Πω..πω..εθισμός ειναι ψυχή μου...τα βαζω και εγω όπως θα προσεξες παντου...ακομα και στο δεντρακι μου σαν και σενα...εεεεε τα μεγαλα πνευματα συναντιωνται χα..χα... τρελή ιδέα να μπουν και στο περιτύλιγμα...
    Κικίτσα μου να περάσετε αγαπη μου τις πιο μαγικες γιορτες σας γιορτινες και χαρουμενες στιγμες σας.. με υγεια και αγαπη παντου.. και να υποδεχτητε τον καινουργιο χρόνο με πολλα χαμογελα και χαρα...!!! ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑς ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΕΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ!!!! φιλακιααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδες Ρουλάκι μου!!! Χα χα χα!!!Και κάνεις τα πάντα με αυτά!!! Καλά Χριστούγεννα αγαπημένη μου!!!

      Διαγραφή
  5. Πολύ όμορφα.
    Καλά Χριστούγεννα.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή Χρονιά γλυκιά μου! Τα καλύτερα σου εύχομαι!!!

      Διαγραφή
  6. Χρόνια πολλά Κική μου, καλές και χαρούμενες γιορτές να έχεις 🎄🎄🎄🎄

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υour comments make me happy!!