Με μία Νεράιδα θα κλείσω το φετινό χειμώνα!


Πάει καιρός από την τελευταία φορά που έκανα ανάρτηση με θέμα τα Βιβλία Ευχών! Ούτε κι εγώ ξέρω από πότε... Και αν δεν με έπιανε η προκοπή να τακτοποιήσω τους φακέλους μου στον υπολογιστή, θα έμεναν στα αζήτητα πολλά πραγματάκια με τα οποία καταπιάστηκα κατά καιρούς! Τα βάζω όμως στη σειρά και σιγά σιγά θα τα αναρτήσω!!! Μάλλον είναι καιρός να οργανωθώ λιγάκι και να ετοιμάσω ένα Blogging Planner! Εντάξει, ποτέ δεν είναι αργά!!!Το εν λόγω βιβλιαράκι, το έφτιαξα πέρυσι για μια απίθανη ΘΕΑ! Αριάδνη, όνομα και πράγμα! Από τα πιο όμορφα πλάσματα που έχω δει στη ζωή μου και το μουτράκι της ήταν πραγματικά η απόλυτη έμπνευση για να  φτιάξω το βιβλίο της!


Κι επειδή η μαμά της, τα άφησε όοοολα επάνω μου, διάλεξα γι' αυτήν μια από τις πιο αγαπημένες μου συλλογές χαρτιών και με κυρίαρχο στοιχείο την ίδια τη μπουμπού,  έντυσα μία μία τις σελίδες!!!





Και όταν μπλέκομαι με τα χαρτιά μου, τις κόλλες, τα ψαλίδια και όλη την προίκα του  scrapbooking,  είναι σαν να βάζω κάθε φορά ένα στοίχημα με τον εαυτό μου! Mέχρι πού μπορώ να φτάσω την ιστορία αυτού του βιβλίου; Μμμμ! Ειλικρινά, μπορώ να τη φτάσω πολύ μακριά! Κάθε σελίδα και μια  μικρή ιστοριούλα!!! Η Αριάδνη Βικτώρια είναι πια κατά ένα χρόνο μεγαλύτερη αυτό όμως δεν σημαίνει πως είναι  αργά για να ευχηθώ σε αυτό το πλασματάκι να είναι φωτισμένο, γερό και λαμπερό σε κάθε σελίδα της ζωής της!!!


Φυσικά δεν διάλεξα τυχαία αυτό το Βιβλίο για να κάνω την τελευταία ανάρτηση του χειμώνα!!! Τον αποχαιρετούμε σιγά σιγά, με χρώμα, παιδιάστικη διάθεση και όρεξη τεράστια για ήλιο και λάμψη!!! Η άνοιξη είναι μια ανάσα μακριά...!!!

CONVERSATION

18 Σχολια:

  1. Τι όμορφη και χαρούμενη και ανοιξιάτικη συνθεση!!
    Από scrapbooking δεν ξέρω πολλά, αλλά το αποτελεσμα μου αρεσει τόσο πολύ!!
    Φιλακια!!💟💛💚

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πού να δεις και το μπουμπουκάκι!!! Πόσο χαίρομαι που σου άρεσε!!! Φιλιά Νικούλα μου!

      Διαγραφή
  2. με τον καλυτερο τροπο διαλεξες να αποχειρετησεις το χειμωνα!!!
    Υπέροχο το βιβλίο σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για να εγκρίνεις εσύ κάτι σημαίνει!!!Ευχαριστώ κοριτσάρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπέροχο το βιβλίο/πεταλούδα, Κική μου!!! Καταπληκτικά χαρτιά και χρώματα!
    Να έχει υγεία, αγάπη και τύχη στην ζωή της η μικρούλα νεραϊδούλα Αριάδνη!
    Φιλάκια πολλά, καλό Σαββατοκύριακο και με το καλό να μας έρθει η 'Ανοιξη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαριαννάκη μου γλυκό φιλιά πολλά κι από εμένα!!! Με το καλό να την υποδεχτούμε αν και απ' ό,τι φαίνεται ο Φλεβάρης έχει άλλα σχέδια!!!

      Διαγραφή
  5. Αυτά τα κορδελακια στο σπιράλ πολύ μου αρέσουν.Νομίζω ότι το πέτυχες πού στη διακόσμηση του.Πραγματικά είναι χαρούμενα ανοιξιάτικα χρώματα με φαντασία Κική μου.Τα φιλιά μου και καλή συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και σε μένα αρέσουν αυτά τα κορδελάκια πολύ γι'αυτό τα βάζω πάντα! Φιλιά πολλά πολλά και καλή συνέχεια και σε σένα Μαράκι!

      Διαγραφή
  6. Έχω δει τη δουλειά σου Κικίτσα μου και ξέρω πόσο τέλειο θα το έκανες.
    Ευτυχώς που δεν ασχολήθηκα με αυτό το χόμπι .
    Δεν με έσωνε τίποτα 😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣
    Καλή συνέχεια και φιλάκια πολλά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρενάκι μου, προχθές που τακτοποιούσα τους φακέλους βρήκα τις φωτό από τα δικά σας βιβλία! Σ' ευχαριστώ και πάλι για την εμπιστοσύνη! Ξέρεις εσύ! Όσο για το αν είχες ασχοληθεί με αυτό το κομμάτι, θα έκανες τέλεια πράγματα αυτό είναι το μόνο σίγουρο!! Σε φιλώ!!!

      Διαγραφή
  7. Λατρεύω αυτά τα τόσο όμορφα βιβλία που φτιάχνεις Κική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερινάκι μου, σ' ευχαριστώ πολύ πολύ!!!Φιλιάααα!!!

      Διαγραφή
  8. Πολύ όμορφο
    Καλή Σαρακοστή
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βιάζεσαι για την άνοιξη έχει ακόμη περισσότερο απο μήνα αλλά και όλοι μας θέλουμε ώς δια μαγείας όλα να είναι χρωματιστά ευωδιαστά κάτω από ένα λαμπρό ήλιο Η πεταλούδα εντυπωσιακή και δουλεμένη με πολύ μεράκι χαίρομαι οταν νέα άτομα έχουν τέτοιες ευαισθησίες και ικανότητες!Η οικογένεια σου ειναι τυχερή που έχει συναρχηγό μία τόσο ηρεμη και με καλλιτεχνικές ανησυχίες προσωπικότητα! Καλημέρα με αγάπη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ! Εφάκι, βιάζομαι δεν λες τίποτα και να που μας έριξε τα χιόνια αυτές τις μέρες και παρά το γεγονός πως ήταν πανέμορφα, νιώσαμε πως η άνοιξη είναι τελικά αρκετά μακριά και αυτό είναι κάτι που πραγματικά δεν το αντέχω!! χα χα χα!!!! Καλά η δική μου οικογένεια μπορεί να είναι τυχερή, για τη δική σου βρε τι να πούμεεεε;;;; Είσαι η γιαγιά που όλοι θα ήθελαν!Και σου κλείνω το μάτι τώρα!!! Φιλιά αγαπημένη μου!

      Διαγραφή
  10. τι αποχεραιτας ακριβως;;; αφού σας χίονισε! χαχαχαχα πλακα έχει!
    το βιβλίο σας είναι απλά υπέροχο! από τα ομορφότερα που έχω δει. και μου άρεσε και το χαρτί που έβαλες αλλά και η τσαχπινιά με τις κορδέλες! απλά κουκλίστικο!!! Αντε να δουμε και άλλα τώρα...μη ξεχαστεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άστα ρε συ Ζίνα!Την πατήσαμε φέτος αλλά μας άρεσε εδώ που τα λέμε!Μπήκαμε όμως για τα καλά στους ρυθμούς μας και πάλι!!!!Και περιμένουμε πια την άνοιξη, να ΄ρθεί μπας και αλλάξει λιγάκι η διάθεσή μας!!Σου άρεσε το βιβλίο Ε; Χαίρομαι πραγματικά! Φιλιά πολλά κοριτσάκι!!!

      Διαγραφή

Υour comments make me happy!!