All you need is LOVE



Ο μήνας της Αγάπης ολόκληρος βρίσκεται μπροστά μας και πώς να μην χαμογελώ αφού αυτό σημαίνει πως σε λίγο σε πάρα πολύ λίγο θα υποδεχτούμε τον ήλιο και τα χρώματα της άνοιξης; Τον αγαπώ αυτό το μήνα, αγαπώ κι αυτή τη γιορτή και όσο κι αν παλιότερα ανήκα στη μεριά όσων υποστηρίζουν πως είναι μια εμπορική ξενόφερτη βλακεία, πλέον ως τρελά ερωτευμένη μαμά έχω να πω πως αυτή η μέρα είναι μια καλή ευκαιρία να στολίσουμε το σπίτι μας με τα χρώματα της Αγάπης γιατί πολύ απλά αγαπάμε τα πάντα γύρω και μέσα σε αυτό και τα αγαπάμε πολύ!!!!


Πριν σου δείξω όμως τη γωνιά μου, θέλω να σου παρουσιάσω κάτι πολύ πολύ όμορφο που συμβαίνει εδώ και τέσσερις μήνες στη μπλοκόσφαιρα, θα σε γεμίσει με ιδέες και θα σε κάνει να κολλήσεις!
7 (εφτά) Creative Bloggers γεμάτες φρέσκες και ιδιαίτερες DIY ιδέες μέσα από 6 blogs φροντίζουν να υποδέχονται  με έξυπνες διακοσμητικές παρεμβάσεις στο σπίτι τους και να μας τις παρουσιάζουν την πρώτη εβδομάδα του κάθε μήνα! Οι δημιουργίες των κοριτσιών βασίζονται πάντα σε ένα κοινό τίτλο αλλά η κάθε μία βάζει τη δική της σφραγίδα σε αυτό τον τίτλο! Μια όμορφη ομάδα που αν την παρακολουθείς ήδη, το γνωρίζεις καλά πως δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τις αντίστοιχες ξένες ομάδες που ακολουθούμε στα social media αντιθέτως, μάλλον έχει να δείξει πολλά...
Για όσους όμως δεν την έχετε πάρει ακόμα είδηση, τότε πρέπει να ενημερωθείτε οπωσδήποτε! Οι Creative Bloggers λοιπόν είναι ακριβώς αυτό που δηλώνει ο τίτλος της ομάδας τους, μια ομάδα από 7 δημιουργικά κορίτσια και για να τις γνωρίσουμε καλύτερα δεν έχουμε παρά να επισκεφθούμε τα blog τους.

 Για να μην απορείς όμως άλλο και σε παιδεύω με σκέψεις, θα σου πω  πως πλέον μέσα σε αυτή την ομάδα προστίθεται και το Creative Moments!!!  Ναιιιι!!! Και η χαρά μου είναι τεράστια, καλά το κατάλαβες!!!

Και για να ολοκληρώσω με την επίλυση των αποριών  θα πρέπει να πω πως  στην ομάδα μπαίνω ως "αντικαταστάτρια" της διπλής Χαράς που δεν είναι άλλη από την Ελεάνα και αν δεν έμαθες γιατί η χαρά είναι διπλή και συνεχίζεις να έχεις απορίες τότε σίγουρα θα πρέπει να επισκεφθείς το blog της My Home My memories  και να μάθεις τα πιο όμορφα νέα της παρέας! Αιτία αυτής της συνεργασίας λοιπόν είναι μια μικρή Θεά! Μια μπουμπού που την περιμένουμε με χαρά!
Και καλύτερος συνδυασμός για να κάνω το deputo μου δεν μπορούσε να υπάρξει... Μια μπουμπού και ένας μήνας γεμάτος Αγάπη!!!

Τίτλος του project για το μήνα Φεβρουάριο είναι " Έρωτας είναι θαρρώ " και μπορεί να εξυμνεί τον έρωτα όμως τίποτα μα τίποτα δεν πρέπει να είναι κόκκινο...!!! Μμμμ! Δύσκολο ή μήπως είναι ένας καλός λόγος για να πείσουμε και τους πιο δύσκολους πως αγαπάμε τα πάντα γύρω μας και τα αγαπάμε δυνατά! Το κόκκινο είναι από μόνο του "τζιζ" οπότε δύσκολα θα το χρησιμοποιούσα για να διακοσμήσω κάτι στο σπίτι, εκτός αν ήταν λουλούδι. 'Eτσι αφού το παίδεψα λιγάκι στο μυαλό μου σκέφτηκα να στήσω μια γωνιά στο σπίτι με τα χρώματα της άνοιξης που σε λίγο ξεπροβάλλει! 



Άνοιξα το μαγικό μου ντουλαπάκι και έμεινα για ώρα να κοιτάζω τα  τζίγκιρι μίγκιρι που γεμίζουν κουτιά και μπουκαλάκια αλλά και τα χαρτιά μου, που τα αγαπώ ιδιαίτερα! Αφού έβγαλα και ξανά έβαλα πίσω διάφορα πραγματάκια τελικά κατέληξα να ετοιμάσω μια σύνθεση από χαρτιά, λουλούδια, πούπουλα και πεταλούδες και όλα αυτά επέλεξα να πλαισιώνονται από ένα τελαράκι ή αλλιώς στεφανάκι κεντήματος! Τη σύνθεση την ολοκλήρωσα με ένα  banner από καρδιές και μοίρασα σε κάθε καρδιά ένα από τα γράμμα        της λέξης "love"


Τα υπόλοιπα ήταν εύκολα! Χρησιμοποίησα τρεις κορνίζες που ήδη είχα και μέσα σε αυτές έγραψα με χρυσό μαρκαδόρο διάφορα μηνύματα σχετικά με το θέμα. Στη μία από αυτές διάλεξα να βάλω για πλάτη  ένα από τα πιο αγαπημένα μου χαρτιά και χωρίς να προσθέσω κάτι επιπλέον  την άφησα για φόντο του συνόλου. Για να ολοκληρώσω το σκηνικό χρησιμοποίησα ένα κηροπήγιο και κάθισα να απολαύσω απογευματινό καφεδάκι!



 All You Need is Love και αυτό είναι μια μεγάλη αλήθεια! Καλό μήνα! Καλό Σαββατοκύριακο και φυσικά μην ξεχάσεις να επισκεφθείς τα υπόλοιπα blogs της ομάδας για να μη χάσεις καμία από τις αναρτήσεις


Δευτέρα: La crème
Τετάρτη: Ioanna's Notebook
Πέμπτη: Bisozozo
Παρασκευή: Creative Moments
Σαββάτο: VioletMimosa


CONVERSATION

21 Σχολια:

  1. Είναι όλα τόσο ρομαντικά, τόσο αγαπησιάρικα! Είναι αυτό που λέω εγώ πάντα... ένας άνθρωπος που φαίνεται πως ξεχειλίζει από ομορφιά ψυχής και πληθώρα συναισθημάτων δεν γίνεται να "χειροτεχνήσει" διαφορετικά. Βγαίνει όλο αυτό σε ότι φτιάχνει, σε ότι ακουμπάει! Μπράβο Κική μου, το ντεμπούτο σου στην ομάδα είναι εξαιρετικό και εγώ τουλάχιστον νιώθω τυχερή που είσαι μαζί μας! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μμμ! Εντάξει τώρα κοκκινίζω!!! Χα χα χα!!!Σ'ευχαριστώ Χριστινάκι μου, χαίρομαι ιδιαίτερα για όσα μου γράφεις και τα εκτιμώ!!! Για μένα είναι πολύ πολύ μεγάλη η χαρά που είμαι στην ομάδα και θα συνεργαστώ μαζί σας! Σε φιλώ!!!

      Διαγραφή
  2. Πολύ ωραίο και πολύ ρομαντικό το αποτέλεσμα!!! Μπράβο Κική! Καλη αρχή στην ομάδα! Φιλια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ Λενάκι! Φιλιά κι από εμένα!

      Διαγραφή
  3. Έλιωσα με το κείμενο σου!! Θα συμφωνήσω με την Χριστίνα, ξεχειλιζεις απο αγάπη και αυτο βγαίνει σε οτι κάνεις και γράφεις!! Τα τελευταία χρόνια και εγώ δε τον πιστευω τον Άγιο Βαλεντίνο όμως τις κατασκευές τις ζηλεύω γιατί δίνουν λιγο ρομαντισμό στην καθημερινότητα μας!! Μπορεί τώρα με την μικρή να παρασυρθω.. ;) Καλή αρχή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά εσύ τώρα θα πάθεις παράκρουση έρωτα!!!Χα χα χα!!! Σου 'ρχεται!!! Τα βέλη θα πέσουν επάνω σου από 100 μεριές!!! Εδώ θα είμαι και θα μου λες!!! Σε ευχαριστώ για τα όμορφα λόγια! Σε εκτιμώ και το έχεις καταλάβει έτσι κι αλλιώς!!! Φιλιά πολλά και άντε μη μας κρατάς άλλο σε αγωνία...!!! Φιλιά μέσα και έξω!!!

      Διαγραφή
  4. Καλώς μας ήρθες!!!Πόσο όμορφα και έξυπνα διακοσμημένη η γωνιά σου!!! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς σας βρήκα Ζωγριαφιά, χαίρομαι που σου άρεσε η γωνιά!!! Φιλιά κι από εμένα!!!

      Διαγραφή
  5. Ναιιιι!! Πόσο τη χαίρομαι αυτή την ομάδα και πίσο βρίσκεσαι στο στοιχείο σου ανάμεσά τους!!
    Εχουμε να δούμε πολλά, ενδιαφέροντα και προπάντων καλόγουστα, όπως σ' αυτη την ανάρτηση! Και ναι, δε μας χαλάει η γιορτή αυτη, όσο η κακογουστιά που συνήθως τη συνοδεύει...
    Είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος,αγαπάμε τα γλυκά χρώματα και περινένουμε την άνοιξη!!!
    Φιλιά πολλά και μια μεγαλη αγκαλιά με αγάπη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα αν δεν ήμασταν στο ίδιο μήκος κύματος αγάπη μου, η ζωή δεν θα μας έφερνε κοντά! Ε;;; Συμφωνώ πως δεν φταίει η γιορτή αλλά τα παρδαλά στοιχεία που την περιβάλλουν! Φιλιά και μια τεράστια αγκαλιά σε όλους !!!

      Διαγραφή
  6. Πολύ όμορφη και ρομαντική κατασκευή! Μου άρεσε ο τρόπος που περιέγραψες την διαδικασία της σαν μια μικρή ιστορία! Καλώς ήρθες στην ομάδα μας!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντάξει Ο,Τι φτιάχνουμε κρύβει από πίσω μια μικρή ιστορία 😘 καλώς σας βρήκα!!!!

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος11/2/18

    υπεροχο!!!!
    ...irida...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Όμορφα στοιχεία,ωραία η ιδέα σου και φυσικά στο να συμβάλλεις σ'αυτή την ομάδα Κική μου.Γέμισες μ'αγάπη το ιστολόγιο σου και αυτό φαίνεται απο την περιγραφή σου.Καλή εβδομάδα και να μας χαρίζεις όμορφες εικόνες όπως αυτές Κική μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαράκι μου, για να σου άρεσε είμαι σε καλό δρόμο!Είπαμε η γνώμη σου μετράει!!! Καλή εβδομάδα και σε σένα γλυκιά μου!

      Διαγραφή
  9. Υπέροχο και ρομαντικό το σκηνικό που ετοίμασες Κική μου! Εξάλλου όπως το λες all you need is love!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι!!! All you need is love!!! Καλή εβδομάδα Κατερινάκι μου!!!

      Διαγραφή
  10. Πόσο όμορφα ταίριαξες τα τσίγκιρι μίγκιρι Κικίτσα μου.
    Χωρίς αυτά βέβαια δεν ζούμε εμείς.
    Ο Άγιος Αυτός μπορεί να μη μας λέει τίποτα, είναι ευκαιρία όμως για δωράκια και στολίδια αγαπησιάρικα.
    Καλή συνέχεια σ αυτή την ώρα Θα ομάδα.
    Φιλάκια στα παλικάρια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ! Αυτά τα τσίγκιρι μίγκιρι Ρενάκι μου, που δεν έχω και που να τα βολέψω όοοολα πια!!! Χαίρομαι που σου άρεσει κοριτσάκι μου!Φιλιά κι από εμάς!!!

      Διαγραφή
  11. Νομιζω Κική μου οτι εισαι η προσωποποιηση της αγαπης και της χαρας μκρή μου ..τωρα τα αγγλικα τα προσπερνω..χι..χι. αλλα χαιρομαι που χαιρεσαι που μπήκες στην ομάδα των κοριτσιων!! πολύ ομορφη και ρομαντική η δημιουργία της αγαπης.. χωρις τα κοκκινα..ναι!!!
    να περάσετε ενα ομορφο τριήμερο με τα αγορια σου και κατι χαρουμενο διαβασα αλλα για επιβαιβέωση θα τα πουμε αγαπη μου ναι;!! φιλακιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υour comments make me happy!!