World Travel - Airplane Wishbook




Αγαπημένο βιβλίο ευχών! Μία από τις δουλειές μου που αγάπησα πολύ σαν κατασκευή. Μεγάλη πρόκληση αρχικά γιατί ξέφευγε από τα συνηθισμένα και στο τέλος έγινε αγάπη μεγάλη! Τα αγόρια είναι δύσκολα σε όλα τους, στα ρούχα, στα παπούτσια, τα αξεσουάρ, ακόμα και στο θέμα που θα διαλέξει η μαμά για τη βάφτιση του μωρού της. Θέλει έμπνευση και γούστο για να βγει κάτι πολύ καλό και η συγκεκριμένη μαμά, που εμπνεύστηκε το θέμα World Travel γενικά το έχει... 
Δεν ήταν η πρώτη φορά που συνεργάστηκα μαζί της. Έχει δύο υπέροχα αγόρια για τα οποία ετοίμασε υπέροχες βαφτίσεις και τα βιβλία για τις ευχές των καλεσμένων τα εμπιστεύτηκε σε μένα!!! Πόσο χαίρομαι όταν συμβαίνει αυτό!!! Απολαμβάνω πραγματικά αυτό που φτιάχνω και αγαπώ πολύ πολύ τους ανθρώπους για τους οποίους προορίζονται!!!
Για τον μιρκό Μάρκο το θέμα ήταν το αερόστατο και το βιβλίο μπορείτε να το δείτε εδώ . Ο μικρούλης Μάριος όμως είχε θέμα πραγματική πρόκληση!!! Ταξίδια στον κόσμο όλο με ένα αεροπλάνο!!! 






 Τελικά αν σου δίνουν  μια εξαιρετική ιδέα, άπλετη ελευθερία, ένα πανέμορφο μωρό και υπέροχα χαρτιά στη διάθεσή σου, καταφέρνεις να πετύχεις κάτι πολύ όμορφο και ξεχωριστό για ένα έτσι κι αλλιώς ξεχωριστό αντράκι!!! 






Οι σελίδες του βιβλίου είναι "πολυταξιδεμένες" και έχω την αίσθηση πως κι αυτός ο μικρός ταξιδευτής της ζωής και του κόσμου θα καταφέρει να γνωρίσει πολλούς προορισμούς στη ζωή του!!!

Με ταξίδια αποχαιρετώ τον Απρίλη!!!
Τα καλύτερα έρχονται...

CONVERSATION

14 Σχολια:

  1. Μα τι όμορφο Κική μου!!!Και του Μάρκου ήταν όμορφο,αλλά το vintage θέμα πάντα μου αρέσει!!!Φάντάζομαι πως θα είναι και όλη η βάπτιση!!Να ναι καλά να τα χαίρονται και να τα καμαρώνουν!!φιλιά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεσποινάκι μου, πολλές φορές οι άνθρωποι μας εμπνέουν για να φτιάξουμε κάτι!!! Έτσι και σε αυτή την περίπτωση! Χαίρομαι που σου άρεσαν και τα δύο! Φιλιά κι από εμένα

      Διαγραφή
  2. Τρελαίνομαι για τη δουλειά σου.
    Πώς να σε εμπιστευτούν τα άλμπουμ κι όχι μόνο.
    Υπέροχα και τα δύο Κικίτσα μου.
    Να είσαι γερή και να δημιουργείς τέτοιες ομορφιές.
    Να χαίρεστε τα μωράκια σας.
    Φιλάκια πολλά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο χαίρομαι για τα σχόλιά σου Ρένα μου! Σ΄ευχαριστώ πολύ για τα όμορφα λόγια!! Φιλιά κι από εμάς!!!

      Διαγραφή
  3. Όταν οι φίλοι σου σ'εμπιστεύονται και σου αναθέτουν μια εργασία που θα φανεί η δουλειά σου ,πρώτον χαίρεσαι και δευτερον κάνεις το καλύτερο για να τους ευχαριστήσεις.Απίθανο το άλμπουμ των ευχών για μια υπέροχη βάπτιση.Σας εύχομαι τα καλύτερα για τον μήνα Μάιο Κική μου.Πολλά φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι είναι όταν κάποιος σ΄εμπιστέυεται κι εσύ προσπαθείς να φανείς αντάξια!! Φιλιά πολλά Μαράκι μου!!!

      Διαγραφή
  4. και το θεμα της βάπτισης υπεροχο και το βιβλίο! πραγματικα σε ταξιδευει και στο χρόνο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μμμ! Ναι σε ταξιδεύουν! Κι εγώ έτσι ένιωσα με το θέμα αυτής της βάφτισης!!

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος2/5/18

    Kiki mou, thanks for all the love you put into both wishing books for my two little sunshines!! ❤ Cristina

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγάπη μου γλυκιά και όμορφη μανούλα! Εγώ σ΄ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σου! Χαίρομαι που σε έκανα χαρούμενη! Να χαίρεσαι τα αστέρια σου κι εκείνα να σε καμαρώνουν! Φιλιά σε όλους!!!

      Διαγραφή
  6. Λατρεύω αυτά τα υπέροχα άλμπουμ που φτιάχνεις Κική, είναι παραμυθένια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τέτοια να διαβάζω από μία χρυσοχέρα και τι άλλο να θέλω!!! Σε φιλώ Κατερινάκι μου!

      Διαγραφή
  7. Να το ξερεις Κικη μου οτι σιγουρα με ενα τετοιο βιβλιο ευχων ταξιδιαρικο ο μικρουλης.. θα εχει πολλα ονειρεμενα ταξιδια στην ζωή του..να τον χαιρονται οι γονείς του.. και εσυ να κανει παντα τοσο όμορφες δημιουργίες !
    Καλο και χαρούμενο μηνα να εχεις μικρή μου...φιλια στα αγορια σου.. και σε σενα πολλα φιλακιααα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρουλάκι μουυυυ!!!! Ταξιδιάρες ψυχές θα είναι όλα τα παιδάκια αν εμείς τους το χαρίσουμε σαν εφόδιο!!! Σε φιλώ ομορφιά μου!!!!

      Διαγραφή

Υour comments make me happy!!