Pretty Pastel Book Clock




Σε παστέλ τόνους και ο χρόνος!!! Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη!!! Οι μέρες του Πάσχα πέρασαν και με την καινούρια ανάρτηση έχω την αίσθηση πως χωρίς να το θέλω ξεκινάω να μετράω το χρόνο αντίστροφα!!!  Βρισκόμαστε στην καρδιά της άνοιξης, όλα γύρω είναι ολάνθιστα και το φως του ήλιου επιτέλους χαρίζει ζωντάνια και χαμόγελα! Πώς θα μπορούσαμε λοιπόν να μην εμπνευστούμε απ΄όλο αυτό για το 7ο project των Creative Bloggers; 


Τα χαρτιά μου, είναι καιρός τώρα που τριγυρίζουν μπροστά στα μάτια μου και για να είμαι ειλικρινής όταν είδα το θέμα πρώτη φορά, τα χαρτιά μου σκέφτηκα, μόνο που αυτή τη φορά θα έπρεπε να ετοιμάσω κάτι έυκολο, γρήγορο και εντυπωσιακό οπότε σκέφτηκα πως ένα ρολόι στο ράφι μου, δεν θα ήταν και άσχημη ιδέα...


Για το συγκεκριμένο project χρειάστηκα τρία διακοσμητικά βιβλία κουτιά, τα οποία είχα κλεισμένα μέσα στα ντουλάπια μου καιρό τώρα, χαρτί κάνσον, γράμματα και αριθμούς αυτοκόλλητα, λεπτοδείκτες, κόλλα, θερμόκολλα και ψαλίδι.


Έντυσα τα βιβλία με τα χαρτιά, έστησα τα βιβλία με διάφορους τρόπους και τελικά μου άρεσε περισσότερο να είναι στη μέση το μεγαλύτερο! Κόλλησα στη ράχη των βιβλίων τα γράμματα και τους αριθμούς και για το τέλος άφησα τους λεπτοδείκτες. Για να τους περάσω έπρεπε πολύ προσεκτικά να ανοίξω μια μικρή τρυπούλα στο χαρτόνι και το βιβλίο ώστε να βιδώσω τους λεπτοδείκτες και με τη θερμόκολλα να κολλήσω το μηχανισμό στο εσωτερικό του βιβλίου!




Και για να δεις όλες τις pastel δημιουργίες και ιδέες των Creative Bloggers μία μία, σου τις έχω συγκεντρωμένες όλες εδώ! Για ρίξε μια ματιά...


⚈ Ρία από La creme  
⚈ Χριστίνα από Art Decoration & Crafting 
⚈ Κατερίνα & Λένα από VioletMimosa
⚈  Κική από Creative Moments 
⚈  Ζωγραφιά από Bisozozo


Να έχετε ένα όμορφο ΣΚ!!!

CONVERSATION

13 Σχολια:

  1. Τι όμορφο! Στην καρδιά της άνοιξης, αυτη ακριβώς είναι η διάθεσή μας!!
    Φιλιά πολλά κοριτσακι μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ! Αυτή η άνοιξη Νίκη μου, ξεμυαλίστρα είναι και μας κάνει να βιαζόμαστε όλο και περισσότερο για το καλοκαίρι!!! Φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή
  2. Τι όμορφο ρολόι !
    Έχω κι εγώ τέτοια βιβλία κουτιά.
    Τα χρώματα υπέροχα, ότι πρέπει για την άνοιξη.
    Να είσαι καλά και φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να η ευκαιρία να τους αλλάξει όψη Ρενάκι μου!!Φιλιά πολλά κι από εμένα!!!

      Διαγραφή
  3. Γλυκο μου κοριτσι χρόνια πολλα Κική μου Χριστός Ανέστη!!
    Καιρό εχω να μπω εδώ απο την μια οι ετοιμασιες για τα παζαρια απο την αλλη ετοιμασίες για το Πασχα και απο την τριτη.. μια ηλικια που ερχεται χωρίς να με ρωτησει..χα..χα.. εεεε πολύ το θελεις να περασει ο καιρός χωρις να τον καταλαβω;
    Ομως ειμαι απαραδεχτη.. οτι και να πω..σόρυ..δεν εχω αφησει αναρτηση για αναρτηση σου που να μην την διαβασω.. σημερα ... (οπως λέμε..σε μια αναρτηση όλα τα σχολια..χι..χι..) και να αποθυκευσω για του χρόνου τις ιδεες σου μικρή μου..!! και οπως ειδα του δωσατε και καταλαβε οικογενειακως στα ντεκορ..!!
    Εχεις γινει μια ντεκορατσού εσύ απο τις καλύτερες..χι..χι..
    Να περνας όμορφα αγαπη μου θα τα πουμε συντομα.. φιλακιααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιος σε παρεξηγεί εσένα αγάπη μου; Εσύ είσαι έτσι κι αλλιώς μέσα σε όλα, δεν λείιπεις ποτέ και από πουθενά!!! Να περνάς και εσύ καλά Ρουλάκι μου!Σε φιλώ!!!

      Διαγραφή
  4. Τέλεια ιδέα!! Μ' αρέσουν και οι χρωματικοί συνδυασμοί που επέλεξες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πραγματικά τέλεια ιδέα, θα συμφωνήσω με την Ρία! Τα χρώματα απόλυτα ταιριασμένα μεταξύ τους αλλά η ιδέα των βιβλίων-ρολόι με ενθουσίασε! Μπράβο πολλά Κική μου, φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντα χαμογελό όταν διαβάζω μήνυμά σου και παίρνω την επιβεβαίωση!!! Φιλιά κι από εμένα!!!

      Διαγραφή
  6. Πόσο όμορφη η ιδέα σου! Μπράβο Κική! Φιλιά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αγαπημένα χρώματα!!!!καλά έκανες και αξιοποίησες τα βιβλία -κουτιά!!!έγινα πολύ όμορφα!!!
    Φιλάκια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υour comments make me happy!!