Summer DIY



Το μπλε της θάλασσας μου πάει είναι το θέμα της τελευταίας γι' αυτή τη σεζόν ανάρτησης από τις Creative Bloggeres! Και σε ποιον δεν πάει αυτό το λατρεμένο μπλε που το περιμένουμε πώς και πώς όλο το χρόνο;;; Ε;;; Λοιπόν σε αυτή τη σειρά των αναρτήσεων θα χορτάσει το μάτι σας και το μυαλό σας από το πιο αγαπημένο μπλε, το μπλε της θάλασσας! 

 Και ενώ ο κύκλος για φέτος από αυτή τη δημιουργική ομάδα κλείνει το μήνα Ιούλιο οπότε δίνουμε και πάλι ραντεβού το Σεπτέμβρη, έχω να σας πω πως πια κοντά μας στην ομάδα θα έχουμε τη Λαμπρινή, τη γνωστή μας Λαμπρούκα από το ομώνυμο blog Lamprouka. Πολυτάλαντο παιδί που τυγχάνει να γνωρίζω από τα παλιά χρόνια της blogoσφαιρας!!! Την καλωσορίζουμε λοιπόν και μαζί με αυτή καλωσορίζουμε και την πλέον αγαπημένη μας  και επίσης ταλαντούχα Ελεάνα από το My home My memories , η οποία έκανε μια μικρή αλλά επιτακτικής ανάγκης παύση και επιστρέφει πια δριμύτερη και ανανεωμένη!!!




Στη σημερινή ανάρτηση, δεν θα σας δείξω πως έφτιαξα εγώ κάτι μπλε, μιας και είχα έτσι κι αλλιώς στο σπίτι μου το πιο αντιπροσωπευτικό μπλε που θα μπορούσα να φανταστώ οπότε σκέφτηκα να σας δείξω πως πάντρεψα τη δική μου αγαπημένη πιατέλα που νομίζω πως όλα τα μπλε της θάλασσας είναι μέσα στο  μεγάλο κύκλο της με ένα άκρως καλοκαιρινό φρούτο, τον ανανά! Και τα δύο αυτά μαζί χάρισαν μια νότα θάλασσας και καλοκαιριού στο μπαλκόνι μου! Καμιά φορά είναι ωραίο να συνδυάζεις πράγματα μεταξύ τους ώστε να δημιουργείς κάτι νέο και πολύ πολύ "φρέσκο" !!!




Την ιδέα του ανανά που γίνεται ένα σούπερ καλοκαιρινό διακοσμητικό βάζο, έστω και για λίγο την επεξεργάζομαι καιρό στο μυαλό μου και νομίζω πως τώρα ήταν η κατάλληλη ευκαιρία για να το φέρω στα μέτρα μου! Πανεύκολο, γρήγορο, πολύ όμορφο, άκρως καλοκαιρινό και πεντανόστιμο project! Τα έχει όλα λοιπόν!!!


Hand Made by  Iliana  Lazaridou


Την πιατέλα μου την έχω διακοσμητική όλο το χρόνο στο σπίτι. Έχει μεγάλη συναισθηματική αξία για μένα και είναι φτιαγμένη από χέρι που μόνο υπέροχα πράγματα ξέρει να δημιουργεί. Οπότε την έβγαλα στο μπαλκόνι και την άφησα να περιμένει μέχρι να ετοιμάσω το περιεχόμενο που θα τη συνδύαζα!!! Οπότε ασχολήθηκα με τον ανανά μου! 




Αρχικά διάλεξα έναν ανανά όχι πολύ ώριμο ώστε να έχει ωραία χρώματα στον κορμό του και να διατηρηθεί όσο περισσότερο γίνεται!  Έπειτα έκοψα την πράσινη "φουντίτσα" του,  χάραξα το φρούτο γύρω γύρω με το μαχαίρι και έπειτα με ένα κουτάλι άδειασα τον ανανά σε ένα μπολ.  Πήρα ένα μικρό βάζο για ρεσό και το έβαλα στο κενό που δημιουργήθηκε.


Γέμισα το ποτηράκι μου νερό και διάλεξα τα πιο φανταχτερά λουλούδια του κήπου αλλά και την πιο μυρωδάτη κυρία μέντα για να φτιάξω το μπουκέτο μου! Και το βάζο μου είναι έτοιμο!!!



Σε συνδυασμό με το μπλε της θάλασσας, νομίζω πως πέτυχα διάνα στην φετινή καλοκαιρινή μου παρέμβαση στο μπαλκονάκι!!! 






Κι επειδή οι ιδέες για αυτό το μοναδικό μπλε της θάλασσας είναι πολλές στην ομάδα μας, είναι κρίμα να τις χάσεις! Οπότε μια βόλτα από τα blogs  των κοριτσιών είμαι σίγουρη πως θα ξεσηκώσουν και τους πιο δύσπιστους!

Να έχετε έναν υπέροχο Ιούλιο!!!!

CONVERSATION

17 Σχολια:

  1. Απο τα παλιά χρονια ε; αχ, εχουμε φαει τα νιατα μας εδώ μεσα... με εμπνευση και καλή παρεα!!!
    Επι του θέματος, τι απίστευτη πιατελα είναι αυτή; το πορτραίτο της θαλασσας, στην κυριολεξία! Και με τον ανανά- βαζο κάνουν την πιο φρεσκια καλοκαιρινή διακόσμηση!
    Μεταξύ μας τις λατρεύω αυτες τις ιδεες γιατί έχεις πχ ενα καινούριο βαζο, χωρις να έχεις ένα ακόμα να ψαχνεις να βρεις που θα το χωρεσεις!😉
    Φιλια δροσερα απο τα έλατα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε Νικούλα! κυριολεκτικά ήμουν νια και γέρασα! Η πιατέλα είναι από χέρι κάτσε καλά και αυτό με τον ανανά το είχα άχτι από πέρισυ!!! Πολύ καλό και για βραδιές κοκτέιλ για όσες μπορούν να πιουν...!!! Σε φιλώ αγαπημένη!!!

      Διαγραφή
    2. Για όσες μπορούν να πιουν ε; χα,χα! Πορτοκαλάδα εσυ και χωρίς ανθρακικο!
      Καλή εβδομάδα!

      Διαγραφή
  2. Αγαπημένη μου, σ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και για την υποδοχή στην πιο δημιουργική ομάδα της μπλογκόσφαιρας! Το μπαλκόνι σου δείχνει υπέροχο και ο στολισμός στο τραπεζάκι σου εξαιρετικός! Τι τέλεια πιατέλα είναι αυτή! Πολλά φιλιά και καλό καλοκαίρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς ήρθες και πάλι λοιπόν Λαμπρινή στην ομάδα! Είμαι σίγουρη πως έχεις ήδη φτιάξει μεγάλο πλάνο στο μυαλό σου!! Χαίρομαι που σου άρεσε το μπαλκόνι !!!Φιλιά πολλά πολλά!!!

      Διαγραφή
  3. Πόσο τέλεια η ιδέα να κάνεις βάζο τον ανανά! Και έχω έναν που περιμένει υπομονετικά να κοπεί. Θα πάρω και λουλουδάκια και θα γίνει μούρλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μούρλια θα γίνει πράγματι!!!Το περιεχόμενο να το κάνεις τάρτα είναι εξαιρετική!!! Σε φιλώ!

      Διαγραφή
  4. Πανέμορφη πιατέλα! Τέλειος καλοκαιρινός συνδυασμός! Πολλή πρωτότυπη ιδέα μπράβο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευαριστώ πολύ γλυκιά μου!!! Καλό καλοκαίρι και καλή συνέχεια σου εύχομαι!!!

      Διαγραφή
  5. Αχ βρε κορίτσακι μου με τις καλοκαιρινες σου ιδεες και το μπλε της θαλασσας που λατρεύω αγναντεύοντας το απο το μπαλκονακι μου.. μια τετοια πιατελα θα ήταν το τελειο!! και με την μεντα μεσα αααααα δεν σου λεω τίποτα αγαπη μου
    Μπραβο που η παρεα σας όλο και μεγαλώνει τα κορίτσια όλα πραγματικα ειναι τα καλύτερα.. !!!
    Καλα να περνατε οτι και να κανετε με τα αγορια σου αγαπημενο μου Κική μου
    Καλο καλοκαιρι να περάσετε την αγαπη μου και τα φιλιά μου ...καλες βουτιεεεεες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κορίτσι μου γλυκό!!! Πόσα χαμόγελα φοράω όταν περνάς εσύ από εδώ να ήξερες!!! Αυτό το μπαλκόνι σου το ονειρεύομαι... Πού θα μου πάει όμως... Φιλιά σε όλους σας και καλό καλοκαίρι!!!

      Διαγραφή
  6. Καταπληκτική ιδέα το βάζο ανανάς.
    Και σε συνδυασμό με την υπέροχη πιατέλα , έκανες την τέλεια πρόταση.
    Καλο καλοκαίρι Κικίτσα μου.
    Φιλάκια πολλά στους άνδρες σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχεις παρά να πάρεις ανανά και να στολίσεις το Κυριακάτικο τραπέζι σας!!! Σίγουρα τους μαζεύεις όοοοολους!!! Καλό καλοκαίρι κοριτσάκι μου!!! Φιλιά πολλά κι από εμάς!!!

      Διαγραφή
  7. Μα τί πανέμορφη πιατέλα!!! Καλά περιττό να σου πω ότι λάτρεψα το βάζο ανανά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και στα δικά σου τα χέρια το περιεχόμενο θα πάρει άλλη διάσταση!!! Σε φιλώωωω!!!

      Διαγραφή
  8. Σουπερ καλοκαιρινή αναρτηση Κικη!!! Μπραβο! Καλο καλοκαιρι και δίνουμε ραντεβου τον Σεπτεμβρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υour comments make me happy!!