Ημερολόγιο Αντίστροφης Μέτρησης



Ημερολόγιο αντίστροφης μέτρησης! Από τα πιο αγαπημένα  έθιμα που αν και είναι  Δάνειο από το εξωτερικό, εμένα προσωπικά μου αρέσει πάρα πάρα πολύ και κάθε χρόνο το ετοιμάζω για τα αγόρια μου. Συνήθως φτιάχνω δύο μιας και δεν έχω μικρά ανθρωπάκια μόνο στο σπίτι αλλά και στο σχολείο! Κάθε χρόνο σκαρφίζομαι κάτι διαφορετικό ή καλύτερα υιοθετώ καμιά ωραία ιδέα από το  pinterst και τη φτιάχνω στα μέτρα μου! Φέτος το ημερολόγιο των αγοριών ήταν κάτι πολύ πολύ απλό και πολύ οικονομικό! Αν και απολαμβάνω να ετοιμάζω πράγματα γι' αυτούς κυρίως όταν πρόκειται και για μικρές γιορτινές εκπληξούλες, αυτή τη χρονιά ο χρόνος μου έτρεχε ακόμα πιο γρήγορα και πιο πιεστικά μιας και όλη την ετοιμασία την έκανα παρέα με τη μικρή τους αδερφή πριν και μετά τη γέννησή της!  




Τα υλικά που χρειάστηκα ήταν όμορφα χάρτινα σακουλάκια, γλυκίσματα, γλειφιτζούρια βιταμινών, μπαστουνάκια ενέργειας για παιδιά και μικροπαιχνίδια!!! Μετά έβαλα τα δωράκια σε ένα όμορφο καλάθι και το φώτισα με λαμπάκια μπαταρίας για να δώσω στο ημερολόγια μια νότα μαγείας Χριστουγέννων και τα στόλισα προκλητικά στον μπουφέ!!! 




Απολαμβάνω να γελάω κάτω από τα μουστάκια μου όταν ετοιμάζω πράγματα για εκείνους! Τους φαντάζομαι πάντα να αντιδρούν με τον δικό τους μοναδικά παιδικό τρόπο και δεν περιμένω τη στιγμή να δω αυτές τις εκρήξεις χαράς και ενθουσιασμού να γίνονται πραγματικότητα! Πόσα χαμόγελα χαρίζει κάτι τόσο μικρό  και ίσως ασήμαντο για πολλούς... Και από την άλλη αυτή η τρομερή εγκράτεια, να περιμένουν με υπομονή μέχρι την επόμενη φορά που θα πρέπει να ανοίξουν το σακουλάκι; Εμένα, πραγματικά με συγκλονίζει! Ποιος αντέχει και δεν θέλει να τα ανοίξει όλα για να δει τι έχουν μέσα;;; Αν είσαι παιδί τότε σίγουρα ακολουθείς πιστά τους κανόνες! Κι αν κάνεις και καμιά ζαβολιά είναι τόσο χαριτωμένη που παραβλέπεται! Αν είσαι όμως ενήλικας; Εδώ σας θέλω!!!

CONVERSATION

7 Σχολια:

  1. υπεροχααααααααααααααααααααα..........καλες γιορτες καλο μετρημαααααα 14 σημερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τί όμορφες στιγμές κοριτσάκι μου!
    Να κρατάς την κούκλα σας αγκαλιά και τα παλικάρια σας γύρω σου να θέλουν να ανοίξουν τα δώρα τους.
    Πόσο χαίρομαι για σένα, για σας.
    Φιλάκια πολλά σε όλους σας και καλές γιορτές. 😘😘😘😘😘

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χαχα! Άσε τους ενήλικες ήσυχους! Μιλάμε για τα μικρά ανθρωπάκια τώρα! Γιατί πας και μπλέκεις άλλους στην κουβέντα μας???!!!!
    ;-)
    Κοριτσάρα μου, δημιουργείς μαγεία!
    Έχεις μέσα σου κάτι, που κάνει το οτιδήποτε δημιουργείς, να ακτινοβολεί!
    Είσαι ψυχούλα, Κική μου!
    Αγκαλιά πελώρια για να σας χωρέσει όλους!!
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπέροχο Κική μου! Και του χρόνου να είσαι καλά να γεμίζεις την οικογένεια σου με χαρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κι εγώ ήθελα φέτος να φτιάξω ένα τέτοιο ημερολόγιο και δεν πρόλαβα τι ωραία που είναι κρίμα του χρόνου τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπημενη μου Κική..πρωτα οι ευχες μου για την καινουργια ζωούλα που γεμισε το σπιτικο σας με χαρα...και δευτερον χα..χα.. οι κατασκευη της αντιστροφης μετρισης για τα Χριστουγεννα...μία και μια εμεινε...χα..χα..ηταν πολύ ομορφη..
    Νομιζω οτι φετος ο Αγιος Βασιλης σας εκανε το ομορφοτερο δωρο σας αγαπη μου..παντα να ειστε τοσο χαρούμενοι και ευτυχισμενοι ..
    ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ..ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ Κικη μου με υγεια και αγαπη παντού..!!!
    φιλακια στα αγορια σου αλλα τα πιο πολλα σε σενα και στην μπέμπα σας χα..χα..!!!! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ☆´.•´
    .•´✶`*.
    *.*★v . ✶•´ ☆´,•*´¨★
    ¸✶.•´¸.•*´✶
    ☆´¸.•★´ ¸.✶* ☆★
    ╱◥◣
    │∩ │◥███◣ ╱◥███◣
    ╱◥◣ ◥████◣▓∩▓│∩
    │╱◥█◣║∩∩∩ ║◥█▓ ▓█
    ๑۩๑๑۩๑๑۩๑๑۩๑๑۩๑๑۩๑๑۩
    ΚΑΛΑ ΦΩΤΕΙΝΑ & ΦΩΤΙΣΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!
    Να χαιρεσαι τ αγόρια σου κοριτσάκι μου και ολους τους αγαπημένους σου ανθρώπους~!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υour comments make me happy!!