Σούπερ Διαγωνισμός γιατί γιορτάζουμε!



Το Creative Moments μεγάλωσε πολύ και σχεδόν δεν το πιστεύω πως η πρώτη δειλή αλλά και θαρραλέα συνάμα ανάρτηση ανέβηκε τον Απρίλιο του 2011!!! Ούτε ένα ούτε δύο αλλά 8 ολόκληρα χρόνια!!! Οπότε σκέφτηκα πως είναι μια πολύ καλή αφορμή να διοργανώσω ένα σούπερ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ !!! Έτσι σε συνεργασία με τις εκδόσεις ΙΑΝΟΣ χαρίζουμε δύο αντίτυπα του βιβλίου "Το κυνήγι του λουκουμά"


Ένα βιβλίο που  αγαπούν από την πρώτη στιγμή τόσο τα παιδιά όσο και οι γονείς! Είναι ευχάριστο στην ανάγνωση, με χαρούμενη και διασκεδαστική εικονογράφηση, στοιχεία που κάνουν τον αναγνώστη να νιώθει κομμάτι των περιπετειών της μικρής Ναυσικάς!!! Και για να σε βάλω λιγάκι στην κλειδαρότρυπα της ιστορίας σου αφήνω ένα μικρό απόσπασμα και είμαι σίγουρη πως θα σε ξεσηκώσω και θα μπεις κι εσύ στο "παιχνίδι" για το " Κυνήγι του λουκουμά "

Πάρε μια γεύση
 
Η μέρα ξεκινά και η μικρή Ναυσικά, ένα κορίτσι που αγαπά την περιπέτεια, βλέπει να περνά έξω απ’ το παράθυρό της ένας λιλιπούτειος μελένιος λουκουμάς. Χωρίς δεύτερη σκέψη, αποφασίζει γεμάτη περιέργεια να τον ακολουθήσει. Και τότε όλα αρχίζουν… Σήμερα το πρωί, όπως κάθε πρωί, ξύπνησα από τα παιχνιδιάρικα χτυπήματα των ηλιαχτίδων στο παράθυρό μου. Άνοιξα τα μάτια μου, τεντώθηκα καλά καλά (όπως μου ’χει μάθει ο μαύρος γάτος μου, που είναι εξπέρ σ’ αυτό), σηκώθηκα από το κρεβάτι μ’ ένα σάλτο ολυμπιακών επιδόσεων κι άνοιξα το παράθυρο να μπει ο ήλιος. Την ώρα που έπαιζα με τις μικρές φωτεινές ηλιαχτίδες κι απολάμβανα την ασταμάτητη επίθεση απ’ τα μικρά ζεστά φιλάκια τους στο πρόσωπό μου, τι βλέπω; Έναν μικρό, μικρούτσικο και ολοστρόγγυλο λουκουμά να τρέχει χαχανίζοντας στον δρόμο. «Βρε τον μπαγασάκο, πώς κατάφερε και το ’σκασε απ’ το τηγάνι;» σκέφτηκα κι έσκυψα να τον δω καλύτερα. Μα εκείνος έτρεχε κι όλο έτρεχε, κι εγώ έσκυβα κι όλο έσκυβα, ώσπου ένα δυνατό… «μπαμ!» ακούστηκε και βρέθηκα ξαπλωμένη φαρδιά πλατιά στην αυλή να κοιτάζω το παράθυρό μου, με μια γλάστρα φορεμένη καπέλο στο κεφάλι μου.



Συγγραφέας : Λυδία Μουτάφη

Τίτλος : «Το κυνήγι του λουκουµά»

Εκδόσεις : ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ, 2018

Εικονογράφος: Ρένια Μεταλληνού

Επιμέλεια: Νάντια Φαμέλου

Σελίδες : 96

Ηλικία : 9 +


Έτσι λοιπόν   κάτι νέο ξεκινά για το Creative Moments  και  όλους εσάς που τόσο πολύ το αγαπήσατε και το στηρίξατε!!! Οπότε για να μη χάνεις επαφή μπορείς να γραφτείς στο  newletter και να με ακολουθήσεις στο Instagram (click εδώ)

Πάμε να σου πω για τον Διαγωνισμό και τους όρους του...

Το Creative Moments σε συνεργασία με τις Εκδόσεις ΙΑΝΟΣ χαρίζει σε δύο τυχερούς  από ένα αντίτυπο του βιβλίου "Το κυνήγι του λουκουμά"

  • Για να διεκδικήσεις το βιβλίο πρέπει να με ακολουθήσεις στο  instagram κάνοντας click εδώ


  • Η διάρκεια του διαγωνισμού είναι μέχρι  τις 19 / 04/ 2019  

  • Όσες συμμετοχές δεν ακολουθήσουν σωστά τους όρους που υπάρχουν στο instagram δυστυχώς θα θεωρούνται άκυρες.
 
  • Οι συμμετέχοντες πρέπει να είναι κάτοικοι της Ελλάδας και άνω των 18 ετών

  • Από την κλήρωση θα προκύψουν δύο τυχεροί

  • Οι τυχεροί θα ειδοποιηθούν  με νέο σχόλιο στη φωτογραφία του διαγωνισμού στο instagram και θα πρέπει να επικοινωνήσουν γραπτώς μαζί μου εντός 2 ημερών. Σε διαφορετική περίπτωση θα πρέπει να επαναληφθεί η κλήρωση!

  • Οι δύο τυχεροί αν είναι κάτοικοι της Αθήνας παραλαμβάνουν το  βιβλία από τον ΙΑΝΟ, Σταδίου 24 
Αν είναι κάτοικοι Θεσσαλονίκης  από τον ΙΑΝΟ της Θεσσαλονίκης, Αριστοτέλους 7.

  • Οι νικητές μπορούν να παραλάβουν τα δώρα από την επόμενη της κλήρωσης και για ένα (1) μήνα. 

  • Σε περίπτωση που δεν διαμένουν σε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, το δώρο μπορούν να παραλάβουν εκ μέρους τους φιλικά πρόσωπα ή να παρατείνουνε το διάστημα που μπορούν να το παραλάβουν.    

Αγαπημένοι σας εύχομαι Καλή Επιτυχία 

Μείνετε συντονισμένοι ...

CONVERSATION

3 Σχολια:

  1. Χρονια πολλά!!!
    Πώς περνούν τα χρονια και πόσα αλλάζουν! Κάθε φορα, σε κάθε ανάρτηση, ενα μικρο κομμάτι της ψυ χής μας, μια σκέψη, μια δημιουργία μας φέρνουν πιο κοντα!
    Ευχομαι πολλά-πολλά ακομα δημιουργικά χρόνια, πολλές όμορφες στιγμές!!!
    Φιλιά σε όλους σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαλέ Κική μου ααααα αυτος ηταν ο λουκουμας που ειδα να τρεχει στον δρομο;χα..χα.. βρε τον πονυρούλη..πως τα καταφερε νε πηδηξει απο το τηγανι αραγε;...
    Οστε ενα χρονο μικροτερη μονο εισαι απο μενα ε;.. μικρουλα ακομη φιλεναδα...να εισαι εδω με ομορφες δημιουργιες για πολλά πολλά χρονια ακομα να τα λεμε ναι;
    Την αγαπη μου παντα να περνας ομορφα αγαπη μου ..φιλακια σε όλους σας..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υour comments make me happy!!