Γιορτή της μητέρας




Αγαπημένη γιορτούλα, από τις πιο ξεχωριστές και χαρούμενες και  κακά τα ψέματα όλων μας οι αγκαλιές είναι ανοιχτές για τα παιδάκια μας, τις μανούλες μας, τις γιαγιάδες μας αλλά και για όσες αγαπημένες γυναίκες παλεύουν να αποκτήσουν τα δικά τους παιδάκια Εγώ αυτή τη γιορτή τη γιόρταζα από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου μιας και πάντα προετοίμαζα στο σχολείο μια έκπληξη για τη μαμά μου και φυσικά πάντα μα πάντα ετοιμάζαμε μπουκέτο με τριαντάφυλλα από τον κήπο της γιαγιάς μου για να χαρίσουμε στις αγαπημένες μανούλες της οικογένειάς μας! Νομίζω πως λίγο πολύ όλες έχουμε αντίστοιχες εμπειρίες και αναμνήσεις οπότε είναι υπέροχο να δημιουργήσουμε και στα ανθρωπάκια μας όμορφα συναισθήματα και να τους διδάξουμε τη σημαντικότητα αυτής της ημέρας και την ομορφιά μιας χειρονομίας που δηλώνει, εκτίμηση, αγάπη, σεβασμό και κρύβει μέσα της ένα τεράστιο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ! Για όλα αυτά τα υπέροχα λοιπόν ετοίμασα κάτι πολύ πολύ εύκολο αλλά πραγματικά χαρούμενο και ιδιαίτερο για την γιορτή της μανούλας!!!



Αρχικά σχεδίασα μια μαμά και τα ευτυχισμένα της παιδάκια με ένα μολυβάκι σε λευκό χαρτί.


Έπειτα ζήτησα από  τα μικρά μου ανθρωπάκια να ζωγραφίσουν το σκίτσο που ετοίμασα



Τα κόψαμε με ένα ψαλίδι περιμετρικά ώστε να έχουμε φιγούρες στις  οποίες κολλήσαμε από την πίσω πλευρά ξυλάκια από σουβλάκια.



Στη συνέχεια πήρα ένα λευκό πλαστικό πιάτο και ζωγράφισα μια μεγάλη κόκκινη καρδιά και  χάραξα το πιάτο στην δεξιά πλευρά του και στο τελείωμα της καρδιάς με ένα κοπίδι ώστε να περάσω τα ξυλάκια ανάμεσα και να μπορώ να μετακινήσω τα αγόρια μου προς την αγκαλιά μου!!!  Και για να μην υπάρχουν απορίες σας λέω από τώρα πως στο σκίτσο η μπέμπα δεν υπάρχει γιατί  απλά κοιμόταν και δεν θέλαμε να την ξυπνήσουμε...!!!!

Για το τελείωμα σας έχω ένα βιντεάκια με την κίνηση της κατασκευής στα stories μου στο instagram, σας περιμένω κι εκεί λοιπόν!




Καλή προετοιμασία εκεί έξω!!!!

CONVERSATION

2 Σχολια:

  1. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΑΝΟΥΛΑ!!!!
    Να εισαι γερή Κικιτσα μου να σε χαιρονται οσοι σ αγαπανε και εσύ αγαπη μου να τους χαιρεσαι όλους ..να περνατε ομορφα οτι και να κανετε παρεούλα.. την αγαπη μου παντα φιλακιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υour comments make me happy!!