Washi Tape Wall Frame



Για το μήνα Μάη οι Creative Bloggers έχουν θέμα τις κορνίζες και για να σας προλάβω θα σας πω πως αυτή η ομάδα είναι τόσο δημιουργική που σας έχει ετοιμάσει τις πιο ανατρεπτικές και έξω από τα καθιερωμένα ιδέες για να αξιοποιήσετε τις κορνίζες σας, να τις αλλάξετε χρήση, να τις διακοσμήσετε και να δημιουργήσετε κάδρα και κορνίζες στους τοίχους από το τίποτα!!! Αυτό το τελευταίο είναι το δικό μου project. Είναι ένας τέλειος τρόπος να πλαισιώνω τα έργα τέχνης των παιδιών χωρίς να τραυματίζω τους τοίχους, επίσης μπορώ πολύ εύκολα να συμπληρώνω ζωγραφιές ή να αλλάζω ανάλογα με τα δικά τους κέφια και φυσικά είναι μια τέλεια ιδέα για να εκθέτω τα έργα τους, να τους επιβραβεύω για τα ταλέντα τους και εννοείται πως αποτελεί και μια πολύ έξυπνη ιδέα για να διακοσμώ το δωμάτιό τους!!!




Με ξέρεις πλέον, δεν συμπαθώ καθόλου τα δύσκολα και πολύπλοκα project είμαι του γρήγορου, του έξυπνου και του αισθητικά ωραίου γιατί ως μαμά με τρία ανθρωπάκια δεν είναι τίποτα εύκολο στην καθημερινότητά μου! Οπότε αν είσαι λίγο σαν κι εμένα τότε βρήκες τον άνθρωπό σου για να ετοιμάζεις όμορφα πράγματα σε χρόνο μηδέν!!!






ΥΛΙΚΑ


Τα υλικά είναι μόλις δύο!!!! 
  • Τα αγαπημένα μου washi tapes 
  • τα έργα τέχνης των αγοριών μου!!!




Μπορείς με αυτό τον τρόπο να φτιάξεις ότι σχέδιο επιθυμείς για πλαίσιο, σε όποιο χρώμα το θέλεις και με όποιο σχέδιο φυσικά! Εμείς εκθέτουμε τα έργα μας στη δημιουργική γωνιά των αγοριών μέσα στο δωμάτιό τους αλλά και στον χώρο της κουζίνας. 

Τώρα για να μην χάσεις καμία από τις υπέροχες σκέψεις και δημιουργίες των κοριτσιών της ομάδας σου βάζω τα links των blogs  τους και φυσικά τις ημερομηνίες που θα υπάρχει η σχετική ανάρτηση. Επίσης να σου θυμίσω σε περίπτωση που σου ξέφυγε πως θα ήταν μεγάλη μας χαρά να σε δούμε ως μέλος της μεγάλης και απίστευτα δημιουργικής ομάδας μας στο fecebook Creative Corner




Και δεν σε αφήνω πριν σου πω πως εδώ θα δεις μια φανταστική ιδέα για τη γιορτή της μανούλας και φυσικά να ευχηθώ Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου!!!

Για περισσότερα νέα μου σε περιμένω στο instagram

Φιλιά εκεί έξω

CONVERSATION

11 Σχολια:

  1. Πόσο απλη και όμορφη ιδεα!τις λατρεύω αυτές τις "εκθέσεις" στο σπίτι, είχαμε κι εμείς ανέκαθεν κι έχουμε ακόμα, αφού, αντκειμενικά μιλώντας, μεγαλώνουμε σπουδαίους καλλιτέχνες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντα αντικειμενικά μιλάμε εμείς...!!! Τους μεγαλύτερους της καρδιάς μας σίγουρα! Φιλιά!!!

      Διαγραφή
  2. Καταπληκτική ιδέα !!! Έτσι μπράβο, να υπάρχει ελευθερία έκφρασης των παιδιών και ας είναι και στους τοίχους... τα έχω περάσει και τα ξέρω... γι αυτό και μ αρέσει η ιδέα σου πάρα πολύ !!!
    Χρόνια σου πολλά και να χαίρεσαι τα βλαστάρια σου !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια πολλά Ράνια μου! Από ελευθερία άλλο τίποτα! Στόχος η κριτική επίγνωση που θα προέλθει μέσω της ελευθερίας της έκφρασης αλλά και του σεβασμού. Για να δούμε ... Σε φιλώ!!!

      Διαγραφή
  3. Χαχχαχχαχα σε λίγο μεγαλώνοντας θα φτιάχνουν μόνα τους τα κάδρα τους μέσα στο δωμάτιο τους γιατί ένα τόσο εύκολο και ακίνδυνο project θα μπορούν να το αναλάβουν και μόνοι τους! Καλή συνέχεια σε ότι κάνετε Κική μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νομίζω κι εγώ Χριστινάκι μου πως πολύ σύντομα θα συμβεί αυτό!!! Ελευθερία έκφρασηςπου λέγαμε παραπάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο πιο ωραίος τρόπος για να νιώθουν υπέροχα για τα έργα τους! Τέλεια ιδέα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αχ πλησιάζει ο καιρός που θα ζωγραφίζουμε και εμείς αριστουργήματα και θα τα κρεμάμε παντού!!! :D :D
    Νομίζω ότι είναι πολύ πρακτικός τρόπος Κική μου, ειδικά αν δε θες να γεμίζεις το τοίχο τρύπες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απλά! εύκολα! υπέροχα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απλά και όμορφα να χαίρονται και τα παιδιά που φτιάχνουν τα έργα και εσύ που τα καμαρώνεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι πράγμα είναι αυτά τα παιδάκια μας που θέλουν με την τέχνη τους να στολίζουν τους τοίχους του δωματίου τους κι όχι μόνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υour comments make me happy!!