Ένα σύντομο βιογραφικό!


Γειά σας!

Είμαι η Κική, ιδιοκτήτρια και διαχειρίστρια του blog Creative Moments!

Υπάρχουν τρία πράγματα τα οποία με κάνουν ευτυχισμένη, η οικογένειά μου, το σχολείο και  το να καταπιάνομαι με τα χέρια και το μυαλό μου, να δημιουργώ πράγματα από το οτιδήποτε στο οτιδήποτε!!!! Μια συνήθεια που ξεκίνησε από χόμπι και κατέληξε μεγάλη αγάπη  και τρόπος ζωής!!!

Ως δασκάλα, crafter και μαμά με γεμάτη αγκαλιά από τρία ανθρωπάκια, καθημερινά έρχομαι αντιμέτωπη με προκλήσεις, σκέψεις, ιδέες και έτσι ψάχνω, ανακαλύπτω και τελικά δημιουργώ   κάτι νέο, κάτι μοναδικό, κάτι ιδιαίτερο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα μου. Νομίζω πως τελικά η δημιουργία για εμένα πέρα από μια καλή ψυχοθεραπεία είναι και ένας υπέροχος τρόπος, να ομορφαίνω το χώρο μου, να διδάξω τους μαθητές μου αλλά και να χαρίσω ποιοτικό χρόνο και παιχνίδι  στα παιδιά μου!!! 

 Το  Creative moments είναι  το  ηλεκτρονικό μου, παιδί, σπίτι, ημερολόγιο! Εδώ και 10 χρόνια μέσα από αυτό το χώρο, γνώρισα υπέροχους ανθρώπους, δημιουργούς, καλλιτέχνες, ανταλλάσσω ιδέες, σκέψεις και μπορώ να παρουσιάζω όσα με πολύ αγάπη καταφέρνω να φτιάξω! Ψάχνοντας μέσα στο blog μου λοιπόν μπορείτε να βρείτε από συνταγές γλυκών μέχρι εκπαιδευτικά  παιχνίδια για τα μικρά σας ανθρωπάκια! Νομίζω πως είναι ωραίο να  μοιράζεσαι όσα ξέρεις, μαθαίνεις ή ανακαλύπτεις! Να τα κρατάς για τον εαυτό σου δεν έχει αξία οπότε σας καλωσορίζω στο Creative Moments, πάρτε δίπλα σας ένα φλιτζάνι καφέ ή τσάι και κάντε μου παρέα!!! Η παρουσία σας και τα σχόλιά σας με κάνουν χαρούμενη και φυσικά με βοηθάνε  να γίνομαι καλύτερη!!!

CONVERSATION