Επιστρέψαμε!!!!


Χρόνια πολλά!!! Χριστός Ανέστη σε όλες και σε όλους!!!! Εύχομαι να περάσατε όλοι πολύ πολύ όμορφα αυτές τις έτσι κι αλλιώς ξεχωριστές μέρες και να γεμίσατε εκτός από μπαταρίες και μπόλικες εικόνες οι οποίες θα αποτελέσουν την τέλεια έμπνευση για τις δημιουργικές σας στιγμές!!!!
Εμείς δεν σας κρύβω πως περάσαμε ονειρεμένα το φετινό μας Πάσχα, η παρέα ήταν ανεπανάληπτη, οι στιγμές μοναδικές, οι καρδιές αλλά και οι αγκαλιές μας γεμάτες και καλό θα ήταν να μην  επεκταθώ  στα στομάχια μας... Χα χα χα!!!! Αυτό όμως είναι κάτι που το επιβάλουν οι μέρες οπότε δεν θεωρείτε ατόπημα...!!!!



Λίγο πριν τις γιορτές του Πάσχα είχα την τύχη να συναναστραφώ τυχαία με ένα πολύ ξεχωριστό και ιδιαίτερο άνθρωπο! Δεν συνηθίζω να πλέκω το εγκώμιο των άλλων, στην προκειμένη περίπτωση όμως η Μαρία με καθήλωσε με τον επαγγελματισμό της, την απίστευτη αγάπη για τη δουλειά της αλλά και την πίστη της στο ένστικτό της !!!!


Είναι πολύ σημαντικό  για μία ελεύθερη επαγγελματία η οποία δίνει καθημερινό αγώνα για να κερδίσει το ψωμί της αλλά και να κρατήσει τον πήχη του καταστήματός της ψηλά,  να αναγνωρίζει ταυτόχρονα και την προσφορά των ανθρώπων που την στηρίζουν ως πελάτες!!!! Η αλήθεια είναι ότι όταν διατηρείς ένα κατάστημα οφείλεις να φοράς πάντα το καλό σου χαμόγελο είτε η μέρα σου ξεκίνησε καλά είτε ανάποδα!!! Ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που όλοι μας έχουμε υπάρξει μάρτυρες κακής συμπεριφοράς καταστηματαρχών προς τους πελάτες και φυσικά ο χαμένος δεν είναι άλλος από τον ίδιο. 




Στην περίπτωση της Μαρίας, η οποία διατηρεί κατάστημα καλλυντικών,  η διάθεση βρίσκεται πάντα στο ζενίθ και το μαγαζί φωτίζεται  από την γλύκα της, τον αυθορμητισμό, την υπομονή της αλλά πάνω απ' όλα την απίστευτη αγάπη που έχει για τη δουλειά της και τους πελάτες της!!!


"Τη Μ. Εβδομάδα αποφάσισα να κάνω κάποια δώρα στις πελάτισσες μου,   και οι συσκευασίες τους θέλω να είναι ιδιαίτερες, να έχουν κάτι ξεχωριστό ( κάτι που μάλλον θα ήθελε να την χαρακτηρίζει ) και θα ήθελα να αναλάβεις εσύ να μου τις φτιάξεις, μου είπε και η απόφαση ήταν μάλλον τελεσίδικη!!!


Η συνεργασία μας ήταν άψογη!!! Σου έχω τυφλή εμπιστοσύνη και είμαι σίγουρη ότι θα μεγαλουργήσεις, ήταν οι τελευταίες μας κουβέντες λίγο πριν κλείσουμε το τηλέφωνο!!!! Και πραγματικά το μόνο που κάναμε από κοινού ήταν να διαλέξουμε τα χαρτιά των συσκευασιών, όλα τα υπόλοιπα τα άφησε εν λευκώ επάνω μου!!! Η πρόκληση για μένα τεράστια και το άγχος επίσης μεγάλο!!!! Έπρεπε να βγάλω τον καλύτερο μου εαυτό σε αυτές τις συσκευασίες δώρου και σε καμία περίπτωση δεν θα άντεχα να απογοητεύσω αυτό το απίθανο πλασματάκι που αν μη τι άλλο μου εμπιστεύτηκε   την υλοποίηση της σκέψης της!!



Η ανταμοιβή μου ήταν τεράστια όταν παρέλαβε το πακέτο με τα κουτάκια.  Δεν θέλω να επεκταθώ στο τι άκουσαν τα αυτιά μου και ποσό κοκκίνισαν τα μαγουλά μου από τη χαρά και την ικανοποίηση που κατάφερα να σταθώ στο ύψος των προσδοκιών της!!! 
Εύχομαι οι πελάτισσές της να αναγνώρισαν αυτή τη σπάνια χειρονομία και να χάρηκαν πραγματικά τα δώρα που τους έκανε!!! Νομίζω ότι θα συμφωνήσετε τελικά μαζί μου, δύσκολα συναντάς τέτοιου είδους επαγγελματίες σήμερα, της αξίζουν χωρίς αμφιβολία τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!!! 
Μαράκι μου γλυκό σου εύχομαι καλές δουλειές, ένα μαγαζί πλημμυρισμένο από κόσμο και μια καρδιά πλημμυρισμένη από αγάπη!!!! Σ' ευχαριστώ για την προτίμηση αλλά και για την τυφλή εμπιστοσύνη!!!!

Εύχομαι να έχετε ένα ήρεμο και γλυκό Σαββατοκύριακο!!!

Φιλιά πολλά

Kιkή


CONVERSATION

56 Σχολια:

  1. Tout est vraiment magnifique !!!
    Bonne journée !
    Anna

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αληθώς Ανέστη!!!!!Καλά ,ήταν δυνατόν να μην είναι ενθουσιασμένη με τέτοιες ομορφιές;Άψογη δουλειά και φανταστικό το αποτέλεσμα.Σίγουρα κι αυτές που έλαβαν τα δωράκια τους θα ενθουσιάστηκαν !!!!Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να πω την αλήθεια θα ήθελα να είμαι από μια μεριά για να δω τις αντιδράσεις!!! Εύχομαι όντως να ήταν οι καλύτερες!!! Φιλιά πολλά κορίτσια μου!!!

      Διαγραφή
  3. Χρόνια πολλά και καλά, κοριτσάκι μου! Και του χρόνου με υγεία!!
    Πολύ μου άρεσαν οι δημιουργίες σου και το βρίσκω απόλυτα λογικό που ξετρελάθηκε η Μαρία! Καλές δουλειές να έχει!!!
    Κική μου, η ανάρτησή σου ξεχειλίζει από χαρά και αισιοδοξία!!! Πάντα έτσι!!!
    Αγκαλίτσα και φιλάκι, ομορφιά μου!
    (Α, με 'γεια και οι ssssuper ανανεωμένη εμφάνιση του blog!)
    ;-)
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και του χρόνου με υγεία για όλους!!! Γιαννάκη μου, η χαρά δεν κρύβεται τελικά...!!! Χα χα χα!!! Καλές δουλειές στο Μαράκι!!! Σε φιλώ!!!!

      Διαγραφή
  4. τα λατρεψα μπραβο σου πολυ εξυπνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ κοριτσάκι μου!!! Φιλιά πολλά!!!

      Διαγραφή
  5. λιγα ακουσες!!!!!!!γιατι ειναι απιστευτα αυτα που εφτιαξες!!!!!!ονειρεμενααααααα!
    μπραβο Κικιδι μας!!!!!!!θαυμασια δουλεια εκανες!!!!!!
    σε φιλω και σου ευχομαι χρονια πολλα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το 'πε και ο θρύλος... τέλος!

      Διαγραφή
    2. Αλεξάνδρα μουυυυ!!! Χρόνια πολλά κι από εμένα!!! Φουντώνω σαν το παγόνι με όσο μου γράφεις ΕΣΥ!!!! Χα χα χα!!! Το είπε και ο θρύλος Μαράκι....!!! Τέλος!!!!

      Διαγραφή
  6. Εγω πάλι λέω ότι δε χρειαζόταν να... βαλει κάτι μέσα, είναι από μονα τους τόσο όμορφα και καλοφτιαγμένα! Μακάρι να τα εκτίμησαν οι παραλήπτριες!
    Χρονια σας πολλά Κικίτσα μου, και του χρόνου!
    Φιλιά πολλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακάρι να τα εκτιμήσουν Νικάκι μου, θα είναι κρίμα να συμβεί το αντίθετο!!! Χρόνια πολλά και σε εσάς κοριτσάκι μου γλυκό!!! Σε φιλώωω!!!

      Διαγραφή
  7. Todo es precioso, los tags me encantan, las mariposas siempre embellecen los trabajos!
    Un beso!
    Entre anhelos y caprichos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Thank you for your lovely comment dear Cristina!!! Have a nice weekend!!!

      Διαγραφή
  8. Παραβλέπω που πήγες κι αγάπησες μια άλλη Μαρία... χαχα... και συνεχίζω επί της ουσίας... Έχω εικόνα τα κατακόκκινα μουτράκια σου και γελάω από χαρά! Μόνο και μόνο γι'αυτή τη φάτσα άξιζε όλος σου ο κόπος! Κικιδάκι μου ''ζωγράφισες'' κυριολεκτικά!!! Είναι απίστευτα όμορφες και γουστόζικες οι συσκευασίες σου! Και για να κοκκινίσεις κι άλλο και να σκάσουν τα μάγουλα... δεν ξέρω καμιά καλύτερη από σένα σ'αυτό που κάνεις!!! Κοριτσάκι μου γλυκό μόνο χαρές κι ομορφιές στη ζωή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διπλό το χτύπημα! Με πήδηξες κιόλας!!!

      Διαγραφή
    2. Μα καλά πώς έγινε αυτο;;;;; Και έγραψα μάλιστα πως ΕΣΕΝΑ ΔΕΝ Σ' ΑΛΛΑΖΩ!!!!! Είσαι ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ!!! Όσο για την είικόνα που σχημάτισες είναι απόλυτα ρεαλιστική!!!! Και είμαι σίγουρη πως επίσης γνωρίζεις καλά ότι ολόκληρη φούντωσα απο καμάρι για όσα πιστεύεις εσυ για μένα!!!!! Σ' αγαπω, σ' αγαπώ, σ' αγαπώ!!!!!

      Διαγραφή
    3. Μα να μη δημοσιευτεί η απάντηση μου;;;; Ζήλεψε ο blogger την αγάπη μας!!!! Χα χα χα!!!!

      Διαγραφή
    4. Δεν μας πιάνει ζήλια εμάς κοριτσάκι μου! Είμαστε σε άλλη διάσταση...χαχα!!! Αυτά που νιώθουμε εμείς δεν σβήνονται από κανέναν μπλόγκερ!!! Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάααααλοςςςςς....χαχαχα!!!

      Διαγραφή
  9. Αλυθώς Ανέστη! Και του χρόνου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χρόνια πολλά Κική μου!!Χριστός Ανέστη!!!Μού άρεσαν πάρα πολύ οι δημιουργίες σου!!Απίστευτες!!
    Καί τού χρόνου μέ υγεία!Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια πολλά Δήμητρά μου!!! Ευχαριστώ για τα τόσο καλά σου λόγια!!! Φιλιά κι από εμένα!!!

      Διαγραφή
  11. Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη!
    Πάντα όμορφες δημιουργίες!

    Stay in touch
    Chicates
    chicates.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς το κορίτσι!!! Χρόνια πολλά και σε σένα!!!!

      Διαγραφή
  12. Έκανες υπέροχη δουλειά Κικη μου, γεια στα χεράκια σου. Καλό Σαββατοκύριακο να έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Κατερινάκι μου!!! Καλό ΣΚ και σε σένα!!! Φιλιά!!!

      Διαγραφή
  13. So elegant,beautiful!!!
    Have a lovely weekend,hugs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Thank you Ljubinka!!! Your sweet comment make me happy!!! Have a nice weekend my dear!!!

      Διαγραφή
  14. Χρόνια Πολλά Κικίτσα μου!!!! Να περνάς πάντα τόσο όμορφα με αυτούς που αγαπάς!!!!! Αυτά που έφτιαξες κοριτσάρα μου είναι από μόνα τους υπέροχα δωράκια... φαντάζομαι οι παραλήπτες τους θα τα εκτίμησαν ιδιαίτερα, πόσο μάλλον που είχαν μέσα και δωράκι!!! Καλές δουλειές να έχει η φίλη σου!!!!! Πολλά φιλιά!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βικάκι μου αγαπημένο! Εύχομαι να περνάς κι εσύ πάντα υπέροχα με τους μοναδικούς αγαπημένους σου!!! Να μου φιλήσεις το κοριτσάκι σου το γλυκό!!!! Χαίρομαι τόσο μα τόσο πολύ που τα χαρακτηρίζεις δώρα από μόνα τους και δεν σου κρύβω πως κι εγώ το σκέφτηκα...!!! Χα χα χα!!!! Καλές δουλείες στο Μαράκι και πολλά πολλά φιλιά κι από εμένα!!!

      Διαγραφή
  15. Τι όμορφα λόγια τι υπέροχη συνεργασία !!!Τι όμορφη θα ήταν η ζωή μας αν συνέβαινε συχνά αυτό!Εκανες υπέροχη δουλειά και η ανταμοιβή σου ανεκτίμητη μιλώ για τα κόκκινα μάγουλα!!! Να σαι καλά και πάντα χαρούμενη!! Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πράγματι Εφάκι μου θα ήταν όλα πολύ πιο όμορφα, ήρεμα και ομαλά στον κόσμο μας, αν για το καθετί υπήρχε αρμονική συνεργασία!!!! Σ' ευχαριστώ για τον όμορφο σχολιασμό, να είσαι κι εσύ καλά και πάντα χαρούμενη δίπλα στους μικρούς και στους μεγάλους σου θησαυρούς!!!! Σε φιλώ!!!!

      Διαγραφή
  16. Χρόνια Πολλά Κική. Μπράβο στην ιδέα που είχε η κοπέλα (γιατί δεν είναι συνηθισμενη κίνηση από καταστηματάρχες) αλλά μπράβο και στο γούστο σου και στη δημιουργικοτητά σου!!
    Καλό Σαββατοκύριακο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελεάνα μου, καλή σου μέρα και Χρόνια πολλά!!! Έχεις δίκιο είναι σπάνιο για να μην πούμε ότι βρίσκεις με το μεγεθυντικό φακό σε καταστηματάρχη τέτοιες κινήσεις εκτίμησης προς τους πελάτες του...!!! Εξαιρετική λοιπόν η Μαρία!!!! Χαίρομαι που με βρίσκεις καλόγουστη, παίρνω κίνητρα για να συνεχίσω!!!! Φιλία πολλά πολλά!!!

      Διαγραφή
  17. ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ΟΛΑ! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιώτα μου! Χρόνια πολλά και γεμάτα από υγεία για όλους!!! Φιλιά!!!

      Διαγραφή
  18. Πολύ όμορφα.
    Χριστός Ανέστη με υγεία.
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αληθώς Ανέστη Μαρία Έλενα!!! Υγεία πάνω απ' όλα!!!

      Διαγραφή
  19. Χρόνια Πολλά κουκλίτσα μου!! Είναι πολύ πολύ όμορφα και έκανες υπέροχη δουλειά!! Φιλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς την Χρυσοχέρα μας!!! Καλημέρα κοριτσάκι!!!! Ευχαριστώ για το γλυκό σχολιασμό!!! φιλάκια κι από εμένα!!!

      Διαγραφή
  20. Χρόνια πολλά,Κικίτσα μου! Και του χρόνου να περάσετε ακόμα καλύτερα!!!!
    Τί υπέροχα όλα αυτά που έφτιαξες!!!!!!!!!!!! Σίγουρα θα εντυπωσίασαν τους πάντες!!!
    Φιλάκια και καλή Κυριακή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρόνια πολλά Μαριαννάκι μου γλυκό!!!! Θα ήθελα να ήμουν από μία μεριά να δω εκφράσεις...!!!! Φιλάκια πολλά κι από εμένα!!!

      Διαγραφή
  21. Αληθώς Ανέστη!!!
    Χρόνια καλά κι υπέροχα!!!!
    Όσο για τις συσκευασίες σου, είναι ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ!!!!!
    Μη σου πω ότι και μόνο αυτές θα μου ήταν ένα κέντρισμα να ψωνίσω από κάποιο κατάστημα!!!!
    Και του χρόνου, κορίτσι μου, με υγεία και χαρά!!!!
    Είσαι αστέρι!!!
    Φιλιά πολλά και καλημέρες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γλυκιά μου Κυριακή-Κορίνα!!! Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!!! Λες θα αποτελούσαν κίνητρο για κάποιους; Μακάρι ν' ανοίξουν κι άλλο οι δουλειές της γιατί το αξίζει πραγματικά!!!! Φιλιά πολλά πολλά κι από εμένα!!!!

      Διαγραφή
  22. Κική μου χρόνια πολλά με υγεία!
    Οι συσκευασίες που έφτιαξες είναι πολύ όμορφες, ρομαντικές και ταιριάζουν απόλυτα με το είδος του μαγαζιού που προορίζονται.
    Φιλάκια και καλή εβδομάδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όμορφες και ρομαντικές Ελενάκι μου...!!! Ταιριάζουν σίγουρα με το προφίλ της ίδιας οπότε λογικά και με του μαγαζιού της!!!! Φιλιά κι από εμένα και καλή εβδομάδα!!!

      Διαγραφή
  23. Τόσο όμορφα είναι αυτά που φτιάχνεις! Διακριτική ομορφιά... Καλή συνέχεια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή σου μέρα Κωνσταντίνα!!! Τι ωραία που τα χαρακτήρισες; Διακριτική ομορφιά...!!!! Σ' ευχαριστώ πολύ!!!Να έχεις μια όμορφη εβδομάδα!!!

      Διαγραφή
  24. με τέτοια όμορφα πακετάκια ,πραγματικά δεν θα έδωσαν σημασία στο δώρο που θα είχαν μέσα!
    συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ Λιτσάκι!!!! Καλή εβδομάδα να έχεις!!!!

      Διαγραφή
  25. Αυτά μικρή μου.. δεν είναι συσκευασίες..!!! είναι από μόνα τους δωρακια.. τι όμορφα.. που είναι..!!! και εγώ θα λυπόμουν να τα χαλάσω.. σιγουρα θα ενθουσιάστηκε η φίλη σου για την δουλειά σου...και εσύ με την εμπιστοσύνη που σου έδειξε.. αλλα νομίζω ότι την αξίζεις Κική μου...και με το παραπάνω...έτσι ξεκινούν οι μεγαλες φιλίες.. μικρή μου...με αμοιβαία αγάπη και εμπιστοσύνη.. καλές δουλειές . και σε σένα και την φίλη σου... φιλάκιααααααααα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Beautiful and delicate criations!

    Greetings
    Rose
    Pink Rose Crochet

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υour comments make me happy!!