Blueberry Lemon Cake ή καλύτερα Κέικ με Μύρτιλα και λεμόνι!!!


Βρισκόμαστε κυριολεκτικά στην καρδιά του Καλοκαιριού και είμαι σίγουρη πως οι περισσότεροι βρίσκεστε ήδη σε μια παραλία και απολαμβάνετε τον ήλιο, τη θάλασσα και τη χαλάρωση της ξαπλώστρας. Άλλοι πάλι μετράτε μέρες για να το ζήσετε αυτό ενώ υπάρχουν και οι περιπτώσεις εκείνων που προσπαθούν να τα βολέψουν έτσι ώστε να βουτήξουν στα δροσερά νερά των ελληνικών θαλασσών! 'Οπώς κι αν έχει εγώ σας έχω Σούπερ πρόταση για  τις χαλαρές σας στιγμές... Το C2 Magazine έχει ήδη κυκλοφορήσει το ολοκαίνουριο τεύχος του και είναι γεμάτο με υπέροχα και άκρως καλοκαιρινά θέματα, οπότε δεν έχεις παρά να το ξεφυλλίσεις, να το μελετήσεις και να ξεσηκωθείς για νέες κατασκευές αλλά και συνταγές!!!

Το Creative Moments είναι Guest σε αυτό το τεύχος με δύο άρθρα, μια δροσερή και ολοκαίνουρια συνταγή που φτιάχνουμε και ξαναφτιάχνουμε στο σπίτι αλλά και με ένα άρθρο που εγώ προσωπικά ξεχωρίζω και αγαπώ ιδιαίτερα "Παιχνίδια με λουλουδοπέταλα" . Για όσους δεν το έχουν διαβάσει είναι ευκαιρία να το κάνουν ξεφυλλίζοντας το περιοδικό C2 Magazine. Δεν το κρύβω πως καμαρώνω πολύ γι' αυτή τη συμμετοχή!!!! Είναι ωραίο να συναντάς, να γνωρίζεις και να συνεργάζεσαι με ξεχωριστές και αξιόλογες bloggers που κάθε φορά έχουν κάτι καινούριο, ιδιαίτερο και ξεχωριστό να δείξουν !!! Είναι όμως επίσης σπουδαίο το blog που αγαπάς σαν "παιδί" σου να επιλέγεται ώστε να γίνει κομμάτι μιας τόσο δημιουργικής ομάδας!!! Σου σκάω χαμόγελο χαράς  και σου παρουσιάζω το δικό μου guest άρθρο σε αυτό το τόσο καλοκαιρινό τεύχος!!!

Κέικ με Μύρτιλα και Λεμόνι!!!









Όλες τις λεπτομέρειες αλλά και τις οδηγίες βήμα βήμα για το Κέικ θα τις βρεις εδώ


Εγώ εδώ σας αφήνω και σας εύχομαι καλή ανάγνωση και καλή ξεκούραση!!!




CONVERSATION

8 Σχολια:

  1. Καλησπέρα Κική μου!! Είμαστε στην καρδιά του καλοκαιριούκι εγώ είμαι από κείνους που μετράω μέρες για να δραπετεύσω ωστόσο κατάφερα να επανέλθω στα δρώμενα της blogoσφαιρας μετά από αρκετούς μήνες. Το κέικ φαίνεται τέλειο και σε προκαλεί να το δοκιμάσεις κι όσο για το περιοδικό, συγχαρητήρια για την συμμετοχή και πάω να το διαβάσω!!
    Καλά να περνάς!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κέικ αυτό στα δικά σου χέρια θα απογειωθεί!!! Κοίτα να περάσεις σούπερ στις διακοπούλες σου Κική μου και όταν επιστρέψεις να μας φτιάξεις το μενού και πάλι!!! Φιλιά!!!

      Διαγραφή
  2. Μα τι γινεται εδω βρε αγαπη μου; που πηγε το σχολιο μου που αφησα εδω πριν δυο μερες; σνιφφφ..δεν παιζω...και τρεχανε τα σαλια μου με το κέικ που εβλεπα εδώ Κική μου!! σε αφηνω γιατι μου κανει κατι νουμερα το μπλοκ σου..χα..χα. πολλα φιλακια αγαπημενο μου.. να περνας ομορφα οτι και να κανεις φιλια στα αγορια σου .. να προσεχεις ναι; φιλακιααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλό Σεπτέμβρη πλέον γλυκιά μου Ρουλίτσα! Φιλιά κι από εμένα!!!

      Διαγραφή
  3. Κουκλα μου, ηταν μεγαλή μας χαρα και τιμή να εισαι στην τρελοπαρεα! Και το κεικ σου, ακρως μυρωδάτο και yummy και με λεμονι!!!!!ενταξει... το απογειωσες παλι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δική μου η χαρά και μάλιστα διπλή που συνεγάστηκα με μια τόσο όμορφη ομάδα!!! Ευχαριστώωωω!!!!

      Διαγραφή
  4. Συγχαρητήρια για την συμμετοχή σου Κική μου! Μου άνοιξες την όρεξη και καθώς λατρεύω το λεμόν τρέχω να διαβάσω συνταγή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ελπίζω να την έφτιαξες ξανά και ξανά!!! Άλλη μια λεμονού λοιπόν στην παρέα!!!

      Διαγραφή

Υour comments make me happy!!