Πασχαλινή γιργλάντα " Λαγουδάκια "




Από τα πιο αγαπημένα και χαριτωμένα θέματα για τις κατασκευές, τις κάρτες και τη διακόσμηση του Πάσχα είναι οι λαγοί! Το ξέρω, τους βλέπεις παντού πια και είμαι σίγουρη πως παρά την πληθώρα των σχεδίων και των προτάσεων εξακολουθούν και σου αρέσουν!!! Οι γιρλάντες που διακοσμούν κυρίως παιδικά δωμάτια είναι επίσης μια διακοσμητική τάση και ο συνδυασμός αυτών των δύο νομίζω πως είναι ό,τι πιο χαρούμενο μπορείς να σκεφτείς για να στολίσεις το δωμάτιο των μικρών  σου!!!


Οπότε κι εγώ σκέφτηκα κάτι γρήγορο και πολύ πολύ εύκολο για να  κάνω  στα μικρά ανθρωπάκια έκπληξη, με την επιστροφή τους στο σπίτι μετά από το σχολείο! Πάσχα σε λίγες μέρες, τα λαγουδάκια και ποιος δεν τα αγαπά; unisex θέμα όσο να πεις, τα σημαιάκια και τα banners τα τιμούμε ιδιαίτερα, δεν έμενα από το να φτιάξω μια μικρή γιρλάντα με πασχαλινά λαγουδάκια!!!


Τα υλικά όπως κάθε φορά, μετρημένα στα δάχτυλα του ενός χεριού και είναι από αυτά που εύκολα ξετρυπώνεις από τα ντουλάπια σου! Για δες τα ένα ένα:
  • τσουβαλάκι ή λινάτσα ( σίγουρα θα έχεις κρατήσει από κάποια πρόσκληση ή μπομπονιέρα που πήρες αφού ακόμα είναι υλικό που το προτιμούν)
  • Σπάγκος
  • φουντίτσες ή μικρά πομ πομς
  • πατρόν λαγού ( εγώ το σχεδίασα με το μολυβάκι)
  • ψαλίδι
  • θερμόκολλα





Σχεδίασα το πατρόν πάνω σε ένα χαρτί, το έκοψα και το καρφίτσωσα επάνω στο τσουβαλάκι μου τσακίζοντας και μια σακούλα σοκολατάκια .... Στη συνέχεια έκοψα το τσουβαλάκι ακολουθώντας το περίγραμμα του λαγού μου.





Στα σημεία που μου ξέφτισε το τσουβάλι μου, το έκαψα στην ακρούλα με  έναν αναπτήρα, θέλει λίγο προσοχή εδώ οπότε!



Έπειτα με μία χοντρή βελόνα κεντήματος πέρασα τον σπάγκο ανάμεσα από κάθε λαγουδάκι που ετοίμαζα και στο τέλος κόλλησα τα φουντάκια για ουρίτσες. Και μέσα σε 15 λεπτά, ίσως και λιγότερο ετοίμασα μια σούπερ γιορτινή γιρλάντα που χάρισε πολλά χαμόγελα στα αγόρια!!!


Και μπήκε σε ωραία θέση μέσα στο δωμάτιο που αν προσέξεις υπάρχουν ακόμα οι χαρταετοί , οπότε και τους λαγούς τους βλέπω να μας κάνουν παρέα και μετά το πέρας των γιορτών!!!

Αν δεν έχεις μπει ακόμα στη διαδικασία να ετοιμάσεις κάτι όμορφο για να στολίσεις το σπίτι και να αλλάξεις ατμόσφαιρα στο χώρο σου και διάθεση στον εαυτό σου, να ξέρεις πως στόχο έχω να σε ξεσηκώσω...Οπότε αν ετοιμάσεις βάλε μια φωνή για να το δω, θα χαρώ πολύ!!!

Τώρα, αν δεν θέλεις να χάνεις καμία ανάρτηση από το Creative Moments δεν έχεις παρά να γραφτείς στο newsletter 
Να ακολουθείς το Just Creative Moments στο facebook
Και φυσικά να ακολουθείς το λογαριασμό μου στο instagram

Νομίζω πως δεν τελείωσα με τα πασχαλινά μου οπότε μάλλον θα επανέλθω... 

Φιλιά πολλά και καλή προετοιμασία!!!

CONVERSATION

4 Σχολια:

  1. αχ απλο κ πολυ καλουτσικοοοοοοοοοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφού σου μένει χρόνος να στολίζεις ακομα, ΜΠΡΆΒΟ σου.
    Τέλεια τα λαγουδάκια.
    Αν τα περάσεις με λίγη ατλακόλ δεν θα ξεφτυσουν ποτέ.
    Να είσαι καλά και φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απλή, γρηγορη και πανεύκολη κατασκευή! Αυτά θελουμε!!
    Σιγουρα θα καταχάρηκαν τα ζουζούνια σας!!
    Φιλιάα!!Περιμένουμε κι άλλα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια γλύκα είναι. Ειδικά οι πολύχρωμες ουρίτσες τα κάνουν άκρως αξιαγάπητα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υour comments make me happy!!